akpe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ;;;;; (ναι, φωνάζω) Γιατί οι υπέρμαχοι της δημοκρατίας με τα μεγάλα αρχίδια μετά θα τους κατηγορούν για φασισμό.
klainmaingr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 "Τους τελείωσε η βενζίνη"... Για όνομα του θεού. γιατί αφήνουν τόσο άσχετους ανθρώπους να κάνουν ρεπορτάζ. Μόνο για mute είναι η tv σήμερα...
fullon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ;;;;; (ναι, φωνάζω) δεν τους πιανουν λενε.. επειδη αν μπουκαρουν τα ΜΑΤ θα τους παρουσ παραμαζωμα και θα θρηνησουμε κιαλλα θυματα.. βεβαια το ξυλο που θα φανε ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ .. αλλα νταξει δε βαριεσαι..
firewalker Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Το καινούριο μουσείο καίνε; Άντε και την Ακρόπολη. Ας την γκρεμίσουμε.
akpe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 btw, για κάποιον που αναφέρεται σε σύμβολα και συμβολικό πυρπολισμό. Στη οδό Σταδίου 60, από πυρκαγιά σε κατάστημα εγκλωβίστηκαν δύο άτομα τα οποία απομακρύνθηκαν από δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αρκετά άτομα εγκλωβίστηκαν επίσης σε φροντιστήριο στην Πλατεία Κάνιγγος - το οποίο πυρπόλησαν στο ισόγειο - και τα οποία κατέφυγαν στην ταράτσα από όπου τους απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες με κλιμακοφόρα οχήματα. Καταλαβαίνεις τώρα γιατί τα επιχειρήματά σου είναι ηλίθια;Μόνο αν θρηνήσουμε και άλλους νεκρούς θα μάθετε μερικοί;
GrandGamer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ θα έριχνα άκυρο γιατί δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος κατάλληλος για να μας κυβερνήσει, αλλά μετά από αυτά πιστεύω ότι σίγουρα υπάρχει κάποιος καλύτερος από αυτούς! Μάρτυς μου ο Θεός εγώ θα ψηφίσω το πρώτο κόμμα που θα βρω και που δεν είναι στη Βουλή!
Tuko Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Λες και δε ξέρουν ποιοι είναι οι κουκουλοφόροι και οι κάθε κουκουλοφόροι! Μας φλομώνουν στο ψέμμα και στο παραμύθι, γαμώ τις προβοκάτσιες μου μέσα.
Mika Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 γιατι οχι? γαμω τους συμβολισμους θα ναι να παρει φωτια και η Ακροπολη...
Tenshi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Πέρασα και την τελευταία πύλη της κολάσεως και γύρισα ζωντανός,έτσι μόνο μπορώ να περιγράψω αυτό που έγινε. Ήμουν στην δουλειά μου απο της 14,30 και όλα "έδειχναν" οτι δέν θα έχουμε τις ίδιες εξελίξεις με τις χτεσινές...αμ δέ. 19.15 και οι πρώτοι "αντιεξουσιαστές" αρχίσουν να κινούντα στην Π.Τσαλδάρη με κατεύθυνση για Πειραιά.Οι πρώτοι κάδοι ήδη φλέγονται.Μέσα στα επόμενα 15 λεπτά,απλά το χάος.Κόσμος να τρέχει,δακρυγόνα να πέφτουν απο την ασφάλεια της Πλ. Ομονοίας πάντα,γυαλιά να σπάνε.Πέτρες,φωνές,κακό μεγάλο... Δέν προλαβαίνω να πιάσω τον πυροσβεστήρα,5~7 άτομα ανάβουν έναν κάδο ακριβώς έξω απο την δουλειά μου.Δε χρόνο dt αυτός φλέγεται και προσπαθώ με πενιχρά μέσα να σβήσω ότι μπορώ.Δέν είδα ούτε έναν απο αυτούς τους "αναρχικούς",ούτε έναν κουκουλοφόρο.ούτε έναν γνωστό-άγνωστο.Σκούρο δέρμα,μακριά-λαδωμένα και ατημέλητα μαλλιά,έτσι μπορώ να περιγράψω τον αντιεξουσιατή,την ασύμμετρη απειλή που αντιμετωπίζει αυτότ ο κράτος.Ο καπνός πυκνός και οι πρώτες τζαμαρίες σπάνε.Η αστυνομία ακόμα στην Ομόνοια να κάνει χρήση δακρυγόνων...εγω;Είπαμε...εκτελούσα χρέη πυροσβέστη. Ώρα ~18:00,οι δυνάμεις των ΜΑΤ κάνουν έναν *ΝΤΟΥ* για τα μάτια του κόσμου και απωθούν το συγκεντρωμένο πλήθος πιο χαμηλά στην Π.Τσαλδάρη κοντά στα γραφεία του ΟΑΕΔ...και μετά;...και μετά;Δέν υπάρχει μετά,είναι η ώρα του πλιάτσικου.Ο Κοκκινογένης έπιασε λιμάνι και ετοίμασε ρεσάλτο!Αναρχία,χάος,μηδενισμός.Απο την μία να προσπαθώ να καθησυχάσω τους θαμώνες του ξενοδοχείου,απο την άλλη να παρακολουθώ αηδιασμένος την κατάσταση έξω.Η Οδός Πειραιώς στο έλεος των βαρβάρων μέχρι και τις 22.00.Μία πέτρα,μία βιτρίνα και μετά shopping therapy.Κάποιοι δέν τα βρίσκανε μεταξύ τους στην μοιρασιά,πιαστήκατε στα χέρια,βγήκαν και μαχαίρια για να καθαρίσουν τις διαφορές τους γρήγορα γρήγορα.Που καιρός για χάσιμο,είναι πολλά τα λεφτά Άρη... Τους είδα όλους,έναν προς έναν.Κράταγαν επιδεικτικά τα λάφυρα απο το σημερινό ρεσάλτο.Άλλος με κινητά,άλλος με ρολόγια,άλλος με μπουφάν.Κανένας δέν έμεινε παραπονεμένος!Ούτε τα κάγκελα δέν ήταν ικανά να σταματήσουν το Πειρατικό.Μέχρι και μπουκάλα οξυγόνου επιστρατεύτηκε για να "ανοίξουν" πρακτορεία ΟΠΑΠ και γραφεία συναλλάγματος και όσοι δέν είχαν τα μέσα για μια hi-tech προσέγγιση,σκάλες και είσοδος απο τον φεγγίτη. Και σύ,τι κάνεις βλάκα Έλληνα;Τι μπορείς να κάνεις;Τηλέφωνο στην αστυνομία: -Ναι καλησπέρα σας είμαι απο το ξενοδοχείο ....... θέλω να αναφέρω κλοπή που βρίσκεται σε εξέλιξη. -Πείτε μου -Στην συμβολή των οδών Χ και Ψ,μια μικρή ομάδα αλλοδαπών προσπαθούν να μπούν κόβοντας με οξυγόνο τα κάγκελα. -Τι μαγαζί είναι κύριε μου. -Δέν γνωρίζω,στείλτε κάτι,μια μηχανή,ένα περιπολικό,αμαρτία απο το Θεο είναι! -Ναι...πείτε μου τι μαγαζί είναι -Με καταλαβαίνετε κυρία μου;ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΩΡΑ και με ρωτάτε τι μαγαζί είναι;Δέν υπάρχει κάποιο όχημα; -Θα δώ τι μπορώ να κάνω,δέν έχω διαθέσιμες μονάδες τώρα -... -... ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ.ΕΣΕΙΣ ΟΙ 300,Η ΠΛΗΓΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ. Νιώθω αηδία,νιώθω θυμό.Αισθάνομαι σάν να βιάστηκα σάν 10χρονο κοριτσάκι και κανένας δέν δίνει δεκάρα τσακιστή...το χειρότερο είναι οτι νιώθω ντροπή που είμαι Έλληνας,αφού έπρεπε να προστατέψω τους πελάτες μου και να τους εξηγήσω τον λόγο που η χώρα μου διαλύεται μπροστά στα μάτια τους.
freedubus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Παραιτήθηκε η πρυτανάρα μας του ΕΚΠΑ ρε, τι λες τώρα. Ο σ'αγαπάω Κίττα. Τωρα το ακουσα. Ωραίος.
fullon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 κοβαν με οξυγονο τα καγκελα?? νταξει μιλαμε για αλλη φαση τωρα πια.. αυτο παει προς σχεδιο οργανωμενου πλιατσικου.. μισο λιγο να ψαξω στο νετ τι ειδους συμβολισμο εχει η κινηση αυτη.. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 130 προσαγωγές και 75 συλλήψεις... σχεδον ολες οι συλληψεις εγιναν σε ατομα που πιαστηκαν με κλεμμενα!
leftermann Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 ..ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ... σ' αυτήν την φράση συμπυκνώνονται τα αίτια της μεγάλης ήττας των αναρχικών, των αντιεξουσιαστών, της επανάστασης: πολεμανε κάτι που δεν υπάρχει στην ελλάδα: κράτος και σύστημα...
Deorum Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 κοβαν με οξυγονο τα καγκελα?? νταξει μιλαμε για αλλη φαση τωρα πια.. αυτο παει προς σχεδιο οργανωμενου πλιατσικου.. μισο λιγο να ψαξω στο νετ τι ειδους συμβολισμο εχει η κινηση αυτη.. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 130 προσαγωγές και 75 συλλήψεις... σχεδον ολες οι συλληψεις εγιναν σε ατομα που πιαστηκαν με κλεμμενα! Και λίγους πιάσαν, το μόνο κακό είναι θα την πληρώσουν μόνο οι πακιστανοί που βρήκαν παπα να θάψουν 5-6, και όχι οι χούλιγκαν...
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μακάρι να ήμουν στην Ελλάδα τώρα, να συμμετείχα σε ότι γίνεται εκεί. Αλλά εδώ στη Στοκχόλμη δεν υπάρχει τέτοια κίνηση. Σε πρόσφατη αντιφασιστική πορεία με νεοναζί και αντιφάδες, δεν άνοιξε ούτε ρουθούνι. Και μιλάμε για χιλιάδες κόσμου. Δεν υπάρχει σε άλλες χώρες η ενέργεια που υπάρχει στην Ελλάδα. Ενδεικτικά, είχε έρθει άγγλος στο πρώτο κύμα καταλήψεων στα πανεπιστήμια και του δείχναμε βίντεο από τις πορείες τότε του Ιούνη και δεν πίστευε στα μάτια του! Μπορείς να πεις στα φιλαράκια σου να σου στείλουν ένα αεροπορικό μετ' επιστροφής. Τόσα θα βγάλουν από αυτά που κλέψανε. Όπως κάνουνε τα κόμματα στις εκλογές. Αυτό πάλι με τον Άγγλο... τι φλώροι ε; 1000 χρόνια πίσω είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.