Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση, δεν ξέρω αν συζητήθηκε πιο πριν - είδα το βίντεο που έδειξε ο αλφα αλλά δε κατάλαβα ακριβώς πως μπορούν να βγούν συμπεράσματα από αυτο - δε φαίνεται κάποιο διακριτικό που επιβεβαιώνει ότι αυτοι οι δυο που φαίνονται είναι οι ειδικοί φρουροί, δε φαίνεται το περιπολικό, δε φαίνονται ούτε ο άτυχος πιτσιρικάς ούτε η παρέα του, δε φαίνεται κάποια κίνηση από τους 2 που να υποδηλώνει ότι πυροβόλησαν (δε φαίνεται ούτε όπλο ούτε κίνηση χεριού), πως μπορεί να δείχνουν το βιντεάκι αυτό σα ντοκουμέντο; Αν κάποιος είδε κάτι παραπάνω στο βιντεο ας εξηγήσει.

Δημοσ.

Ο Σόμπολος λέει οτι στον ίδιο ειδικό φρουρό πέρσι είχαν κάνει πέσιμο αντεξουσιαστές κουκουλωμένοι με καδρόνια και πέτρες στη Ζωοδόχου Πηγής' date=' και ούτε αντέδρασε, ούτε έγινε τίποτα. Εμπειρος δηλαδή και με γνώση της περιοχής.

Χτές, Σαββατόβραδο μάλιστα, κατέβηκε για τσαμπουκά σε παρέα ανήλικων μαθητών (που προφανώς τον έκραξε επειδή πέρναγε με το μπατσικό, έφυγαν και 1-2 μπουκάλια, σιγά το πράγμα για αστυνομικό με 9χρονη εμπειρία στην περιοχή των Εξαρχείων, και το τονίζω αυτό: Σαββατόβραδο-Εξάρχεια-πιτσιρικάδες-περνάει περιπολικό=ε, η κοινή λογική τι λέει; δε θα το κράξουν; 1000 φορές τη μέρα συμβαίνει αυτό), και έφαγε μάλιστα έναν εν ψυχρώ. Πώς το σχολιάζετε αυτό;[/quote']

σαν μια καλη αρχη...

@izerman76 και εγω αυτο σκεφτηκα οταν ειδα αυτο το βιντεο.βεβαια σε ενα σοβαρο δικαστηριο αυτο δεν περναει καν ουτε σαν ενδειξη,αλλα στην χωρα μας που η δημοσιογραφικη δεοντολογια ειναι ανυρπακτη απο αυτο το βιντεο εγινε η δικη,βγηκε η ετυμηγορια και οριστηκε η εκτελεση απο τους δημοσιογραφους-δικαστες.αργοτερα το επισημο δικαστηριο απλως θα γραψει τα πρακτικα...

Δημοσ.

μηπως ηταν σε greeklish? to pαθαινω και γω αυτο,μερικες φορες απο βιασυνη γραφω ετσι και μετα σβηνονται τα ποστς μου.

Δημοσ.

δεν συμφωνω με καποιον ο οποιοσ καταστρεφει την περιουσια του αλλου...αλλοστε η ελευθερια του καθενος μας σταματα οταν προσβαλουμε την ελευθερια ενος αλλου συνανθρωπου μας.Ετσι γινεται στις δημοκρατιες...ομως στις δημοκρατιες δεν πυροβολαει ενας αστυνομικος εαν δεν κινδυνευει η ζωη του και εαν δεν απειλειται με οπλο...δεν θυμαμαι να ειχαν τα πιτσιρικια οπλα .......και στο φιναλε στα πιτσιρικια πηγε να δειξει ποσοσ μαγκας ειναι......οσο για την ποιοτητα της αστυνομιας , δυστηχως ο κανονας τους επαληθευει...με ελαχιστες εξαιρεσεις και για του λογου του αληθες παρτε και ενα βιντεακι απο εναν ειδικο φρουρο σε κοινωνικη υπηρεσια ,ο θεος να την κανει.....

και εδω που κοροιδεουν εναν ναρκωμανη στο τμημα...

Δημοσ.

Επειδή κάποιοι έχουν ξεφύγει, γενικά (κάποιος καταφέρθηκε ενάντια στις πόρνες και στους ναρκομανείς σε προηγούμενο ποστ, το πλέον άσχετο των posts, ενάντια στους πλέον άσχετους συνανθρώπους μας/θύματα...)

Όλοι εσείς που εξεγείρεστε εθνικοπατριωτικά ενάντια στην αναρχία, ας ξεκινήσετε τη μελέτη από εδώ, για να πάρετε μυρωδιά και στη συνέχεια ότι σας κεντρίσει το ενδιαφέρον το google και θα βγάλει αρκετά σχετικά λήμματα.

Πάμε στην άλλη άκρη τώρα σε αυτούς με το επίσημο σφυροδρέπανο, είστε 2-3 ουρανοκατέβατοι που κρύβεστε και πετάτε τις μπαρούφες σας σχετικά με πρεζόνια και πλουσιόπαιδα που είναι "προβοκάτορες" για να μην έρθει το Κόμμα στην εξουσία! Σταματήστε πια να βλέπετε τα φαντάσματα του παρελθόντος και τους χαφιέδες, ο μόνος ρόλος που σας έχει απομείνει, είναι να αγιοποιείται πατερούληδες.

Και πάμε στη δολοφονία. Είναι εν ψυχρώ δολοφονία από ένστολο όργανο της τάξης, που έχει παραβεί τουλάχιστον 5-6 κανόνες με τους οποίους έχει εκπαιδευτεί για να υπερασπισθεί την αστική δημοκρατία.

Συμφωνούμε τώρα ή όχι με αυτού του είδους τη δημοκρατία, αυτήν έχουμε. Η βία σήμερα είναι απορριπτέα, είτε για την προάσπιση της είτε για την κατάλυση της απορρίπτεται ακόμα και από τους αναρχικούς, Μπακούνιν και Σούζαν Μπράουν κλπ έχουν γράψει αρκετά για το θέμα.

Η βία γεννάει βία και τα χθεσινά και σημερινά γεγονότα αυτό αποδεικνύουν, όλα τα υπόλοιπα είναι για τον βαυκαλισμό και των μεν και των δε.

Υ.Γ. Συγκεκαλυμμένα αναφέρομαι σε πολιτικές παρατάξεις, ωστόσο θεωρώ εφόσον υφίστανται μέλη του φόρουμ που είναι φερέφωνα αυτών των κομματικών απόψεων, ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από τους τύπους./

Δημοσ.

θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο. διάβασα ότι

Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 37χρονου κατηγορούμενου.

μήπως γνωρίζει κανεις ποιος ήταν? έχω τους λόγους μου :P

Δημοσ.
δεν συμφωνω με καποιον ο οποιοσ καταστρεφει την περιουσια του αλλου...αλλοστε η ελευθερια του καθενος μας σταματα οταν προσβαλουμε την ελευθερια ενος αλλου συνανθρωπου μας.Ετσι γινεται στις δημοκρατιες...ομως στις δημοκρατιες δεν πυροβολαει ενας αστυνομικος εαν δεν κινδυνευει η ζωη του και εαν δεν απειλειται με οπλο...δεν θυμαμαι να ειχαν τα πιτσιρικια οπλα .......και στο φιναλε στα πιτσιρικια πηγε να δειξει ποσοσ μαγκας ειναι......οσο για την ποιοτητα της αστυνομιας , δυστηχως ο κανονας τους επαληθευει...με ελαχιστες εξαιρεσεις και για του λογου του αληθες παρτε και ενα βιντεακι απο εναν ειδικο φρουρο σε κοινωνικη υπηρεσια ,ο θεος να την κανει.....

και εδω που κοροιδεουν εναν ναρκωμανη στο τμημα...

συγνωμη να πω κατι.οχι οτι θελω να δικαιολησω τον οποιαδηποτε μπατσο ΑΛΛΑ:

οταν δεν υπαρχει κρατος προνοιας,τι βλακεις λεω,οταν δεν υπαρχει καν κρατος που να σεβεται τον πολιτη που το στηριζει, ποσο μαλλον τους περιθωριακους της κοινωνιας,ο μπατσος ο οποιος βρισκεται στην δουλεια του αντιμετωπος καθημερινα με τα παραπανω φαινομενα που πρεπει πχ τον καλουνε απο μια πολυκατοικια να διωξει τον αστεγο που εχει κατσει στην εισοδο του,το 1000στο πρεζονι που ερχεται στο τμημα να πει την τελευταια του παραισθηση κτλ,τι ακριβως περιμενεις να κανει; να ασκησει το εργο προνοιας που υποτιθεται ειναι εργο αλλων φορεων;

ασε που ο μπατσος εχει γινει πλεον απαθης και αναισθητος οταν ερχεται αντιμετωπος με την <σκληρη> πλευρα της κοινωνιας καθε μερα.αναμενομενη ειναι η αντιδραση τους στα παραπανω 2 βιντεο.και δεν το λεω μονο εγω αυτο,το εχουν πει εμμεσα και παιδια με τα παραπανω τους ποστς.και να το πω το αλλο.εγω σας λεω οτι πολλοι απο αυτους οταν ξεκινανε την καριερα τους ειναι φιλικοι,με το χαμογελο στα χειλη,σωστη συμπεριφορα κτλ.ε μετα απο 5 χρονια μεσα στην τερατωδη πλευρα της κοινωνιας,δεν ειναι περιεργο που γινονται και οι ιδιοι <τερατα>

το ξαναλεω δεν προσπαθω να δικαιολογησω την συμπεριφορα τους,αλλα προσπαθω να θεσω το θεμα στις σωστες τους βασεις.διοτι οπως λεει ο σοφοας λας: εξω απο τον χορο,πολλα τραγουδια μην λες.

ξερετε τι γινεται; ο ελληνας ετσι ειναι,ο πολιτης ελληνας.ειναι σαν ενα καλομαθημενο παιδακι που το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να εχει το αμαξακι του,το φαγακι και το σπιτακι του,τη γκομενουλα του και την φραπεδια του,και αφηνει τον αλλο να αντιμετωπιζει τα προβληματα της γειτονιας,της κοινωνιας,της χωρας,της ζωης.

γιαυτο και αφηνει τους πολιτικους,τους δικαστικους,τους μπατσους,τον οποιαδηποτε κυβερνητικο η δημοσιο υπαλληλο να λαμογιαρουν,αρκει να του παρεχουν τις βασικες του αναγκες.

δεν βαριεσαι σου λεει αφου μια χαρα περναω εγω,τις σκοτουρες για το τι θα γινει με τους αστεγους και τους ναρκομανεις θα τις εχουν οι μπατσοι και οι πολιτικοι,οποτε ασε να φανε και τιποτα απο το δημοσιο χρημα,να πουλησουν και κανα δημοσιο στρεμμα κτλ.,τι με νοιαζει εμενα.ας παρουν την αμοιβη τους και δεν πειραζει.δεν θα υπαρχουν επιπτωσεις απο αυτη την συμπεριφορα μου ως πολιτης και μελος μιας δημοκρατικης κοινωνιας στο μελλον.ω καθολου.ουτε οικονομικες κρισεις,ουτε δημοσια χρεωκοπια,ασφαλιστικο,κτλ.ολα μια χαρα θαναι.σαν τα παραμυθια.

ετσι ειναι.

ενταξει καθικι ο μπατσος που εριξε το κρυο νερο για να διωξει τον αστεγο απο την πολυκατοικια επειδη ενοχλουσε.ομως εσεις εδω τωρα που μιλατε,εσεις εδω περα,εστω μια φορα εχετε σαν ευσυνειδητοι πολιτες σκεφτει καθολου το θεμα αστεγος; το θεμα ναρκομανη; τι θα γινει με αυτην την,ενος κατωτερου θεου,καστα ανθρωπων; η απλως οσο οι μπατσοι φροντιζουν να μην μπλεκονται στα ποδια σας αυτοι οι αποβλητοι της κοινωνιας,επομενως δεν τους βλεπετε,και εφοσων δεν τους βλεπετε δεν υπαρχουν και αφου δεν υπαρχουν,δεν υπαρχει και το προβλημα τους.

αλλα αν μαθουμε οτι ο μπατσος τολμησε να τον διωξει με κρυο νερο,μη τζιζ κακα,ειμαστε πολιτισμενοι εμεις,δεν πρεπει να τους διωχνουμε με πρωτογονο τροπο,ειμαστε και απογονοι των αρχαιων ελληνων,τι θα πουν και τα γαλαζοαιματα ξαδερφια μας οι ευρωπαιοι.ντροπη και αισχος οι μπατσοι.δεν διωχνουν με τον σωστο και πρεπον τροπο τις κοιωνικες σκοτουρες για τις οποιες κανονικα,σαν συνολο,επρεπε να ειμασταν υπευθυνοι γιαυτες.

ειλικρινα πχ εδω στο ινσομνια ολα αυτα τα χρονια εχει ανοιχτει καποιο πχ θεμα για αστεγους; να συζητηθει,να ανταλλαχθουν αποψεις και προτασεις,να γινει μια μικρη ενεργεια,πρωτοβουλια,κατι ξερω γω. ενα παραδειγμα φερνβ. η απλως ειμαστε ικανοποιοιημενοι και νοιωθουμε οτι τελουμε το κοινωνικο μας εργο με το να ψηφιζουμε καθε 3 χρονια,και να βριζουμε το κρατος διοτι στο κατω κατω της γραφης ολα απο αυτα περιμενουνε να φτιαχτουν; απο τον μπαμπα-μαμα κρατος.σωστα; ε; ναι σωστα..

Δημοσ.
θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο. διάβασα ότι

μήπως γνωρίζει κανεις ποιος ήταν? έχω τους λόγους μου :P

αφήστε το βρήκα....σκούρα τα πράγματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...