Lucifer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Ψείρες και λιοντάρια;;; Τι να πω σ' αυτό; Δεν κάνει καν τον κόπο να το κάνει σαμπλίμιναλ. Δεν κάνει καν τον κόπο να αφήσει χώρο να μην είναι σωστό ούτε το "τα λιοντάρια είναι καλύτερα απ' τις ψείρες". Τουλάχιστον η άλλη η μαλακία με τους λύκους και τα πρόβατα, δίνει μια ψευδαίσθηση μη-ταξικής διαφοροποίησης. Αλλά λιοντάρια και ψείρες; "Δημοκρατία είναι να αποφασίζει η πλέμπα τα δικαιώματα των καλύτερων αυτής" "Δημοκρατία είναι να αποφασίζουν τα σκατά ποιος θα καθαρίζει την αποχέτευση" "Δημοκρατία είναι να αποφασίζουν τα βρωμερά μιασματικά περιστέρια ποια προτομή μεγάλου ηγέτη θα χέσουν" ΜΑ ΣΟΒΑΡΑ.
Sylvia88 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Ψείρες και λιοντάρια;;; Τι να πω σ' αυτό; Δεν κάνει καν τον κόπο να το κάνει σαμπλίμιναλ. Δεν κάνει καν τον κόπο να αφήσει χώρο να μην είναι σωστό ούτε το "τα λιοντάρια είναι καλύτερα απ' τις ψείρες". Τουλάχιστον η άλλη η μαλακία με τους λύκους και τα πρόβατα, δίνει μια ψευδαίσθηση μη-ταξικής διαφοροποίησης. Αλλά λιοντάρια και ψείρες; "Δημοκρατία είναι να αποφασίζει η πλέμπα τα δικαιώματα των καλύτερων αυτής" "Δημοκρατία είναι να αποφασίζουν τα σκατά ποιος θα καθαρίζει την αποχέτευση" "Δημοκρατία είναι να αποφασίζουν τα βρωμερά μιασματικά περιστέρια ποια προτομή μεγάλου ηγέτη θα χέσουν" ΜΑ ΣΟΒΑΡΑ. Α.Ε γράφτο να σε κατανοήσω. Έγραψα αυτό Ενα από τα άλλα λίγα που μας έφερε ο Δεκέμβρης,είναι το ισχυρό μήνυμα που στάλθηκε προς πάσαν κατεύθυνση πολιτικάντων ξεδιάντροπων,πως,η κοινωνική "οργή" μπορεί από την μία μέρα στην άλλη να κατακλύσει το εύ ζην και το ρεύς της καθημερινότητας,και ας είναι αυτή,(όπως εγώ προσωπικά απορρίπτω και όπως περιέγραψα και πριν) ,η "μάζα" τις μιας εβδομάδας που παραλύει το παρόν. Προφανώς η παραποίηση σε "Λύκους και πρόβατα" δεν ταιριάζει.Δυστυχώς,για μένα ισχύει αυτό περί ψείρρας.Δεν θέλει και πολύ να την εξουδετερώσεις.Ελπίζω να καταλάβες.Αν όχι,δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε αυτήν την ουτοπική συζήτηση,έτσι όπως άλλωστε γίνεται εδώ και κάτι μέρες.
Lucifer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Καννίβαλοι μεταξύ τους, ΟΜΟΡΦΙΑ μου. Κανείς δε γεννιέται λύκος, ψείρα ή πρόβατο. Deal with it.
Lucifer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Και τι δεν κάνω για την άχραντη αμοιβαιότητα.
@@sos@@ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Με την λέξη αναρχικός στο παρών thread (ανάθεμα την ώρα που δεν το είπα εξαρχής για να μην γίνει το μπέρδεμα) εννοούσα αποκλειστικά και μόνο τους ακόλουθους του τρόπου σκέψεως της @@sos@@, που ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχουν με τους ψαγμένους αναρχικούς -είχα την τύχη να συνομιλήσω κάποτε μ' ένα, με άφησε μλκ- και ΕΠΟΥΔΕΝΙ δεν τους έβαλα στο ίδιο τσουβάλι. Τους έχω διαχωρίσει τελείως στο μυαλό μου. Είναι δυνατόν να βάλω στο ίδιο τσουβάλι τον Άσιμο πχ με τους indymediάδες, πιστεύεις ότι αυτό εννοούσα? Έχει πλάκα πάντως όταν όλοι μαζεμένοι στο ίδιο μέρος' date=' διαβάζοντας τα ίδια βιβλία, αναμασώντας τα ίδια λόγια, έχοντας τις ίδιες οπτικές, εκφράζοντας τις ίδιες ιδέες, απαρέγκλιτοι από αυτό που [b']ένας [/b]όρισε σωστό, βελάζουν για προβατοποίηση. Πουτάνα ειρωνεία, είσαι παντού. όντως έχεις... ---------- Προσθήκη στις 20:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:04 ---------- και το συνεχίζω λίγο παραπέρα,μιας και έχω τώρα λίγο χρόνο ποιός είναι ο/η προβατοποιημένος/η; ο ψαγμένος αναρχικός που σε άφησε μλκ;ή εγώ με τον δικό μου τρόπο σκέψης; και αυτός όπως και εγώ αγωνίζεται για την ανατροπή της υπάρχουσας άδικης πραγματικότητας και στηρίζει την δημιουργία μιας κοινωνίας αταξικής... Δεν θεωρώ κάποιον προβατοποιημένο αναλόγως της δημοφιλίας των ιδεών που εκφράζει αλλά πως το αιτιολογεί. Οι χρυσαυγίτες εκφράζουν πολύ μικρό κομμάτι του πληθυσμού. Έχεις δει πως είναι στις πορείες και στις ιδέες τους? Κι από την άλλη υπάρχουν πάρα πολλοί (insert mainstream political party here) που έχουν ένα τρόπο σκέψης αξιοθαύμαστο. Για τα δύο είδη "αναρχικών" που ρώτησες τώρα. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να έχεις ό,τι ιδέες θέλεις αλλά να μπορείς να τις υποστηρίξεις και να έχεις σφαιρική αντίληψη των πραγμάτων. Εσένα είτε σε ρωτάνε είτε όχι το ένα και το αυτό είναι, τυπικό παράδειγμα συζήτησης μαζί σου: - (Σοβαρή ερώτηση προς @@soss@@) - (1) Βιντεάκι στο youtube (αγαπημένη θεματολογία ζαβαρακατρανέμια) ή - (2)Ξέρεις, η πατερναλιστική μορφή της αψεγάδιαστης αμπελοφιλοσοφικής πραγματογνωμοσύνης καθώς αναδύεται κι εκπορεύεται μέσα [...] - (3) Νομίζω ...... ότι...... ????!!!!$$$$%%% ίσως %#%#$@!@$#$, ξέρεις ............. μπορεί ......... ή - (4) Όλοι στους δρόμους, θα ξυπνήσετε κάποια στιγμή, η επανάσταση θέλει ψυχή, σας αφήνω να τα βρείτε μόνοι σας κτλ κτλ δηλαδή εγώ κατά εσένα είμαι προβατοποιημένη και αυτό λόγω της δικής μου έλλειπτικής ικανότητας να εκφραστώ και να αιτιολογώ σωστά ;αυτό όμως έρχεται σε ανοιχτή σύγκρουση με αυτό που έγραψες,δηλ : Έχει πλάκα πάντως όταν όλοι μαζεμένοι στο ίδιο μέρος' date=' διαβάζοντας τα ίδια βιβλία, αναμασώντας τα ίδια λόγια, έχοντας τις ίδιες οπτικές, εκφράζοντας τις ίδιες ιδέες, απαρέγκλιτοι από αυτό που [b']ένας [/b]όρισε σωστό, βελάζουν για προβατοποίηση. Πουτάνα ειρωνεία, είσαι παντού. και στην τελική η απάντησή σου δεν νομίζω να πιστεύεις πως στέκει ,ούτε καν δηλ. δεν αγγίζει σε κανένα επιπεδο λογικής απάντησης με επιχειρήματα,και αυτό όχι γιατί αναφέρεις εμένα,που μπορεί να είμαι η χειρότερη στην διαλεκτική, αλλά γιατί ορίζεις στην αδυναμία έκφρασης και αιτιολόγησης χαρακτηριστικά υποταγής... εξαιρετικά λοιπόν...
insomniaK Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 sos... "...ωραίους ευμεγέθεις όρχεις..."... Νομίζω... ότι ... παρα...ποιείς (πηγαίνουν μεταξύ του παρά και του ποιώ οι ... )... το περιεχόμενο... του ποιήματος....
Praetorianos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 γιατί ορίζεις στην αδυναμία έκφρασης και αιτιολόγησης χαρακτηριστικά υποταγής... Νταξ' οκ αυτό κατάλαβες. Στην τελική τελική, ΝΑ κι αν γυρίζει, ΝΑ κι αν δεν γυρίζει.
Praetorianos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 γιατί ορίζεις στην αδυναμία έκφρασης και αιτιολόγησης χαρακτηριστικά υποταγής... Νταξ' οκ αυτό κατάλαβες. Στην τελική τελική, ΝΑ κι αν γυρίζει, ΝΑ κι αν δεν γυρίζει.
ClouD Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 έχω την αίσθηση πως ένα απόσπασμα από το Μέγα Ανατολικό ταιριάζει καλύτερα στην εξέλιξη του νήματος :ρ
ClouD Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 έχω την αίσθηση πως ένα απόσπασμα από το Μέγα Ανατολικό ταιριάζει καλύτερα στην εξέλιξη του νήματος :ρ
filip123go Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 http://www.greektube.org/user/xymastokyma Παιδιά, ένα αφιέρωμα που είχαμε κάνει μαζί με τους συνεργάτες μου σε τοπικό κανάλι της Κοζάνης για την δολοφονία του Αλέξη, με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους έτους από το περιστατικό.... (Είναι το κεντρικό βίντεο της σελίδας)
filip123go Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 http://www.greektube.org/user/xymastokyma Παιδιά, ένα αφιέρωμα που είχαμε κάνει μαζί με τους συνεργάτες μου σε τοπικό κανάλι της Κοζάνης για την δολοφονία του Αλέξη, με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους έτους από το περιστατικό.... (Είναι το κεντρικό βίντεο της σελίδας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.