Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το παιδι δε το σκοτωσε ο μαλακας ο μπατσος αλλα η κοινωνια ο μπατσος ειναι απλα ο ιος του συστηματος οι χρηστες ομως αυτου φερουν την ευθυνη για το τελικο αποτελεσμα.

Ναι, κλασικα. Το κλασικο "βαθια" φιλοσοφημενο κλισε. Το συστημα φταιει για ολα. :-(

Εγω ειμαι απο τους πρωτους που μισω αφανταστα το ολο συστημα και θελω να καταρριφθει και να αλλαξει αμεσα, αλλά δεν θα βλαψω ποτέ κανεναν για να το πετυχω αυτο. Ουτε φυσικα θα βγω να σπαω τα παντα για να δηλωσω την αντιδραση μου στο συστημα.

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ερωτηση για σκεψη:

επι παπαδοπουλο,ποσοι 15χρονοι σκοτωθηκαν απο μπατσους; ποσες περιουσιες καηκαν απο χουλιγκανς;

προσοχη.επι παπαδοπουλο,οχι ιωαννη.

ερωτηση για σκεψη:

επι παπαδόπουλο, πόσοι απο μας θα έγραφαν εδώ πέρα η θα ηξεραν καν για το γεγονοός; δηλαδή έζησες τον παπαδόπουλο, ησουν μεσα στον απλο κόσμο και σου άρεσε?

όχι ρε γαμώτο νόμιζα ότι κάπου υπήρχαν όρια, κάπου υπήρχε λογική, κάτι ρε παιδί μου..

Δημοσ.
ερωτηση για σκεψη:

επι παπαδοπουλο,ποσοι 15χρονοι σκοτωθηκαν απο μπατσους; ποσες περιουσιες καηκαν απο χουλιγκανς;

Ποιος ειναι ο Ιωαννης?:P

Αρκετοι ανθρωποι εφαγαν ξυλο. Το θεμα δεν ειναι ομως κει το θεμα ειναι οτι εκεινη την περιοδο μια "ξενοφερτη" παρεα στρατιωτικων καταφερε να τσαλαπατησει μια πολυ ελπιδοφορα γενια χωριζοντας την σε δυο στρατοπεδα. Αυτον τον διχασμο (ο οποιος προυπηρχε βεβαια και πριν) το εχουμε ζησει και πληρωσει ολοι μας. Και οχι μονο αυτο... Με ολα τα καρακιτσαρια τα οποια διοργανωνε στο παναθηναικο σταδιο πηγε πολυ πισω την πολιτιστικη κουλτουρα μας.

Τα επιχειρηματα του στυλ ποσοι δρομοι, σταδια, υδραγωγεια ειναι απλοικα και αφελη. Τα εργα αυτα (κοινη πρακτικη των στρατιωτικων κυβερνησεων) απλα εγιναν με κατασπαταληση του δημοσιου χρηματος. Δεν ηταν και κατι δυσκολο...

Η ιστορια, το σημερα εχει καταδικασει και εχει αποδειξει πως εκεινη οι περιοδος πραγματικα μας γυρισε πολλα χρονια πισω...

Δημοσ.
ερωτηση για σκεψη:

katalipsi4.jpg

Δημοσ.
ερωτηση για σκεψη:

Αυτά να πας να τα γράψεις εδώ φασισταριό, μαζί με τους δικούς σου.

http://www.facebook.com/group.php?gid=38743576515

http://antepithesh.net/

Δημοσ.
ερωτηση για σκεψη:

Υπαρχει και μια καλυτερη λυση. Να μας πιασουν ολους να μας κλεισουν στα σπιτια μας, εναν σε καθε δωματιο, να απαγορευεται να βγουμε εξω, να απαγορευεται η TV, το Internet, και ολα τα επικινδυνα. Τοτε σε διαβεβαιωνω οτι δεν θα γινει τιποτα κακο και ολα θα ειναι τέλεια.

Μα τωρα μιλαμε σοβαρα? Μετα την υγεια(ζωη), η ελευθερια(δημοκρατια) ειναι το μεγιστο αγαθο και μιλαμε για Παπαδοπουλο?:shock::confused:

Η κατασταση χειροτερευει....:shock:

Δημοσ.

δεν αναφερω πουθενα Krokodilos οτι πρεπει να αλλαξουμε το συστημα καιγοντας αυτοκινητα αντιθετως με το ανοιγουμε κανενα βιβλιο και να διαβαζουμε τιποτα και οχι να τρεχουμε στουσ δρομουσ και να βριζουμε τους μπατσους. Δεν αλλαζει ο κοσμος ετσι μονο με την καλλιεργεια ενος καλυτερου μορφωτικου επιπεδου και γενικοτερα παιδειας αλλαζει ο κοσμος

Δημοσ.
Oπως το περιμενα, καμια απαντηση...

Τι απάντηση να δώσω σε κάποιον που με την ερώτησή του υπονοεί ότι ο σωστός τρόπος επανάστασης είναι να σπάω την περιουσία των άλλων?

Δεν ψηφίζω ζώα. Δεν ψηφίζω κουμούνια. Δεν ψηφίζω φασίστες. Δεν μπορώ να πάω σε πορείες γιατί τις καπελώνουν αριστερόμορφα όντα (καλή ώρα).

Δεν πίνω coca cola, δεν τρώω mac donalts. Κάνω ανακύκλωση. Δεν θα προσπαθήσω να μπω με μέσον στο δημόσιο.

• Super Moderators
Δημοσ.
ερωτηση για σκεψη:

ερώτηση για σκέψη:

αφού ξέρεις ότι θα φας κράξιμο από όλους γιατί τα γράφεις αυτά? (ναι είναι και ψιλορητορική η ερώτηση) :o

Δημοσ.
katalipsi4.jpg

γκουχ γκουχ ειπα επι παπαδοπουλο,οχι ιωαννη.ειλικρινα εχετε διαβασει κανενα σοβαρο βιβλιο ιστοριας για την σχετικη περιοδο;

επισης υπαρχει και ενα μεγαλο οξυμωρο στην φωτο.αυτη την στιγμη ο κοσμος εχει ξεσηκωθει κατα των φοιτητων της παραπανω φωτος.;)

-----Προστέθηκε 8/12/2008 στις 05 : 22 : 02-----

ερώτηση για σκέψη:

αφού ξέρεις ότι θα φας κράξιμο από όλους γιατί τα γράφεις αυτά? (ναι είναι και ψιλορητορική η ερώτηση) :o

βλεπω πως δεν απαντησες στις ερωτησεις μου.μπορω να περιμενω,αμα θελεις να γκουγκλαρεις τις απαντησεις.

Δημοσ.

Το θέμα είναι πώς δεν υπάρχει ένας εδώ μέσα που δεν έχει καταδικάσει την δολοφονία. Ένας. (υπήρχαν μερικοί που είπαν ότι δεν θα στενοχωρηθώ κιόλας, αλλά κανείς δεν είπε ότι ήταν σωστό)

Ενώ υπάρχουν αρκετοί που όχι μόνο δεν καταδικάζουν τα επεισόδια, τα επικροτούν κιόλας.

Μετά είμαστε εμείς μη-αντικειμενικοί/προκατειλημένοι/φασίστες (μα φυσικά, αν καταδικάζεις τις μολότοφ είσαι φασίστας).

Και καλά τώρα ξασπάσαν όλοι, δεν αντέχουν πια. Πριν μια βδομάδα που ξαναείχαμε επεισόδια στα εξάρχεια είχανε σκοτώσει κάποιον παλι? Πριν 20 μέρες? Πριν 1 χρόνο?

Μην ακούω @@ΡΙΕΣ για την ζωή του 16χρονου, που την ξεφτιλίζετε με όλα αυτά, και την όποια πνευματική συμπαράσταση είχε απο μερικούς την χάνει. Περισσότερο (αν δεν μου εξόργιζε η συμπεριφορά μερικών) θα πενθούσα εγώ (ναι απο το σπίτι μου...) παρά ο κράνος-μολότοφ guy.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...