Physics_Rulez Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 http://www.google.gr/search?q=site:www.insomnia.gr+http://papachatzis.tumblr.com/post/6...policeviolence&hl=el&filter=0 Τόσα πρόλαβε να μαζέψει το google.
akpe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Φωτιά και στο αρχαιολογικό μουσείο. Σύμβολο και αυτό; Έ ρε σκατά στα μούτρα τους που θέλουν μερικοί.
Deorum Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Αντι να λέτε @@ριες δεν θα ψηφίσετε τους ίδιους και τους ίδιους, και τα κλασικά που λέτε κάθε φορά (και πάντα εκεί πάνε τα ποσοστά) κάντε το άλλο όσοι θέλετε επανάσταση. Θέλεις φίλε μου να πάρεις ένα Χ αγαθό? Μην το πάρεις απο το σουπερμάρκετ. Πάρτο απο το μπακάλικο. Θα το πληρώσεις 10 λεπτά πιο ακριβά. Θα το στηρίξεις όμως. Και αυτός θα είναι ο ψήφος σου, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ψήφος, όχι τζαμπέ στο παραβάν. Θές να πάρεις τηλεόραση. Μην την πάρεις απο το MEGASHOP. Πάρτην απο ένα μικρό μαγαζάκι. Θα την πάρεις 5-10 ευρώ πιο ακριβά? Ε και? Στο τέλος του μήνα πιες ένα καφέ/ποτό λιγότερο, χαλάλι για την στήριξη των μικρών, και γροθιά στο σύστημα. Αυτό αν το κάνουν όλοι θα έχουμε ανατροπή. Ούτε αριστερά ούτε δεξια. Αν δεν πάψουμε να είμαστε ζήτουλες και για λίγα ευρώ να ξεπουλιόμαστε (γιατί εκεί ξεπουλιόμαστε, όχι τόσο στην ψήφο) δεν αλλάζει που να κατεδαφίσεις όλες τις τράπεζες του κόσμου. Θες να πάρεις κάτι, κάνε οικονομίες και όχι πιστωτικές κάρτες. Μετά δεν σου φταίει η τράπεζα, αντίθετα αν θες την γνώμη μου σου προσέφερε ένα προιόν παραπάνω. Μετά τι να κάνει, να μην στα ζητήσει πίσω τα λέφτα? Αλλά στο τέλος θα πείς, ας το κάνει ο άλλος. Ας πάρω εγώ απο το πολυκατάστημα την ΤΒ που έχει 5ευρώ πιο φθηνά, και άσε τους άλλους για ανατροπή. Καπιταλιστικά γουρούνια είναι όλοι, φωνάζουν οι επαναστάτες. Και τσουπ τρώνε ένα Χαμ απο τα ΜκΝτοναλτς, μαζί με λίγη ΚοκαΚολά. ΥΓ> Είναι λίγο άσχετα αυτά, αλλά μιας και μιλάμε για ανατροπή, αλλαγή κτλ είπα να τα πετάξω
steve62742 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 παιδια γνωριζει κανεις τι θα γινει αυριο με την πορεια?τι ωρα και που?
klainmaingr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Φωτιά στο Αρχαιολογικό μουσείο; Καλά τα πήγανε τα κολλητάρια σου sotiraki... παραπλευρές απώλειες.. ΖΩΑ! ΜΟΣΧΑΡΙΑ!@
sotirakis.net Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Αντι να λέτε @@ριες δεν θα ψηφίσετε τους ίδιους και τους ίδιους, και τα κλασικά που λέτε κάθε φορά (και πάντα εκεί πάνε τα ποσοστά) κάντε το άλλο όσοι θέλετε επανάσταση. Θέλεις φίλε μου να πάρεις ένα Χ αγαθό? Μην το πάρεις απο το σουπερμάρκετ. Πάρτο απο το μπακάλικο. Θα το πληρώσεις 10 λεπτά πιο ακριβά. Θα το στηρίξεις όμως. Και αυτός θα είναι ο ψήφος σου, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ψήφος, όχι τζαμπέ στο παραβάν. Θές να πάρεις τηλεόραση. Μην την πάρεις απο το MEGASHOP. Πάρτην απο ένα μικρό μαγαζάκι. Θα την πάρεις 5-10 ευρώ πιο ακριβά? Ε και? Στο τέλος του μήνα πιες ένα καφέ/ποτό λιγότερο, χαλάλι για την στήριξη των μικρών, και γροθιά στο σύστημα. Αυτό αν το κάνουν όλοι θα έχουμε ανατροπή. Ούτε αριστερά ούτε δεξια. Αν δεν πάψουμε να είμαστε ζήτουλες και για λίγα ευρώ να ξεπουλιόμαστε (γιατί εκεί ξεπουλιόμαστε, όχι τόσο στην ψήφο) δεν αλλάζει που να κατεδαφίσεις όλες τις τράπεζες του κόσμου. Θες να πάρεις κάτι, κάνε οικονομίες και όχι πιστωτικές κάρτες. Μετά δεν σου φταίει η τράπεζα, αντίθετα αν θες την γνώμη μου σου προσέφερε ένα προιόν παραπάνω. Μετά τι να κάνει, να μην στα ζητήσει πίσω τα λέφτα? Αλλά στο τέλος θα πείς, ας το κάνει ο άλλος. Ας πάρω εγώ απο το πολυκατάστημα την ΤΒ που έχει 5ευρώ πιο φθηνά, και άσε τους άλλους για ανατροπή. Καπιταλιστικά γουρούνια είναι όλοι, φωνάζουν οι επαναστάτες. Και τσουπ τρώνε ένα Χαμ απο τα ΜκΝτοναλτς, μαζί με λίγη ΚοκαΚολά. ΥΓ> Είναι λίγο άσχετα αυτά, αλλά μιας και μιλάμε για ανατροπή, αλλαγή κτλ είπα να τα πετάξω Συμφωνώ και επαυξάνω. Κάντε πως δεν με είδατε.
freedubus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 ANT1 ΤΩΡΑ. Ανατριχίλα. Αν και είναι,ως συνηθως, υπερβολικη η ειδηση.
alexzzz Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Φωτιά στο Αρχαιολογικό μουσείο;Καλά τα πήγανε τα κολλητάρια σου sotiraki... παραπλευρές απώλειες.. ΖΩΑ! ΜΟΣΧΑΡΙΑ!@ Συμβολικά το καίνε ρε...
akpe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Περιορισμένη μεν. For now. Στο ισόγειο Καλά, και το θέατρο μέγα σύμβολο δεν ήταν;
Hamurabi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Το "unbelievable" δεν ειναι που ακουμε στο ηχητικο ντοκουμεντο οτι ματατζηδες δειρανε παιδια. Το unbeliavable ειναι που τα παιδια αντι να παιζουν στο pc στη βιλα τους πηγαν να κανουν χαβαλε πετωντας πετρες.
we_will_rise Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ;;;;; (ναι, φωνάζω)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Από ό,τι διαβάζω στο in.gr πρόκειται για φωτιά σε ξύλινη κατασκευή στο εξωτερικό του μουσείου. Όχι πως δικαιολογείται, αλλά πού ξέρεις, μπορεί να έχει κάποιον κρυμμένο συμβολισμό που μου διαφεύγει γιατί δεν αναπνέω τον καθάριο αέρα της βόρειας Ευρώπης.
fullon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 ..ειναι φωτια ΕΞΩ απο το αρχαιολογικο.. ειναι συμβολικη φωτια.. δεν καιει .. μονο εκπεμπει το ιερο φως του συμβολισμου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.