Kostas-GR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Είναι ΑΣΤΕΙΟ αν νομίζετε ότι όλα αυτά γίνονται για το παιδί. Είναι ΑΣΤΕΙΟ. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το χαρακτηρίσω. ΝΤΡΟΠΗ σε όσους νομίζουν ότι όλα αυτά είναι από παιδιά που επαναστάτησαν, και ότι έχουν κάποια σχέση με την δολοφονία του παιδιού. ΝΤΡΟΠΗ σε όλους που είναι εκτός του πανηγηριού (βλέπε και Σουηδία), ζούν στον καναπέ τους και έχουν λεφτά για να πληρώνουν τις ζημιές τους. Συγνώμη που δεν είμαι γόνος πλούσιας οικογένειας. ΣΥΓΝΩΜΗ... ΝΤΡΟΠΉ αν νομίζετε ότι δεν σας αγγίζει. Εμείς τα πληρώνουμε. ΝΤΡΟΠΉ στους δημοσιογράφους. ΤΟ μόνο που κάνουν είναι να οξύνουν την κατάσταση. Αλλά αυτοί παίρνουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ και στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά μακριά. Μην τα βάζετε όλα σε μία σούπα. ΈΛΕΟΣ πιά. Δηλαδή όλοι θέλετε την αναρχία. Για γράψτε και την διεύθυνση του σπιτιού σας να σας το κάψουν. Βγαίνουν ΟΛΟΙ και μιλάνε για το παιδάκι. ΟΛΟΙ ξέρουν, ΟΛΟΙ τα δικαιολογούν όλα. ΝΤΡΟΠΗ. Εξαιτίας ενός καθάρματος( δεν είναι αστυνομικός καταλαβετε το) μαζί με το παιδί πέθανε και η λογική. Και μια παράκληση. Σταματήστε τις προσωπικές επιθέσεις. ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!!!!!!!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ... ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
teo64x Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 O πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται... ¨Ημαρτον !!!! Epic comment. Ωραίος.
freedubus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΑΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Τα πράγματα θα γίνουν πρα-γάματα ε; Το πιασα. Υ.Γ. Βάλτε ΑΝΤ1. Ειναι τελειως ρόμπες. Κατηγορούσε ο Τζίμας τον άλλο οτι "επι των ημερων σας προσληφθηκε και εκπαιδευτηκε ο ειδικος φρουρος που σκοτωσε το παιδι".
KilliK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 το οξυμωρο της ολης καταστασης: ο λαος ζηταει απο τους μπατσους να σταματησουν τα επεισοδια,διοτι χανονται περιουσιες και κινδυνευουν ζωες απο τον λαο που εχει ξεσηκωθει εναντιον τους. πιο σουρεαλιστικο απο αυτο δεν μπορει να γινει.
vagpap Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 πιο σουρεαλιστικο απο αυτο δεν μπορει να γινει. Βάλε και το "πανηγυράκι" που είναι πλέον στημένο στα κεντρικά δελτία "ειδήσεων" και μπορεί ;-)
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ αν ήμουν αστυνομικός θα φοβόμουν να χωθώ για να πάω να τους πιάσω. Ο μισθός μου δεν θα άξιζε τόσα πολλά. Μπορεί να είναι κι αυτός ένας λόγος.
teo64x Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Υ.Γ. Βάλτε ΑΝΤ1. Ειναι τελειως ρόμπες. Κατηγορούσε ο Τζίμας τον άλλο οτι "επι των ημερων σας προσληφθηκε και εκπαιδευτηκε ο ειδικος φρουρος που σκοτωσε το παιδι". Όντως, τι epic fail. Να βγάλει την ουρίτσα τους απ' έξω, χα.
Balourdos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 με τον στρατο τι εγινε τελικα; σε καποιο καναλι λεγανε οτι εχει δοθει εντολη να ειναι σε ετοιμοτητα. Το εγραψε καποιο παλικαρι σε forum, που εχει επικοινωνια με φιλο του στο στρατο... <<Νέα απο ΓΕΕΘΑ. Μπορεί αν ζητήσει η πυροσβεστική να βγουν τα ΛΕΑ(λόχοι έκτακτης ανάγκης). Φαντάροι με φτυάρια, κουβάδες και πετσέτες στο λαιμό. Είναι για φυσική προστασία. Τίποτε άλλο. Αγχωμένους τους άκουσα.>> Μπορει να ειναι και μπαρουφες...
sotirakis.net Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 το οξυμωρο της ολης καταστασης: ο λαος ζηταει απο τους μπατσους να σταματησουν τα επεισοδια,διοτι χανονται περιουσιες και κινδυνευουν ζωες απο τον λαο που εχει ξεσηκωθει εναντιον τους. πιο σουρεαλιστικο απο αυτο δεν μπορει να γινει. Μπάστα μαέστρο, μπάστα. Ο κόσμος επίσης γιουχάριζε τους μπάτσους όταν έδερναν αφειδώς στο ηχητικό ντοκουμέντο. Ο κόσμος (και οι γονείς) έκραζε τους μπάτσους όταν έριχναν χημικά στους μαθητές στο Ηράκλειο και στα Τρίκαλα. Ο κόσμος έκραζε όταν έδερναν τον Κύπριο. Ο κόσμος αντέδρασε όταν κρατούσαν τον Παναγιωτάκη για τόσο καιρό. Μπάστα σε λέω, μπάστα !
nikos_e34 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 οι μισοι εδω μεσα πεταξαν τη μ@λ...παρντον τα "φλοκια" τους και νομιζουν οτι εγιναν επαναστατες για 5 λεπτα πισω απο τον αναπαυτικο καναπε τους και τη σουπερ ντουπερ ουαου οθονη τους..ε ρε μαζα! το ανωθεν ισχυει για ολους!για εκεινους που λενε οτι καλα εκανε ο αστυνομικος και για εκεινους που λενε οτι κριμα το παληκαρακι..διαβασα και ηλιθια σχολια αλλα δεν θελω να κατσω να ασχοληθω επειδη τα ατομα αυτα τα λυπαμαι..πραγματικα σας λυπαμαι!μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι! το παληκαρακι ακουγε ντεντ κενεντις (γαματη μπαντα εν τω μεταξυ και εγω τους γουσταρω) ,ο μπαμπας και η μαμα με χρυσοπωλεια και πολιτικοι μηχανικοι οχι ραφτρα και οικοδομος , ηταν και σκειτας επομενως ειναι κωλοπαιδι του κερατα , ενα παιδακι που ανακαλυψε οτι εχει τριχες στα π@π@ρια και βγηκε να το παιξει αντιεξουσια και δε συμαζευεται! επομενως επρεπε να πεθανει! ετσι δεν ειναι?οποιος ειναι 15 και εκπληρει ολα τα παραπανω πρεπει να πεθανει η να αυτοκτονησει...ευχομαι σκ@τ@ στο ταφο οχι μονο του μπατσου αλλα και σε σας το ιδιο , ηλιθια απροσωπη μαζα , προβατα ε προβατα! δυστυχως δεν μπορω να αρχισω τις χριστοπαναγιες για να μην ξεφτιλισω το θεμα.. ναι ρε !κολοπαιδο ηταν , τσουτσεκι και τα συναφη ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!παρτο χαμπαρι ηλιθιε τριτοκοσμικε ελληνα..και μη λες πουθενα οτι εισαι ελληνας γιατι θα προκαλεις το γελιο των τριγυρω σου με τη συμπεριφορα και τα λογια που χαρακτηριζουν ενα βαρβαρο.. οσο για τον αστυνομικο εχω να πω ενα κριμα για την οικογενεια του που θα τραβηξει τα πανδεινα τωρα.επειδη ο πατερ φαμιλιας απο συμπλεγματα κατωτερωτητας αποφασισε να το παιξει αντρας σε μια παρεα 15χρονα και να τραβηξει περιστροφο και μετα ειχε σκοπο να παει στην τουαλετα στο τμημα και να βαρεσει μια μλκια..δεν πειραζει!εκει στη φυλακη θα γινει η "νυφουλα" καπιου και θα βρει επιτελους χαρα στα σκελια ο κολομπαρας...αν ηταν " με τα καλα του" να του εβαζε χειροπεδες του παιδιου να τον εστελνε στο τμημα και να επαιρνε τους γονεις τηλ να συμαζεψουν το καμαρι τους...αλλα ο συγκεκριμενος αστυνομικος αποφασισε να τραβηξει πιστολι και να τον καθαρισει...μπραβο μλκ!καλα να περνας το υπολοιπο της ζωης σου στη ψειρου και ΜΑΚΑΡΙ να σε φορμαρουν ολοι εκει μεσα..μακαρι ρε π**στη! κατα τα αλλα ας τα σπαμε τα μαγαζια και να τα λεηλατουμε διοτι ετσι ειμαστε αντιεξουσιαστες και εκφραζουμε τον πονο μας για το παληκαρι..αντι να σπασετε τα τμηματα καιτε του απλου κοσμακη το μαγαζι...μπραβο μαγκακια και εις ανωτερα!οπως και εις ανωτερα ευχομαι στην πλειοψηφεια του φορουμ που επικροτει τετοιες ενεργειες επειδη ειναι ιν και μαστ να σπας κατι αν θες να κανεις πορεια και διαδηλωση...τι να σας πω...****************** ******** **************************** **** *******************************! εγω ειμαι θλιμμενος με τον αδικο χαμο ενος παληκαριου..στα @@δια μου και αν ηταν κ@λόπαιδι,πλουσιοπαιδο κλπ.. και τα τσογλανια αξιζουν να ζουνε! ειμαι θλιμμενος με την οικογενεια του μακαριτη.να σου φανε το παιδι ενας τυχαρπαστος δεν ειναι καθολου μικρη υποθεση... θλιμμενος και με την οικογενεια του αστυνομικου..κριμα που εβγαλαν τετοιο μλκ και τωρα ο κοινωνικος αντικτυπος θα ειναι ολος επανω τους.. καλη σας νυχτα παιδες
ksexilas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 παιδιά στο skai δείχνει άτομα που τους έπερνε η κάμερα και έβγεναν με τους υπολογιστές-κλεμένους στο χέρι...
Kostas-GR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Τα πράγματα θα γίνουν πρα-γάματα ε; Το πιασα. Υ.Γ. Βάλτε ΑΝΤ1. Ειναι τελειως ρόμπες. Κατηγορούσε ο Τζίμας τον άλλο οτι "επι των ημερων σας προσληφθηκε και εκπαιδευτηκε ο ειδικος φρουρος που σκοτωσε το παιδι". το βλέπω, και ο ευαγγελάτος απάντησε σωστά οτι αυτοί ήρθαν υποσχόμενοι να τα αλλάξουν όλα αυτά , ΣΩΣΤΟΣ
KilliK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μπάστα μαέστρο, μπάστα. Ο κόσμος επίσης γιουχάριζε τους μπάτσους όταν έδερναν αφειδώς στο ηχητικό ντοκουμέντο. Ο κόσμος (και οι γονείς) έκραζε τους μπάτσους όταν έριχναν χημικά στους μαθητές στο Ηράκλειο και στα Τρίκαλα. Ο κόσμος έκραζε όταν έδερναν τον Κύπριο. Ο κόσμος αντέδρασε όταν κρατούσαν τον Παναγιωτάκη για τόσο καιρό. Μπάστα σε λέω, μπάστα ! ναι δεν διαφωνων.απλως προσθετω οτι ο ιδιος κοσμος τωρα αυτη την στιγμη,μαζι με δημοσιογραφους και πολιτικους,ζηταει να επεμβει η αστυνομια που βριζουν,για να σταματησει τα επεισοδια. ειδησεις δεν βλεπεις;
KilliK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 παιδιά στο skai δείχνει άτομα που τους έπερνε η κάμερα και έβγεναν με τους υπολογιστές-κλεμένους στο χέρι... κανεναs γυφτος θα ηταν.θα τον πηρε για να στησει κανα λαν στο τσαντιρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.