Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτός που αγνοεί και αψηφά την πατάει. Σαν καλοί επιχειρηματίες δεν κοιτάμε μόνο την τσέπη μας κοιτάμε και το πώς θα προφυλαχτούμε απο παντός είδους καταστροφές. Είτε είναι φωτιές, είτε πλημμύρες, είτε κεραυνοί, είτε λαικές εξεγέρσεις (πώς είπατε; τι 'ν' τούτο; )

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ ωραία λογική, θα του ζητήσουμε και τα ρέστα....

Είναι ακριβώς το ίδιο με το να ζητάς ευθύνες από κοπέλα που βιάστηκε επειδή φορούσε μίνι

Δημοσ.
"Ιδιοκτήτης καταστήματος με μελάνια εδώ και 5 μήνες".

Μάλιστα. Για πρωτότυπος και δαιμόνιος επιχειρηματίας μου ακούγεται. Μήπως έκαψαν και κανα DVDάδικο εκεί κοντά, να βγεί ο ιδιοκτήτης του να κλαφτεί, οτι μετά το γρήγορο ίντερνετ αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα στον "κλάδο" του; :Ρ

Ανοιγουμε σαν καλά λαμόγια "μαγαζί με μελάνια" στη Στουρνάρη, χωρίς να έχουμε επίγνωση της περιοχής και των συνθηκών, ανασφάλιστοι ( ; ) και χωρίς προστασία, αντυπυρικά ρολά, σύστημα πυρόσβεσης κλπ. (τα έγραψε κι άλλος παραπάνω), το μόνο που μας νοιάζει είναι να τα κονομήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ανοίγουμε μαγαζί με κινέζικα ρούχα που τα πουλάμε πανάκριβα στην Ερμού, παπουτσάδικο με μαιμούδες στη Θεμιστοκλέους, μελανάδικο με refill στη Στουρνάρη, επιλεγμένες επιχειρήσεις σε σημεία-φιλέτα που η συνταγή είναι δοκιμασμένη, η προσέλευση των πελατών-προβάτων σίγουρη, ο υψηλός τζίρος και το κέρδος είναι εξασφαλισμένα.

Υψηλή επιχειρηματικότητα, βέεβαια. Τα κονομάμε, σκάμε χιλιάδες ευρώ το μήνα για νοίκια, αλλά μια στοιχειώδη προστασία στο μαγαζί μας δεν εξασφαλίζουμε (τα ξανάγραψε παραπάνω καποιος). Το μόνο που μας νοιάζει είναι το εύκολο κέρδος και η αρπαχτή.

Και μετά κλαιγόμαστε στην κάμερα που μας έσπασαν τη βιτρίνα και μας το κάψανε. Η άλλη μάλιστα κλαιγόταν οτι είχε αφήσει χρήματα μέσα στο μαγαζί - Σαββατιάτικα- και της τα πήραν (σε πιστέψαμε).

Δεν τους λυπάμαι κάτι τέτοιους

Σε τέτοιους (λαμογιο)επιχειρηματίες/ανθρώπους γενικότερα του κώλου, τέτοια σκατά αξίζουν.

....

Τι να πω...

Ακόμα ένα "μπερδεμένο παιδί" που του έχουν φυτέψει στο μυαλό οτι γουστάρουν οι αρχηγοί τους.

Και μετά λέμε πως πάμε κατά διαόλου :mad:

Δημοσ.

Αφορμή ψάχνετε γαμω την τρέλα επειδή το έκανε ένας ανεγκέφαλος "μπάτσος" να βγάλετε τις ορέξεις σας.

Τα περιστατικά με τα allstars , τη ζαρντινιέρα και δεκα χιλιάδες άλλα δυο, δείχνουν πως δεν είναι ένας ο ανεγκέφαλος μπάτσος αλλά πολύ περισσότεροι. Μόνο τυχαίο γεγονός δεν ήτανε και θα ξαναγίνει αν δεν αντιδράσουμε όλοι. 'Οχι βέβαια καίγοντας και σπάζοντας, αλλά τουλάχιστον μην συμψηφίζουμε τον θύτη και το θύμα. Δεν γίνεται δηλαδή να εκλειψουν αύτοι οι νταήδες αστυνομικοί και ταυτόχρονα να μη γινονται μπάχαλα; Ή το ένα ή το άλλο πρεπει να διαλλέξουμε ;

Έλεος με τα κλειστοφοβικά μυαλά κάποιων.

Δημοσ.

Δηλαδή εγώ αν έχω μαγαζί πρέπει να το θωρακίσω για να το προστατέψω απο τους μαλάκες; Σαν φυσική καταστροφή δηλαδή. Με δουλεύεις;

Δημοσ.
Δηλαδή εγώ αν έχω μαγαζί πρέπει να το θωρακίσω για να το προστατέψω απο τους μαλάκες; Σαν φυσική καταστροφή δηλαδή. Με δουλεύεις;

Όταν στο καταστρέψουν όμως μεγάλε, μην κλαίγεσαι μόνο για τους μπάχαλους. Να κλαφτείς για την αστυνομία που εκτελεί εφήβους σε "μεμονωμένα γεγονότα" αντί να προστατέψει την περιουσία σου, για το κράτος που δεν θα σε αποζημιώσει αλλά θα σε χρησιμοποιήσει για την ποινικοποίηση των λαϊκών αγώνων (που καμία σχέση δεν έχουν με τους μπάχαλους), και να κλαφτείς και με την πάρτη σου, που ρώταγες ειρωνικά για ποιο λόγο θα επρέπε να πληρώσεις για θωράκιση.

Μας δουλεύεις λοιπόν? Αλλά είπαμε, ανοίχτε ένα κωλοthread για αυτά τα πράγματα, ΟΧΙ ΕΔΩ.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν είσαι στα Εξάρχεια και συγκεκριμένα στη Στουρνάρη δεν είναι υπερβολικό-παράλογο κατά την άποψή μου...

Δημοσ.

Λογικό είναι να κάνεις 5-10 πράγματα να το προστατέψεις, αλλά σε αντίθεση με τις φυσικές καταστροφές, τα μπάχαλα τα κάνουν άνθρωποι. Και όταν αυτά γίνονται και του σπάνε το μαγαζί, η λογική λέει πως δε θα πεις "κοίτα το μαλάκα, έβαλε μόνο ρολά ασφαλείας", αλλά θα πεις "κρίμα, του καταστρέψανε τη δουλειά".

Δημοσ.

Κρίμα, βέβαια, 1000 φορές κρίμα. Αλλά να κοιτάζουμε γύρω μας και να βαζουμε και μυαλό κάποια στιγμή, έτσι;

Σε αντίθεση με τους καλούς επιχειρηματίες, οι κακοί δεν επενδύουν σε τίποτα και δεν προνοούν για τίποτα πέρα απο το εύκολο-γρήγορο κέρδος.

Αν δεν έχεις φροντίσει για την προστασία και ασφάλιση της περιουσίας σου (τι πιο πρωταρχικό απ' αυτό; ), πόσο μάλλον τη στιγμή που ΞΕΡΕΙΣ οτι είσαι μέσα στα Εξάρχεια και κάποια στιγμή, του πούστη, θα γίνει η μαλακία, ε, είσαι άξιος της μοίρας σου.

Ξέρω μαγαζάτορες που είναι πολλά χρόνια εδω πέρα και ποτέ δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα γιατί είχαν πάρει τα μέτρα τους. Τώρα τα νεόκοπα λαμόγια της Στουρνάρη, που η μόνη τους προοπτική ήταν η αρπαχτή και που αμέλησαν να βάλουν το πιο ακριβό ρολό ή την ακριβότερη ασφάλεια, έκαναν λάθος, ας πρόσεχαν, και ας προσέξουν και οι επόμενοι.

Δημοσ.

Με παρεξηγήσατε.

Εννοω οτι δεν είναι λογικό να θεωρώ δεδομένα τα τσογλανια που έρχονται και σπάνε τις βιτρίνες.

Όπως επίσης δεν είναι λογικό να θεωρώ δεδομένο οτι αφού κυκλοφορώ στα εξάρχεια παίζει και να με πυροβολήσουν. Καταλάβατε;

Δηλαδή ο 16άχρονος έπρεπε να το περιμένει. Ok. Έπεξε με τη φωτιά και κάηκε. Πήδηξε πολλά παλούκια. Δε φορούσε αλεξίσφαιρο.

Δημοσ.
αν είσαι στα Εξάρχεια και συγκεκριμένα στη Στουρνάρη δεν είναι υπερβολικό-παράλογο κατά την άποψή μου...

Λόγω αυτής ακριβώς της λογική όμως, δημιουργούνται όλα αυτά τα γεγονότα που δημιουργήθηκαν.

Ο αστυνομικός που πουλάει τσαμπουκάδες μπορεί να πει... στα Εξάρχεια ήμουν, φοβήθηκα και έβγαλα το όπλο.

Το ίδιο μπορεί να πει και ο κάθε μαγαζάτορας... στα Εξάρχεια δουλέυω, γιατί να μην κουβαλάω και εγώ όπλο?

Με την ίδια λογική ισχύει και αυτό που είπε ο Physics_Rulez... ο 16χρονος τι δουλειά είχε στα Εξάρχεια? Ας πρόσεχε :shock:

• Super Moderators
Δημοσ.

εγώ μιλάω για ασφάλεια του καταστήματος όχι καραμπίνες κτλπ...

με την καραμπίνα προκαλείς και θα το φας το κεφάλι σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...