Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
βλεπω πως δεν απαντησες στις ερωτησεις μου.μπορω να περιμενω,αμα θελεις να γκουγκλαρεις τις απαντησεις.

όταν ρωτάς κάτι χωρίς να λέγοντας μισόλογα (βλέπε "επί παπαδόπουλου όχι ιωάννη") μόνο και μόνο για να μας πιάσεις "αδιάβαστους" και να μας την πεις, δεν αξίζει ούτε google να ψάξω...

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
όταν ρωτάς κάτι χωρίς να λέγοντας μισόλογα (βλέπε "επί παπαδόπουλου όχι ιωάννη") μόνο και μόνο για να μας πιάσεις "αδιάβαστους" και να μας την πεις, δεν αξίζει ούτε google να ψάξω...

απαντηση ομως δεν εδωσες στην ερωτηση μου που ειναι και η ουσια.τα υπολοιπα ειναι λογια για να αγαπιομαστε.

αλλα οντως αρκετα με αυτο.ας κοιταξουμε το τωρα.το κλεινω εδω.αμα θες ομως μπορουμε να το συνεχισουμε μεσω πμ.στειλε μου αν θες.

• Super Moderators
Δημοσ.
απαντηση ομως δεν εδωσες στην ερωτηση μου που ειναι και η ουσια.τα υπολοιπα ειναι λογια για να αγαπιομαστε.

και κάτι με έτρωγε που δεν έδωσα...αχχχχ νάτο νάτο το ξύσιμοοοο (that was immature eh?)

Δημοσ.

Αύριο, Τρίτη 9-8-08 πραγματοποιούνται ανά την Ελλάδα πορείες κατά της κρατικής καταστολής παράλληλα με την κηδεία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που δολοφονήθηκε από τους μπάτσους το περασμένο Σάββατο βραδυ στα Εξάρχεια.

Αυτή η πράξη βίας δεν πρέπει να μείνει έτσι.ΟΛΟΙ στους δρόμους και όλοι στις πορείες...

Συγκεκριμένα στο Βόλο η πορεία θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα με προσυγκέντρωση στο κτίριο Παπαστράτου.Για πληφορορίες σχετικά με τις πορείες σε άλλες πόλεις μπορείτε να βρείτε στο http://athens.indymedia.org/ .

Δημοσ.

αναρωτιεμαι αν τωρα στα επεισοδια σκοτωθει κανενας μπατσος,τι εχει να γινει. ?

-----Προστέθηκε 8/12/2008 στις 05 : 32 : 24-----

και κάτι με έτρωγε που δεν έδωσα...αχχχχ νάτο νάτο το ξύσιμοοοο (that was immature eh?)

οχι,ελλειψη παιδειας ονομαζεται.

Δημοσ.
αναρωτιεμαι αν τωρα στα επεισοδια σκοτωθει κανενας μπατσος,τι εχει να γινει. ?

Στα γρήγορα αυτά που μου ρχονται :

1. Θα αμοληθούν όλα τα χρυσά αυγά.

2. Θα αρχίσουν να πυροβολούν με πλαστικές σφαίρες οι μπάτσοι.

3. Θα σκοτωθεί και άλλος κόσμος, είτε μπάτσοι, είτε διαδηλωτές, είτε απλός κόσμος.

4. Επικρατεί χάος, πέφτει η κυβέρνηση, πάμε για εκλογές.

Και πιστεύω ότι είναι απλά θέμα χρόνου μέχρι να υπάρξει και άλλος νεκρός. Το θέμα είναι από μια πλευρά θα είναι. Γιατί αν σκοτωθεί κανένας άλλος μαθητής ή απλός πολίτης, η κατάσταση θα ξεφύγει...

Η ιστορία διδάσκει. Guliani στη G8, διαδηλώσεις στη Γαλλία.

Δημοσ.

http://spartiada.blogspot.com/2008/12/blog-post_08.html

Δευτέρα, 8 Δεκέμβριος 2008

Ελλάδα ...........

Το άρθρο που υποσχέθηκα για να σταματήσετε όλοι σας . Φασίστες ή Συνασπιστές από την άλλη

Μιλάτε για Ελλάδα και πώς μας βλέπουν έξω . ΠΟΣΑ χρόνια έχετε να βγείτε έξω ? ή μάλλον ΕΧΕΤΕ βγει ποτέ έξω ή είστε πάνω από τον υπολογιστή όλοι μέρα?

Αυτό σας νοιάζει ? Δηλαδή τί θέλετε να σας πω ? ότι σήμερα το μεσημέρι που μίλησα με τον Γιώργη και τον ρώτησα τί λένε οι ξένοι που μιλάει , μου είπε τί του είπε ένας. Get the hell out ! από την Ελλάδα. ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΣΟ ΟΣΟ.

με Γερμανία στο + 7 % εσείς βαρέσατε + 3,5 % ενώ τις προηγούμενες βδομάδες τα ίδια. + 11 % η Γερμανία + 3 % εσείς κτλ. ποιός θα αγοράσει Ελλάδα ? Πλάκα κάνετε ?

Αλλά επειδή ΔΕΝ είναι όλα αγορές και ΧΑΑ εκτός από κάτι χαμένους και άχρηστους στη ζωή , πάμε στο ψητό

Ήδη όπως είπα χθες , άκουσα πολλούς να λένε. Και τί ήθελε στα Εξάρχεια 15 χρονών παιδί ? Σώπα ρε μάγκα Ελληνάρα . δηλαδή τί έγινε ? πρέπει να βγαίνουν μόνο Γλυφάδα ή Βάρκιζα ή Μαρούσι τα παιδιά ? τί σημαίνει αυτό ?

λέει πέταξε ένα μπουκαλάκι νερό στον αστυνομικό. ΣΩΠΑ ρε. φοβερό. Εδώ ο Πρετεντέρης πέταξε σε ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 5-6 μπουκάλια νερά και ΜΟΚΟ όλοι σας. και εδώ πέταξε ένα 15χρονο παιδί , έτσι μάλλον για να δείξει στα φιλαράκια του ότι δεν είναι βουτυρομπεμπές Βορείων προαστίων (μάλλον είχε αυτό το κόμπλεξ), ένα μπουκαλάκι Αύρα και χέστηκε η φοράδα στα αλώνια.

αυτό σας μάρανε. εδώ ο άλλος πετάει τσιγάρα μέσα στην Εθνική οδό , ο άλλος σκότωσε 40 παιδιά με τα ξύλα , ο άλλος σκοτώνει και φεύγει και το μπουκάλι νερό σας πείραξε. Που δεν συμφωνώ , αλλά όχι και πως σε αυτό το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που ζούμε το μπουκάλι είναι το απαύγασμα της τσογλανιάς

Και έρχεται ο ΤΣΑΜΠΑ μάγκας αστυνομικός και πυροβολεί. είτε με πρόθεση να σκοτώσει (οπότε πρόκειται καθαρά για ψυχοπαθή με απροσδιόριστη σεξουαλική αγαμία) είτε να φοβίσει τους πιτσιρικάδες , να βγάλει και κανά βίντεο με το κινητό και να το δείχνει για να πουλάει μαγκιά σαν νέος Λεωνίδας ( κούνια που τον κούναγε)

αλλά γιατί δεν κάνει τέτοιες μαγκιές στον Κόκκαλη ή στον Λάτση ή σε έναν μεγαλέμπορο ? ή σε μπράβους της νύχτας ζώα 2μετρα ?

που πουλάει τις μαγκιές η αστυνομία ? σε κανά 15χρονο 40 κιλά παιδάκι , σε καμιά ιερόδουλη να βγάζουν και φοτό , σε κανά πρεζόνι στην Ομόνοια που το αναγκάζουν να γδύνεται μπροστά τους για να έχουν και βίντεο να δείχνουν στις γκόμενες το βράδυ να λένε πόσο γαμιάδες είναι ή σε κανά μετανάστη από την Ινδία να του ρίχνουν φάπες για να ξεδίνουν μέσα στο τμήμα

μπροστά στα λαμόγια , στους επιχειρηματίες ,στους μπράβους , στο κεφάλαιο , όλοι ΠΡΟΣΟΧΗ ΒΑΡΑΝΕ.

πάμε σε αναρχικούς.

αυτοί είναι η καταστροφή αυτής της ΓΕΛΟΙΑΣ χώρας που λέγεται Ελλάδα ? ΄

ναι ε? οι αναρχικοί που έκαψαν 24 τράπεζες και 30 αμάξια ? αυτοί να μπουν φυλακή ?

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ.

Ας μπει πρώτα ο εφοριακός που τα αρπάζει και κονομάει , ο πολεοδόμος που τα αρπάζει , ο γιατρός με τα φακελάκια, ο τελωνειακός που αφήνει την πρέζα να μπαίνει μέσα, ο ταξιτζής που παίρνει 4πλη κούρσα , ο βενζινάς με την νοθευμένη βενζίνη

οι αναρχικοί και τα πρεζόνια της Ομόνοιας σας μάραναν τώρα ?

Ας μπει φυλακή το λαμόγιο που δίνει και παίρνει μίζες ΔΙΣ ΕΥΡΩ τον χρόνο για στρατιωτικούς εξοπλισμούς , για φάρμακα σε νοσοκομεία , για τις γάζες , για τα μεγάλα έργα

για τα ομόλογα και το ΦΑΓΟΠΟΤΙ του αιώνα που κονόμησαν με τη σέσουλα και τα ασφαλιστικά ταμεία ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ και δεν θα έχετε συντάξεις. και ΚΑΝΕΙΣ , ΚΑΝΕΙΣ , ΚΑΝΕΙΣ δεν μπήκε φυλακή

ας μπει φυλακή το παπαδαριό με τα δις και τα τρις που ξεπλένει καθημερινά σαν κηφήνες στην πλάτη της χώρας

ας μπουν φυλακή τα τρωκτικά που μασάνε με 1.000 ΚΟΥΤΑΛΕΣ και έχουν ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ την χώρα

οι αναρχικοί σας μάραναν . ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ του συστήματος.

βρε δεν πάτε να κάνετε καμιά δουλειά. Τα έβαλαν όλοι τώρα με 2-3.000 άτομα . ναι αυτοί φταίνε για όλα

αυτοί φταίνε που η Ελλάδα είναι γνωστή ως η χώρα της ΜΙΖΑΣ. που όλοι μασουλάνε με 30 μαχαιροπίρουνα

κάηκαν 24 τράπεζες και 30 αμάξια . κάθε χρόνο σε μίζες στην Ελλάδα πέφτει τουλάχιστον 7-8 δις ευρώ. δηλ πόσα αμάξια ? 50.000 αμάξια . και αυτά σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία

ανεπίσημα η μίζα και η παραοοικονομία είναι άνω των 30 δις ευρώ . δηλ ΠΟΣΑ ΑΜΑΞΙΑ ?

αφήστε την ΠΑΡΑΜΥΘΑ για αναρχικούς τώρα. δεν είμαι μαζί τους , αλλά ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ όταν μου λέτε ότι αυτοί φταίνε. ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ είστε όλοι σας. το σύνδρομο της χούντας το έχετε ακόμα μέσα σας

οι αναρχικοί σας μάραναν . ή στους άλλους στη Θεσσαλονίκη τα πρεζόνια και δεν τα θέλουν στην περιοχή τους γιατί λέει την μολύνουν . Σωπάστε βρε ΚΑΘΑΡΟΙ αμόλυντοι εσείς. Λιγδιάρηδες και άπλυτοι όλοι. έχετε καταστρέψει την Ελλάδα

η Ελλάδα έχει πιάσει ΠΑΤΟ. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. αυτό που συμβαίνει ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ όσα χρόνια ζω.

κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά , εθνικά . ΠΑΝΤΟΥ . ΠΑΤΟΣ. σε ΠΟΙΟΝ τομέα πάει καλά αυτή η χώρα ? ΠΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΤΟΜΕΑ . 1 . όχι 2. ΕΝΑΝ. ΕΝΑΝ.

Ποιός θα επενδύσει σε αυτήν την χώρα ? ΠΟΙΟΣ θα την πάρει στα σοβαρά ? Και μου λέτε για Τούρκους . που αν μπουν ποτέ σε 6-7 ωρίτσες θα πίνουν καφέ στο Da Capo παρέα με εσάς τους Ελληνάρες που βρίζετε τους αναρχικούς

γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ θα έχετε στήσει πωπό καθότι είστε ΠΡΟΒΑΤΑ του συστήματος. δεν το λέει η ΚΑΡΔΙΑ σας μάγκες. για αυτό χάνετε και στις αγορές. είστε ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΧΤΟΡΕΣ όπως και αυτή η χώρα

θα λυπηθώ την Ευρωβ τώρα ? Σωπάστε βρε ? όταν κονομούσαν ήταν καλά , όταν ήρθε η ώρα της μπατίρας , έλα κράτος να μας σώσεις . ή την Πειραιώς.

δεν κατάλαβα. αν ο Σπάρτης έχανε τα 80 του τούβλα και έμενε μπατιράκος , θα ερχόταν το κράτος να με σώσει ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ?

δεν κατάλαβα. τί είναι αυτές οι ΑΚΡΙΔΕΣ ? πολίτες α κατηγορίας και εσείς οι ΜΑΛΑΚΕΣ ?

λυπούνται και την Sprider ? ναι ε ? που ΟΛΟΙ ξέρουμε τι καπνό φουμάρει . ή την Zara ή τη Nike αν καούν τα μαγαζιά τους ?

ναι ε ? όταν βάζουν ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ να δουλεύουν 16 ώρες την ημέρα με 1 δολάριο είναι καλά ? για να φτιάχνουν τα ρουχαλάκια που σας πουλάνε ή τα παπουτσάκια σας ?ΜΑΓΚΕΣ της πλάκας όλοι και του ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ .

σιγά μην τους λυπηθώ.

Ελλάδα λέει ο άλλος. Το άλλο με το Τοτό το ξέρεις ? ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και η χώρα είναι η πουτάνα όλων. όλοι ασελγούν πάνω της και ΚΑΝΕΙΣ δεν πληρώνει. και θα πληρώσει ο αναρχικός ή το πρεζόνι ?

Σωπάστε βρε μάγκες . Καθήστε γιατί του χρόνου θα έρθει και μια στάση πληρωμών (καθότι no draxmoula, no honey) και θα κηρύξουμε και ΕΠΙΣΗΜΑ χρεοκοπία για να τελειώνει η ΠΑΡΑΜΥΘΑ που μας πουλάτε χρόνια τώρα

να στρώσετε χαρακτήρα όλοι σας. ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ , ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΔΕΞΙΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ κτλ

όλοι τα ίδια σκατά είστε. Και μεταξύ του αναρχικού που καίει 29 αμάξια και του λαμόγιου που θα φάει δις ευρώ για να σώσουμε την τραπεζούλα του , ο Σπάρτης ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ.

ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ στη λούμπα τους.

το σύστημα το ΕΧΩ ΔΕΙ. το ξέρω. το έχω ζήσει. τους ξέρω τους πλούσιους . μιλάω μαζί τους . είμαι από αυτούς έστω και λύκος ενδεδυμένος στολή προβάτου. στα ΠΑΠΑΡΙΑ τους σας γράφουν. για φύρα σας έχουν. ΣΚΟΥΛΗΚΑΚΙΑ σας θεωρούν. ζώα για να δουλεύετε και να κονομάνε . και όποτε χάνουν , ε να έρχεστε εσείς,δηλ το κράτος , να τους σώζει.

αν δεν είναι και αυτοί οι αναρχικοί για να αντιδρούν , για να δείχνουν ότι ΝΑΙ ρε κάποιος υπάρχει εκεί έξω που θα τον φοβηθούμε , που θα σηκώσει κεφάλι

τα παιδιά σας τα περιμένει φτώχεια και εξαθλίωση.

(οι λύσεις για Ελλάδα ίσως αύριο ή Τετάρτη.

Αναρτήθηκε από sparti στις 6:29 πμ

• Super Moderators
Δημοσ.
οχι,ελλειψη παιδειας ονομαζεται.

oh noesssssss

μπουχού κλαψ λυγμ μου την είπε ο "60χρονος" (ειλικρινά σε πίστεψε κανείς?) που παίζει World of Warcraft :-(

• Super Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή τα πράγματα έχουν εκτραχυνθεί:

Υβριστικά μηνύματα δεν γίνονται ανεκτά. Αν δεν μπορείτε να γράψετε ήρεμα τη διαφωνία σας, μην την γράφετε καθόλου. :mad:

Έχουμε ήδη αποχαιρετίσει προσωρινά δύο μέλη λόγω των απαράδεκτων εκφράσεων που χρησιμοποίησαν. Καλό θα ήταν να μην τους ακολουθήσουν κι άλλοι.

Mηνύματα που αναμιγνύουν πολιτικά πρόσωπα ή οργανώσεις θα διαγράφονται άνευ ετέρου. Οι συγγραφείς τους θα τιμωρούνται παραδειγματικά.

Δημοσ.
δηλαδη αυτος που τελικα θα βγει κερδισμενος απο ολα αυτα θαναι ο παπανδρεου;

ρε παιδια κατι αλλο. σας εχουν στειλει απο εχτες,μηνυμα στο κινητο για να συμμετασχετε στις πορειες.

εμενα μου στειλανε ενω το νουμερο του κινητου το ξερουν μονο 2 ατομα.

ειναι πολυ σοβαρο αυτο το θεμα και βρωμαει παρα πολυ.μονο ο παπαδακης εκανε μια νυξη σε αυτο,δεν εχω ακουσε τους αλλους δημοσιογραφους να το αναφερουν.

Ποιος Παπανδρέου ρε φίλε; Τόσο στενόμυαλος είσαι; Δεν είναι θέμα Παπανδρέου ή Παπαρήγας.

Είναι θέμα κοινωνικό. Τι αλλαγές μπορούν και πρέπει να γίνουν στην κοινωνία μας για να αλλάξει προς το καλύτερο. Και ύστερα από τέτοια σκηνικά δεν θα χωρέσουν μικροπολιτικές. Είναι καθαρά θέμα τι κοινωνία θέλει ο πολίτης και τι κινήσεις πρέπει να γίνουν προς αυτή την κατέυθυνση. Και είναι καλή ευκαιρία για να ανοίξει η κουβέντα στην κοινωνία.

Και μην κάνεις σενάρια συνομωσίας... Ειναι τουλάχιστον παιδαριώδες και αποπροσανατολιστικό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...