Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μα φυσικα και οχι , αλλα οταν εισαι περικυκλωμενος απο ατομα με σιδερα η οτιδηποτε αλλο αιχμιρο αντικειμενο σε θεση να σε τραυματησει και σε αποσταση ενος μετρου σκανε 151823182371837 μολοτοφ δεν εχεις το χρονο να σκεφτεις και πολλα πολλα . ναι αλλά εγώ δεν είμαι μπάτσος και από ότι γνωρίζω όπως και στις πορείες οι μπάτσοι δεν πυροβολούν παρά μόνο αν δεχτούν πυρά και αν έχουν πάρει "έγκριση" πρώτα (or something like that, ας με διορθώσει κάποιος αν λέω μλκιες) άρα ο 37χρόνος δεν βλέπω να την γλυτώνει...
teo64x Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Ο νεαρός δεν ήταν αγγελούδι, αλλά θέλω να εκφράσω μια απορία. Όταν εκπρόσωπος της τρέχουσας (κεντροδεξιάς) κυβέρνησης καταδικάζει (έστω και στα λόγια) το περιστατικό, εσείς που λίγο-πολύ μας είπατε ότι "καλά του κάναν", τι πολιτικές πεποιθήσεις μπορεί να κουβαλάτε τέλος πάντων; (Δε θέλω απάντηση για να μη φάμε lock, αλλά πιστεύω ότι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.)
Filos19 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του "σημαδεύω έναν αστυνομικό με οπλισμένο γεμάτο όπλο" και του "ετοιμάζομαι να ρίξω μολότοφ σε αστυνομικο"? ενοείται πως δεν συμφωνώ με τον πυροβολισμό του παιδιού...
sodeli Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ηταν 15χρονος , ηταν 17χρονος πραγμα που σημαινει ενα χρονο η καμποσους μηνες πριν την ενηλικιωση . Και μην το λες , και 15χρονοι μπλεκονται σε τετοια επισοδεια που νομιζουν οτι δεν θα εχουν συνεπειες και απλα θα σπασουν λιγοι πλακα καταστρεφωντας δημοσια περιουσια η ιδιωτικη . 15χρονος ήταν αλλα τί σημασία έχει αυτό; Ωραία δηλαδή να βγει η αστυνομια στους δρόμους και οποιον βλέπει να σπάει αμάξια να του ρίχνει στο ψαχνό. Δεν είμαστε καλά.
freedubus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Πόλεμος γίνεται, πάλι με το ζόρι έφτασα σπίτι με την ψυχή στο στόμα και την ταυτότητα στα δόντια. Για να δούμε, θα ξημερώσει η αυριανή;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Πόλεμος γίνεται, πάλι με το ζόρι έφτασα σπίτι με την ψυχή στο στόμα και την ταυτότητα στα δόντια. εγώ κατά τύχη έφυγα από την πλατεία λίγο πριν αρχίσουν... -----Προστέθηκε 7/12/2008 στις 02 : 05 : 24----- Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του "σημαδεύω έναν αστυνομικό με οπλισμένο γεμάτο όπλο" και του "ετοιμάζομαι να ρίξω μολότοφ σε αστυνομικο"? σχεδόν καμία, το θέμα όμως είναι ότι δεν είμαστε Αμερική που οι μπάτσοι πυροβολάνε με το παραμικρό, ισχύουν άλλα πράγματα εδώ στην Ελλάδα...
zazik Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Να καταλάβουμε κάτι...κανεις δεν επικροτει την πράξη , και φυσικα πρεπει να τιμωρηθει ο αστυνομικος... Ερωτω και παράλληλα διερωτώμαι όμως....ΠΟΤΕ θα τιμωρηθούνε όλα αυτά τα μαλακισμένα που τα σπάνε και κάνουνε δολοφονικες ενέργειες εναντιον αστυνομικών /πολιτών και σπάνε δημόσια ή ιδιωτική περουσία ? Να μην τρελαθούμε κιόλας , ΔΕΝ ζούμε κάτω απο χούντα , υπάρχουνε περιστατικά φυσικα ( και τα έχω ζήσει κιόλας ) αστυνομικών που θέλουνε κρέμασμα , αλλά μου την σπάει που τους βλέπουνε μερικοι σαν να είνα τίποτε ΕΣΑτζήδες και βασανίζουνε ανθρώπους σε υπόγεια. Δηλαδή με ποιον να είμαι...με τα κωλόπαιδα που επειδή είδανε ένα περιπολικο που είχε πάει για υπόθεση εκει = κάνανε την δουλεια τους πήγανε με καδρόνια 20 άτομα και τους επιτεθήκανε? Για πιο λόγο ? Ποια η λογική στους συγκεκριμένους αστυνομικους ? Και όπως λένε και οι παραπάνω , εσυ που διαβάζεις , ΤΙ θα έκανες εαν ερχοτανε 20 άτομα με καδρόνια να σε λιντσάρουνε ?
sodeli Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Και όπως λένε και οι παραπάνω , εσυ που διαβάζεις , ΤΙ θα έκανες εαν ερχοτανε 20 άτομα με καδρόνια να σε λιντσάρουνε ? Δεν έχει σημασία τι θα έκανα εγώ,εσύ ή ο μήτσος ο φούρναρης. Υποτίθεται οτι είναι αστυνομικοί, εκπαιδευμένοι να λειτουργούν σε τέτοιες καταστάσεις όπως πρέπει και όχι όπως τους έρθει. Εγώ ξέρω οτι η προειδοποιητική βολή είναι μία στον αέρα και όχι δύο και μία στο έδαφος.
Steven Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Οπότε επικροτείς/συμφωνείς με αυτό που έκαναν οι αστυνομικοί.. Δεν γίνεται να ρωτάς τι θα κάναμε εμείς και απο πάνω να λες ότι δεν αντέδρασε σωστά ο αστυνομικός... Εγώ πάντως ΑΝ έγιναν τα πράγματα έτσι όπως γράφουν, κοινώς αν πραγματικά δέχτηκαν επίθεση και ΜΟΝΟ ΑΝ τότε ο αστυνομικός δεν πρέπει να τιμωρηθεί. Πρέπει να γίνει έρευνα αν πράγματι ήταν ατύχημα ή όχι, αλλά σε περίπτωση που αυτός ο αστυνομικός τιμωρηθεί είναι σαν να λες στους αστυνομικούς ''βγείτε έξω και άμα συμβεί κάτι ή θα κάτσετε να σας σκοτώσουν η θα σας βάλουμε εμείς στη φυλακή'' και στα κωλόπαιδα ''βαράτε ανελέητα, έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειτε να σας κάνουν τίποτα''
teo64x Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δεν έχει σημασία τι θα έκανα εγώ,εσύ ή ο μήτσος ο φούρναρης. Υποτίθεται οτι είναι αστυνομικοί, εκπαιδευμένοι να λειτουργούν σε τέτοιες καταστάσεις όπως πρέπει και όχι όπως τους έρθει. Εγώ ξέρω οτι η προειδοποιητική βολή είναι μία στον αέρα και όχι δύο και μία στο έδαφος. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, κάποιος είπε το προφανές! Τελικά με μερικούς ανθρώπους, ακόμα και τα προφανή πρέπει να τους τα επισημάνει κάποιος...
freedubus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ήταν στον αέρα η βολή, αλλά ευθεία. Σημάδεψε κι έριξε και την έφαγε στο στήθος ο μικρός.
Steven Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 πριν τον χτυπήσει έκανες το the matrix style και την απέφυγες εσύ ή το λέει το σταρ? Με αυτό τον τόνο ειρωνείας ρωτάω που το ξέρεις και το γράφεις με τόση σιγουριά..
dark_banishing Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 αλλά σε περίπτωση που αυτός ο αστυνομικός τιμωρηθεί είναι σαν να λες στους αστυνομικούς ''βγείτε έξω και άμα συμβεί κάτι ή θα κάτσετε να σας σκοτώσουν η θα σας βάλουμε εμείς στη φυλακή'' και στα κωλόπαιδα ''βαράτε ανελέητα, έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειτε να σας κάνουν τίποτα'' Το πολύ πολύ να σας σκοτώσουν. Ή Και να σας σκοτώσουν θα πάνε φυλακή.
ANHLIKOS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Κανείς δεν τους επιτέθηκε με μολοτοφ καδρονια και τα ρεστα, ουτε 20 -40 -50 ηταν, Αυτα εγιναν αργοτερα αφου ειχαν πυροβολήσει τον πιτσιρικά. Πιστευω πως σε αυτην την περίπτωση, περισσότερο μαγκιά ηθελε να πουλήσει ο αστυνομικός παρα να τον σκοτώσει. Αλλα έντυσε στα μαύρα μια μανα ο μ@λ@κ@ς. Απο την αρχή το λεω.
freedubus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 πριν τον χτυπήσει έκανες το the matrix style και την απέφυγες εσύ ή το λέει το σταρ? Με αυτό τον τόνο ειρωνείας ρωτάω που το ξέρεις και το γράφεις με τόση σιγουριά.. Το ομολόγησε ο ειδικός φρουρός. Είμαι κάτοικος εξαρχείων, αλλά ιτσ οκέι σταματάω να κάνω τον ανταποκριτή. Βάλε σταρ καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.