Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είναι τουλάχιστον τρομακτικό, τουλάχιστον, το ότι τα ποστ του όμνι, αν και δε συμφωνώ στο 100% μαζί τους, είναι από τα λογικότερα πράγματα που διαβάζω εδώ.

Ποιός ο omnislash v2.0 ρε σεις ; Μόνο εγώ δεν τον έχω καταλάβει ;; Pm me, pm me !!!

Δημοσ.
6941407[...]

Spam the motherfucker three ways to sunday! :P

btw καλύτερα να σβήσεις κομμάτι του αριθμού.

Δημοσ.
Είναι τρομακτικό, τουλάχιστον τρομακτικό ότι επικροτεί διαχειριστής του site μήνυμα που κάνει λόγο έμμεσα για λυντσάρισμα.

Και είναι γκαραντί πως θα πάει να κρυφτεί πίσω από την ομορφιά του "όχι 100%".

Βεβαίως, 100% θα ήταν αν έκανε άμεσα λόγο για λυντσάρισμα.

Καν' το report αυτό, θέλω να δω την τεκμηρίωσή σου περί του πως με καθιστά ανίκανο για διαχειριστή ενός subforum. =*

Δημοσ.
πηρα.δεν το σηκωνει κανεις.για παρε και συ μια.

Είναι κλειστό ή εκτός δικτύου.

-----Προστέθηκε 8/12/2008 στις 06 : 12 : 56-----

Βεβαίως, 100% θα ήταν αν έκανε άμεσα λόγο για λυντσάρισμα.

Καν' το report αυτό, θέλω να δω την τεκμηρίωσή σου περί του πως με καθιστά ανίκανο για διαχειριστή ενός subforum. =*

Ρε δώσε ένα λινκ με αυτόν που επικροτείς να το δούμε κι εμεις γιατί δεν το βρίσκω.

Δημοσ.

Δεν τον επικροτώ μωρέ, αλλά τι να πεις, με την κρίση μέσης ηλικίας δε τα βάζεις. Διαφωνώ με τις απόψεις του απλώς τις θέτει ομορφότερα απ' την πλειοψηφία και είναι θαύμα γιατί γενικά δεν το περιμένεις απ' αυτόν.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω να κάνω τίποτε report. Εφόσον αυτοί που σε τοποθέτησαν σε αυτή τη θέση είναι ευχαριστημένοι από τον τρόπο που χειρίζεσαι το thread, εμένα δε μου πέφτει λόγος.

Αλλά, μη μπαίνεις και γράφεις "τσιλάρετε" σε αυτούς που βρίζονται επί ώρες, και μετά μου επικροτείς τα λιντσαρίσματα. Είναι κομάτι υποκριτικό.

Δημοσ.

Όχι αδερφέ σνουμπ, εκεί έξω βγείτε και σπάστε ό,τι γουστάρετε. Και δικό μου να 'ναι, ασφαλιστικές έχουμε.

Εδώ μέσα όμως, ναι, τσιλάρετε.

Δημοσ.
Δεν τον επικροτώ μωρέ, αλλά τι να πεις, με την κρίση μέσης ηλικίας δε τα βάζεις. Διαφωνώ με τις απόψεις του απλώς τις θέτει ομορφότερα απ' την πλειοψηφία και είναι θαύμα γιατί γενικά δεν το περιμένεις απ' αυτόν.

A πέστο έτσι γιατί αν επικροτούσες αυτό το πράμα που διάβασα θα ανησυχούσα για την νοημοσύνη σου. Κι όχι τίποτα άλλο αλλά είσαι και mod.

-----Προστέθηκε 8/12/2008 στις 06 : 23 : 00-----

ασφαλιστικές έχουμε.

Εγώ δεν έχω λεφτά για ασφαλιστική, γι αυτό μην σπάτε τα δικά μου, μόνο του lucifer.

Δημοσ.

Πως γινεται ακομα και σε ενα τοσο σοβαρο θεμα να ασχολειστε με τον Lucifer και τον καθε Lucifer προσωπικα, δεν μπορω να το καταλαβω.. Τελικα ισως και να μας αξιζουν ολα αυτα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...