Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύεις πως όπως έχουν εξελιχθεί οι 30 παράλληλοι μονόλογοι αναδεικνύεται η σοβαρότητα του θέματος;

Αυτό το θέμα, αντικατέστησε ικανοποιητικά τα θέματα για παο και οσφπ, μόνο που τώρα οι συμμετέχοντες είναι χωρισμένοι σε "αναρχικούς" και "μη-αναρχικους"...

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πιστεύεις πως όπως έχουν εξελιχθεί οι 30 παράλληλοι μονόλογοι αναδεικνύεται η σοβαρότητα του θέματος;

Αυτό το θέμα, αντικατέστησε ικανοποιητικά τα θέματα για παο και οσφπ, μόνο που τώρα οι συμμετέχοντες είναι χωρισμένοι σε "αναρχικούς" και "μη-αναρχικους"...

Πράγματι .

Δημοσ.

Πιστευω πως θα επρεπε να κρατησουν οσοι μπορουν το θεμα οπως θα επρεπε να ειναι, αγνοωντας τα υπολοιπα..

Ελπιζω να μαζευτουμε αρκετοι στη συγκεντρωση και να φωναξουμε και για αυτους που δεν θα ερθουν.. Οσο για τα κωλοπαιδα που τα σπανε και τα καινε, αφορμη ψαχνουν οπως αφορμη εψαχναν καποιοι για να ξεχαστει το Βατοπαιδι, οι μιζες κλπ κλπ..

Δημοσ.

Βασικά είναι περισότερο αναρχικός vs φασίστας. Γιατί αν δεν θές να τα σπάς, να είσαι φιλήσυχος, να σέβεσαι τις περιουσίες του κόσμου, να μην εκμηδενίζεις την αξία του κράτους δεν γίνεται αλλιώς. Είσαι 100% ή φασίστας ή κρυφοφασίστας (δλδ φασίστας που δεν το παραδέχεσαι ακόμα για να μην σε κράξουν). Τέλος δεν γίνεται να είσαι αντικειμενικός και να βλέπεις τα πράγματα ουδέτερα, λέγοντας ότι φταίνε σε σημεία οι μέν, φταίνε σε σημεία οι δε. Τότε είναι που τα βλέπεις απο πρισμα σίγουρα.

Δημοσ.
Ο αστυνομικός από την ανάληψη των καθηκόντων του αποδέχεται την παρακάτω διαβεβαίωση :

«Διαβεβαιώ ότι γνώμονας της συμπεριφοράς μου αποτελεί ο σεβασμός της αξίας κάθε ανθρώπου και η προάσπιση των δικαιωμάτων του. Έχω την ύψιστη τιμή να υπηρετώ τον Ελληνικό Λαό, ασκώντας την αστυνομική εξουσία που μου εμπιστεύεται, σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους. Αναλαμβάνω τις υποχρεώσεις και αποδέχομαι τους κινδύνους του λειτουργήματός μου και δηλώνω ότι εργάζομαι με αμεροληψία και δικαιοσύνη για το καλό της κοινωνίας. Προσπαθώ διαρκώς να βελτιώνω τη συμπεριφορά μου ως υπεύθυνος δημόσιος λειτουργός, αποδέχομαι τον κοινωνικό έλεγχο της δράσης μου και προσδοκώ την υποστήριξη των πολιτών».

Πηγή

Εκτός των άλλων, έπεσε το μάτι μου και στο παραπάνω κείμενο.Αυτό που διαβάζω αναιρεί πολλά από τα επιχειρήματα των "αστυνομικών" ότι η δουλειά τους είναι δύσκολη και ότι κινδυνεύουν και ότι μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα... συνεπώς η δικαιολογία "Εν βρασμώ ψυχής" στέκει....

ΕΙΣΑΙ "λειτουργός" στην υπηρεσία του πολίτη, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ κουμπουροφόρος που με ύφος χιλίων Chuck Norris μαζί θα "καθαρίσεις" τον τόπο από τα απόβλητα...

Απορώ αν κάποιοι έχουν κάτσει να διαβάσουν τη ΔΙΑΤΑΓΗ του Προέδρου της Δημοκρατίας, του ανώτατου διοικητή τους, μιας και συχνά μιλάνε για τη "διατεταγμένη υπηρεσία" που τους αναγκάζει να βαράνε στο ψαχνό, να βαράνε συνταξιούχους, 15χρονα, περαστικούς στο δρόμο που τυχαίνει και περπατάνε στο πεζοδρόμιο σε μια πορεία...

Δημοσ.

για βάλτε λίγο Alter , Mega κλπ .... είναι παρα πολυ ωραία να ζητάς τον σεβασμο και την ειρήνη , την δικαιοσυνη και την μη κατάχρηση εξουσιας με το να σπας , να καταστρεφεις να λεηλατεις ανθρώπους που δεν φταίνε και σε τιποτε στην ουσία....

Στην μνήμη φυσικα του 15χρονου !!!!!

Ετσι όπως καταντήσαμε...............Κρατος , αστυνομία , πολιτικη , ιδέες....

Είναι όλα ανύπαρκτα....δυστυχώς ...!!!!

Είναι πραγματικά όλα μαζί πολύ λυπηρα.....πραγματικα με πονάει να βλέπω την κοινωνία που ζω , και είμαι μέρος της ,

και δυστυχως έχω καταντήσει να είμαι κομμάτι και κύτταρό της , να έχει καταντήσει έτσι.

Δεν ξέρεις πλέον με ποιον να είσαι , τι να πιστεύεις , και τι θέση να πάρεις.

Και αυτο, δυστυχώς , μας οδηγει όλους στα άκρα...

Δημοσ.

Τώρα που πρέπει να ανοίξουν πυρ και να μην μείνει κανείς όρθιος, κατευθείαν στο ψαχνό, είναι εξαφανισμένοι. Να χαρώ κράτος δικαίου.

Και γαμώ είναι

Δημοσ.

Καλως ή κακως εχουν γινει μπαχαλο τα πραγμαυτα και το οτι τα ΜΜΕ τα προβαλουν συνεχως κανει χειροτερη την κατασταση. Αν τα κωλοπαιδα που σπανε την περιουσια του κοσμακη βλεπουν οτι δειχνει η τηλεοραση τα κατορθωματα τους περνουν δυναμη και συνεχιζουν.

Δημοσ.

Συνεχίζω πάντως στην γνώμη ότι εαν ο 15χρονος ήτανε τέτοιο άτομο , που απο ότι έμαθα ήτανε πλουσιοκωλόπαιδο μεσα στην αναρχεία και στα επεισόδεια ....

Τότε λυπάμαι για την ζωή που χάθηκε αλλά δεν συγκινούμαι κιόλας...

Σόρρυ παίδες....

Δημοσ.
Τώρα που πρέπει να ανοίξουν πυρ και να μην μείνει κανείς όρθιος, κατευθείαν στο ψαχνό, είναι εξαφανισμένοι. Να χαρώ κράτος δικαίου.

Και γαμώ είναι

Εγώ λέω να φέρουν και τανκς, έτσι για να νιώθουν ασφαλείς οι πολίτες. Τι λες ρε φίλε ;;;;;

Δημοσ.

Και κάτι επιπλέον για όσους λένε ότι νοιαζόμαστε για τις τζαμαρίες πιο πολύ απο την ζωή.

Η ζωή έφυγε, δεν γυρνάει πίσω. Η τζαμαρίες και τα αμάξια (σε λίγο θα μπούμε στην 3η συνεχόμενη μέρα) ακόμα καίγονται. Ο μόνος λόγος που κράζουμε περισσότερο σε ποσότητα τα επειδόδια είναι επειδή ακόμα συνεχίζονται, μπας και σταματήσουν επιτέλους. Εξάλλου όλοι καταδικάζουν την δολοφονία, οπότε το θέμα δεν έχει "φλογα" να συνεχίζει. Ενώ τα επειδόδια που κάποιοι τα επικροτούν είναι ακόμα ανοιχτό, και απο ότι φαίνεται δεν φτάνει σε κανένα κοινά αποδεκτό απο όλους συμπέρασμα.

Δημοσ.
Συνεχίζω πάντως στην γνώμη ότι εαν ο 15χρονος ήτανε τέτοιο άτομο , που απο ότι έμαθα ήτανε πλουσιοκωλόπαιδο μεσα στην αναρχεία και στα επεισόδεια ....

Τότε λυπάμαι για την ζωή που χάθηκε αλλά δεν συγκινούμαι κιόλας...

Σόρρυ παίδες....

Που έβγαλες κιόλας το συμπέρασμα ότι ήταν "πλουσιοκωλόπαιδο μέσα στην αναρχία και στα επεισόδια" ;

Δεν μπορούσες να είχες φάει εσύ τη σφάιρα ρε μεγάλε ;

Δημοσ.

Ναί σίγουρα για δες εδω εναν ανάρχα:

http://skata-me-ketsap.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=106383302

Δημοσ.

Μια ευχη θελω να κανω...

Να μην ξεχαστουν ολα αυτα σε μερικες μερες και αντ'αυτου

να ειναι εναυσμα για να αλλαξει ΚΑΤΙ προς το καλυτερο σ'αυτη τη χωρα...

Υπεραισιοδοξος? ...Μαλον...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...