Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσον αφορά τα επεισόδια στο κέντρο, γιατί δεν σκεφτόμαστε το γιατί γίνονται, πέρα απο το προφανές οτι έγινε γιατί υπάρχουν κατι μ@λ@κες που όταν ξυπνάνε το πρωί λένε...τι να κάνουμε σήμερα?Δεν παμε να κάψουμε μία τράπεζα και δέκα μαγαζιά να περάσει η ώρα?Το οτι είναι βαθύτερα τα αίτια θα φανεί στο μελλον, απο μερικές εκατοντάδες, γίνανε κατι χιλιάδες και σε 20 χρόνια θα γίνουν δεκάδες χιλιάδες.Οσο θα υπάρχει και θα μεγαλώνει η φτώχεια και η ανεργία τόσο θα εντείνονται αυτά τα φαινόμενα....Η παιδεία δεν είναι λυση, όταν πνίγεσαι αντιδράς σπασμωδικά και οσο περνάει ο καιρός τοσο περισσότεροι θα πνίγονται.Είναι πασιμφανές οτι κάτι πρέπει να αλλάξει μιας και η κοινωνική δομη όπως είναι σημερα δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ, με την ψαλίδα φτωχών και πλούσιων συνεχώς να ανοίγει.Η χοντροπετσιά μερικών μου θυμίζει την χοντροπετσιά των αμερικάνων, που οταν χιλιάδες αθωοι σκοτώθηκαν στους δίδυμους πυργους, δεν βλέπανε πέρα απο την μύτη τους και πιστεύανε οτι απλα υπάρχουν καποιοι που τους μισούν.Ε λοιπόν πιστεψτε και εσείς οτι τα επεισοδια στο κεντρο τα κανανε απλα αλητες.Συνεχιστε τον υπνο σας λοιπον και καληνυχτα

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μου αρέσει που λένε μερικοί συγκρίνουμε τις λαμαρίνες και τις τζαμαρίες με την αξία της ζωής.

Έτσι καταλάβατε? Έχουμε μήπως κανά δίλλημα ή σπάμε 3 βιτρίνες ή πεθαίνει το παιδί? Τότε ρε φίλε σπάσε και 15 αν είναι να ζήσει, χαλάλι.

Το παιδί όμως έφυγε, ΌΤΙ και να κάνεις, και το σύμπαν να διαλυθει, δεν γυρίζει πίσω. Όλα τα άλλα έιναι απλά να έχουμε να κάνουμε. Όπως και πριν 1 βδομάδα που τα ξανακαίγαν, και πρίν 1 μήνα και πάει λέγοντας. (εκτός αν τα καίγαν τόσο καιρό απο τον τεμπονέρα ακόμα...).

Δημοσ.

Δεν ξέρω εσείς τι λέτε ο αστυνομικός θα πάει φυλακή και καλά θα κάνει να σαπίσει εκεί μέσα και να τον βιάσουν στα ντουζ στα 37 του να ξεφτυλιστεί τελείως.Όσο για τον μικρό μπορεί απλά να έλεγε μαλακίες...Δεν πάυει να ήταν 16 χρονών,ηλικίες δηλ φούλ στην ανωριμότητα και τις ορμόνες.

Όσο αφορά τις καταστροφές,κρίνοντας εκ του ασφαλούς πολύ τις γουστάρω.Μου αρέσει ο όλεθρος πως να το κάνουμε;Ειδικά εκείνο το τετράγωνο που καιγόταν ολόκληρό είχε πολύ γέλιο.Μιλάμε για τρελό γέλιο όμως.Και τα αμάξια που κόντευαν να λιώσουν από τις φλόγες,αυτά κι αν ήταν ξεκαρδιστικά...

Μα καλά είναι δυνατόν να ακούγεται ότι θα γίνουν επισόδεια μία μέρα πριν που σκοτώσαν τον πιτσιρικά,πόσο ηλίθιος και γελίος μπορείς να είσαι ώστε να παρκάρεις σε αυτήν την περιοχή;Καλά να πάθεις που στο έκαψαν.Ήταν και παράνομα παρκαρισμένο άρα τον πούλο.Όσο για τους καταστηματάρχες που δεν τους ασφαλίζουν λόγω περιοχής,ποιός τους εμποδίζει να φύγουν και να ανοίξουν σε κάποιο πιο ήρεμο μέρος μαγαζί;Ποιός τους εμποδίζει να βάλουν αντιπυρικά ρολλά και σύστημα πυρόσβεσης ώστε να μην μπαίνει η φωτιά μέσα και καταστρέφει τα πάντα;Αλλά βέβαια είμαστε όλοι επιχειρηματίες πλέον και δεν θέλουμε να στάξουμε μερικά φράγκα για την ασφάλεια της περιουσίας μας,παρότι μένουμε σε εμπόλεμη ζώνη.

Shit on your face now.

Κάθονται όλοι και κλαίγονται για την περιουσία του "κοσμάκη".Αν ο κοσμάκης ο υπόλοιπος συμπεριφερόταν στην καθημερινότητά του όπως έπρεπε,και στις εκλογές όπως έπρεπε δεν θα υπήρχαν τόσο ακραία φαινόμενα αλλά εφόσον κάνει συνέχεια το αντίθετο θα παραμένει πάντα "κοσμάκης" και κανένας δεν θα τον παίρνει στα σοβαρά.

Είμαι υπέρ των αναρχικών,της καταστροφής,και της πυρπόλησης.Τυχαίνει να έχω αντίθετη άποψη.Δεν είναι υγειής για τα δεδομένα σας αλλά,έχει τρελή πλάκα.

Χέστηκα για την περιουσία του ηλίθιου "κοσμάκη" μπροστά στην ζωή ενός νέου ανθρώπου.

:devil:

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ:devil:

Δημοσ.
Προσωπικά πάντως δεν λυπάμαι κανέναν. Ούτε τον πιτσιρικά που έφαγε το κεφάλι του, ούτε τον μπάτσο που την έβαψε γενικώς...

ελπίζω να μη συνεχίζεις να πιστεύεις κάτι τετοιο.................

Δημοσ.

Αυτό που λες Λόρδε δεν είναι υγιές για κανένα ον του γνωστού ζωικού βασιλείου, όχι μόνο για τα δεδομένα μίας κατηγορίας ανθρώπων.Είναι άρρωστο όπως και αν το δει κανείς. Η καταστροφή δεν είναι ωραίο πράγμα. Και το ωραίο είναι ότι ακόμη και αν σε όλον τον πλανήτη ΈΝΑΣ άνθρωπος είναι υπέρ της καταστροφής και της πυρπόλησης, τότε αυτή η συμπεριφορά εξαπλώνεται σε όλους τους υπόλοιπους σαν τον καρκίνο.

Αφού λοιπόν έτσι είναι ο κόσμος, γάμησε και παιδεία και όλα. Θα προσπαθήσω να σκοτώσω οποιονδήποτε απειλήσει την ζωή ή την περιουσία μου.

Δημοσ.

Λοιπόν...

1) είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό

2) οι ένοχοι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά

3) καταδικάζουμε το περιστατικό

4) σνιφ σνιφ, με τέτοια επεισόδια, ευτυχώς που υπάρχουν και οι καλοί μπάτσοι να προστατεύσουν τις περιουσίες του κόσμου

5) ήταν αναρχικός ο μικρός, τα ήθελε ο κώλος του.

Αυτά είναι μερικά απο΄τα ΓΕΛΟΙΑ επιχειρήματα που ακούστηκαν απο την αστυνομία, την κυβέρνηση, και τους υποστηρικτές της....

Σήμερα, θα ασχοληθούμε με τα -απαράδεκτα- επεισόδια, θα ξεχάσουμε τους ΑΛΗΤΕΣ που χωρίς να ξέρουν τι έγινε, έβγαλαν τον μικρό αντιεξουσιαστή αλήτη που επιτέθηκε στους αστυνόμους(άσχετα αν δεν είχε καμία σχέση, και το μόνο που υπάρχει πιθανότητα να έκανε, ήταν να πει καμιά μλκια, κάτι συνηθησμένο στην εφηβεία), έτσι ώστε να δείξουν ότι καλά έκανε ο εν λόγω ΜΠΑΤΣΟΣ (όπως καλά έκανε και η ζαρτινιέρα που σηκώθηκε και χτύπησε το φοιτητή, καλά έκαναν και οι ρωσίδες που φιλιόντουσαν στο αστ.τμήμα μπροστά τους, καλά έκαναν και οι ξένοι που χτυπούσαν ο ένας τον άλλον μέσα στο αστ.τμήμα, καλά εκανε και η σφαίρα που πέτυχε τον σέρβο μαθητή στη θεσ/κη, καλά έκαναν οι συνταξιούχοι που έπεφταν με ορμή πάνω στα κλομπ των μπάτσων, κλπ κλπ)....

Ε, τώρα, πως κάνετε έτσι όλοι σας για ένα "μεμονωμένο περιστατικό"?

Την αλλη εβδομ'αδα θα το έχετε ξεχάσει, τα δάκρυα θα έχουν στέρεψει, η εντύπωση που θα εχει μείνει σε όλον τον κόσμο είναι ΠΟΣΟ Αναγκη έχουμε την αστυνομία για τα τραγικά επεισόδια που έγιναν, και στις δημοσκοπήσεις, καταλληλότερος πρωθυπουργός θα παραμένει ο ένας ανυπαρκτος, ενώ (σαν κόμμα) θα προηγείται 4-5 μονάδες ο Ανύπαρκτος Β'....

ΥΓ: τον μέγιστο φασίστα, που είπε ότι στανχωριέται ακόμα και όταν πεθαίνει ένα πρεζόνι, τον θαυμάσατε???

Δημοσ.
Αν καεί το δικό σου σπίτι, να δούμε τι θα λές εσύ αν σου λέει ο άλλος "μιλάω για ζωές"

Και επειδή μιλάς για ζωές, σπας τα πάντα, επειδή έγινε μια παρανομία πριν (ναι πολύ πιο σοβαρή) πέρνουμε "αδεια" να κάνουμε 100δες μικρότερες?

Χέστηκες για το αμάξι μας, χέστηκα και εγώ για το σπίτι σου, αν στο σπάσω θα σου αρέσει? Έλα μείνε εδώ που μένω εγώ, και ξαναμιλάμε.

Όταν τις ρίχνεις είσαι μάγκας, αν τύχει και τις φάς, αν τύχει να έχει κανά μαγαζάκι ο γονιός σου και του το σπάσουν οι ιδεολόγοι, πές του αυτά που λές και σε εμάς. Μετά θα φωνάζεις που είναι η αστυνομία και θα την παρακαλάς να έρθει.

Κάποιος μίλησε για τους ιδεολόγους και παρέθεσε Link, μπήκες στον κόπο να το διαβάσεις?

Δημοσ.
αμάξι/μαγαζί έχεις?

Ναι αλλά δεν είμαι καραγκιόζης να κυκλοφορώ και να παρκάρω (παράνομα) κιόλας στο κέντρο της Αθήνας και ειδικά σε τεταμένη ατμόσφαιρα.

Δημοσ.

De@th L0rd, μάλιστα.

Ξεκαρδιστικό αυτό που πάθαν οι καταστηματάρχες και οι πολίτες. Τρελό γέλιο. Εμ βέβαια, αυτοί φταίνε που μένουν ακόμα εκεί. Που δεν παράτησαν τα σπίτια τους και τα καταστήματά τους πρίν τα επεισόδια. Που δεν πάρκαραν δέκα στενά πιο κάτω. Αφού όλοι έχουν τα λεφτά και την άνεση να μετακομίσουν τόσο τα σπίτια τους όσο και τις επιχειρήσεις τους. Αν όχι, τουλάχιστον έχουν τα φράγκα για να τις οχυρώσουν. Βέβαια. Αυτοί φταίνε. Αλλά έχει πλάκα.

Μερικοί μου φαίνεται θέλουν τα εξάρχεια εμπόλεμη ζώνη 24/7.

Να ρίξουμε και φράχτες στους γύρω δρόμους και σε λίγα χρόνια να στείλουμε τον Snake να καθαρίσει. Τι λες;

Δεν πάμε καθόλου καλά.

Όταν λοιπόν γίνουν επεισόδια στην περιοχή σου, και σου πετάξουν πέτρες και molotov στο σπίτι σου, συγχώρεσέ με αν θα βρίσκομαι από κάτω, θα τα βλέπω και θα ξεκαρδίζομαι στα γέλια.

Σαφώς και μπροστά στον φόνο του 16χρονου μισή καμένη πόλη δεν είναι τίποτε, αλλά στην προκειμένη ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα.

Πόσω μάλλον όταν δύο συνάνθρωποι μας κινδύνεψαν να σκοτωθούν.

Αλήθεια, αν είχαμε νεκρούς χτές, τι θα έλεγες;

Δημοσ.

DeathLord έχεις υπ' όψιν τι πάει να πει "μετακόμιση"; Έτσι απλά το λες να φύγει ο κόσμος και να ανοίξει μαγαζί αλλού; Τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν;

Ναι, ήταν ΕΓΚΛΗΜΑ αυτό που έγινε, αλλά δε νομιμοποιεί το να γίνει η Αθήνα Βαγδάτη.

Δεν είναι υποχρεωμένος ο κόσμος να παρκάρει 3 χιλιόμετρα μακρια και να περπατάει, αντιθέτως είναι υποχρεωμένος ο κάθε διαδηλωτης να μην του το σπάσει

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μην του επιτίθεστε, αφού το δήλωσε, ότι όλα αυτά τα λέει "εκ του ασφαλούς".Πήρε δηλαδή ένα σακουλάκι γαριδάκια και είδε εχθές ειδήσεις. Μερικά κανάλια άρχισαν στις 7, ε, ρε γούστα, χρειάστηκε και δεύτερο σακουλάκι γαριδάκια, αλλά το γέλιο που έριξε ήταν άλλο πράμα.

Σκέψου τώρα τί ωραίες καταστροφές που θα γίνουν, αν σκοτωθούν 4,5 ή ακόμη περισσότεροι! Θα καεί όλη η Αθήνα και ίσως και η Ελλάδα, γιούχου!!!

Και ο Νέρωνας κάτι τέτοια έλεγε (εκείνος τουλάχιστον το έκανε κιόλας, δεν έπαιζε "εκ του ασφαλούς") και ακόμη τρελό τον λένε.

Δημοσ.

5 μηνύματα πιο πάνω, έγραψα ότι από σήμερα, σε μια προσπάθεια να επανέλθει σε λειτουργία η μνήμη χρυσόψαρου στους έλληνες, θα μπει το σχέδιο:

ναι,οκ, κακώς σκοτώθηκε το παιδί, ΑΛΛΑ ....

μπλα μπλα μπλα μπλα....

να δημιουργήσουμε ένα κλίμα φόβου, να ξεχάσουμε τα ΔΕΚΑΔΕΣ μεμονωμένα περιστατικά αστυνόμων, να αποτρέψουμε τον κόσμο από το να διαμαρτυρηθεί μαζικά για ότι συμβαίνει, και να συνεχίσουμε να βλέπουμε Λόλα στην τηλεόραση, και μετά ειδήσεις, κουνώντας στωικά το κεφάλι για οτιδήποτε άσχημο δείχνουν ....

Δημοσ.
Ναι αλλά δεν είμαι καραγκιόζης να κυκλοφορώ και να παρκάρω (παράνομα) κιόλας στο κέντρο της Αθήνας και ειδικά σε τεταμένη ατμόσφαιρα.

να μου πείς που είναι να πάμε μαζί να το λαμπαδιάσουμε και να γελάσουμε λίγο, έτσι για να περάσει η ώρα μιας και είναι και κλειστό το πανεπιστήμιο και δεν έχω δουλειά σήμερα πρωί...

Πώς σου φαίνεται?

Ρε είστε σοβαροί ?

Δημοσ.

Το ένα δεν αποκλείει το άλλο! Μπορείς ΚΑΙ να λυπάσαι για το παιδάκι που χάθηκε τζάμπα και βερεσέ, αλλά ταυτόχρονα να κατακρίνεις και τα σπασίματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...