Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικούς που έγραψαν εδώ μέσα,δε μπορώ να τους διανοηθώ ως πολιτικά όντα....ειλικρινά δε ξέρω πως σταθηκαν στα 2 ποδια για να φτάσουν το πληκτρολόγιο και να γράψουν.Και πως κατάφεραν να συντάξουν κείμενο με τις οπλές τους....περίεργα πράγματα(αναφέρομαι σε πολλούς,αλλά για να μη παρεξηγηθώ,είμαι κατα της δολοφονίας...συμφωνώ να κάνουν οτιδηποτε στον μπατσο....αλλά οι καφρίλλες σ'όλη την ελλάδα δεν έχουν καμια διακιολογία.Αν θιχθήκαμε θα πρεπε η να βγαίνουμε και να κανουμε πορείες,η να βανδαλίζουμε αστυνομιες και κρατικα στοιχεία,για ναι συμβολική η πράξη μας και όχι απλά για να ξαλαφρώσουν μερικοί)

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

συγνωμη για το προηγουμενο και σωστα σβηστηκε.

αλλα το θεμα με τα μηνυματα στα κινητα ειναι υπαρχτο και πολυ σοβαρο:

σας εχουν στειλει μηνυμα στο κινητο να συμμετασχετε στις πορειες;

μου στειλανε εχτες ενα,ενω το νουμερο το ξερουν μονο 2 ατομα.

παρανομο και πολυ περιεργο αυτο.το αναφερε και ο παπαδακης.

ποιος τα στελνε αυτα τα μηνυματα και γιατι περαν του προμφανες;

Δημοσ.

Θα απαντήσω σε κάποια μαζεμένα ποστ. πρώτα στον κιλικ που λέει γιατί δεν παίρνουμε όπλα και δε ληστέυουμε τράπεζες. Κατά 1ον η οπλοκατοχή είναι παράνομη στην Ελλάδα, κατά 2ον δε ζούμε στο 1850 στην Αγρια Δυση να κλεβουμε και να φεύγουμε στο Μεξικό. Το μάτι μας βλέπει όλους.

Γι' αυτούς που λένε τι δουλειά είχε στα εξάρχεια. Ειχε πάει να πιει το ποτό του. Στα εξάρχεια δεν γίνεται έλεγχος διαβατηριών, πάει όποιος θέλει.

Για τα αυτοκίνητα. Τα αυτοκίνητα ξανααγοράζονται, το ίδιο και τα καταστήματα ξαναφτιάχνονται. 28 δις έδωσε το κράτος στους χρηματοδότες του. ε δεν του περισσέυουν να δώσει στους καταστηματάρχες?Οι όποιοι πλιατσικολόγοι τρώγαν φάπες από όποιον τους έβλεπε και σήμερα οι αληταράδες μαθητές κλείσαν λέει το κέντρο. Ε οσο κάποιοι βάζουν πάνω απ όλα το κέρδος από την ζωή κάποιου άλλου θα στοιχείωνουμε τα όνειρα τους. Γιατί αυτοί φταίνε με τη σημερινή κατάσταση στη χώρα, με τα βατοπεδια και τον Οπαπτζη που βγάζει μισό εκ το χρόνο. Δεν πήραν την εξουσία αυτοί με το έτσι θελω. Αυτοί οι καταστηματάρχες, οι νοικοκυραίοι τους έστειλαν εκεί, άρα αυτοί είναι υπεύθυνοι. αρα αυτοί θα πρέπει να την πληρώσουν μέχρι να βάλουν μυαλό. Οτι ειρήνη με κάποιον που δουλεύει τις ίδιες ώρες με εσένα και παίρνει 10πλάσια (να τις χέσω τις περισσότερες ευθύνες) δεν μπορεί να υπάρξει. Η πιο απλά αν δε θες να συμμορφωθείς θα χεις την ίδια τύχη με τον εκμεταλλευτή σου.

@physics τον μπάτσο έπρεπε να τον παρέδιδε το κράτος όχι στα αστικά δικαστήρια, αλλά στους μαθητές που διαδήλωναν σήμερα. και οχι σαββάτο βράδυ δεν ήμουνα σπίτι.

Και άντε πες πως όσοι τα σπάνε είναι κακοήθεις και κακεντρεχείς. Τα 12χρονα παιδιά που πιασαν στον Πειραιά ή ολα τα άλλα που διαδήλωναν σήμερα δεν νομίζω να έκαψαν καμιά βιτρίνα. Μονο ΑΤ έκαψαν. Εχει κανάς γονιός σας τέτοιο να ξέρω κι εγώ. Αλλά οι μπάτσοι γιατί κουβαλάνε σκατά στο κεφάλι τους με μόνη εντολή ότι κινείται το χτυπάμε για όλα είναι ικανοί. Ποιος λογικός θα πήγαινε στα ΜΑΤ να βαράει άτομα που δεν του φταίνε σε τπτ? Γιατί αυτό κάνουν. Και με χούντα, και με κομμουνισμό (εκεί είχαν και στρατό βέβαια) αυτή είναι δουλειά τους.

Δημοσ.

Πάλι τα ίδια στο κέντρο. Άντε, βγείτε κάποιοι απο εσάς να ξεκαρδιστείτε.

Είναι θέμα κοινωνικό. Τι αλλαγές μπορούν και πρέπει να γίνουν στην κοινωνία μας για να αλλάξει προς το καλύτερο.

Παιδεία. Όλα από εκεί ξεκινάνε. Αλλά που.

Δημοσ.

Είναι τουλάχιστον τρομακτικό, τουλάχιστον, το ότι τα ποστ του όμνι, αν και δε συμφωνώ στο 100% μαζί τους, είναι από τα λογικότερα πράγματα που διαβάζω εδώ.

Δημοσ.
Είναι τουλάχιστον τρομακτικό, τουλάχιστον, το ότι τα ποστ του όμνι, αν και δε συμφωνώ στο 100% μαζί τους, είναι από τα λογικότερα πράγματα που διαβάζω εδώ.

Το παρατηρησες και εσυ ε?

Δημοσ.
Τα 12χρονα παιδιά που πιασαν στον Πειραιά ή ολα τα άλλα που διαδήλωναν σήμερα δεν νομίζω να έκαψαν καμιά βιτρίνα. Μονο ΑΤ έκαψαν.

waiting for the pun here.

• Super Moderators
Δημοσ.

Είναι τρομακτικό, τουλάχιστον τρομακτικό ότι επικροτεί διαχειριστής του site μήνυμα που κάνει λόγο έμμεσα για λυντσάρισμα.

Και είναι γκαραντί πως θα πάει να κρυφτεί πίσω από την ομορφιά του "όχι 100%".

Δημοσ.
6941407246

Πάρε να δούμε που ανήκει.

-----Προστέθηκε 8/12/2008 στις 06 : 00 : 56-----

Είναι τρομακτικό, τουλάχιστον τρομακτικό ότι επικροτεί διαχειριστής του site μήνυμα που κάνει λόγο έμμεσα για λυντσάρισμα.

Και είναι γκαραντί πως θα πάει να κρυφτεί πίσω από την ομορφιά του "όχι 100%".

Για δώσε ένα λινκ να δω τι λεει γιατί δεν το βρίσκω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...