kosmasgr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 απο οτι ξερω ο επαναστατης ξεκιναει κανοντας πρωτα τις προσωπικες του θυσιες και μετα κοιταει να αλλαξει τον υπολοιπο κοσμο.τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει απο τα βιβλια ιστοριας με κατι σωκρατηδες,τσε,γκαντι,χριστους κτλ hehehhehee ωραίος ο Killik. Διδάσκεται το βιβλίο φίλος ? Πάλι χριστουγεννιάτικα θα μείνουν καμιά 50ριά άτομα χωρίς δουλειά. (μόνο απο το μαγαζί του πλαισιου αυτό...) Και όσοι έστειλαν πράγματα για rma θα πάρουν κάρβουνα για το κατσίκι το Πασχα
KilliK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Για την ακριβεια μιλουσαμε για την δολοφονια ενος παιδιου.Οι χουλιγκανς που λες αφορμη ψαχνουν. Καποιος τους κατευθυνει και αυτους. Οποτε χρειαστει η κοινη γνωμη να στραφει αλλου, ειναι παντα εκει. Στην θεση τους. Να σπανε ο,τι βρισκουν ωστε να καθεσαι εσυ να συζητας για τις ζημιες και οχι για την αφορμη. οποτε ειναι προς το συμφερον ολων μας να πεσει λιγο πιστολιδι,να σκοτωθουν μερικοι χουλιγκανς ωστε να ηρεμησουν τα πνευματα τους,οποτε και οι ζημιες θα αποφευχθουν και θα εστιασουμε στην αφορμη των επεισοδιων που ειναι και η ουσια των τελευταιων γεγονοτων.ειδες που τελικα ερχεσαι στα λογια μου
Deorum Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ρε σείς άσχετο. Το πλαίσιο κάηκε. Το ε-σοπ όμως? Είμαι πολύ οφτοπικ?
kosmasgr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ ένα έχω να πώ και οδεύω προς ύπνον λίαν συντόμως. Με βατοπέδια , και δολοφονίες κατήντησε βα(λ)τοπέδι η χώρα. Ρε σείς άσχετο. Το πλαίσιο κάηκε. Το ε-σοπ όμως? Είμαι πολύ οφτοπικ? Ξέφυγες. Θα ανεβούν οι τιμές στις μητρικές
afentiko7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 να ρωτησω κατι; ετσι απο περιεργεια.εσεις γιατι δεν καιτε τα δικα σας αμαξια,σπιτια κτλ πρωτα; δηλαδη ας πουμε εσυ τωρα που μιλας στο φορουμ,γιατι δεν σπας το πισι σου;διελυσε το δωματιο σου.καψε το σπιτι που μενεις.το αμαξι σου.μετα επεκτασου στην περουσια των γονεων σου και των λοιπων συγγενων σου,ε και τελος καψε και τις ξενες περιουσιες. απο οτι ξερω ο επαναστατης ξεκιναει κανοντας πρωτα τις προσωπικες του θυσιες και μετα κοιταει να αλλαξει.τουλαχιστον αυτο καταλαβα απο τα βιβλια ιστοριας με κατι σωκρατηδες,τσε,γκαντι,χριστους κτλ Δεν είμαι επαναστάτης. Τώρα φιλάρα αν πριν βγεις εσύ να πας για ποτάκι με φίλους σου και μαθαίνεις πως κάποιο παιδί δολοφονήθηκε επειδή κάποιος κουβαλάει ένα όπλο κάπου σου στρίβει, γιατί λες ρε φίλε και γω ήμουν 15 και γω έκανα μαλακίες και δεν μπορώ εγώ να φοβάμαι να κοιτάξω κάποιον ή να φοβάμαι να την πω σε κάποιον ματατζή που βαράει κοπέλες. Κατάλαβες, δεν γεννήθηκα για να λέω ναι στον δάσκαλο, καθηγητή, αφεντικό κλπ... Ε καταλαβαίνεις πως κάποιοι (ειδικά χτες) δεν μπορούσαν να συγκρατηθούν γιατί ξέρεις τι σκέφτεσαι? Ρε γμτ σκοτώσαν ένα 15χρονο παιδάκι που έκανε πλάκα, τι θα κάναν αν πιαναν κάποιον πιο συνειδητοποιημένο? Αν όλοι εσείς στο ελάχιστο θεωρείτε κάτι το φυσιολογικό να δολοφονείται ένα 15χρονο παιδί και απλά να το βλέπουμε από την τηλεόραση λες και εσείς δεν υπήρξατε παιδιά, ε είστε αλλού για αλλού Α και αν εσύ κάνεις υπερηρωρίες για να πάρεις κάμπριο (ενώ ρε πούστη μου κάνεις τη δουλειά σου και με ματιζ) τότε φίλε είσαι άξιος της μοίρας σου, είσαι σκλάβος του υλικού αγαθού και της καταναλωτικής κοινωνίας. Α κρίμα που σου απάντησα, κάθεσαι και εύχεσαι θάνατο συμπολιτών σου και εσύ και μερικοί άλλοι κάνετε καλαμπούρι το θάνατο ενός παιδιού. Ντροπή σας
Lighter122 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 οποτε ειναι προς το συμφερον ολων μας να πεσει λιγο πιστολιδι,να σκοτωθουν μερικοι χουλιγκανς ωστε να ηρεμησουν τα πνευματα τους,οποτε και οι ζημιες θα αποφευχθουν και θα εστιασουμε στην αφορμη των επεισοδιων που ειναι και η ουσια των τελευταιων γεγονοτων.ειδες που τελικα ερχεσαι στα λογια μου Sorry αλλα τι σχεση εχει αυτο που ειπα εγω με το δικο σου παραληρημα?
KilliK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 @afentiko7 μα εγω δεν λεω οτι δεν εχουν δικιο που τσαντιστηκαν οι χουλιγκανς.εγω αυτο που λεω ειναι οτι αν θελουν να εκτονωθουν ας ξεκινησουν με το να σπανε και να καινε τα δικα τους πραματα. εκτος και αν το να σπας τα ξενα πραματα σε κανει να νοιωθεις καλυτερα.οπως οταν ξενοπ1δας ,ενα πραμα. ε κοιτα σωστες επαναστασεις χωρις να χυθει αιμα δεν γινονται.ρωτα και τον καραισκακη να σου πει.οποτε αν πεσουν και μερικα κορμια χουλιγκανς στα επεισοδια,θα θεωρηθουν και ηρωες του επαναστατικου αγωνα τους.που ξερεις μπορει σε μερικα χρονια στις καφετεριες των εξαρχειων,μαζι με τις φραπεδιες να σιγοτραγουδουνται και τραγουδια προς τιμην τους. -----Προστέθηκε 8/12/2008 στις 02 : 38 : 49----- Sorry αλλα τι σχεση εχει αυτο που ειπα εγω με το δικο σου παραληρημα? μπαρδον; ποιο παραληρημα; απλες απαντησεις στις απλες ερωτησεις σου δινω.μπερδευτηκες καπου;
Lighter122 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 μπαρδον; ποιο παραληρημα; απλες απαντησεις στις απλες ερωτησεις σου δινω.μπερδευτηκες καπου; Μαλλον εσυ εχεις μπερδευτει.. Εχεις μια δολοφονια, μια πορεια για το ασφαλιστικο, για την παιδεια κτλ... Σε ολα αυτα κοινος παρονομαστης ειναι οι μπάχαλοι που σπανε και καινε οτι βρουνε μπροστα τους. Τα ΜΜΕ σαφως και θα προτιμησουν να δειξουν τα μπαχαλα, με αποτελεσμα ο μεσος Ελληνας να μην ενδιαφερθει για την οποια πορεια ή ατυχες περιστατικο καλυψουν οι ταραξιες. Στην καλυτερη θα το συζητησει λιγο και μετα θα το ξεχασει. Κατι σαν τα χρυσοψαρα ενα πραγμα. Αποδειξη το γεγονος οτι σε ενα topic για την εν ψυχρω δολοφονια ενος ανηλικου καθεστε και συζητατε για τους μπαχαλους. Και αυτοι που τους υποστηριζουν και αυτοι που ζητανε το αιμα τους. Απλα αναρωτιεμαι κατα ποσο αυτοι που κατευθυνουν τους χουλιγκανς ειναι αντιεξουσιαστες και οι ιδιοι.
Deorum Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα τον "αντιδραστικών" (σόρυ δεν μπορώ να βρώ πιο γενική λέξη). Μόνοι σας χαλάτε αυτό που διεκδικείτε. ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. (δεν το λέω για εσένα, το λέω για αυτούς που τα κάνουν, ή που τα επιτρέπουν...). Μια πορεία για ένα αίτημα (πχ ασφαλιστικό) καταντάει ΜΑΤ vs Κουκουλοφόρους. Ποιος φταίει για αυτό?
KilliK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 να ρωτησω κατι αλλο. θα σας φαινοταν περιεργο αν στην ολη κατασταση περιεχεται και συνομωσια μεσα; δηλαδη κατα καποιο τροπο να ειχε οργανωθει απο <καποιους> αυτη η πραξη της δολοφονιας του παιδιου απο τον μπατσο για να βγει κερδισμενη απο τις αντιδρασεις η κυβερνηση; απλως ρωταω αν θα σας φαινοταν περιεργο αν αποκαλυπτοταν πως οντως κατι τετοιο ειχε συμβει.υποθετικα μιλαμε.
Lighter122 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα τον "αντιδραστικών" (σόρυ δεν μπορώ να βρώ πιο γενική λέξη). Μόνοι σας χαλάτε αυτό που διεκδικείτε. ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. (δεν το λέω για εσένα, το λέω για αυτούς που τα κάνουν, ή που τα επιτρέπουν...). Μια πορεία για ένα αίτημα (πχ ασφαλιστικό) καταντάει ΜΑΤ vs Κουκουλοφόρους. Ποιος φταίει για αυτό? Εχεις κατεβει ποτε σε πορεια φοιτητων για παραδειγμα? Γιατι τσουβαλιαζεις με ενα "ΕΣΕΙΣ" αυτους που κανουν την πορεια τους, με μια ομαδα ταραξιων? Ειναι δυο διαφορετικα πραγματα. Οπως ηταν και ο πιτσιρικας με αυτους που τα σπανε σημερα. Οσο και να θελουν να τα συνδεσουν μεταξυ τους σε καθε περιπτωση.
Lighter122 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 να ρωτησω κατι αλλο.θα σας φαινοταν περιεργο αν στην ολη κατασταση περιεχεται και συνομωσια μεσα; δηλαδη κατα καποιο τροπο να ειχε οργανωθει αυτη η πραξη της δολοφονιας απο τον μπατσο για να βγει κερδισμενη απο τις αντιδρασεις η κυβερνηση; απλως ρωταω αν θα σας φαινοταν περιεργο αν αποκαλυπτοταν πως οντως κατι τετοιο ειχε συμβει.υποθετικα μιλαμε. Ναι πολυ περιεργο. Αλλα ηταν μια βολικη αφορμη. Δεν χρειαστηκε να περιμενουν μεχρι την επομενη μεγαλη πορεια.
Emilie Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 «Η αστυνομία έφτασε να εκπροσωπεί ότι πιο χολεριασμένο και άρρωστο κρύβει βαθιά του ο άνθρωπος για να προστατέψει με έναν ακάθαρτο μανδύα τις έννοιες έθνος, πατρίδα, σπίτι, εκκλησία, στρατό οικογένεια...» μάνος χατζιδάκης http://http://www.tvxs.gr/v1038
KilliK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Καλυτερα να κοψεις το Prison Break killik α μπα μονο sex and the city βλεπω για να παιρνω κανενα ματι. back to the topic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.