Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μου προκαλεί θλίψη και ντροπή να διαβάζω μηνύματα με περιεχόμενο "καλά να πάθει ο 15χρονος, δεν τον λυπάμαι". Αναρωτιέμαι εάν ο νεκρός ήταν φίλος, αδερφός ή συγγενής τους τι θα έλεγαν...

Μου προκαλεί θλίψη και ντροπή να διαβάζω μέλη να μιλούν με περισπούδαστο και πομπώδες ύφος, βγάζοντας συμπεράσματα από όσα ακούν από τις εμετικές ειδήσεις των διαφόρων σκουπιδοκάναλων.

Το γεγονός είναι ότι ένας νέος άνθρωπος δολοφονήθηκε. Δεν έχει σημασία ούτε εάν ήταν κοντά στην ενηλικίωση ούτε εάν έβριζε ή έκανε οτιδήποτε άλλο. Και από κανέναν δεν ακούγεται ότι ο αστυνομικός που δολοφόνησε το νεαρό παιδί βρισκόταν σε τέτοια κατάσταση άμυνας η οποία τον ανάγκασε να βγάλει το όπλο.

Οι "εκπυρσοκροτήσεις" είναι δυστυχώς συχνό φαινόμενο. Περίεργως ουδέποτε ακούστηκε εκπυρσοκρότηση όπλου κακοποιού στοιχείου - τα μόνα όπλα που εκπυρσοκροτούν φαίνεται ότι είναι αυτά που φέρουν τα όργανα ασφαλείας. Τα οποία υποτίθεται ότι, μετά από χρόνια εκπαίδευσης, έχουν φτάσει σε ένα σημείο εξειδίκευσης ώστε να μπορούν να ξεχωρίσουν τον ουρανό (όπου πυροβολούμε για εκφοβισμό) από το στήθος ή το σώμα άλλων ανθρώπων (όπου πυροβολούμε για να σκοτώσουμε).

Δεν είναι αυτή τη στιγμή ώρα για απόδοση ευθυνών. Δεν είναι ώρα να δικάσουμε είτε το θύμα είτε τον θύτη. Το γεγονός παραμένει: ένας νεαρός είναι νεκρός από σφαίρα αστυνομικού οργάνου και μερικοί εξ ημών χαίρονται και σχεδόν επικροτούν για το γεγονός.

Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει.

ΥΓ: Είναι λογικό να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους ο Υπουργός Εσωτερικών και ο αρμόδιος Υφυπουργός. Είναι ατυχές το ότι δεν έγιναν δεκτές.

ΥΓ2: Δυστυχώς το έργο το'χουμε ξαναδεί. Πριν 23 χρόνια, ένας 15χρονος, ο Μιχάλης Καλτεζάς, έπεφτε νεκρός από σφαίρα αστυνομικού οργάνου, του Αθανάσιου Μελίστα, σε κοντινή οδό...

αν πω ότι το δικό σου ποστ περίμενα... (αν και καλυφθηκα κι από liopyr) μια ρημάδα φωνή ηθικής λογικής (κι άλλοι βέβαια τα είπανε σωστά)

και θέλω να ξέρω, αυτοί που λένε "αν μου έκαιγε το αμάξι θα τον σκότωνα πρώτος". το χουν σκεφτεί?

φόνο ρε, αφαίρεση ζωής; φασιστική και αμετάκλητη πράξη, θάνατος. πεθαίνεις, τέλος, μαύρο, τίποτα, αυτό. Πεθαίνει φίλος γνωστός σου. Δεν θα τον δεις να αναπνέει, να κοιτάει, να μιλάει ποτέ ξανά, με τίποτα.

ζωα:mad:

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πάμε πάλι:

Δεν υπήρξε μολότωφ.

Οι μπάτσοι περάσαν από το σημείο.

Τους έβρισαν οι πιτσιρικαραίοι, πες τους κωλοπαίδια εσύ αν θες, παιδιά χωρισμένων γονιών, whatever/.

Οι μπάτσοι ανταπέδωσαν τα μπινελίκια

ΕΦΥΓΑΝ.

Παρκάρανε στην Χ.Τρικούπη./

Γύρισαν πίσω, επειδή ίσως ένιωσαν θιγμένοι από το γεγονός πως κάποιος αμφισβητεί την εξουσία τους.

Προκάλεσαν επιδεικτικά τους πιτσιρικάδες, βρίζουντάς τους.

Οι πιτσιρικάδες, (νταβαντούρι άλλο που δεν ήθελαν), απάντησαν.

Υπήρξαν διαπληκτισμοί.

Ο ένας μπάτσος έβγαλε το όπλο σημάδεψε και δολοφόνησε τον πιτσιρικά.

Δεν περιμένω να σου αλλάξω γνώμη με τα παραπάνω, ξέρω σου ακούγεται απίθανο ένα "όργανο της τάξεως" να δολοφονεί εν ψυχρώ.

Αλλά.

Γαμώ το θεό μου, (που δεν έχω), σεβάσου μία ψυχή 15 χρονών που δολοφονήθηκε.

Κλείσε το Pc.

Μην ψάχνεις ρε συ liopyr μερικοί αν έπαιρναν ενα ευρώ με την καθε παπαρια που θα ξεστόμιζαν, σήμερα θα γινόντουσαν εκατομμυριουχοι. Αυτο που λες ειναι 100% αληθεια. Το λεω απο την πρωτη σελίδα συνέχεια. Δεν υπήρχαν μολοτοφ - καδρονια και τα λοιπά.

Οι μολοτοφ δεν ειναι καραμελες ωστε να τις εχεις στις τσεπες και να τις πετας οποτε θελεις. Οι αστυνομικοί πηγαν σε εκείνους και οχι εκείνοι στους αστυνομικους. Ποτε πρόλαβαν να οργανωθούν?

Δημοσ.

Απο την περιγραφή σου liopyr καταλαβαίνει κάποιος οτι γύρισαν με δόλο να πυροβολήσουν. Μάλλον δεν ξέρεις τι θα πεί η λέξη "δολοφονία" . ( Δόλος = κάτι με πρόθεση. Το βάζεις και με bold για να δείξεις τι ? ) , το οποίο δεν μπορείς να το κρίνεις εσύ απο το pc σου ούτε απο αυτά που άκουσες. Αλλο θανάσιμος τραυματισμός και άλλο δολοφονία. Σε forum γράφετε οχι στο τετράδιο σας.

Δημοσ.
Πάμε πάλι:

Δεν υπήρξε μολότωφ.

Οι μπάτσοι περάσαν από το σημείο.

Τους έβρισαν οι πιτσιρικαραίοι, πες τους κωλοπαίδια εσύ αν θες, παιδιά χωρισμένων γονιών, whatever/.

Οι μπάτσοι ανταπέδωσαν τα μπινελίκια

ΕΦΥΓΑΝ.

Παρκάρανε στην Χ.Τρικούπη./

Γύρισαν πίσω, επειδή ίσως ένιωσαν θιγμένοι από το γεγονός πως κάποιος αμφισβητεί την εξουσία τους.

Προκάλεσαν επιδεικτικά τους πιτσιρικάδες, βρίζουντάς τους.

Οι πιτσιρικάδες, (νταβαντούρι άλλο που δεν ήθελαν), απάντησαν.

Υπήρξαν διαπληκτισμοί.

Ο ένας μπάτσος έβγαλε το όπλο σημάδεψε και δολοφόνησε τον πιτσιρικά.

Δεν περιμένω να σου αλλάξω γνώμη με τα παραπάνω, ξέρω σου ακούγεται απίθανο ένα "όργανο της τάξεως" να δολοφονεί εν ψυχρώ.

Αλλά.

Γαμώ το θεό μου, (που δεν έχω), σεβάσου μία ψυχή 15 χρονών που δολοφονήθηκε.

Κλείσε το Pc.

Οταν πει επισημα ο εισαγγελεας οτι ειναι ετσι τα πραγματα τα ξαναλεμε. Προς το παρων ο καθενας μας εδω λεει τι ακουσε,τι φανταζεται,τι τουπε ενας φιλος του κουμπαρου του ξαδερφου του κτλ κτλ

Ποτε δεν ειπα οτι δεν λυπαμαι για το θανατο του παιδιου. Απλα ειπα οτι αν δεχτηκε επιθεση ο αστυνομικος απο μολοτοφ τοτε υπηρχε μια αφορμη για την αγχωμενη κινηση του.Η μολοτοφ μπορει να γινει θανατηφορα και αυτο δεν αλλαζει απτο αν θα την πεταξει χερι 16χρονου ή χερι 45χρονου.

Δημοσ.
Μην ψάχνεις ρε συ liopyr μερικοί αν έπαιρναν ενα ευρώ με την καθε παπαρια που θα ξεστόμιζαν, σήμερα θα γινόντουσαν εκατομμυριουχοι. Αυτο που λες ειναι 100% αληθεια. Το λεω απο την πρωτη σελίδα συνέχεια. Δεν υπήρχαν μολοτοφ - καδρονια και τα λοιπά.

Οι μολοτοφ δεν ειναι καραμελες ωστε να τις εχεις στις τσεπες και να τις πετας οποτε θελεις. Οι αστυνομικοί πηγαν σε εκείνους και οχι εκείνοι στους αστυνομικους. Ποτε πρόλαβαν να οργανωθούν?

Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί που κακοβούλως λένε ότι λένε.

Το πρόβλημα είναι πως κάποιοι αβούλως τους πιστεύουν.

• Moderators
Δημοσ.
Το γεγονός παραμένει: ένας νεαρός είναι νεκρός από σφαίρα αστυνομικού οργάνου και μερικοί εξ ημών χαίρονται και σχεδόν επικροτούν για το γεγονός.

Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει.

Το αυτο.Ζazik εμεινα οταν διαβασα την παπαρια που εγραψες

Εαν μου εκαιγε εμενα το αμαξι , δεν θα προλάβαινε να ρίξει ο μπατσος....θα το είχα πάρει το πιστόλι και θα τον είχα γαζώσει.

Εαν δε πήγαινε να με κάψει , ε καλα.....απλά ένα MG42 θα έβγαζα και θα γάζωνα τους πάντες.

Δεν μπορω να φανταστω τι στο διαολο σκεφτοταν ο ειδικος φρουρος που κουβαλαει οπλο κ εχει νευρα εκεινη την ωρα,οταν τετοιες σκεψεις περνανε απο το δικο σου κεφαλι που καθεσαι στο pc και σερφαρεις στο ιντερνετ.

Κριμα για το παιδι.Κριμα.

Δημοσ.
Οταν πει επισημα ο εισαγγελεας οτι ειναι ετσι τα πραγματα τα ξαναλεμε. Προς το παρων ο καθενας μας εδω λεει τι ακουσε,τι φανταζεται,τι τουπε ενας φιλος του κουμπαρου του ξαδερφου του κτλ κτλ

Ποτε δεν ειπα οτι δεν λυπαμαι για το θανατο του παιδιου. Απλα ειπα οτι αν δεχτηκε επιθεση ο αστυνομικος απο μολοτοφ τοτε υπηρχε μια αφορμη για την αγχωμενη κινηση του.Η μολοτοφ μπορει να γινει θανατηφορα και αυτο δεν αλλαζει απτο αν θα την πεταξει χερι 16χρονου ή χερι 45χρονου.

Την υπεράσπιση του δολοφόνου λοιπόν, μετά την φλεγόμενη μολότωφ πήραν με την σειρά τους τα επισημα χείλη του εισαγγελέα.

Ας έχει.

Αυτή την φορά δεν κουκουλώνεται το πράγμα. (να ξέρεις).

Δημοσ.

Μερικοί γράφετε για να γράφετε απλά. Υπάρχουν πολλά θέματα εδω μέσα όπως το overclocking κλπ κλπ. Αμα δεν μπορείτε να ερμηνεύσετε ενα περιστατικό καλύτερα να ποστάρετε σε κάτι αλλο παρά να γράφετε την αμπαλοσύνη σας εδω μέσα. Υπάρχουν έννοιες όπως πραγματικά περιστατικά και συνθήκες κάτω απο τις οποίες έγινε τα οποία δεν έχετε απλά ιδέα τι σημαίνουν. Δολοφονίες , τρομοκρατική ενέργεια , σύσταση κλπ κλπ δεν κατέχετε απλά. Αν είναι να πείτε τίποτα σοβαρό ανοίξτε κανα βιβλίο πρώτα και μετά ποστάρετε ή ασχοληθείτε με πληροφορική καλύτερα μην μας πέσουν τα μαλλιά μας με αυτά που διαβάζουμε. Γίνατε όλοι εισαγγελείς ξαφνικά και αραδιαζετε ανθρωποκτονίες με πρόθεση και δολοφονίες κλπ

Δημοσ.
Μερικοί γράφετε για να γράφετε απλά. Υπάρχουν πολλά θέματα εδω μέσα όπως το overclocking κλπ κλπ. Αμα δεν μπορείτε να ερμηνεύσετε ενα περιστατικό καλύτερα να ποστάρετε σε κάτι αλλο παρά να γράφετε την αμπαλοσύνη σας εδω μέσα. Υπάρχουν έννοιες όπως πραγματικά περιστατικά και συνθήκες κάτω απο τις οποίες έγινε τα οποία δεν έχετε απλά ιδέα τι σημαίνουν. Δολοφονίες , τρομοκρατική ενέργεια , σύσταση κλπ κλπ δεν κατέχετε απλά. Αν είναι να πείτε τίποτα σοβαρό ανοίξτε κανα βιβλίο πρώτα και μετά ποστάρετε ή ασχοληθείτε με πληροφορική καλύτερα μην μας πέσουν τα μαλλιά μας με αυτά που διαβάζουμε. Γίνατε όλοι εισαγγελείς ξαφνικά και αραδιαζετε ανθρωποκτονίες με πρόθεση και δολοφονίες κλπ

Δεν χρειάζεται να έχεις ανοίξει και πολλά βιβλία για να ξεχωρίσεις μία δολοφονία.

Αλλά μιας και κατέχεις τόσο υψηλό επίπεδο στο θέμα που κινδυνεύουν τα μαλλιά σου με αυτά που διαβάζεις, για δώσε τα φώτα σου και σε εμάς τους αμαθείς.

Δημοσ.

Έτυχε να'ναι ο κολλητός μου χθες κοντά στο χώρο του συμβάν.

Ανέβαινε τη Στούρναρη και ξάφνου βρέθηκε ένα τσούρμο αναρχικοί και αρχίσαν μου'πε να κλωτσάνε και να σπάνε μια στάση και κάτι κάδους,πήγε να στρίψει κάπου να την κάνει και ακούει ένα μπαμ και βλέπει τον τύπο να πέφτει.

Προσωπικά μόνο την μάνα αυτού του παιδιού λυπάμαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...