zazik Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 http://papachatzis.tumblr.com/post/63589410/policeviolence Έχοντας πατέρα συνταξιούχο αστυνομικο , και όχι ΜΠΑΤΣΟ , ντρέπομαι πραγματικά..... Ακούστε αυτό το ηχητικό ντοκουμέντο....... ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ
sotirakis.net Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Λεηλάτησαν το "Ελλάς" και βούτηξαν όπλα και σπαθιά.Σουρεαλισμός. Το είδα και εγώ στο Indymedia, αλλά σύμφωνα με τα όσα λενε εκεί τα παρατήσανε μετά κάπου στην Πανεπιστημίου. Έσπασε το φασιστομάγαζο με τα όπλα στην Ομόνοιααπό @ 8:06μμ, Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008 (Τροποποιήθηκε 8:08μμ, Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008) Άδειασε το μαγαζί από τα αεροβόλα και τα σπαθιά. Η Σταδίου και η Πανεπιστημίου σπάζεται. Η πορεία έχει φτάσει στην Κλαυθμώνος. Πολλά δακρυγόνα στο σημείο. Η πορεία που είναι μάλλον γύρω στα 15.000 άτομα έφτασε βουλή και ξεκίνησε επίθεση στις διμοιρίες της βουλής, οι αριστεροί αποχώρησαν. Πιο πριν από κομμάτι που έσπασε και πήγε προπύλαια ενώ η πορεία συνέχιζε στη Σταδίου βρέθηκαν οι διμοιρίες στην Κοραή εγκλωβισμένες με μέτωπο και από τις 2 πλευρές. Δέχτηκαν βροχή από πέτρες. Τα είδαν όλα και πήραν ένα μάθημα για το ξύλο που έριχναν προηγουμένως. Πυροσβεστικό όχημα καίγεται στην Πανεπιστημίου. Αργότερα βρέθηκε ο οπλισμός από το κατάστημα παρατημένος κάπου στην Πανεπιστημίου και οι μπάτσοι κάναν 5 άσχετες προσαγωγές περαστικών από τη γύρω περιοχή και πάνε να τους τα φορτώσουν. Στη Σταδίου άλλη 1 σύλληψη με απίστευτο ξύλο από τα ΜΑΤ ενώ ήταν ακινητοποιημένος στο έδαφος. Και μετά αναρωτιούνται γιατί τόση βία εναντίον των μπάτσων. Καίγεται το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Αθηναίων στην πλατε΄΄αι Συντάγματος. Από τις επιθέσεις των ΜΑΤ αρκετός κόσμος κατέφυγε στη Νομική. Τα μέτωπα συγκρούσεων είναι πάρα πολλά πλέον. Επίθεση και στο αστυνομικό μέγαρο Πειραιά και στο Α/Τ Συκεών. Πάλι καλά...
firewalker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Λεηλάτησαν το "Ελλάς" και βούτηξαν όπλα και σπαθιά.Σουρεαλισμός. Όσο δεν πάει όμως. Όσο δεν πάει.
Praetorianos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ λέω να ξαναπάμε πίσω στους καναπέδες μας να ηδονιστούμε με το καινούργιο hit της απόλυτης ελληνίδας σταρ και την "στιγμή της αλήθειας". Κοιμήσου έλληνα και το κράτος σου σε αγαπάει και σε προσέχει...Ή τώρα ή ποτέ. Ευτυχώς σήμερα χτυπάνε πιο στοχευμένα. Πολυεθνικές, τράπεζες, αλυσίδες. Τώρα είναι fixed πιστεύω. Γιατί επαναστάτης του κώλου μπορώ πίσω από το πληκτρολόγιο να το παίξω κι εγώ έτσι? οκ μερικές δηλώσεις σου είναι λογικές και καλά κάνεις και τα λες αλλά για πρόσεχε λίγο.. Τι σκατά επαναστάτης είσαι εσύ και για τι βολεμένους καναπέδες μπορείς να μιλάς όταν λίγα thread πίσω παραδέχτηκες ότι έσκυψες την κεφάλα και ότι σου επέβαλλαν το δέχτηκες και όταν δεν πηγαινε άλλο την έκανες στο εξωτερικό. Αυτό πάει προς όλους τους επαναστάτες του π3ους που καλούν σε εξέγερση αλλά έχουν τον κώλο τους φυλαγμένο. Δεν σου λέω ότι εγώ θα βγω τώρα με καδρόνια στο κέντρο αλλά επίσης δεν γράφω σεντόνια με αρλούμπες. Χαιρετίσματα
Balourdos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Έχετε καταλάβει τι θα συμβεί αν μπούν στην βουλή? ΥΓ. Να σας προλάβω. Σημαίνει αυτόματα ότι κατεβαίνει ο στρατός. Αλλά τόσο σας νιώθει τόσο λέτε. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ> Πιστευεις οτι ειναι ελεγχομενη δηλαδη η κατασταση? Εκτος αν βλεπουμε διαφορετικα πραγματα στην τηλεοραση... Αν θεωρεις το στρατο υπερβολικο(και ισως να συμφωνουμε), τοτε ας βοηθησουν τουλαχιστον οι ΕΚΑΜιτες.
sodeli Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 http://papachatzis.tumblr.com/post/63589410/policeviolence Έχοντας πατέρα συνταξιούχο αστυνομικο , και όχι ΜΠΑΤΣΟ , ντρέπομαι πραγματικά..... Ακούστε αυτό το ηχητικό ντοκουμέντο....... Αυτό ακριβώς. Αστυνομικούς θέλουμε και όχι μπάτσους.
teo64x Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Το είδα και εγώ στο Indymedia, αλλά σύμφωνα με τα όσα λενε εκεί τα παρατήσανε μετά κάπου στην Πανεπιστημίου. Μα γιατί; Είχε τόσο potential ως concept... Θα βλέπαμε πραγματικά επικές σκηνές. EDIT: +1 σε αυτό που είπε ο Lucifer νωρίτερα, πως τα ποστ του όμνι εδώ μέσα είναι από τα λογικότερα. Terror reincarnated.
sotirakis.net Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 http://papachatzis.tumblr.com/post/63589410/policeviolence Έχοντας πατέρα συνταξιούχο αστυνομικο , και όχι ΜΠΑΤΣΟ , ντρέπομαι πραγματικά..... Ακούστε αυτό το ηχητικό ντοκουμέντο....... ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ Είδες ρε zazik τι λέμε τόση ώρα;;; Καταλαβαίνεις γιατί ο κόσμος τα έχει πάρει στο κρανίο με τα όσα κάνουν οι μπάτσοι που δεν έχουν συναίσθηση της θέσης και του ρόλου τους; Και όταν αυτοί την βγάζουν λάδι, είναι λογικό να προκαλείται ακόμη μεγαλύτερη αντίδραση του κόσμου. Και όταν αυτοί χτυπάνε αδιακρίτως, επόμενο είναι να καίνε και αδιακρίτως αυτοί που θα είναι από την άλλη μεριά.
pappous_soulis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Εν τω μεταξύ,αντί να μαζέψουν τα κουλά τους τα μ******να βγαίνουν και βαράνε παιδιά,λες και αυτοί είναι οι αναρχικοί.
dermitzos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Αλλο που δε θελουν οι μεγαλοι. Θα τους αποζημιωσει η ασφαλεια και θα κανουν και τζαμπε ανακαινιση. dermitzos, πως γινεται απτη μια να λες δε κατακρινεις κανεναν και στην ιδια φραση να λες "οι μπατσοι ειναι δολοφονοι";; μου ακουγεται λιγο περιεργο..;;!! Δεν δκαιολογώ κανέναν απ' τους δύο γι' αυτά που έκαναν. Αλλά καταδικάζω την πράξη του "ραμπο" χωρίς όμως να καταδικάζω την αστυνομία (μπερδευτήκατε?). Edited: παιδιά, το άκουσα κ εγώ αυτό το ντοκουμέντο και το παράξενο είναι ότι δεν το έχουν παίξει πουθενά στα ΜΜΕ...
sotirakis.net Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Τώρα είναι fixed πιστεύω. Γιατί επαναστάτης του κώλου μπορώ πίσω από το πληκτρολόγιο να το παίξω κι εγώ έτσι? οκ μερικές δηλώσεις σου είναι λογικές και καλά κάνεις και τα λες αλλά για πρόσεχε λίγο.. Τι σκατά επαναστάτης είσαι εσύ και για τι βολεμένους καναπέδες μπορείς να μιλάς όταν λίγα thread πίσω παραδέχτηκες ότι έσκυψες την κεφάλα και ότι σου επέβαλλαν το δέχτηκες και όταν δεν πηγαινε άλλο την έκανες στο εξωτερικό. Αυτό πάει προς όλους τους επαναστάτες του π3ους που καλούν σε εξέγερση αλλά έχουν τον κώλο τους φυλαγμένο. Δεν σου λέω ότι εγώ θα βγω τώρα με καδρόνια στο κέντρο αλλά επίσης δεν γράφω σεντόνια με αρλούμπες. Χαιρετίσματα Επί προσωπικού επιθέσεις, άνευ λόγου και αιτίας. Δεν έχω πρόβλημα. Πες ότι θες. Έχω ακούσει τα πάνδεινα εδώ. Έκτακτη κυβερνητική επιτροπή αύριο. Σοβαρεύει, πολιτικά μιλώντας, το πράμα.
ksexilas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Αυτοί είναι η σημερινή Ελλάδα….. Κρίμα για το παιδί αλλά δεν έπρεπε να ήταν σπίτι του??? Τι ήθελε στα Εξάρχεια 15 χρονών.. Αλλά βρήκαν πρόσχημα και 100 μαλακές και καινέ τα πάντα…. Το νου σας μην σας κάψουν…. Γιατί να πληρώνει Όλοι οι Ελλάδα ότι κάνουν 100 μαλάκες …. Βγείτε έξω και σπάστε τους τα μούτρα….
freedubus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Λεηλάτησαν το "Ελλάς" και βούτηξαν όπλα και σπαθιά.Σουρεαλισμός. Ο ρεπόρτερ του αλτερ έλεγε: "Βλέπω τώρα ένα παιδάκι ούτε 20-22 χρονών δε θα είναι και κρατάει ένα σπαθί μεγαλύτερο απ' αυτό" και "Μπροστά μου ένας κουκουλοφόρος κρατά ένα σπαθι νίντζα και χτυπάει μ' αυτό ένα τηλεφωνικό θάλαμο" Υ.Γ. Βάλτε Αντ1 ο εισαγγελατος σχολιαζει το γκρούπ στο φέισμπουκ για τον "ηρωικο αστυνομικο".
firewalker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Σαν να ηρέμησαν λίγο τα πράγματα. Μακάρι να σταμάτησαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.