klainmaingr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Σκατά σε όσους νομίζουν οτι καίγοντας το αυτοκίνητο μου/σπίτι μου/μαγαζί μου και καταφέρουν επίσης να μου αποκλείσουν την κυκλοφορία για ~24ώρες στο κέντρο της πόλης νομίζουν οτι ρίχνουν γροθιά στο κατεστημένο. Θρασύδειλοι που κρύβονται πίσω απο ένα πανεπιστημιακό άσυλο. Τίποτα άλλο. Το να καταστρέψεις την περιουσία μου ΖΩΟ δεν πρόκειται να φέρει κανέναν 16χρονο πίσω ούτε να πλήξει την εξουσία και την αστυνομία στην οποία υποτίθεται οτι αντιτίθεσαι. Αλλα φυσικά. Εγώ πρέπει να πληρώνω με τη δουλειά μου τα υπόλοιπα 3-4 χρόνια την δικιά σου βλακεία. Είθε να σκάσουν στα χέρια σου οι μολότοφ ή να κάψουν το μαγαζί και το αμάξι του συνήθως φραγκάτου πατέρα σου. With love. εδιτ: Φυσικά και σκατά και σε αυτούς που πήραν στο λαιμό τους έναν κακομοίρη 16χρονο. Γενικα.. σκατοκατάσταση και σήμερα.
gnsX Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 gnsx εσενα αν σου καιγανε το αμαξι και το μαγαζι αποψε, αυτο θα ελεγες.. "δε πειραζει μωρε καψτε τα μου ολα δ, δεν υπαρχει μετρο συγκρισης για το παιδι που πηροβολησαν.." και του χρονου ξαναελατε.. μας επεισες .. ο καναπες ειναι μαλακος? Εννοείται ότι θα με ενοχλούσε και θα με πείραζε,αλλά δεν θα σύγκρινα την θέση που βρέθηκα με κάποιου που έχασε τη ζωή του ή κάποιον που έχασε έναν δικό του. Επίσης μάλλον θα είναι δύσκολο να το καταλάβεις αλλά αν έπιανα κάποιον να μου σπάει το αμάξι δεν θα τον σκότωνα,ξέρω είμαι φλώρος βάζω τη ζωή πάνω απο το αμάξι. Ο καναπές που κολλάει,το 'παιξα επαναστάτης;Αλλά για να συγκρίνεις την απώλεια περιουσίας με απώλεια ζωής πρέπει να 'σαι επιεικώς ηλίθιος Οι περισσότεροι εδώ ασχολούνται με το πόσο αλητάκι ήταν ο πιτσιρικάς ή πόσο καουμπόις ο αστυνομικός. Εμένα με ενοχλεί το κράτος και τα κριτήρια,εκπαίδευση που έχει για να δώσει σε κάποιον όπλο και οι ψευτοιδεολόγοι που φούσκωσαν τα μυαλά του κάθε 15αρη και του είπαν ότι η αστυνομία είναι εχθρός,δεν φταίει ούτε ο μπάτσος ούτε ο πιστσιρικάς,οι ευθύνες πάνε πιο ψηλά
DarkKnight Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μια ερώτηση και ποια θα είναι η γροθιά σε αυτούς που σκότωσαν τον μικρό ή στους γνωστούς-άγνωστους που προέρχονται από τα κιτάπια τους, ποια θα είναι η απάντηση των πολιτών? Τι ευθύνη θα αναλάβουμε εμείς ως πολίτες?
cbr600RR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 gnsx ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ Ε? τι την εχει την δικαιοσυνη ενα κρατος ? τους θεσμους? το δικαιο? τα πλουσιοπαιδα ψευτοαναρχακια περιμεναμε να αποδωσουν δικαιοσυνη? κανε μας τη χαρη ρε φιλε.. οταν κανεις τη μ@λ@κι@ θα την πληρωσεις.. μεσα στα πλασια του νομου.. οχι τετοιες π@π@ριες .. ο αστυνομικος εκανε την πατατα του, τον συλλαβανε και θα δικαστει.. μεσα στα πλαισια του νομου.. μαζεψε τους ολους .. στειλε 10000 αστυνομικους κατω στο κεντρο και μπαγλαρωσε τους.. βαλτους σε ενα τσαρτερ και στειλτους στη Ζιμπαμπουε.. να δουν τι παει να πει πραγματικο προβλημα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 gnsx ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ Ε? ενώ εσύ είσαι μέσα?
cbr600RR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 μεσα εξω παραδιπλα.. δε το παιζω ρομπεν των δασων με τις περιουσιες των αλλων..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 δεν μπορείς να τις συγκρίνεις με μια ζωή όμως... μετά από λίγο καιρό το αμάξι θα το ξεχάσεις, το παιδί σου όμως?
DarkKnight Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 μεσα εξω παραδιπλα.. δε το παιζω ρομπεν των δασων με τις περιουσιες των αλλων.. Μέσα στην αντίθετη πλευρά... του νεκρού
gnsX Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 τι την εχει την δικαιοσυνη ενα κρατος ? τους θεσμους? το δικαιο? τα πλουσιοπαιδα ψευτοαναρχακια περιμεναμε να αποδωσουν δικαιοσυνη? κανε μας τη χαρη ρε φιλε.. οταν κανεις τη μ@λ@κι@ θα την πληρωσεις.. μεσα στα πλασια του νομου.. οχι τετοιες π@π@ριες .. ο αστυνομικος εκανε την πατατα του, τον συλλαβανε και θα δικαστει.. μεσα στα πλαισια του νομου.. μαζεψε τους ολους .. στειλε 10000 αστυνομικους κατω στο κεντρο και μπαγλαρωσε τους.. βαλτους σε ενα τσαρτερ και στειλτους στη Ζιμπαμπουε.. να δουν τι παει να πει πραγματικο προβλημα.. plz ρε man,διάβασε τι έγραψα.Δεν είμαι υπέρ ούτε του ενός ούτε του άλλου,κατακριτέα τα επεισόδια και οι καταστροφές,αλλά όχι και να συγκρίνεις περιουσία με ζωή. Εμένα με ενοχλεί το κράτος και τα κριτήρια,εκπαίδευση που έχει για να δώσει σε κάποιον όπλο και οι ψευτοιδεολόγοι που φούσκωσαν τα μυαλά του κάθε 15αρη και του είπαν ότι η αστυνομία είναι εχθρός,δεν φταίει ούτε ο μπάτσος ούτε ο πιστσιρικάς,οι ευθύνες πάνε πιο ψηλά Ααα και δεν κάνω τον Ρομπέν τω Δασών,με στενεύουν τα κολάν
Mourgolikos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Υπαρχουν και οι ασφαλιστικες αυτη ειναι η δουλεια τους εχεις μαγαζι η αυτοκινητο στο κεντρο και δεν τοχεις ασφαλισμενο για τρομοκρατικες ενεργειες πλακα μας κανεις? Ναι πλήρωνε εσύ αυτά τα επιπλεόν με τα λεφτά που θες για να ταΐζεις την οικογένεια σου από ένα μικρό μαγαζάκι στην σημερινή εποχή! Άσε που μέχρι να πάρεις τα χρήματα με τι θα συντηρείς την οικογένεια; Ξες υπάρχουν και άτομα που δύσκολα τα βγάζουν πέρα. Αν δεν ζοριζόμαστε όλα εύκολα και αυτονόητα είναι... Μην μας πεις τώρα τι το ήθελε το μαγαζί στην μεγαλούπολη! Πληροφοριακά, όσα άτομα ξέρω με μικρομάγαζα δεν έχουυν καμιά τέτοια ασφάλεια. Έχετε δει πόσο είναι οι λογαριασμοί (ΔΕΗ, Τηλέφωνο, ΕΥΑΘ κ.α.) για να ξέρετε αν περισσεύουν τόσο εύκολα; Μιλάω για κέντο Θεσσαλονίκης (εκεί σπουδάζω, μένω και απέναντι από το ΑΠΘ οπότε τα ζω αυτά συχνά)
cbr600RR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 δεν μπορείς να τις συγκρίνεις με μια ζωή όμως... μετά από λίγο καιρό το αμάξι θα το ξεχάσεις, το παιδί σου όμως? φοβερη λογικη..! οχι δεν μπορω να συγκρινω το αμαξι με μια ζωη.. οχι ετσι οπως το θετεις.. ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ γιατι μαλλον δεν διαβαζετε παρα μονο μιλατε.. Η ΖΩΗ ΧΑΘΗΚΕ.. υπαρχουν νομοι απο εκει και περα.. οποιος εφταιξε θα τιμωρηθει.. τα καφριλικια και αυτοι που τα κανουν ομως ειναι το ιδιο σκ@τ@ οσο και αυτος που πυροβολησε το παιδι.. το πιασατε τωρα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 είναι σκατά αλλά όχι το ίδιο...το πιάσες τώρα?
ellilili Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 ΘΑΝΑΤΟΣ 15ΧΡΟΝΟΥ-ΚΟΛΑΣΗ Η ΑΘΗΝΑ Ο αυτόπτης μάρτυρας που φαίνεται μόνο το κεφάλι του, είπε ότι ο αστυνομικός σκότωσε το παιδί εν ψυχρώ. Ήδη έχει ξεκινήσει η έρευν. Θα υπάρξει όμως παραδειγματική τιμωρία; Η δημοσιογράφος του MEGA Δήμητρα Σωτηριάδου είπε ότι της έκανε εντύπωση το γεγονός πως οι νεαροί δεν καταφέρθηκαν κατά των αστυνομικών ή των δημοσιογράφων και πως έδειξαν την οργή τους σπάζοντας ένα κομμάτι μάρμαρο και όπως είπε ήταν κάτι που δεν είχε ξαναδεί. Ο ειδικός φρουρός που σκότωσε το παιδί είναι 37 ετών και είπε ότι πυροβόλησε μία φορά στο οδόστρωμα και δύο στον αέρα. Η σφαίρα θα δείξει κύριε φρουρέ και αν δεν είναι έτσι όπως τα λες ευχόμαστε να σαπίσεις στη φυλακή αλλά επειδή η Ελλάδα δεν αντιλαμβάνεται τη λέξη τιμωρία δεν ελπίζουμε στην πλήρη... διαλεύκανση του θανάτου του νεαρού!!! ΑΝΤΙΟ... To πιο σκληρό είναι οτι πρέπει να πούμε ΑΝΤΙΟ σε έναν 15χρονο... Ένα παιδί που έφυγε άδικα, πληρώνοντας με τη ζωή του την έλλειψη παιδείας και ανθρωπιάς απο μέρους αυτού του ειδικού φρουρου.... ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΓΕ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ....
gnsX Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 φοβερη λογικη..!Η ΖΩΗ ΧΑΘΗΚΕ.. υπαρχουν νομοι απο εκει και περα.. οποιος εφταιξε θα τιμωρηθει.. Αν και νομίζω εξαντλήθηκε,αυτό λέμε,ο μπάτσος που πυροβόλησε δεν είναι ο μόνος ένοχος,ένοχο είναι και σύστημα που βγάζει ανεκπαίδευτους και απαίδευτους αστυνομικούς και όχι μόνο.Ένοχοι όπως είπα είναι και αυτοί που προπαγανδίζουν και λένε ότι οι αστυνομικοί είναι εχθρός και πρέπει να τους καίμε. Να δω πως θα πληρώσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.