freedubus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δε μιλάω για μαφιόζικη προστασία, ούτε για αυτοδικία, ούτε για όπλα. Μιλάω για πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, σύστημα πυρόσβεσης, ρολά, πόρτες ασφαλείας, πυρασφαλείας, και όλα αυτά τα νόμιμα μέσα τα οποία πρέπει να θεωρούνται αυτονόητα από καθένα που θέλει να προστατέψει την περιουσία του. Ποτέ δεν πήγαν χαμένα όλα αυτά.
g_alkis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Τώρα τα νεόκοπα λαμόγια της Στουρνάρη έκαναν λάθος, ας πρόσεχαν, και ας προσέξουν και οι επόμενοι. Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...? Α ναι το επιχείρημα για τον 15χρονο που χρησιμοποιούν κάποιοι... Ίδιοι και απαράλλαχτοι είστε... Στην κοσμάρα σας... Ότι να 'ναι...
vastravoud Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δε μιλάω για μαφιόζικη προστασία, ούτε για αυτοδικία, ούτε για όπλα. Μιλάω για πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, ρολά, πόρτες ασφαλείας, πυρασφαλείας, και όλα αυτά τα οποία πρέπει να θεωρούνται αυτονόητα από καθένα που θέλει να προστατέψει την περιουσία του. Ποτέ δεν πήγαν χαμένα όλα αυτά. Μάντεψε που θα μετακυλιστεί το κόστος όλων αυτών
DIMITRISG Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 παιδια να ρωτησω κατι , αφου στις διαδηλωσεις παντα υπάρχει ρισκο πυροβολισμων, γιατι δεν χρησιμοποιούν flash-ball ; http://en.wikipedia.org/wiki/Flash-ball
Krokodilos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ντροπή και αίσχος με τους "νυκοκυραίους" μέσα στο thread. Ντροπή και αίσχος με τα φασιστοειδή μέσα στο thread. ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΡΕ ΓΙΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ, ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ. ΜΕΤΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΚΑΝΑΠΕΔΑΙΟΙ. Οχι δεν σεβομαι κανεναν νεκρο γιατι δεν με ενδιαφερει που πεθανε. Ναι κριμα που πεθανε αλλα σιγα μην αρχισω και πενθος. Οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ, 18000 παιδια πεθαινουν απο την πεινα καθε μερα. Αν ηταν να κλαιω για ολους και να ποσταρω στα φορουμ εκλησεις να σεβαστω τα παιδια αυτα τοτε ολη μου η ζωη θα ηταν ενα δραμα και απο σεβασμο σε αυτα τα παιδια δεν θα επρεπε να μιλαω, για οτι κακο συμβαινει γυρω μου. Εσυ γιατι δεν σεβαστηκες τα νεκρα παιδια που πεθαινουν απο την πεινα καθε μερα και μιλουσες προχθες στο φορουμ? Οποτε ακουσε το καλα: Με νοιαζει η περιουσια μου. Κριμα που πεθανε το παιδι. Καταρα στους ηλιθιους καθε ειδους(ηλιθιους αστυνομικους,δηθεν επαναστατες, αντιδραστικους, κλπ). Αλλα εως εκει. Δεν το βουλωνουμε που να χτυπιεσαι. Η εγκληματικότητα των μπάχαλων είναι το θέμα μας ρε σκυφτοκέφαλα και αφρατόκωλα σκουλήκια του πληκτρολογίου? Ειναι και αυτο ενα θεμα. Το οτι εσενα δεν σε συμφερει να το θιξουμε ειναι επισης ενα θεμα. 2) αν είσαι από αυτούς που βάζουν την περιουσία (πολύ σημαντικό γεγονός) πάνω από μια ανθρώπινη ζωή... Τι ασχετο ειναι αυτο? Επειδη δηλαδη πεθανε ενα παιδι 6 χρονων απο την Νιγηρια απο τα 18000 που πεθαινουν καθε μερα απο την πεινα, και ενω ο πλουτος ξεχειλιζει απο μια μεριδα ανθρωπων και μεγαλοεταιριων, ενω ο δε καθημερινος μεσος Ελληνας θα μπορουσε με ενεργειες του να σωσει μερικα απο αυτα τα παιδια ωστε μην πεθανουν, επειδη πεθανε λοιπον το 1 αυτο παιδι απο την πεινα, θα πρεπει εγω να καταστρεψω την περιουσια σου και να εχω δικαιολογια? Ιδια περιπτωση με αυτη. Επειδη ενας αστυνομικος ηταν ηλιθιος και εκμεταλλευτηκε το σαθρο συστημα(αντε να παω με τα νερα σας) που αφηνει τους κακους αστυνομικους να κανουν ο,τι θελουν και σκοτωσε ενα παιδι, θα πρεπει να μου καταστρεψετε την περιουσια μου? Και να ειστε και δικαιολογημενοι απο πανω? Δεν πατε καθολου καλα εδω μεσα και γενικα. 3) αν είσαι από αυτούς που δεν καταλαβαίνουν ότι το κράτος τους ΠΡΕΠΕΙ να τους πληρωσει τη ζημιά.... Ποιο κρατος ρε? Το κρατος απο που θα τα παρει? Απο εμας. Οποτε γιατι εγω που ζω στη Κω να πληρωνω τα σπασμενα μερικων ηλιθιων που το παιζουν αντιδραστικοι?
freedubus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 παιδια να ρωτησω κατι , αφου στις διαδηλωσεις παντα υπάρχει ρισκο πυροβολισμων, γιατι δεν χρησιμοποιούν flash-ball ; http://en.wikipedia.org/wiki/Flash-ball Γιατί δεν έχουν τελειώσει ακόμα τα ληγμένα χημικά από τον Α' Παγκόσμιο που χρησιμοποιούν, και γιατι δεν έχουν χαλάσει ακόμα τα καριοφίλια με τις πλαστικές σφαίρες.
skyer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Οι δάσκαλοι φυσικά είναι κερδισμένοι γαμιά ακόμα φορά αού αύριο θα κάτσουν σπίτια τους και εμείς θα χάσουμε το μάθημα μας (τι περίεργο εεε… ?).
freedubus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μήπως να ανοιχτεί νέο τόπικ με θέμα "Σπασμένα μαγαζιά και αυτοκίνητα από κουκουλοφόρους ταραξίες" ; Για να μπούν πόστ περί περιουσίας σαν το παραπάνω κροκοδείλιο και το δικό μου, που μάλλον δεν έχουν θέση εδώ, και να μπορέσει και ο g_alkis να πεί τον πόνο του ελεύθερα, γιατί εδώ μόνο με τζούφιες ειρωνίες εκφράζεται.
johnykim Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ωραία λογική ρε παιδιά,φταίνε η καταστηματάρχες που δεν είχαν τα σωστά μέτρα ασφαλείας κ όχι οι "αναρχικοί",εκτός αυτών κιόλας είναι κ λαμόγια. Βρε τα καθάρματα να μην έχουν ηλεκτροφόρα σύρματα κ ατσαλένιες πόρτες...
Dante80 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Οχι δεν σεβομαι κανεναν νεκρο γιατι δεν με ενδιαφερει που πεθανε. Ναι κριμα που πεθανε αλλα σιγα μην αρχισω και πενθος. Καλά σε γράφω ζώο λοιπόν, δικαιολογείς απόλυτα τον χαρακτηρισμό. Τελείωσα μαζί σου. Όσο σκέφτεσαι μόνο τον κώλο σου, τόσο οι υπόλοιποι θα σκέφτονται πως να στον πηδήξουν. Θα το καταλάβεις αργά αυτό, αλλά θα πονέσει τα μάλα...
tsavi1991 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξέρω εσείς τι λέτε ο αστυνομικός θα πάει φυλακή και καλά θα κάνει να σαπίσει εκεί μέσα και να τον βιάσουν στα ντουζ στα 37 του να ξεφτυλιστεί τελείως.Όσο για τον μικρό μπορεί απλά να έλεγε μαλακίες...Δεν πάυει να ήταν 16 χρονών,ηλικίες δηλ φούλ στην ανωριμότητα και τις ορμόνες.Όσο αφορά τις καταστροφές,κρίνοντας εκ του ασφαλούς πολύ τις γουστάρω.Μου αρέσει ο όλεθρος πως να το κάνουμε;Ειδικά εκείνο το τετράγωνο που καιγόταν ολόκληρό είχε πολύ γέλιο.Μιλάμε για τρελό γέλιο όμως.Και τα αμάξια που κόντευαν να λιώσουν από τις φλόγες,αυτά κι αν ήταν ξεκαρδιστικά... Μα καλά είναι δυνατόν να ακούγεται ότι θα γίνουν επισόδεια μία μέρα πριν που σκοτώσαν τον πιτσιρικά,πόσο ηλίθιος και γελίος μπορείς να είσαι ώστε να παρκάρεις σε αυτήν την περιοχή;Καλά να πάθεις που στο έκαψαν.Ήταν και παράνομα παρκαρισμένο άρα τον πούλο.Όσο για τους καταστηματάρχες που δεν τους ασφαλίζουν λόγω περιοχής,ποιός τους εμποδίζει να φύγουν και να ανοίξουν σε κάποιο πιο ήρεμο μέρος μαγαζί;Ποιός τους εμποδίζει να βάλουν αντιπυρικά ρολλά και σύστημα πυρόσβεσης ώστε να μην μπαίνει η φωτιά μέσα και καταστρέφει τα πάντα;Αλλά βέβαια είμαστε όλοι επιχειρηματίες πλέον και δεν θέλουμε να στάξουμε μερικά φράγκα για την ασφάλεια της περιουσίας μας,παρότι μένουμε σε εμπόλεμη ζώνη. Shit on your face now. Κάθονται όλοι και κλαίγονται για την περιουσία του "κοσμάκη".Αν ο κοσμάκης ο υπόλοιπος συμπεριφερόταν στην καθημερινότητά του όπως έπρεπε,και στις εκλογές όπως έπρεπε δεν θα υπήρχαν τόσο ακραία φαινόμενα αλλά εφόσον κάνει συνέχεια το αντίθετο θα παραμένει πάντα "κοσμάκης" και κανένας δεν θα τον παίρνει στα σοβαρά. Είμαι υπέρ των αναρχικών,της καταστροφής,και της πυρπόλησης.Τυχαίνει να έχω αντίθετη άποψη.Δεν είναι υγειής για τα δεδομένα σας αλλά,έχει τρελή πλάκα. Χέστηκα για την περιουσία του ηλίθιου "κοσμάκη" μπροστά στην ζωή ενός νέου ανθρώπου. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ τρελό γελιο λεμε...
Balourdos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Οχι δεν του αξιζε του πιτσιρικα να πεθανει.Τελεια και παυλα. Οπως δεν αξιζει και στα πιτσιρικια του ειδικου φρουρου να στιγματιστουν(και οχι μονο) για μια ζωη. (Φανταζομαι δεν το σκεφτηκε κανεις αυτο...Αλλο καπελο θα μου πεις...ΟΚ) Θα μου απαντησει καποιος στο ερωτημα που εκανα 300 posts πιο πριν? Σας εχει τυχει πολλες φορες να σας ξυλοφορτωσει(ποσο μαλον να τραβηξει οπλο) καποιος μπατσος επειδη τον βρισατε? Το ερωτημα βεβαια για μενα, ειναι αν θα τον βριζατε ουτως ή αλλως για ασημαντη αφορμη. Λεω κριμα για τον πιτσιρικα, αλλα δεν τον λυπαμαι.Αλλα παιδακια λυπαμαι, οπως πολυ σωστα ειπε και ο κροκοδειλας και δεν θα επεκταθω γιατι δυστυχως δεν ειναι επι του παροντος.
g_alkis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μήπως να ανοιχτεί νέο τόπικ με θέμα "Σπασμένα μαγαζιά και αυτοκίνητα από κουκουλοφόρους ταραξίες" ;Για να μπούν πόστ περί περιουσίας σαν το παραπάνω κροκοδείλιο και το δικό μου, που μάλλον δεν έχουν θέση εδώ, και να μπορέσει και ο g_alkis να πεί τον πόνο του ελεύθερα, γιατί εδώ μόνο με τζούφιες ειρωνίες εκφράζεται. Ρε άντε... Μήπως να ανοιχτεί ένα τόπικ "Βία στη βία της εξουσίας" για να γράφεις ελεύθερα την ιδεολογία της .... που πιστεύεις? Μιλάς κι εσύ μπερδεμένε
freedubus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Α μπραβο, ο ντεθ λορντ ήταν. Cheers. Υ.Γ. ΟΚ g_alkis, "αγανακτισμένε και κατεστραμμένε επιχειρηματία" που, μετά τη συμφορά που σε βρήκε, γράφτηκες στο ινσομνια σήμερα πρωι-πρωι να πεις τη γνώμη σου. Με βάφτισες κιόλας, κατάλαβες τι είμαι από 1 πόστ, μπράβο. Δε μας λές κι εσύ τώρα τι πραγματικα είσαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.