Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι να πει κανεις... "μπατσοι ειναι γουρουνια" , "τα κολοπαιδα τα καινε" , καλες και ολες αυτες οι αποψεις, αλλα μηπως να σκεφτουμε πως φτασαμε εδω??? εχετε σκεφτει οτι ολοι αυτοι οι "μπατσοι" και τα "κωλοπαιδα" ειναι μελος τις κοινωνιας μας...που εμεις ολοι την εχουμε φτιαξει. εχουμε (και βλεπουμε) οτι αξιζουμε.....

Αν δεν φτιαχτει η παιδεια μας(λιγο πιο ανθρωπιστικη και οχι εππαγελματικη)...τπτ δεν θα γινει

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επί προσωπικού επιθέσεις, άνευ λόγου και αιτίας. Δεν έχω πρόβλημα. Πες ότι θες. Έχω ακούσει τα πάνδεινα εδώ.

Επειδή έβαλες δεύτερο πληθυντικό σε αυτά που είπες, το έκανα δεύτερο ενικό για να σου δείξω πόσο ωραίο είναι.

Κι εγώ είμαι εξοργισμένος με αυτό που έγινε αλλά δεν είναι εριστικό να γράφεις για βολεμένους, καναπέδες και καλά κάνει και μυρίζει καμένο? Λες και κατέχεις την αλήθεια -και ο κάθε ένας που χρησιμοποιεί δεύτερο πληθυντικό- και την σοφία εσύ και κανένας άλλος.

Δημοσ.

Κρίμα ρε γαμώτο. Κρίμα για όλα. Δεν μπορώ να φανταστώ που θα καταλήξει όλο αυτό. Πραμγατικά περιμένω να δω τι ακριβώς θα γίνει όταν ηρεμήσουν τα πράγματα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητα τόσο απλά. Ότι θα επιστρέψουμε, θα επιστρέψουμε αλλά πιστεύω κάτι θα αλλάξει. Είναι διαφορετικό απο τις υπόλοιπες διαμρτυρίες...

Δημοσ.

Είναι ΑΣΤΕΙΟ αν νομίζετε ότι όλα αυτά γίνονται για το παιδί.

Είναι ΑΣΤΕΙΟ. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το χαρακτηρίσω.

ΝΤΡΟΠΗ σε όσους νομίζουν ότι όλα αυτά είναι από παιδιά που επαναστάτησαν, και ότι έχουν κάποια σχέση με την δολοφονία του παιδιού.

ΝΤΡΟΠΗ σε όλους που είναι εκτός του πανηγηριού (βλέπε και Σουηδία), ζούν στον καναπέ τους και έχουν λεφτά για να πληρώνουν τις ζημιές τους. Συγνώμη που δεν είμαι γόνος πλούσιας οικογένειας. ΣΥΓΝΩΜΗ...

ΝΤΡΟΠΉ αν νομίζετε ότι δεν σας αγγίζει. Εμείς τα πληρώνουμε.

ΝΤΡΟΠΉ στους δημοσιογράφους. ΤΟ μόνο που κάνουν είναι να οξύνουν την κατάσταση. Αλλά αυτοί παίρνουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ και στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά μακριά.

Μην τα βάζετε όλα σε μία σούπα.

ΈΛΕΟΣ πιά. Δηλαδή όλοι θέλετε την αναρχία. Για γράψτε και την διεύθυνση του σπιτιού σας να σας το κάψουν.

Βγαίνουν ΟΛΟΙ και μιλάνε για το παιδάκι. ΟΛΟΙ ξέρουν, ΟΛΟΙ τα δικαιολογούν όλα.

ΝΤΡΟΠΗ.

Εξαιτίας ενός καθάρματος( δεν είναι αστυνομικός καταλαβετε το) μαζί με το παιδί πέθανε και η λογική.

Δημοσ.
Αυτοί είναι η σημερινή Ελλάδα…..

Κρίμα για το παιδί αλλά δεν έπρεπε να ήταν σπίτι του??? Τι ήθελε στα Εξάρχεια 15 χρονών..

Αλλά βρήκαν πρόσχημα και 100 μαλακές και καινέ τα πάντα….

Το νου σας μην σας κάψουν….

Γιατί να πληρώνει Όλοι οι Ελλάδα ότι κάνουν 100 μαλάκες ….

Βγείτε έξω και σπάστε τους τα μούτρα….

Γιατί ρε π@@στη μου μετά απο ενα ΑΛΛΑ πρέπει να ακολουθούν μεγάλες μπαρούφες.

Δηλαδή ρε φιλαράκι θες να μας βγάλεις ενα πρόγραμμα που να εξηγεί τις ηλικίες και τα μέρη που πρεπει να βρίσκονται. Εγω στα 23 μου, θες να που πεις που μου αρμόζει να πηγαίνω? Μην κανω κανενα λαθος και χαλάω την κοινωνική εικόνα.

Δημοσ.
Στο Star έχει τον "Τελευταίο σαμουράι"...

Περίμενες κάτι άλλο απο τον συγκεκριμένο σταθμό; Περίμενες να βάλει ντοκιμαντέρ για την ζωή του Τσέ Γκεβάρα; Ή μηπως να καλέσει τον ρεπόρτερ απ τη Μύκονο να κάνει ρεπορτάζ στο κέντρο;:lol:

Δημοσ.
Εν τω μεταξύ,αντί να μαζέψουν τα κουλά τους τα μ******να βγαίνουν και βαράνε παιδιά,λες και αυτοί είναι οι αναρχικοί.

ΤΟ ξαδερφακι μου που παει δευτερα λυκειου (17 χρονων) μουπε οτι χτες και σημερα ολοι οι συμμαθητες του ηταν στο κεντρο με κουκουλες και πεταγανε πετρες.

Δημοσ.
Στο Star έχει τον "Τελευταίο σαμουράι"...

χαχαχαχαχαχχχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχααχχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αμα χάσω τα Μαυρα Μεσάνυχτα για τους μαλακες θα τουσ σκίσω.....

Δημοσ.
Περίμενες κάτι άλλο απο τον συγκεκριμένο σταθμό; Περίμενες να βάλει ντοκιμαντέρ για την ζωή του Τσέ Γκεβάρα; Ή μηπως να καλέσει τον ρεπόρτερ απ τη Μύκονο να κάνει ρεπορτάζ στο κέντρο;:lol:

Το είπα για αυτό που έλεγε ότι ένας έχει ένα σπαθί Νίτζα μεγαλύτερο από αυτόν και βαράει ένα τηλεφωνικό θάλαμο...

Δημοσ.
με τον στρατο τι εγινε τελικα; σε καποιο καναλι λεγανε οτι εχει δοθει εντολη να ειναι σε ετοιμοτητα.

O πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται... ¨Ημαρτον !!!!

Δημοσ.
χαχαχαχαχαχχχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχααχχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αμα χάσω τα Μαυρα Μεσάνυχτα για τους μαλακες θα τουσ σκίσω.....

ποια μαυρα μεσανυχτα;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...