Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φωναζετε,βριζετε,αγανακτηται.ενταξει, το καταλαβαινω.περιεργος ειμαι σε 1 εβδομαδα

ποσοι θα ασχολιουνται απο εσας.οι μονοι που θα πονανε για παντα θα ειναι οι γονεις

του κοιτωντας την φωτογραφια του.λυση δεν υπαρχει.οσο θα υπαρχουν θερμοαιμοι

εφηβοι,αλλο τοσο θα υπαρχουν και κακοι αστυνομικοι.

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
φωναζετε,βριζετε,αγανακτηται.ενταξει, το καταλαβαινω.περιεργος ειμαι σε 1 εβδομαδα

ποσοι θα ασχολιουνται απο εσας.οι μονοι που θα πονανε για παντα θα ειναι οι γονεις

του κοιτωντας την φωτογραφια του.λυση δεν υπαρχει.οσο θα υπαρχουν θερμοαιμοι

εφηβοι,αλλο τοσο θα υπαρχουν και κακοι αστυνομικοι.

quote of truth

Δημοσ.
ΤΟ ξαδερφακι μου που παει δευτερα λυκειου (17 χρονων) μουπε οτι χτες και σημερα ολοι οι συμμαθητες του ηταν στο κεντρο με κουκουλες και πεταγανε πετρες.

Θύματα είναι και αυτά.

Αντιγράφουν εν άγνοιά τους τους μπάτσους που φοράνε της κουκούλες και χώνονται στις διαδηλώσεις για να τα γαμήσουν όλα.

Σημαίνει αυτό ότι πρέπει να τρώνε ξύλο απο αυτά τα γουρούνια? :mad:

• Super Moderators
Δημοσ.
Θέλω μια 27 οθόνη...

Να ανέβω να ''κάψω'' και εγω κάτι....

Και να φύγω με 1 ντουζίνα πράγματα...

γιατί 27αρα και όχι 30αρα? 2560χ1600>1920χ1200 και με μικρότερο dot pitch...

Δημοσ.

οι ελληνες διαδηλωτες που κατελαμβαν το ελληνικο προξενειο στο βερολινο γιατι δεν φορανε κουκουλες και δεν του βαλανε φωτια;

Δημοσ.

Πηγα σήμερα μια βολτα Θεσσαλονικη στο κεντρο σχετικα κοντα στα πανεπιστημια. Σπασμενες τραπεζες, σπασμενα καταστηματα, καμμενοι καδοι απορριμάτων. Αποκλεισμενοι οι 2 κεντρικοι δρομοι και σταματημένα αστικά. Κλιμα τρομοκρατίας! Γυρισα κατα τις 7 σπιτι με τα πόδια, το μονο που εβλεπες ηταν αγανακτισμένους πολίτες, σειρίνες απο ασθενοφορα, περιπολικα και πυροσβεστικα γινονταν 3 πορείες βλεπεις... Δεν θα αργησει η ώρα που οι πολιτες, οι αθωοι πολιτες θα ξεσπάσουν και θα την πληρώσουν ΟΛΟΙ πολιτικοι (αν δεν κάνω λάθος ήδη προσπαθουν να εκμεταλευτούν πολιτικά το γεγονος), δημοσιογράφοι μα πάνω από όλα τα ΖΩΑ που τα σπάνε... Αν με τις διαδηλώσεις επιχείρησαν να πάρουν τον κόσμο με το μερος τους απέτυχαν παταγωδώς το μόνο που καταφεραν είναι να προκαλέσουν το κοινο αίσθημα. Ο κοσμος πλεον δεν ειναι ανεκτικός ούτε στη μια ούτε στην άλλη πλευρά.

Δημοσ.

Διάλειμμα μιας ώρας. Όταν ξανανοίξει, θα είμαστε όλοι λίγο πιο κόσμιοι, τα αστεράκια στις βρισιές και το "σε έδερνε ο μπαμπάς" και "ψοφήστε όλοι όσοι λέτε..." θα σταματήσουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...