Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
......

Και όμως οι γνωστοί άγνωστοι είναι όλοι τους γνωστοί. Με το να υπάρχουν αυτοί διατηρείται και η αστυνομία σαν θεσμός. Αλλιώς για καμια κλήση θα ήτανε μόνο. Αυτό δεν δικαιολογεί όμως και τα χιλιάδες κωλόπαιδα που είναι στους δρόμους αυτές τις μέρες.

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΜΕ συγχωρείς πάρα πολύ, αλλά αν το κράτος αυξήσει 1 δις την οικονομική βοήθεια, πάλι εγώ θα τα πληρώσω με τους φόρους.

Αν το κράτος ήθελε να προστατέψει τις βιτρίνες ίσως θα μπορούσε, αλλά τότε θα μιλούσαμε πάλι για "άγρια καταστολή".

Ευθύνες στο κράτος για την άθλια εκπαίδευση του αστυνομικού, ευθύνες στο κράτος για 300 στραβά που συμβαίνουν γύρω μας, αλλά ευθύνες και στα τσογλάνια που καταστρέφουν με μανία

χαχαχα, είναι πράγματι απίστευτο!

δεχεσαι να πληρώσεις 28δις στις τράπεζες (και δεν το δεχεσαι, δε σε είδα να διαμαρτυρεσαι) με τα απίστευτα ΥΠΕΡκερδη τους, και δεν δέχεσαι να παει ενα παραπάνω ποσό ως ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ πρόνοια στους ανθρώπους που το εχουν ανάγκη, και για τους οποίους υποτίθεται ότι και ε΄συ κλαις μαζί τους!!!

το κράτος αυτό που ε΄συ προσπαθείς ανεπιτυχώς να υπερασπιστείς, είναι το κράτος αυτό που τόσα χρόνια σου μιλάει για 300-500 γνωστούς/αγνωστους, αλλά ΔΕΝ τους πιάνει! αρα, είτε το σκηνικό είναι στημένο, και το κράτος αηδιαστικό, είτε πράγματι δε μπορεί να τους πιάσει, οπότε είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ, και εσύ πρέεπει να διαμαρτυρηθείς για αυτό!

ΥΓ: η ευθύνη του τσογλανιού που σπάει τη βιτρίνα και την κλέβει, είναι το 0,01% συγκριτικά με αυτήν του κράτους! Παντού και πάντα θα υπάρχουν "κακοί ανθρωποι"...Σκοπός του κράτους και της αστυνομίας λοιπόν, είναι να τον μαζέψει, να τον τιμωρήσει, να τον συνετήσει...

ΥΓ2: αν εσένα σου έσπαγαν την τζαμαρία, και ε΄συ εν βρασμώ ψυχής σκότωνες τον αναρχικό, φυσικά και θα σου έδινα το ελαφρυντικό του εν βρασμώ ψυχής, γιατί και εγω ετσι θα αντιδρούσα. ΑΠό μπάτσο ΟΜΩΣ, δεν τον δέχομαι αυτό! Απλό δεν είναι?

ΥΓ3: θα το πω όσο πιο απλά μπορώ....

ένα παιδί δολοφονήθηκε, από εναν αστυνόμο...

Αυτό το θέμα, ερχόμενο (προστιθέμενο με γεωμετρική πια ακολουθία) στα προηγούμενα περιστατικά με αστυνομους, είναι το ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ θέμα που πρέπει να απασχολει τα μυαλά μας αυτές τις ημέρες....

όποιος θέλει να απασχολήσει μέρος των σκέψεών του με κάποιο άλλο θέμα (πχ επεισόδια, βατοπαίδι, σκάνδαλα, κλπ), φυσικά και μπορεί....

Αλλωστε ΣΕ ΟΛΑ τα παραπάνω, κοινός παρονομάστης είναι το κράτος, και οι κόπανοι ψηφοφόροι....

Δημοσ.

"Ιδιοκτήτης καταστήματος με μελάνια εδώ και 5 μήνες".

Μάλιστα. Για πρωτότυπος και δαιμόνιος επιχειρηματίας μου ακούγεται. Μήπως έκαψαν και κανα DVDάδικο εκεί κοντά, να βγεί ο ιδιοκτήτης του να κλαφτεί, οτι μετά το γρήγορο ίντερνετ αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα στον "κλάδο" του; :Ρ

Ανοιγουμε σαν καλά λαμόγια "μαγαζί με μελάνια" στη Στουρνάρη, χωρίς να έχουμε επίγνωση της περιοχής και των συνθηκών, ανασφάλιστοι ( ; ) και χωρίς προστασία, αντυπυρικά ρολά, σύστημα πυρόσβεσης κλπ. (τα έγραψε κι άλλος παραπάνω), το μόνο που μας νοιάζει είναι να τα κονομήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ανοίγουμε μαγαζί με κινέζικα ρούχα που τα πουλάμε πανάκριβα στην Ερμού, παπουτσάδικο με μαιμούδες στη Θεμιστοκλέους, μελανάδικο με refill στη Στουρνάρη, επιλεγμένες επιχειρήσεις σε σημεία-φιλέτα που η συνταγή είναι δοκιμασμένη, η προσέλευση των πελατών-προβάτων σίγουρη, ο υψηλός τζίρος και το κέρδος είναι εξασφαλισμένα.

Υψηλή επιχειρηματικότητα, βέεβαια. Τα κονομάμε, σκάμε χιλιάδες ευρώ το μήνα για νοίκια, αλλά μια στοιχειώδη προστασία στο μαγαζί μας δεν εξασφαλίζουμε (τα ξανάγραψε παραπάνω καποιος). Το μόνο που μας νοιάζει είναι το εύκολο κέρδος και η αρπαχτή.

Και μετά κλαιγόμαστε στην κάμερα που μας έσπασαν τη βιτρίνα και μας το κάψανε. Η άλλη μάλιστα κλαιγόταν οτι είχε αφήσει χρήματα μέσα στο μαγαζί - Σαββατιάτικα- και της τα πήραν (σε πιστέψαμε).

Δεν τους λυπάμαι κάτι τέτοιους

Σε τέτοιους (λαμογιο)επιχειρηματίες/ανθρώπους γενικότερα του κώλου, τέτοια σκατά αξίζουν.

Υ.Γ. Απορώ επίσης, πώς δεν έχει βγεί ακόμα η βρώμα οτι πράκτορες του Λατση έκαψαν την Ερμού, για να χτυπήσουν τους μικρομεσαίους και να αυξηθεί ο τζίρος σε Mall και Golden Hall. :Ρ

Υ.Γ. 2 Το ξέρατε οτι ο τρελάρας ιδιοκτήτης του φοβερού "καταστήματος-bazaar στο πεζοδρόμιο με μουνάκια να διαλαλούν την πραμάτεια" Cosmodata στη Στουρνάρη την Πέμπτη που μας πέρασε βγήκε στο πεζοδρόμιο με καραμπίνα και άνοιξε εν ψυχρώ πύρ κατά των φοιτητών που πήγαιναν στο πανεκπαιδευτικό συλαλλητήριο; Σημαδεύοντας μάλιστα αδιακρίτως όποιον του φαινόταν ύποπτος, κουκουλοφόρος, αναρχικός, διαδηλωτής. Και μάλιστα με την πλήρη συγκάλυψη της αστυνομίας, που δεν του έκαναν τίποτα. Βοβήθηκε μη του το κάψουν/σπάσουν και πήρε το νόμο στα χέρια του; Μάλλον, γιατι συστήματα ασφαλείας ΔΕΝ διαθέτει, ούτε καν ρολά δεν πρέπει να έχει. Τόσα χρόνια μαγαζί το Cosmodata στα Εξάρχεια, το είδατε να έχει φτιαχτεί ποτέ από άποψη ασφαλείας/εγκαταστάσεων και χώρου γενικότερα; Τίποτα! Μόνο το κέρδος και να απλώνουμε τις μητρικές στο πεζοδρόμιο μπας και κερδίσουμε κανα πελάτη απο το Πλαίσιο. Μέγιστος επιχειρηματίας ο τύπος. Δε το κλείνεις καλύτερα ρε μπάρμπα;

Υ.Γ. 3 Η λέξη "προβοκάτσια" δεν υπάρχει στο μυαλό του απονήρευτου μέσου αγανακτισμένου-για-τα-σπασίματα-Ελληνα-μικροαστού. Μάλλον γιατι δεν την έχει ακούσει ποτέ από τα ΜΜΕ.

Υ.Γ.4 Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής-νεκροψίας και στις 6 το απόγευμα έχει συγκέντρωση στο Πανεπιστήμιο και πορεία.

Δημοσ.
Καλά σας λέει ρε. Ντροπή. Θα σας πληρώσει τις ζημιές ο Dante80 οπότε μην λέτε οτι να ναι εδω μέσα

ετσι μπράβο!!! Κανείς δε μπορεί να καταλάβει ότι η αιτία του σπασίματος είναι η δολοφονία, ότι χωρίς αυτήν, δε θα γινόντουσαν όλα αυτά!!!!!!!!!

κανείς δε ζητάει από το κράτος κοινωνική πρόνοια, να φροντίσει τις ζημιές που ΤΟ ΙΔΙΟ προκάλεσε!

κανείς δεν καταλαβαίνει ότι ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ρε πούστη μου...

ΥΓ:καλά σας λέει ρε ο Kosmasgr... θα αναστήσει ο ίδιος το παιδί που πέθανε, μαζί με 2 μπάτσους, ένα ιερέα, 2 υπουργούς, 2 ασφαλίτες, και 3 αναρχικούς για σάλτσα...

Δημοσ.
Έισαι άπλας και θες να μου πληρώσεις την ζημιά μήπως?

Αν όχι βούλωσε το εσύ :mad::mad::mad:

1) αν είσαι από αυτούς που ανήκουν στο 80% των ψηφοφόρων...

2) αν είσαι από αυτούς που βάζουν την περιουσία (πολύ σημαντικό γεγονός) πάνω από μια ανθρώπινη ζωή...

3) αν είσαι από αυτούς που δεν καταλαβαίνουν ότι το κράτος τους ΠΡΕΠΕΙ να τους πληρωσει τη ζημιά....

4) αν είσαι από αυτους που το βούλωσαν όταν το κράτος τους έδινε 28δις στις τράπεζες...

5) Αν είσαι από αυτούς που δεν διερωτώνται πως δεν έχουν ποτέ συλληφθεί αυτοί που σου έκαψαν το μαγαζί σου....

Μήπως θα έπρεπε να το βουλώσεις και εσύ , γιατί είσαι επικίνδυνος για την κοινωνία μας???

Δημοσ.

Ναι ρε μπράβο. Θα πρέπει να είμαι με τους μπάχαλους, επειδή δεν υποστηρίζω τα φασιστιλίκια που γράφουν μερικοί και την πολιτική εκμετάλευση στο thread.

g_alkis, κακώς σου έκαψαν το μαγαζί φίλε μου. Κακώς. Τώρα τι έχεις να πεις για την γνώμη μου?

Γιατί με το μυαλό που έχετε μερικοί, όσοι δεν είναι μαζί σας, είναι εναντίον σας. Ζώα.

kosmasgr, σε όλο το thread δεν την παλεύεις. Συνέχισε έτσι μαν, καλά πας για μετάλλιο facepalm.

Δημοσ.

Δε μας παρατάτε ρε που τώρα θημηθήκατε οτι πέθανε ένα παιδί; Αν κάτσετε και δείτε πόσα παιδιά πέθαναν και βιάστηκαν μέσα στο 2008 στην ελλάδα θα σας φύγει η μαγκιά. Απο βλάκες γονείς, απο θείες, απο παπάδες απο δασκάλους απο τον κίτσο και τον μήτσο.

Αφορμή ψάχνετε γαμω την τρέλα επειδή το έκανε ένας ανεγκέφαλος "μπάτσος" να βγάλετε τις ορέξεις σας. Αντιεξουσιαστές που εκμεταλευόμενοι τον θάνατο ενός παιδιού δικαιολογούν την ατελείωτη βλακεία τους.

Όταν είχαμε 10δες άλλα δηλωμένα περιστατικά για θανάτους παιδιών και όχι μόνο, καθόσασταν στις Υφανετ σας και στα άσυλα σας και τα είχατε γραμμένα. Τώρα σας έπιασε ο πόνος. Που το έκανε ένας εγκεφαλικά παράλυτος αστυνομικός.

ΔΗΘΕΝ!

Μπορείς να δικαιολογήσεις τις ορέξεις σου με αυτόν το περιστατικό, αλλα δεν πείθεις ούτε τον εαυτό σου.

Δημοσ.
Η περίπτωση να είναι απέναντί τους και να πετάνε ο ένας στον άλλο πέτρες και μολότωφ? πίσω από φλεγόμενους κάδους είναι...

(Και παλι θα δωσω ενα στοιχειο απο τεχνικης πλευρας και μονο χωρις να θελω να μπω στην κουβεντα, παραβλεψτε το αν δε ταιριαζει στο θεμα.)

Μη ξεχνας οτι οι ματατζιδες κινουνται σε ομαδες , ποτε δε θα δεις εναν μονο του να κοβει βολτες. Η μικροτερη ομαδα νομιζω ειναι τεσσερεις.

Στην περιπτωση που λες θελεις να δωσουν εντολη "ολοι καντε ντου στους καδους για συλληψεις"? Ε μεχρι να πανε μπροστα στους καδους τα ματ , αυτοι θα φυγουν ποιο πισω και θα γινεται το ιδιο συνεχεια. Και αν απομονωσουν μια διμοιρια απο ματ μονη της , φαντασου τι μπορουν να της κανουν αν ειναι πολλα ατομα οι αλλοι.

Ειναι ποιο δυσκολα απο οτι φενονται και ακουγονται με τα λογια.

Δημοσ.

Μα φυσικά και η αφορμή των σπασιμάτων είναι η δολοφονία, αυτήν καταδικάζουμε πρώτα και κύρια. Δεν με εμποδίζει όμως αυτό να μη συμπονέσω και αυτούς που τους κάηκαν οι περιουσίες.

Δηλαδή θα απολογηθεί κιόλας ο μαγαζάτορας που δεν ξόδεψε τα κέρατα του τα τράγια για προστασία, παρά έβαλε 2-3 φυσιολογικά πράγματα;

Δημοσ.

Έχω πετύχει πολλές φορές τους "αναρχικούς" μετά απο επεισόδια να φεύγουν κύριοι απο το ΑΠΘ. Επίσης υπάρχουν δεκάδες βίντεο με τα πρόσωπα τους εν δράση. Δεν ισχύει αυτό που λές radiatedsoul. Ξέρουν ποιοι είναι και έχουν και όλα τα στοιχεία ώστε να τους συλλάβουν.

Δημοσ.
1) αν είσαι από αυτούς που ανήκουν στο 80% των ψηφοφόρων...

2) αν είσαι από αυτούς που βάζουν την περιουσία (πολύ σημαντικό γεγονός) πάνω από μια ανθρώπινη ζωή...

3) αν είσαι από αυτούς που δεν καταλαβαίνουν ότι το κράτος τους ΠΡΕΠΕΙ να τους πληρωσει τη ζημιά....

4) αν είσαι από αυτους που το βούλωσαν όταν το κράτος τους έδινε 28δις στις τράπεζες...

5) Αν είσαι από αυτούς που δεν διερωτώνται πως δεν έχουν ποτέ συλληφθεί αυτοί που σου έκαψαν το μαγαζί σου....

Μήπως θα έπρεπε να το βουλώσεις και εσύ , γιατί είσαι επικίνδυνος για την κοινωνία μας???

Δεν είμαι τίποτα από τα παραπάνω. Αξίζω να ομιλώ κατα την αυτοκρατορική σου γνώμη?

Ρε την παλεύεις??? Μυαλοπώληδες της ....

Ναι ρε μπράβο. Θα πρέπει να είμαι με τους μπάχαλους, επειδή δεν υποστηρίζω τα φασιστιλίκια που γράφουν μερικοί και την πολιτική εκμετάλευση στο thread.

g_alkis, κακώς σου έκαψαν το μαγαζί φίλε μου. Κακώς. Τώρα τι έχεις να πεις για την γνώμη μου?

Γιατί με το μυαλό που έχετε μερικοί, όσοι δεν είναι μαζί σας, είναι εναντίον σας. Ζώα.

kosmasgr, σε όλο το thread δεν την παλεύεις. Συνέχισε έτσι μαν, καλά πας για μετάλλιο facepalm.

Την μια με αποκαλείς ζώο που διαμαρτύρομαι για την καταστροφή της περιουσίας μου και την άλλη φίλε...

Τώρα αν εσύ βγάζεις άκρη τι να πω...

Όπου φυσάει ο άνεμος είσαι...

Δημοσ.
Την μια με αποκαλείς ζώο που διαμαρτύρομαι για την καταστροφή της περιουσίας μου και την άλλη φίλε και οτι έχω δίκιο...

Τώρα αν εσύ βγάζεις άκρη τι να πω...

Που είδες να σε κατηγορώ για τπτ? Έκανα quote κάποιο post σου? Ή όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται? Αναφέρθηκα σε εσένα φίλε μου πουθενά?

Διάβασα 250 post μαζί και τρελάθηκα με αρκετούς εδώ μέσα. Αν νομίζεις πως σε πήρε η μπάλα, κατάλαβες λάθος.

Δημοσ.
"Ιδιοκτήτης καταστήματος με μελάνια εδώ και 5 μήνες".

Μάλιστα. Για πρωτότυπος και δαιμόνιος επιχειρηματίας μου ακούγεται. Μήπως έκαψαν και κανα DVDάδικο εκεί κοντά, να βγεί ο ιδιοκτήτης του να κλαφτεί, οτι μετά το γρήγορο ίντερνετ αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα στον "κλάδο" του; :Ρ

Ανοιγουμε σαν καλά λαμόγια "μαγαζί με μελάνια" στη Στουρνάρη, χωρίς να έχουμε επίγνωση της περιοχής και των συνθηκών, ανασφάλιστοι ( ; ) και χωρίς προστασία, αντυπυρικά ρολά, σύστημα πυρόσβεσης κλπ. (τα έγραψε κι άλλος παραπάνω), το μόνο που μας νοιάζει είναι να τα κονομήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ανοίγουμε μαγαζί με κινέζικα ρούχα που τα πουλάμε πανάκριβα στην Ερμού, παπουτσάδικο με μαιμούδες στη Θεμιστοκλέους, μελανάδικο με refill στη Στουρνάρη, επιλεγμένες επιχειρήσεις σε σημεία-φιλέτα που η συνταγή είναι δοκιμασμένη, η προσέλευση των πελατών-προβάτων σίγουρη, ο υψηλός τζίρος και το κέρδος είναι εξασφαλισμένα.

Υψηλή επιχειρηματικότητα, βέεβαια. Τα κονομάμε, σκάμε χιλιάδες ευρώ το μήνα για νοίκια, αλλά μια στοιχειώδη προστασία στο μαγαζί μας δεν εξασφαλίζουμε (τα ξανάγραψε παραπάνω καποιος). Το μόνο που μας νοιάζει είναι το εύκολο κέρδος και η αρπαχτή.

Και μετά κλαιγόμαστε στην κάμερα που μας έσπασαν τη βιτρίνα και μας το κάψανε. Η άλλη μάλιστα κλαιγόταν οτι είχε αφήσει χρήματα μέσα στο μαγαζί - Σαββατιάτικα- και της τα πήραν (σε πιστέψαμε).

Δεν τους λυπάμαι κάτι τέτοιους

Σε τέτοιους (λαμογιο)επιχειρηματίες/ανθρώπους γενικότερα του κώλου, τέτοια σκατά αξίζουν.

Είσαι 5 χρονών.

Είσαι αστείος.

Γελάμε όλοι.

Είναι σαν να λές:

Αφού τριγυρνούσε στα εξάρχεια καλά να πάθει. Πήγαινε γυρεύοντας ο μικρός.

Δηλαδή δε φταίει ο αστυνομικός, φταίει ο 16άχρονος.

Δε φταίνε οι αναρχικοί, φταίνε οι καταστηματάρχες.

Τράκαρα σε ένα δέντρο. Ποιος μαλάκας το φύτεψε εδω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...