Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Aπο οτι έμαθα πριν απο λίγο πυρπόλησαν το αστυνομικό τμήμα της Βούλας και κλείσανε όλες οι τράπεζες της περιοχής αυτής.

Θρίαμβος το παιδί αναστήθηκε

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν πρέπει να λες ότι φταίνε όμως οι πολίτες που δεν παίρνουν μέτρα για να μην τους καεί το μαγαζί.

Δε δικαιολογώ το να κλαίγομαι μετά από μια καταστροφή, ενώ ξέρω οτι δεν προσπάθησα όσο έπρεπε για να προφυλαχτώ. Το θεωρώ ανεύθυνο.

Δημοσ.
Δε δικαιολογώ το να κλαίγομαι μετά από μια καταστροφή, ενώ ξέρω οτι δεν προσπάθησα όσο έπρεπε για να προφυλαχτώ. Το θεωρώ ανεύθυνο.

Όταν σου σπάσουν κάποτε το αμάξι εκεί που δεν το περιμένεις να δούμε τι θα πεις.

Εκτός αν δεν έχεις πρόβλημα να πληρώνεις αντίστοιχη ασφάλεια για χάρη των κωλόπαιδων.

Δημοσ.

Παραδείγματα:

- Βάζω πόρτα ασφαλείας στο σπίτι μου για να μη μπουν και κλέψουν τα πράγματα μου, Δε με νοιάζει ποιός θα το κάνει, αν είναι διαρρήκτης, ο Πάπας της Ρώμης, ή χταποδόμορφα ορκ από τον Αρη.

- Βάζω πυρασφάλεια στο μαγαζί μου, για να μην καεί. Δε μπορώ να προβλέψω και δε με νοιάζει αν η φωτιά θα προκληθεί από μολότοφ κουκουλοφόρου, από πυροκλάνι κάφρου φίλου ή από την πύρινη ανάσα ενός δράκου.

- Κάνω ασφάλεια στο αυτοκίνητό μου, για να αποζημιωθώ αν καταστραφεί. Το αν θα μου το σπάσουν, αν τρακάρω με νταλίκα ή αν το πατήσει ο Γκοτζίλα και το διαλύσει, δεν το ξέρω, λίγο με νοιάζει.

- Απαιτώ ένσημα στην εργασία μου, για να έχω ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε τυχόν πρόβλημα υγείας και σύνταξη στο μέλλον. Αν πάθω καρκίνο, ελεφαντίαση ή βγάλω 3ο πόδι από τη ραδιενέργεια του Vault 13, δεν μπορώ να το προβλέψω, λίγο με νοιάζει.

Αν ΔΕΝ τα κάνω όλα αυτά, και μου συμβεί το οτιδήποτε και δεν μπορώ να ανταπεξέλθω, τότε είμαι ανεύθυνος, είμαι υπεύθυνος ΕΓΩ ο μαλάκας και κανένας άλλος, η κατάστασή μου θα μου αξίζει γιατί δεν προνόησα και θεωρώ τουλάχιστον γελοίο να κάθομαι να κλαίω ρίχνοντας ευθύνες σε όλους τους άλλους πλήν του εαυτού μου.

Ευθύνες θα αναζητήσω από τους άλλους ΜΟΝΟ αν δε με καλύψει η ασφάλεια, αν το σύστημα πυρόσβεσης δε λειτουργήσει, αν το προφυλακτικό σπάσει με μη δική μου ευθύνη.

That's my point.

Ρε πας καλα?

Συνηθως οταν λεω το ακολουθο, υπερβαλω. Αλλα αυτη τη φορα δεν υπερβαλω:

Αυτα που ειπες και κυριως αυτο που εβαλα σε κοκκινο ειναι: Ο,τι πιο ηλιθιο εχω ακουσει ποτέ μου! Μιλαμε εισαι ηλιθιος!

Και δεν με νοιαζει αν με τιμωρησουν για 1 μερα ή για 1 χρονο οι μοντερειτορς αφου ετσι και αλλιως δεν εχει νοημα να ξαναποσταρω στο off-topic του Insomnia οταν βλεπω με αφορμη αυτο το τοπικ οτι η αναρχια και οι αναρχικες ιδεες, ο φασισμος και οι φασιστικες ιδεες, οι ψευτο-αντιδραστικοι, ψευτο-ελευθεροι βουλησης και ψευτο-επαναστατες ειναι παρα πολλοι και παντως περισσοτεροι απο οσους περιμενα.

Και γενικα η βλακεια βλεπω οτι βασιλευει.

Με την βλακωδη λογικη σου, πρεπει να κυκλοφορεις με αλεξισφαιρο γιατι μπορω να ερθω να σε πυροβολησω και μαλιστα θα φταις εσυ αφου δεν φορουσες αλεξισφαιρο.

Oh God.:-( Τι αλλο θα ακουσουμε????:fear::fear::fear::fear::fear:

Δημοσ.

Αυτός στην φωτογραφία σας φαίνεται για πολίτης, μαθητής ή φοιτητής που διαδηλώνει για τον 15χρονο?

Εμένα μου φαίνεται να είναι τόσο δολοφόνος όσο και ο μ@λ@κας ο μπάτσος.

post-55110-129062978209_thumb.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτός στην φωτογραφία σας φαίνεται για πολίτης, μαθητής ή φοιτητής που διαδηλώνει για τον 15χρονο?

clearly Black Power Ranger...

Δημοσ.

Με την βλακωδη λογικη σου, πρεπει να κυκλοφορεις με αλεξισφαιρο γιατι μπορω να ερθω να σε πυροβολησω και μαλιστα θα φταις εσυ αφου δεν φορουσες αλεξισφαιρο.

Oh God.:-( Τι αλλο θα ακουσουμε????:fear::fear::fear::fear::fear:

+1 αλλά μην τρελαίνεσαι.

Δημοσ.

Και φυσικά να μετακυλίσεις το κόστος στην τιμή του προϊόντος.

Ημαρτον, δηλαδή τι διάολο πρέπει να κάνεις για να προφυλαχθείς, ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; Τα στοιχεία της φύσης δεν τα ελέγχουμε, οπότε προφυλάσσεται κανείς για τις συνηθισμένες συνθήκες...

Είναι ακριβώς το ίδιο με το να πεις σε μια κοπέλα να μη βάλει μίνι επειδή μπορεί να τη βιάσουν, ή με το να πεις στον πιτσιρικά να αλλάζει πεζοδρόμιο όταν βλέπει μπάτσους.

Δημοσ.

Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουν οι άνθρωποι αυτοί για να προφυλαχτούνε; να μετακομίσουνε επειδή μερικοί έχουν ψυχολογικά προβλήματα και θέλουν κάπου να ξεσπάσουν;

Δημοσ.
Όταν σου σπάσουν κάποτε το αμάξι εκεί που δεν το περιμένεις να δούμε τι θα πεις.

Εκτός αν δεν έχεις πρόβλημα να πληρώνεις αντίστοιχη ασφάλεια για χάρη των κωλόπαιδων.

Μου έχουν σπάσει 3 φορές το αμάξι, τζάμια και πόρτες, μου έχουν κλέψει πράγματα και τις 3 φορές, μου έχουν κάψει ενα παλιό παπί γιαμάχα, μου είχαν σπάσει 2 φορές όλα τα πλαστικά και το ντεπόζιτο στο XR.

Δε με ένοιαξε ποιός το έκανε. Δεν βγήκα να κλαφτώ στα κανάλια.

Πάντα με αποζημίωνε η ασφάλεια την οποία φρόντιζα να πληρώνω και δεν το μετάνιωσα.

Θα είχα πρόβλημα δε, αν δεν με αποζημίωνε η ασφάλεια.

Θα εξηγούμε και τα αυτονόητα τώρα; Τους νόμους της ζωής; Η μήπως νομιζεις κι εσύ οτι από τότε που ο άνθρωπος κλείστηκε στις πόλεις και έβαλε μπάτσους να τον φυλάνε, έγινε άτρωτος;

Δημοσ.

Μ@λ@κας με κράνος θα έλεγα..

Δημοσ.
Μου έχουν σπάσει 3 φορές το αμάξι, τζάμια και πόρτες, μου έχουν κλέψει πράγματα και τις 3 φορές, μου έχουν κάψει ενα παλιό παπί γιαμάχα, μου είχαν σπάσει όλα τα πλαστικά στο XR.

Δε με ένοιαξε ποιός το έκανε.

Πάντα με αποζημίωνε η ασφάλεια την οποία φρόντισα να πληρώνω.

Θα εξηγούμε και τα αυτονόητα τώρα; Τους νόμους της ζωής; Η μήπως νομιζεις κι εσύ οτι από τότε που ο άνθρωπος κλείστηκε στις πόλεις και έβαλε μπάτσους να τον φυλάνε, έγινε άτρωτος και υπεράνω πάσης ασφάλειας;

Τότε πλήρωνε ασφάλειες για χάρη αυτών των κωλόπαιδων.

Επίσης άμα σε δείρουν δεν θα φταίνε. Θα φταις εσύ που δεν έμαθες κουν-φου ή που δεν πληρώνεις και σωματοφύλακα.

Δημοσ.

Tίποτα από τα 3

Μαύρη σακούλα σκουπιδιών είναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...