cbr600RR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 ΔΛΔ ΘΕς ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙς ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥς ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ? .. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩς ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.. ΓΙΑΤΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.. ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥς.. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥς ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ.. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΖΩΑ και τωρα στανταρ καπνιζουν μπαφους και προσπαθουν να συνταξουν κανα κειμενο για να το παραδωσουν στα περηφανα ΜΜΕ οταν βγουν σε μια ευθεια απο τις σχολες -----Προστέθηκε 7/12/2008 στις 11 : 08 : 38----- Αν και νομίζω εξαντλήθηκε,αυτό λέμε,ο μπάτσος που πυροβόλησε δεν είναι ο μόνος ένοχος,ένοχο είναι και σύστημα που βγάζει ανεκπαίδευτους και απαίδευτους αστυνομικούς και όχι μόνο.Να δω πως θα πληρώσει ενοχο ειναι και το συστημα που χρησιμοποιει σαν μαριονετες τα ψευτοαναρχακια .. τα δημιουργησε για να εξυπηρετουν συγκεκριμενους σκοπους.. και πιστεψε με με τον ιδιο ευκολο τροπο μπορει να τα εξαφανισει.. δεν ειναι προς το συμφερον του ομως
DarkKnight Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Επειδή είναι αυτόνομοι και όχι υποκινούμενοι ε?
andreapaog328 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΓΕ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.... πότε πήγε 1000 μπροστά ?
cbr600RR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 μονο αυτονομοι δεν ειναι.. τσαμπα εργαλειο πιεσης ειναι.. και αλλαζει χερια καθε 4 χρονια..use the force DarkKnight
green_beret Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Ο αστυνομικός που έκανε την πατάτα είναι ένας και θα τιμωρηθεί... Οι υπόλοιποι (αναρχικοί) τι θέλουν να μας δείξουν σπαζοντας ξένες περιουσίες και καταστρέφοντας ζωές άλλων;;;;; Είναι τρόπος αντίδρασης αυτός;;; Τοτε να κατεβω και εγώ με μια βαριοπούλα και να πάω σπίτι του και να το κάνω καλοκαιρινό... Δεν υπάρχει λογική. Και εγω προσωπικα δεν πιστεύω πως τα επισόδεια γίνονται για το παλικαράκι... Προφαση βρήκαν τα βλαμμένα να κάνουν καταστροφές.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 ΔΛΔ ΘΕς ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙς ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥς ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ? αν ρωτάς εμένα ασφαλώς και ΔΕΝ επικροτώ τις ενέργειες των αναρχικών...
tsavi1991 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Σκατά σε όσους νομίζουν οτι καίγοντας το αυτοκίνητο μου/σπίτι μου/μαγαζί μου και καταφέρουν επίσης να μου αποκλείσουν την κυκλοφορία για ~24ώρες στο κέντρο της πόλης νομίζουν οτι ρίχνουν γροθιά στο κατεστημένο.Θρασύδειλοι που κρύβονται πίσω απο ένα πανεπιστημιακό άσυλο. Τίποτα άλλο. Το να καταστρέψεις την περιουσία μου ΖΩΟ δεν πρόκειται να φέρει κανέναν 16χρονο πίσω ούτε να πλήξει την εξουσία και την αστυνομία στην οποία υποτίθεται οτι αντιτίθεσαι. Αλλα φυσικά. Εγώ πρέπει να πληρώνω με τη δουλειά μου τα υπόλοιπα 3-4 χρόνια την δικιά σου βλακεία. Είθε να σκάσουν στα χέρια σου οι μολότοφ ή να κάψουν το μαγαζί και το αμάξι του συνήθως φραγκάτου πατέρα σου. With love. εδιτ: Φυσικά και σκατά και σε αυτούς που πήραν στο λαιμό τους έναν κακομοίρη 16χρονο. Γενικα.. σκατοκατάσταση και σήμερα. μαλλον το καλυτερο pοst στο topic.
cbr600RR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 και τι κανεις τοτε αφου δεν τις επικροτεις?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 και τι κανεις τοτε αφου δεν τις επικροτεις? τι θες να κάνω? να βγω ninja στους δρόμους και να κάνω stealth kills έναν έναν τους αντίπαλους shinobi? ή να πάρω sniper riffle ώστε να έχω και μια απόσταση ασφαλείας από τις ταράτσες?
DarkKnight Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Οπότε τι σου φταίνε αυτοί εφόσον είναι υποκινούμενοι?
cbr600RR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 μαλιστα.. καταληξαμε λοιπον.. ΔΕΝ επικροτουμε τις καφριλες των καθοδηγουμενων ψευτοαναρχων.. αν οτι εγινε χτες, γινοταν σε κανα χωριο με θυμα κανα γυφτο δε θα γινοταν τπτ απολα αυτα.. βγαλτε συμπερασμα μου φταινε ρε φιλε.. μου φταινε.. μου φταιει αυτη η κοροιδια που μας ταιζουν καθε μερα.. παρε συμπλοκες καθοδηγουμενες για να μην ασχολησε με τα υπολοιπα σκατα που συμβαινουν στην κοινωνια.. καψε 5-6 δρομους και τραπεζες ολα ωραια και καλα.. δε μπορω να ξαναγραφω τα ιδια.. ελεος.. τραβατε πιο πισω να διαβασετε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 μαλιστα.. καταληξαμε λοιπον.. ΔΕΝ επικροτουμε τις καφριλες των καθοδηγουμενων ψευτοαναρχων.. αν οτι εγινε χτες, γινοταν σε κανα χωριο με θυμα κανα γυφτο δε θα γινοταν τπτ απολα αυτα.. βγαλτε συμπερασμα μου φταινε ρε φιλε.. μου φταινε.. μου φταιει αυτη η κοροιδια που μας ταιζουν καθε μερα.. παρε συμπλοκες καθοδηγουμενες για να μην ασχολησε με τα υπολοιπα σκατα που συμβαινουν στην κοινωνια.. καψε 5-6 δρομους και τραπεζες ολα ωραια και καλα.. δε μπορω να ξαναγραφω τα ιδια.. ελεος.. τραβατε πιο πισω να διαβασετε ok και εσύ τι κάνεις για αυτά? (όσο νόημα είχε η δικιά σου ερώτηση άλλο τόσο έχει η δικιά μου)
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Ο Σόμπολος λέει οτι στον ίδιο ειδικό φρουρό πέρσι είχαν κάνει πέσιμο αντεξουσιαστές κουκουλωμένοι με καδρόνια και πέτρες στη Ζωοδόχου Πηγής, και ούτε αντέδρασε, ούτε έγινε τίποτα. Εμπειρος δηλαδή και με γνώση της περιοχής. Χτές, Σαββατόβραδο μάλιστα, κατέβηκε για τσαμπουκά σε παρέα ανήλικων μαθητών (που προφανώς τον έκραξε επειδή πέρναγε με το μπατσικό, έφυγαν και 1-2 μπουκάλια, σιγά το πράγμα για αστυνομικό με 9χρονη εμπειρία στην περιοχή των Εξαρχείων, και το τονίζω αυτό: Σαββατόβραδο-Εξάρχεια-πιτσιρικάδες-περνάει περιπολικό=ε, η κοινή λογική τι λέει; δε θα το κράξουν; 1000 φορές τη μέρα συμβαίνει αυτό), και έφαγε μάλιστα έναν εν ψυχρώ. Πώς το σχολιάζετε αυτό; οτι οταν ειδε τις κουκουλες και τα καδρονια εκατσε στα αυγα του, στους μαθητες βγηκε να πουλησει μαγκια. Σαφως τα επεισοδια μετα δεν εχουν καμια σχεση, ουτε τον πονο της οικογενειας του απαλυνουν ουτε εκδικουνται καπως για τον χαμο του. Στην Κρητη πιστευω οτι θα το χειριζονταν καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.