zazik Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ραδιο Αρβύλα τοτε?.....Μπορει ....μου είπανε ότι η μάνα του έχει κατάστημα - αλυσίδα με κοσμηματοπωλεια και ότι αυτος ήτανε μαλακιστήρι.... Απλά , λέω ... εαν είναι σαν αυτα τα κωλόπαιδα που καίνε αυτή την στιγμή την Αθήνα , και μόλις κάνανε ΝΤΟΥ σε ένα κατάστημα με όπλα και τα πήρανε όπλα..... Σόρρυ αλλά δεν τα λυπάμαι , γιατί απλά δεν νοιάζονται για τον 15χρονο. Να το θυμηθείτε , θα έχουμε νεκρους μάγκες !!!!!
firewalker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ λέω να φέρουν και τανκς, έτσι για να νιώθουν ασφαλείς οι πολίτες. Τι λες ρε φίλε ;;;;; Αν χρειαστούν τανκς να φέρουν τανκς. Αυτοί που καίνε και σπάνε δεν χρησιμεύουν πουθενά. Η κοπέλα μου που είναι μπλοκαρισμένη στο μαγαζί που εργάζεται και από έξω χτυπάνε με λοστούς τα ρολά για να μπούνε μέσα τι πρέπει να κάνει; Και αν τα καταφέρουν και μπουν; Να φέρουν τανκς να τους λιώσουν. Ας τους σκοτώσουν να τελειώνει αυτό το αίσχος. Τώρα που πήραν και όπλα ας τους αφήσουμε να κάνουν ότι θέλουν.
Harkon Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μια ευχη θελω να κανω... Να μην ξεχαστουν ολα αυτα σε μερικες μερες και αντ'αυτου να ειναι εναυσμα για να αλλαξει ΚΑΤΙ προς το καλυτερο σ'αυτη τη χωρα... Υπεραισιοδοξος? ...Μαλον... πολύ φοβάμαι πως όπως είπε ένα παλικάρι πριν ώρες, η μνήμη χρυσόψαρου που έχουμε θα λειτουργήσει μια χαρά και πάλι
tzinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Συνεχίζω πάντως στην γνώμη ότι εαν ο 15χρονος ήτανε τέτοιο άτομο , που απο ότι έμαθα ήτανε πλουσιοκωλόπαιδο μεσα στην αναρχεία και στα επεισόδεια ....Τότε λυπάμαι για την ζωή που χάθηκε αλλά δεν συγκινούμαι κιόλας... Σόρρυ παίδες.... καλα ρε ειστε σοβαροι?? 15 χρονον παιδακι και μου λες οτι δεν λυπασαι που σκωτοθηκε? Δεν λεω οτι επηρεασε τον κοσμο μου εμενα, αλλα δεν μπορω να λεω και τετοιες γαιδουριες και ακροτητες. 15 χρονον εχει ολη του την ζωη μπροστα να σοαβρευτει και να συμωρφοθει και ας ηταν λιγο κωλοπαιδαρακι στα νιατα του. Λιγοι ειναι που την βλεπανε cool να ακουνε αντιδραση και μωρα στην φωτια και να το παιζουνε καποιοι στις εκδρομες και στις διαδηλωσεις. Ουτε 10% απο αυτους δεν εχει τις ιδιες ιδεολογιες οταν μεγαλωσει. Ολοι περνανε μια φαση, αλοι λιγοτερο αλλοι περισοτερο, δεν σημενει οτι θα τους πυροβολουμε και στο ψαχνο.
Balourdos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ λέω να φέρουν και τανκς, έτσι για να νιώθουν ασφαλείς οι πολίτες. Τι λες ρε φίλε ;;;;; Αν συνεχιστουν ολα αυτα μεχρι και την Τεταρτη, και κυρηχτει η πολη σε κατασταση εκτακτου αναγκης(?), δεν απεχει και πολυ, το να δουμε και το στρατο στο κεντρο της Αθηνας. (Ισως υπερβολικο αλλα δεν ειναι η επομενη "λογικη" κινηση απ'την κυβερνηση)?
Deorum Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μα γιατί στα 200 κατεστραμένα μαγαζία τελειώνει η εκδίκηση και γυρνάει ο νεκρός πίσω. Δεν το ξέρεις. Πριν μια βδομάδα στην Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε επεισόδια? Γιατί δεν παραδέχετε κάποιος ότι το θέμα δεν είναι ο 16χρονός, απλά είναι μια καλή δικαιολογία (και ευκαιρία, γιατί η αστυνομία είναι μουδιασμένη τωρά, αλλιώς όντως θα τους μάζευε πριν πάρει μεγάλη έκταση). Τώρα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα και στα επόμενα 10 λεπτά να τους μαζέψει (που αποκλείεται) το κακό είναι τόσο που η κατάσταση δεν σώνεται με τίποτα...
cbr600RR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 πφφφ βαρεθηκα.. χμμ παω μια κεντρο να λεηλατησ.. εμμμ να διαμαρτυρυθω..! ειχα δει και κατι ωραια πραγματακια τις προαλλες σενα μαγαζι.. ευκαιρια ειναι..! τι ωραια! ..γμτ μολις εμαθα οτι προλαβανε και καβατζωσανε κατι σαμουραι σπαθια απο το καταστημα στην ομονοια.. παω γρηγορα μπας και προλαβω τα αστερακια..
zazik Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μα γιατί στα 200 κατεστραμένα μαγαζία τελειώνει η εκδίκηση και γυρνάει ο νεκρός πίσω. Δεν το ξέρεις. Πριν μια βδομάδα στην Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε επεισόδια? Γιατί δεν παραδέχετε κάποιος ότι το θέμα δεν είναι ο 16χρονός, απλά είναι μια καλή δικαιολογία (και ευκαιρία, γιατί η αστυνομία είναι μουδιασμένη τωρά, αλλιώς όντως θα τους μάζευε πριν πάρει μεγάλη έκταση). Τώρα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα και στα επόμενα 10 λεπτά να τους μαζέψει (που αποκλείεται) το κακό είναι τόσο που η κατάσταση δεν σώνεται με τίποτα... Συμφωνω +1 καλα ρε ειστε σοβαροι?? 15 χρονον παιδακι και μου λες οτι δεν λυπασαι που σκωτοθηκε? Δεν λεω οτι επηρεασε τον κοσμο μου εμενα, αλλα δεν μπορω να λεω και τετοιες γαιδουριες και ακροτητες. 15 χρονον εχει ολη του την ζωη μπροστα να σοαβρευτει και να συμωρφοθει και ας ηταν λιγο κωλοπαιδαρακι στα νιατα του. Λιγοι ειναι που την βλεπανε cool να ακουνε αντιδραση και μωρα στην φωτια και να το παιζουνε καποιοι στις εκδρομες και στις διαδηλωσεις. Ουτε 10% απο αυτους δεν εχει τις ιδιες ιδεολογιες οταν μεγαλωσει. Ολοι περνανε μια φαση, αλοι λιγοτερο αλλοι περισοτερο, δεν σημενει οτι θα τους πυροβολουμε και στο ψαχνο. +1 αλλά τις μαλακίες μου εγώ τις πλήρωσα και έβαλα μυαλό ... Και μένα με μαζεύανε κάποτε και είχα φάει και βρωμόξυλο στα γήπεδα..... Δεν μπορούσε να είχε πεταχτεί ενας οπαδός μιας αντίπαλης ομάδας να μου τραβήξει μαχαίρι ? Θα έφταιγε ο μαχαιρών ? Όχι , εγώ θα έφταιγα δυστυχώς φίλε μου...... Και φυσικά έχουνε ευθύνες και οι γονείς που δεν το μαζέψανε το πιτσιρίκι.... Όποιος ανακατέυεται με τα σκατα τον τρώνε οι μύγες .... -----Προστέθηκε 8/12/2008 στις 07 : 34 : 29----- ναι παιδιά , μην περιμένετε τις Χριστουγενιάτικες εκπτώσεις , κατεβείτε τώρα που γινεται ξεπούλημα ...!!!!
karaap Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Λυπάμε για το θάνατο του παιδιού όπως και για κάθε άνθρωπο που χάνει την ζωή του .Η ζωή δεν επανέρχεται . Μου κάνει εντύπωση οτι τα ΜΜΕ εστίασαν το όλο θέμα στο θάνατο ενός ήσυχου παιδιού . Υπάρχουν όμως και άλλες παράμετροι που πρέπει να θιγούν. Κανένα ήσυχο παιδί ( και ειδικά όταν είναι 15 ετών ) δεν τα βάζει με αστυνομικούς , δεν πετά μπουκάλια με νερό ( που μπορούσε να ηταν και μολοτωφ ). Κανένα ήσυχο παιδί δεν γυρίζει σε ομάδες των τριάντα και ατόμων προπύλακίζοντας αστυνομικούς Τα ήσυχα αυτά παιδιά κατέστρεψαν την αθήνα και κανένας δεν κατηγόρησε κάποιον αλλά όλοι έλεγαν ότι έπρεπε να το περιμένουμε Δηλαδή το ένα αδίκημα δικαιολογεί το άλλο. Θέλω να μάθω εσύ που δικαιολογείς τις πράξεις αυτές αν σε κατεστρεφαν την περιουσία τι δικαολογητικά θα ευρισκες για αυτά τα ήσυχα παιδιά. Και τέλος η βία μόνο με βία αντιμετωπίζεται ,τον κουκουλοφόρο δεν τον αντιμετωπίζεις με ευγένεια και δικαιώματα εκτός αν το χρειαζόμαστε τον κουκουλοφόρο ......
Lucifer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 πετά μπουκάλια με νερό ( που μπορούσε να ηταν και μολοτωφ ) Έτσι. Έτσι. Και άμα πετούσε και καμιά πέτρα "μπορούσε να ήταν και χειροβομβίδα".
freedubus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Πριν λίγο υπότιτλος στο ALTER έλεγε: ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΣΠΑΘΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ είναι αλήθεια, τους είδα
alexzzz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 ορέ πηρανε και πυροσβεστικό... Πριν λίγο υπότιτλος στο ALTER έλεγε: ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΣΠΑΘΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Οκ... εγώ ζω στον δικό μου κόσμο και δεν με πολύ νοιάζει... αλλά με αυτά που διαβάζω να μην γελάσω;;;;
cbr600RR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 αυτοι τα "πραγματα" που δεν ειναι ανθρωποι , εχουν περασει τα ορια της διαμαρτυριας.. αντε πολυ διασκεδασανε .. τα πραγματα εχουν ξεφτυλιστει! τα στουμφακια τι περιμενουν? τωρα το παιζουν καλα παιδια? ( αλλα θα μου πεις τι φταινε αυτοι.. απο κατι χοντροκοιλαραδες σε υπουργεια παιρνουν εντολες )
Kostas-GR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ναι μήπως πρέπει και να πέσουν στα γόνατα να τους παρακαλούν να σταματήσουν; να τους παραδώσουν και τα περίστροφα τους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.