AzaZyL Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ελλαδιστάν 2010: Ισόβεια για αστυνομικό που σκότωσε,απο εξοστρακισμό, αθώο ανήλικο (BONUS 10 χρόνια στον αστυνομικό που βγήκε μαζί του για υπηρεσία και δεν κράτησε τη σφαίρα με τα δόντια..) http://news247.gr/ellada/enoxos_gia_anthrwpoktonia_apo_prothesh_me_ameso_dolo_o_korkoneas.576334.html 25 χρόνια σε ληστή, με ολόκληρη συμμορία, που πυροβόλησε κατά αστυνομικού μέσα σε πυκνοκατοικημένο σημείο και τραυμάτησε διερχόμενο πολίτη.. http://news247.gr/ellada/article83226.ece
NT1G Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ότι τα ελληνικά ισόβια είναι ~20 χρόνια μας ενδιαφέρει ή απλά κοιτάμε τους τίτλους ;
AzaZyL Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ότι τα ελληνικά ισόβια είναι ~20 χρόνια μας ενδιαφέρει ή απλά κοιτάμε τους τίτλους ; Άρα ο ληστής θα είναι σε 5 χρόνια έξω..
NT1G Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Άρα ο ληστής θα είναι σε 5 χρόνια έξω.. Μπά, μάλλον 12 χρόνια.
liopyr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχει κάποια λογική που λέει πως οι ένστολοι δολοφόνοι ανηλίκων είναι λιγότερο εγκληματίες από τους ληστές και την χάνω;
fireflies Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ο τύπος αυτός δικάστηκε (και έφαγε ποινή) για ληστεία με απόπειρα ανθρωποκτονίας, όχι για ανθρωποκτονία από πρόθεση με άμεσο δόλο. Δεν πρόκειται για την ίδια αξιόποινη πράξη. Επίσης, τα ισόβια που μετατρέπονται σε 20 χρόνια, προφανώς και δεν είναι ελληνική επινόηση. Να μην σας πήξω τώρα στην παραπομπή, αλλά υπάρχουν (ευρωπαικά) κράτη στα οποία είναι άγνωστη η έννοια των ισοβίων.
Praetorianos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Και ναι, για να εισαι κάθετος σε οποιαδήποτε άποψη, ειναι καλό να εχεις παει με την μέθοδο trial and error. Αλλιως η κρίση σου (οχι προσωπικά η δικη σου), θα εχει την ιδια βαρύτητα με μια χτένα σε καραφλούς. Μπορει να τους ξύνει λιγο το κεφάλι αλλα το γμνο το μαλλί δεν τους το χτενίζει. Για να ξέρω ας πούμε ότι η αλλαγή του κόσμου δεν θα 'ρθει με δυο μολότωφ σε περιπολικά πρέπει να έχω κάνει αναρχικός? Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον εγκέφαλο για να προσπεράσω αυτό το στάδιο και να ασχοληθώ με κάτι πιο σοβαρό? Γιατί η γνώμη ενός που πέρασε από αυτό το στάδιο και είδε ότι είναι λάθος είναι πιο ισχυρή από την γνώμη ενός άλλου που είδε κατευθείαν το λάθος και δεν έκανε trial για να βρει το error? (περί βαρύτητας γνώμης και μαλλιών)
ANHLIKOS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχει κάποια λογική που λέει πως οι ένστολοι δολοφόνοι ανηλίκων είναι λιγότερο εγκληματίες από τους ληστές και την χάνω; Έχουν ΑΘΗΝΑΪΚΕΣ πινακίδεεεεες ---------- Προσθήκη στις 20:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:09 ---------- Για να ξέρω ας πούμε ότι η αλλαγή του κόσμου δεν θα 'ρθει με δυο μολότωφ σε περιπολικά πρέπει να έχω κάνει αναρχικός? Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον εγκέφαλο για να προσπεράσω αυτό το στάδιο και να ασχοληθώ με κάτι πιο σοβαρό? Ελπίζω να κανεις πλάκα με το παραπάνω επιχείρημα, ετσι?
liopyr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Για να ξέρω ας πούμε ότι η αλλαγή του κόσμου δεν θα 'ρθει με δυο μολότωφ σε περιπολικά πρέπει να έχω κάνει αναρχικός? Όχι, αλλά για να ξέρεις πως ο αναρχικός επίσης δε πιστεύει πως με 2 μολότωφ σε περιπολικά θα αλλάξει τον κόσμο, πρέπει να έχεις κάνει. (να έχεις κάνει που λέει ο λόγος δηλαδή, μια επιφανειακή μελέτη κάποιου θεωρητικού είναι αρκετή για να βγάλεις σωστότερα συμπεράσματα, και αν δε σου κάνουν να τα απορρίψεις ασφαλώς).
Praetorianos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ελπίζω να κανεις πλάκα με το παραπάνω επιχείρημα, ετσι? Όχι, αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις καλύτερα τι ήθελες να πεις, για να στο "κολλήσω" εκεί που πρέπει. Όχι, αλλά για να ξέρεις πως ο αναρχικός επίσης δε πιστεύει πως με 2 μολότωφ σε περιπολικά θα αλλάξει τον κόσμο, πρέπει να έχεις κάνει.(να έχεις κάνει που λέει ο λόγος δηλαδή, μια επιφανειακή μελέτη κάποιου θεωρητικού είναι αρκετή για να βγάλεις σωστότερα συμπεράσματα, και αν δε σου κάνουν να τα απορρίψεις ασφαλώς). Αυτό δεν είναι trial and error, αυτό είναι διάβασμα και κριτική σκέψη που είπα πως είναι προτιμότερη
ANHLIKOS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Όχι, αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις καλύτερα τι ήθελες να πεις, για να στο "κολλήσω" εκεί που πρέπει. Καποια λιγα γιατι σε 5 λεπτα φευγω. Το επιχείρημά σου μπάζει απο παντού. Ποιος σου ειπε πως οι αναρχικοί πιστεύουν πως οι μολότοφ θα αλλάξουν τον κόσμο? Ποιος σου ειπε πως αναρχισμός βια και χαος ειναι το ιδιο πράγμα. Αν βαλω σε μια σειρα αναρχικό, αναρχοαυτόνομο, συριζιτη, ΑΚ, ΚΝΗτη, Χουλιγκανο, Μπαχαλο θα βρεις τις διάφορές τους? Αυτό δεν είναι trial and error, αυτό είναι διάβασμα και κριτική σκέψη που είπα πως είναι προτιμότερη Κατι που δεν έχεις κανει και παρ ολα αυτά τους παίρνει όλους η μπαλα. Και εδω ξαναερχόμαστε στα δικά μου λογια στο απόλυτο ΟΛΟΙ (εκει πετάχτηκα αν θυμάσαι). Τσουβαλιάζεις τους πάντες, μονο απο αυτα που ξερεις ή νομίζεις πως ξέρεις. Εντελώς φιλικά (χώρια απο τις διαφορετικές απόψεις, σέβομαι τους ανθρώπους που μπορουν να σκέπτονται) Α, οταν λεω "πρέπει να εχεις μπει μέσα" φυσικά δεν εννοώ πως ντε και καλα να μπαίνεις σε συνελεύσεις, καταλήψεις, πορείες κλπ. Αλλα να ασχοληθείς έστω λίγο και έπειτα να το απορρίψεις και να το αφορίσεις αμα θες.
Ntinaras Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 γιατι εχω την εντυπωση οτι ισοβια θεωρουνται τα 25 χρονια?
ChocoBanana Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Έφαγα ισόβια και στα 12 χρόνια με καλή διαγωγή ήμουν έξω. Το σύστημα μπάζει από παντού..
NT1G Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Έφαγα ισόβια και στα 12 χρόνια με καλή διαγωγή ήμουν έξω. Το σύστημα μπάζει από παντού.. Άρα και το σύστημα των περισσοτέρων ευρωπαϊκών χωρών;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.