Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είπα και θα το ξαναπώ, ντροπή και αίσχος για το ελληνικό έθνος! Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που αισθάνομαι ντροπή που είμαι έλληνας! Αυτός ο χουλιγκανισμός και η τρομοκρατία δεν εχουν θέση στην κοινωνία μας σήμερα. Φρενοκομείο η Ελλάς! 300 τα ξύνουν και οι άλλοι λεηλατούν στο όνομα της Δημοκρατίας! Νομίζω ήρθε η ώρα να αλλάξουμε Βουλή...

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
sotirakis.net αν πραγματικά συμφωνείς τότε βάλε φωτιά και κάψε το σπίτι σου και τα σπίτια συγγενών σου φίλων σου κ.τ.λ. Πραγματικά το λέω. Αφού πραγματικά το πιστεύεις κάνε το και εσύ. Ξεκίνα όμως από τα δικά σου. Θα σε παραδεχτώ. Τα υπόλοιπα είναι @@ρολογίες.

Αφού ρε φίλε δεν το πιάνεις.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ;

Δεν θα έκαιγα το περίπτερο, ουτέ το μπακάλικο της γειτονιάς. Δεν είναι αυτοί οι "εχθροί" μου. Κατάλαβε λίγο τι σημαίνουν οι συμβολισμοί όσον αφορά τις τράπεζες, τις πολυεθνικές, τα κρατικά κτήρια και το χρισοτυγεννιάτικο δέντρο.

Δεν είναι απλά κτήρια, αλλά σύμβολα του σύγχρονου τρόπου ζωής και παρακμής.

Βάζει κάποιος φωτιά σε μια τράπεζα γιατί είναι ο νταβατζής και ο επίσημος τοκογλύφος του κράτους.

Βάζει κάποιος φωτιά σε ένα κρατικό κτήριο γιατί συμβολίζει την κρατική καταστολή, την παρακμή της ζωής του ανθρώπου και την παντελής έλλειψη σεβασμού που έχει για αυτό και που το ΙΔΙΟ του έχει δημιουργήσει με τα σκάνδαλα, τις μίζες και τις ξεφτίλες στις οποίες έχει εμπλακεί.

Βάζει κάποιος φωτιά σε ένα ΑΤ γιατί αντιδρά στη μπατσοκρατία και στα "μεμονωμένα" περιστατικά αστυνομικής βίας και κατάχρησης εξουσίας.

Βάζει κάποιος φωτιά σε ένα πολυκατάστημα αλυσίδα γιατί είναι σύμβολο του νεοπλουτισμού και της υποκρισίας των ανθρώπων.

Βάζει κάποιος φωτιά στο χρισοτυγεννιάτικο δέντρο γιατί είναι σύμβολο αναίτιας υπερβολής και κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος για μαλακίες, όταν την ίδια στιγμή νοσοκομέια στην Αθήνα κλείνουν γιατί δεν έχουν προσωπικό λόγω κακής οργάνωσης του κράτους.

Για αυτό !

Δημοσ.

Ειναι πραγματικα ντροπη ολα αυτα! Εχουμε γινει παγκοσμιος πρωτο θεμα! Παμε να κρυφτουμε πουθενα ν γλιτωσουμε τα ρεζιλικια! Πως ν εισαι περιφανος μετα? Δεν σεβονται ουτε ιερο ουτε οσιο! Κριμα η ιστορια που εχουμε αν ζουσαν τωρα οι προγονοι μας θ αλλαζαν χωρα!

Δημοσ.

αναρωτιεμαι ο νταλαρας και οι λοιποι καλλιτεχνες-αγωνιστες,θα κανει καμια συναυλια για οικονομικη και ηθικη συμπαρασταση αυτων που τους καταστραφηκε η ζωη απο τα επεισοδια;

η μονο για τιποτα σερβους ασχολειται;

Δημοσ.
Ειναι πραγματικα ντροπη ολα αυτα! Εχουμε γινει παγκοσμιος πρωτο θεμα! Παμε να κρυφτουμε πουθενα ν γλιτωσουμε τα ρεζιλικια! Πως ν εισαι περιφανος μετα? Δεν σεβονται ουτε ιερο ουτε οσιο! Κριμα η ιστορια που εχουμε αν ζουσαν τωρα οι προγονοι μας θ αλλαζαν χωρα!

Οι πρόγονοι ηγέτες της Ελλάδας είχαν μπέσα και φιλότιμο. Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και για τους τωρινούς...

-----Προστέθηκε 9/12/2008 στις 12 : 07 : 21-----

sotirakis.net πολυ V for Vendetta μου θυμιζεις...

την ειδες προσφατα και γουσταρες, ε?

Μπα, το τελευταίο του Dexter θέλω να δω, αλλά δεν προλαβαίνω με αυτά που γίνονται !

Δημοσ.

Καρφί δε μου καίγεται τι λένε οι ξένοι. Όσο είναι η χώρα μπουρδέλο, με το τι λένε οι ξένοι θα ασχολούμαστε ή με το πως να φτιάξουμε την κατάσταση?

Δημοσ.

sotirakis.net ok. Γιατί είσαι μέσα τότε; Πήγαινε έξω. Κάψε τράπεζες, νοσοκομεία, υπουργεία, αστυνομικά τμήματα. Ξεκίνα όμως από αυτά που εργάζονται τυχόν μέλη της οικογένειάς σου φίλοι σου κ.τ.λ. Μην κάθεσαι και μιλάς με εμάς. Αγωνίσου!

Δημοσ.

Βάζει κάποιος φωτιά στο χρισοτυγεννιάτικο δέντρο γιατί είναι σύμβολο αναίτιας υπερβολής και κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος για μαλακίες, όταν την ίδια στιγμή νοσοκομέια στην Αθήνα κλείνουν γιατί δεν έχουν προσωπικό λόγω κακής οργάνωσης του κράτους.

Για αυτό !

Σπατάλη του δημόσιου χρήματος που δώσαμε εμείς! που θα ξαναδώσουμε διπλό εμείς! που σκατά Χριστούγεννα θα περάσουμε εμείς! ο Χ βουλευτής όμως στα φρύδια του το τι έγινε διότι παίρνει 20.000 € το μήνα και δεν έχει κατάστημα για να του κάψουν.

Διάβασα ένα σκετσάκι τις προάλλες που έλεγε: "Μην λες γαμώ τα υπουργία τους, κάν' το!"

Αν θες να κάνεις κάτι, κάνε κάτι που μετράει και όχι κάτι συμβολικό ούτε κάτι που δεν πληγώνει αυτούς που θέλουμε να πληγωθούν.

Δημοσ.

Χωρίς κουκούλες είναι τα @@. Γιατί δεν τους σταμπάρουν να τους γ@Μ#$#ν αύριο; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ! Λές και σήμερα θα μάθουμε ποιοί είναι και τα σπάνε.. Αμα δεν θέλεις να ζυμώσεις όμως..

Δημοσ.

Σε αυτο εχεισ δικιο σωτηρη και εγω μαζι σου δεν υποστηριζω καμια κυβερνηση!

Αλλα το μονο σιγουρο ειναι ενα οτι τετιου ειδουσ "αγωνες" ειναι για να ντρεπεσε δεν ειναι λυση αυτα π γινονται στα προβληματα μας! Και κατα την γνωμη μου ειναι και ανουσια! Η εξουσια διαφθειρει ποσο μαλλον στην ελλαδα οτι και να κανεις οποια κυβερνηση και να βγει τα ιδια σκατα θα ειναι πιασαμε πατο για τα καλα και αυτο δεν αλαζει!

Δημοσ.
sotirakis.net ok. Γιατί είσαι μέσα τότε; Πήγαινε έξω. Κάψε τράπεζες, νοσοκομεία, υπουργεία, αστυνομικά τμήματα. Ξεκίνα όμως από αυτά που εργάζονται τυχόν μέλη της οικογένειάς σου φίλοι σου κ.τ.λ. Μην κάθεσαι και μιλάς με εμάς. Αγωνίσου!

Μακάρι να ήμουν στην Ελλάδα τώρα, να συμμετείχα σε ότι γίνεται εκεί. Αλλά εδώ στη Στοκχόλμη δεν υπάρχει τέτοια κίνηση. Σε πρόσφατη αντιφασιστική πορεία με νεοναζί και αντιφάδες, δεν άνοιξε ούτε ρουθούνι. Και μιλάμε για χιλιάδες κόσμου. Δεν υπάρχει σε άλλες χώρες η ενέργεια που υπάρχει στην Ελλάδα. Ενδεικτικά, είχε έρθει άγγλος στο πρώτο κύμα καταλήψεων στα πανεπιστήμια και του δείχναμε βίντεο από τις πορείες τότε του Ιούνη και δεν πίστευε στα μάτια του!

Και ξεκόλλα με τις οικογένειες και τα ρέστα. 200 λέξεις εξήγηση σου έκανα. Αν δεν κατάλαβες, πήγαινε παίξε super mario.

-----Προστέθηκε 9/12/2008 στις 12 : 14 : 04-----

Σπατάλη του δημόσιου χρήματος που δώσαμε εμείς! που θα ξαναδώσουμε διπλό εμείς! που σκατά Χριστούγεννα θα περάσουμε εμείς! ο Χ βουλευτής όμως στα φρύδια του το τι έγινε διότι παίρνει 20.000 € το μήνα και δεν έχει κατάστημα για να του κάψουν.

Διάβασα ένα σκετσάκι τις προάλλες που έλεγε: "Μην λες γαμώ τα υπουργία τους, κάν' το!"

Αν θες να κάνεις κάτι, κάνε κάτι που μετράει και όχι κάτι συμβολικό ούτε κάτι που δεν πληγώνει αυτούς που θέλουμε να πληγωθούν.

Να μην τα δώσεις. Να μην δεχτείς να τα δώσεις. Να μην ξαναβγάλεις δήμαρχο/υπουργό τον ίδιο μαλάκα. Να μιλήσεις. Να ξεκουνηθείς. Να κάνεις κάτι εκτός από το να αλλάξεις κανάλι στην τηλεόραση. Να μποϋκοτάρεις. Να αντιδράσεις.

Δημοσ.

Μπράβο ρε, πουλήσατε και μαγκιά στον άγγλο;

"χα χα κοίτα τι αρχίδια ΝΑΑΑ έχουμε στη χώρα μου"

Εμ βέβαια ως εκεί φτάνει το κοκό μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...