Lighter122 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 καλα τα ονοματα των αστυνομικων γιατι δοθηκαν στην δημοσιοτητα; Για τους αλλους εγκληματιες δεν τα δινουν στην δημοσιοτητα?
freedubus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μάλιστα. Αν λοιπόν εγώ βγώ και πω "ας πρόσεχε ο αλέξανδρος, δεν είχε καμία δουλειά να βρίσκεται εκεί, καλά να πάθει" (πράγμα το οποίο και βέβαια ΔΕΝ πιστεύω) θα με πάρετε με τις πέτρες, δικαιολογημένα μάλιστα. Από την άλλη όμως, όσοι έπαθαν ζημιές στα σπίτια και στις περιουσίες τους φταίνε που μένουν/διατηρούν επιχείρηση εκεί. Οι αντιεξουσιαστές και όσοι τα κάνουν μπουρδέλο απλά τη δουλειά τους κάνουν μωρέ, πρέπει κάπου να ξεδώσουν. Nothing personal, just business. Σοφή λογική. Μετατόπιση ευθυνών όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τρίτους. Nice. Μια εξηγηση, για το παραπάνω ποστ μου για τους μαγαζάτορες, που ήταν άκομψο μεν, τα πιστεύω ολα αυτα που γράφω δε. Η γνώμη μου δεν περιλαμβάνει την επίρριψη ευθυνών κατόπιν εορτής, ούτε εξυπνακισμό. Μισώ αυτό τον τρόπο σκέψης. Αλλά πιστεύω στο συνδυασμό παρατηρητικότητας, κοινής λογικής και εμπειριών, ώστε να προσπαθώ να προφυλάσσομαι ανά πάσα στιγμή από οτιδήποτε. Να φυλάγομαι. Να είμαι καλυμμένος όσο μπορώ. Σαφώς και δεν μπορώ να προβλέψω αν, πότε, και πώς θα καταστραφεί η περιουσία μου ή η ζωή μου. Μπορώ όμως να λάβω κάποια μέτρα ΕΓΩ περί αυτού. Ασφάλιση. Προστασία. Ο,τι και να έρθει να είμαι καλυμμένος. Παραδείγματα: - Βάζω πόρτα ασφαλείας στο σπίτι μου για να μη μπουν και κλέψουν τα πράγματα μου, Δε με νοιάζει ποιός θα το κάνει, αν είναι διαρρήκτης, ο Πάπας της Ρώμης, ή χταποδόμορφα ορκ από τον Αρη. - Βάζω πυρασφάλεια στο μαγαζί μου, για να μην καεί. Δε μπορώ να προβλέψω και δε με νοιάζει αν η φωτιά θα προκληθεί από μολότοφ κουκουλοφόρου, από πυροκλάνι κάφρου φίλου ή από την πύρινη ανάσα ενός δράκου. - Κάνω ασφάλεια στο αυτοκίνητό μου, για να αποζημιωθώ αν καταστραφεί. Το αν θα μου το σπάσουν, αν τρακάρω με νταλίκα ή αν το πατήσει ο Γκοτζίλα και το διαλύσει, δεν το ξέρω, λίγο με νοιάζει. - Απαιτώ ένσημα στην εργασία μου, για να έχω ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε τυχόν πρόβλημα υγείας και σύνταξη στο μέλλον. Αν πάθω καρκίνο, ελεφαντίαση ή βγάλω 3ο πόδι από τη ραδιενέργεια του Vault 13, δεν μπορώ να το προβλέψω, λίγο με νοιάζει. - Φοράω προφυλακτικό, για να μην πάθει κάτι ο παργαλάτσος μου. Αν θα είναι κονδυλώματα, σύφιλη, ή δαγκωνιά από Vagina Dentata, δεν μπορώ να το προβλέψω, λίγο με νοιάζει. Αν ΔΕΝ τα κάνω όλα αυτά, και μου συμβεί το οτιδήποτε και δεν μπορώ να ανταπεξέλθω, τότε είμαι ανεύθυνος, είμαι υπεύθυνος ΕΓΩ ο μαλάκας και κανένας άλλος, η κατάστασή μου θα μου αξίζει γιατί δεν προνόησα και θεωρώ τουλάχιστον γελοίο να κάθομαι να κλαίω ρίχνοντας ευθύνες σε όλους τους άλλους πλήν του εαυτού μου. Ευθύνες θα αναζητήσω από τους άλλους ΜΟΝΟ αν δε με καλύψει η ασφάλεια, αν το σύστημα πυρόσβεσης δε λειτουργήσει, αν το προφυλακτικό σπάσει με μη δική μου ευθύνη. That's my point.
KilliK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 oxi δεν τα δινουν,και αν τα εχουν δωσει ειναι παρανομο.εκτος απο την δημοσιογραφικη δεοντολογια,υπαρχει και ο νομος περι προσωπικων δεδομενων.
rikos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 μπάτσοι:στρατός κατοχής της κοινοβουλευτικής χούντας
Greek-Chater Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Πως τον λενε τον μπατσο που πυροβολησε?
akpe Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 [...] Ναι ρε μαν αλλά εφόσον δεν τα κάνεις όλα αυτά και σου σπάσουν το σπίτι θα φταίς εσύ ή αυτός που το έσπασε; Και στο κάτω κάτω υπάρχουν και αυτοί που με το ζόρι τα βγάζουν πέρα, και όσο αναγκαίος είναι ο εξοπλισμός που αναφέρεις είναι έξοδο που δεν μπορεί να καλυφτεί.
katerina_a_86 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Βάζω πόρτα ασφαλείας στο σπίτι μου για να μη μπουν και κλέψουν τα πράγματα μου, Δε με νοιάζει ποιός θα το κάνει, αν είναι διαρρήκτης ή χταποδόμορφα ορκ από τον Αρη. Βάζω πυρασφάλεια στο μαγαζί μου, για να μην καεί. Δε με νοιάζει αν η φωτιά θα προκληθεί από μολότοφ κουκουλοφόρου ή από την πύρινη ανάσα ενός δράκου. Κάνω ασφάλεια στο αυτοκίνητό μου, για να αποζημιωθώ αν καταστραφεί. Το αν θα τρακάρω με νταλίκα ή αν το πατήσει ο Γκοτζίλα και το διαλύσει, λίγο με νοιάζει. Απαιτώ ένσημα στην εργασία μου, για να έχω ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και σύνταξη στο μέλλον. Αν πάθω καρκίνο, ελεφαντίαση ή βγάλω 3ο πόδι από τη ραδιενέργεια του Vault 13, λίγο με νοιάζει. Αν ΔΕΝ τα κάνω όλα αυτά, και μου συμβεί το οτιδήποτε και δεν μπορώ να ανταπεξέλθω, τότε είμαι ανεύθυνος, είμαι υπεύθυνος ΕΓΩ ο μαλάκας και κανένας άλλος, η κατάστασή μου θα μου αξίζει και θεωρώ τουλάχιστον γελοίο να κάθομαι να κλαίω ρίχνοντας ευθύνες σε όλους τους άλλους πλήν του εαυτού μου. That's my point. Καλά ρε πας καλά? Με αυτά που λες δικαιολογείς τα κωλόπαιδα και τους δίνεις το δικαίωμα να τα σπάνε? Δηλαδή πλέον ο κάθε πολίτης θα πρέπει να προστατεύει μόνος του την περιουσία του και να πληρώνει ασφάλειες και μέτρα προστασίας? Και το κράτος γιατί υπάρχει??
Greek-Chater Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Είναι αρκιβώς το σημείο που σταματάει η λογική, που η σκέψη δεν θέλει να δουλέψει. Γιατί αν πάρει στροφές το μυαλό μόνο κακό θα θελήσει να κάνει, αφού η αγανάκτηση είναι αυτό που κυριαρχεί.Σ΄αυτό τον κόσμο φέραμε και μεγαλώνουμε παιδιά. Για να σβήνουν στο πεζοδρόμιο για το χατήρι του κάθε τσαμπουκά τύπου, που το είδε εξουσία. Γιατί δεν τον αμολάνε το νταή στο Σύνταγμα να τον περιλάβει το πλήθος; Απο αλλο Φορουμ... >Γιατί δεν τον αμολάνε το νταή στο Σύνταγμα να τον περιλάβει το πλήθος; ΓΙΑΤΙ??????????
antreaslam Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 klainmaingr, ανατρίχιασα από το χιούμορ σου αυτές τις ώρες... βέβαια, το ρόλο του αυτοκινητου, δυστυχώς, στην ελλάδα τον έχουν οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, οι φοιτητές και οι μαθητές, και το ρόλο του καλιβάτση, οι μπάτσοι.... (ΚΑΙ ΟΧΙ Αστυνομικοί)! και όταν τους ρωτάς...." γιατί τους βαράς", σου απαντούν "γιατί....ουγκ, αμπλα, ντουρα ντα, σιγκα ναι γιαβρουν, αμνπτουλ, ΟΥΓΚ"....
slipknot Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 καλα τα ονοματα των αστυνομικων γιατι δοθηκαν στην δημοσιοτητα;θα στησουν και καμια αγχονη στο συνταγμα να τους κρεμασουν; αν ειναι να φερω και την φωτογραφικη μηχανη μαζι μου. Το όνομα και οι φωτογραφίες του θύματος γιατί δόθηκαν στη δημοσιότητα?
katerina_a_86 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 klainmaingr, ανατρίχιασα από το χιούμορ σου αυτές τις ώρες...βέβαια, το ρόλο του αυτοκινητου, δυστυχώς, στην ελλάδα τον έχουν οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, οι φοιτητές και οι μαθητές, και το ρόλο του καλιβάτση, οι μπάτσοι.... (ΚΑΙ ΟΧΙ Αστυνομικοί)! και όταν τους ρωτάς...." γιατί τους βαράς", σου απαντούν "γιατί....ουγκ, αμπλα, ντουρα ντα, σιγκα ναι γιαβρουν, αμνπτουλ, ΟΥΓΚ".... Μπα, το αυτοκίνητο είναι οι περιουσίες των πολιτών και αυτός που τα σπάει είναι οι "αντιεξουσιαστές" που βρήκαν αφορμή να εξασκήσουν το χόμπι τους.
KilliK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Το όνομα και οι φωτογραφίες του θύματος γιατί δόθηκαν στη δημοσιότητα? holy crap man,εχεις δικιο.μολις τωρα ειδα σε μπλογ οτι εχουν δωθει φωτογραφιες και του θυματος,ακομα και του πτωματος του !!!!! τα εχουν ισοπεδωσει ολα οι δημοσιογραφοι,η χειροτερη εξουσια ολων,ακομα και απο την αστυνομια :mad:
antreaslam Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μπα, το αυτοκίνητο είναι οι περιουσίες των πολιτών και αυτός που τα σπάει είναι οι "αντιεξουσιαστές" που βρήκαν αφορμή να εξασκήσουν το χόμπι τους. σωστά, όταν ένας μπάτσος σκοτώνει αθώους, δεν είναι χόμπι... Είναι λειτούργημα!!! ΥΓ: δε μπορεί να τα θέλεις αυτά που λες, μάλλον σου ξεφεύγουν... Σε ενδιαφέρει περισσότερο μια λαμαρίνα (που στο κάτω κάτω της γραφής, θα πάρεις πίσω τα χρήματα από την ασφαλιστική), από μια ανθρώπινη ζωή, που μπορεί να είναι ο γιος σου??? και αν θέλεις να διαμαρτυρηθείς, κάντο...28 ψωροδις δίνει η κυβερνησή σου στις τράπεζες...Διαφωνείς ότι αν τα κάνει 28,5δις, θα καλύψει τις καταστροφές?
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Εντάξει δε νομίζω πως υπάρχει κανείς εδώ μέσα να λέει πως καλά έκανε και τον πυροβόλησε.Ένα το κρατούμενο. Όλοι πρέπει να θλιβόμαστε αν όχι για τον θάνατο (κακώς) , για την κατάντια της ΕΛ.ΑΣ που από το Serve and Protect που θα έπρεπε εφαρμόζει, μεγάλο κομμάτι εφαρμόζει το ''γαμάω και δέρνω'' Για τους θερμοκέφαλους δεν το συζητώ, φέρνουν ευθύνη για περιουσίες και περιουσίες και θα μπορούσα να πω πως μερικοί πυρήνες διακινούν και ναρκωτικά κάτω από ''ιδεολογίες'' σε γκετοποιημένες περιοχές (υπό την αιγίδα της ΕΛ.ΑΣ βέβαια, γιατί που να τους πάνε όλους αυτούς ε?) Οι μόνοι που την πληρώνουν είναι οι απλοί πολίτες όπως πάντα, οι οποίοι όμως θα έπρεπε να βλέπουν πιο πέρα και αντί να τα βάζουν με τα ''αναρχικά στοιχεία'' , θα έπρεπε να τα βάζουν καταρχήν με αυτούς που τους μαζεύουν το απογευματάκι και το βραδάκι τους αφήνουν.Ή τους λένε ''Εξάρχεια και Αθηνάς κάντε ότι θέλετε''. Και αν θέλουνε κάποια παλικάρια να σπάνε , ας πάνε καμιά βόλτα από ψυχικό να ρίξουν λίγο και τις τιμές εκεί πέρα στην περιοχή.Η κανά κολωνάκι που είναι λίγο πιο πάνω.Αλλά που να τρέχεις τώρα. Κρίμα γιατί οι αγνοί διεολόγοι και αντιεξουσιαστές και γενικότερα τα υγιή στοιχεία αντίδρασης σε αυτήν τη χώρα καπελώνονται κάθε φορά.Κάτσε να δεις τώρα πως θα γίνουν αβαβά και κάποια άλλα γεγονότα που τρέχουν αυτό τον καιρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.