Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν εννοώ αυτό( το ποιός φταίει), το είπα και πιο πάνω, αλλά τεσπα. Η επίρριψη ευθυνών είναι η πιο εύκολη λύση.

Και όσο για τους χαρακτηρισμούς ("είσαι βλάκας, ήλίθιος" κλπ.) οκ είμαι, αλλά για ηρέμησε, και εκφράσου πιο κομψά αν θές.

Αν εννουσες αυτα τα περι του ποιος φταιει, οτι φταιμε εμεις δηλαδη που δεν ασφαλιζουμε τα πραγματα και οχι αυτοι που τα καινε, τοτε η γνωμη μου παραμενει.

Αν δεν τα εννοουσες(παροτι τα εγραψες ξεκαθαρα:fear:) τοτε παιρνω πισω τους χαρακτηρισμους.

Λές; Κι αν γίνει εδώ Γαλλία;

Ηδη τα σπάνε στο Κολωνάκι τώρα, αυτόν τον παράδεισο δίπλα στην κόλαση των Εξαθλείων. Ποιός θα το φανταζόταν.

Ο ανθρωπος ξεχναει πολυ ευκολα. Φυσικα και ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Ουτε κοσμο-ιστορικο γεγονος ειναι ουτε τιποτα. Σε λιγο καιρο θα ξεχαστει και θα ερθει στην επιφανεια κατι καινουριο οπου θα λεμε τα ιδια κλπ....

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
«Όχι» στον συμψηφισμό της ζωής ενός παιδιού με κατεστραμμένες βιτρίνες, λέει η ΠΟΕΣΥ

Το ίδιο είπε ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ των εμπόρων...

Επιτέλους, βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι, με IQ ικανό να καταλάβουν τι συμβαίνει γύρω τους....

Κάψε το σπίτι σου τότε σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

"Επαναστάτες" χωρίς μυαλό...

Δημοσ.
Αν εννουσες αυτα τα περι του ποιος φταιει, οτι φταιμε εμεις δηλαδη που δεν ασφαλιζουμε τα πραγματα και οχι αυτοι που τα καινε, τοτε η γνωμη μου παραμενει.

Αν δεν τα εννοουσες(παροτι τα εγραψες ξεκαθαρα:fear:) τοτε παιρνω πισω τους χαρακτηρισμους.

Ο ανθρωπος ξεχναει πολυ ευκολα. Φυσικα και ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Ουτε κοσμο-ιστορικο γεγονος ειναι ουτε τιποτα. Σε λιγο καιρο θα ξεχαστει και θα ερθει στην επιφανεια κατι καινουριο οπου θα λεμε τα ιδια κλπ....

No offence, αλλά θα ήθελες να μην γίνεις τίποτα. Να μην ξεκουνηθείς από την ζεστή πολυθρόνα σου όπου ηδονίζεσαι με τις νίκες του γάβρου και με τη "στιγμή της αλήθειας"...

Θα θελες να μην γίνει τίποτα για να παραμείνουμε σεμνοί και ταπεινοί απέναντι σε όσα τραγελαφικά ζούμε...

Αλλά μακάρι να μην σε ακούσουν. Μακάρι να βγει έξω ο δρόμος.

"Να μην ηρεμήσουν". Μην μου το σβήσεις πάλι admin, το είπε ο Λαζόπουλος αυτό, δεν πιστεύω να θεωρείται πάλι επικίνδυνο αυτό...

Δημοσ.

ένα λάθος δεν διορθώνεται με ένα άλλο λάθος.

αν τα έχουν με το κράτος και την εξουσία να χτυπήσουν το κράτος και την εξουσία αλλιώς χάνουν το δίκιο τους.

ΤΕΛΟΣ

Δημοσ.

το παιδι δε το σκοτωσε ο μαλακας ο μπατσος αλλα η κοινωνια ο μπατσος ειναι απλα ο ιος του συστηματος οι χρηστες ομως αυτου φερουν την ευθυνη για το τελικο αποτελεσμα.

Δημοσ.
Κάψε το σπίτι σου τότε σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

"Επαναστάτες" χωρίς μυαλό...

ΑΚΡΙΒΩΣ!

Θελουν(λεμε τωρα γιατι πολλοι για να μην πω οι περισσοτεροι δεν τα κανουν ολα αυτα για αυτον τον λογο) να αλλαξουν την κοινωνια και να την κανουν καλυτερη απο οτι ειναι?

Καλως.

Προσπαθεις να το κάνεις με το να καις και να πυρπολεις αυτοκινητα ανθρωπων, με το να σπας τα παντα, με το να σπας μαγαζια ανθρωπων που εχουν να ταισουν οικογενειες(εστω και αν σε μερικους δεν θα τους λειψουν αυτα τα χρηματα, αλλά υπαρχουν και μερικοι που θα τους λειψουν και θα δυσκολευτουν)??

Δημιουργεις δηλαδη ΧΑΟΣ?

Προσπαθεις να φτιαξεις μια καλυτερη κοινωνια με το να δημιουργεις χαος και να βλαπτεις ΚΑΙ τους απλους ανθρωπους?

Και πως θα γινει αυτο? ΟΥΤΟΠΙΑ σκετη.

Δημοσ.
μάλιστα, ok ότι πεις...αυτό ακριβώς θα γινόταν...

ζήτω η "επανάστασις"!

είναι αλλεργική η αντίδραση sorry :-(

ερωτηση για σκεψη:

επι παπαδοπουλο,ποσοι 15χρονοι σκοτωθηκαν απο μπατσους; ποσες περιουσιες καηκαν απο χουλιγκανς;

προσοχη.επι παπαδοπουλο,οχι ιωαννη.

Δημοσ.
Eσυ ρε Κατερινα που οπως δηλωνεις εχεις καποιο αξιοπρεπες IQ πως επαναστατεις?

Σπάω τα αυτοκίνητα των γειτόνων μου, καίω τα σπίτια τους και χθες το πρωί έσπασα το κεφάλι μια γιαγιάς.

Έτσι θα αλλάξω τον κόσμο...

Δημοσ.
Μεγάλη φυσιογνωμία... αφού το είπε ο Λάκης σωστό θα είναι.

Λάθος το πήρες φίλε. Έβαλα ότι το είπε ο Λαζόπουλος γιατί στο προηγούμενο topic που έγραψα κάτι παρόμοιο, οι moderators το έσβησαν αμέσως και κλείδωσαν και το topic...

Υποθέτω ότι θεωρήθηκε υπερβολικό/αντιδραστικό/αναρχικό ή δεν ξέρω εγώ τι και για αυτό ξηλώθηκε πάραυτα. Υποθέτω ότι ο Λάκης δεν θεωρείται τόσο επικίνδυνος όσο εγώ, οπότε πιστέυω ότι δεν θα διαγραφεί το post.

Κάτι μου θυμίζει αυτό με λογοκρισίες και τα ρέστα, αλλά δεν θέλω να είμαι υπερβολικός. Ακόμα...

Δημοσ.
Σπάω τα αυτοκίνητα των γειτόνων μου, καίω τα σπίτια τους και χθες το πρωί έσπασα το κεφάλι μια γιαγιάς.

Έτσι θα αλλάξω τον κόσμο...

Oπως το περιμενα, καμια απαντηση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...