Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nα τα πείτε στο δικαστήριο αυτά. Εγώ δε δικάζω κανέναν εδώ. Εγώ είμαι απλά η ΦΕΚ biatch. Είμαι bot του συστήματος.

Και με ενεργοποιούν μπαρούφες όπως

αα και κάτι τελευταίο άλλο ειδικός φρουρός άλλο αστυνόμος

ο ειδικός φρουρός εχει πάντα έξω το όπλο,εχει άλλα καθήκοντα και μπορεί να το χρησιμοποιήσει.

τσέκαρε όλη την διατάξει αν θες και το ξανασυζητάμε.

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Nα τα πείτε στο δικαστήριο αυτά. Εγώ δε δικάζω κανέναν εδώ. Εγώ είμαι απλά η ΦΕΚ biatch. Είμαι bot του συστήματος.

Και με ενεργοποιούν μπαρούφες όπως

χειροδικήσαμε γιατί είμαστε σωματώδεις.:lol::lol::lol:

παιδιά ο από πάνω είναι bot και ενεργοποιείτε αυτόματα.

Δημοσ.
χειροδικήσαμε γιατί είμαστε σωματώδεις.:lol::lol::lol:

παιδιά ο από πάνω είναι bot και ενεργοποιείτε αυτόματα.

τι ενεργοποιουμε?

Δημοσ.
μπορεί να απαντήσει οποιοσδήποτε σε αυτό;
αν και διαφωνώ σε λέξεις και σε έννοιες όπως τις έχεις τοποθετήσει μέσα στον προβληματισμό σου θα προσπαθήσω να σου απαντήσω...

είναι θέμα τροφής,

όταν μασάς,τρώς, καταπίνεις αβίαστα κουτόχορτο είναι βέβαιη η προβατοποίηση του υποκειμένου, όταν αρχίζει να γίνεται δύσκολη η κατάποση εώς να μην γίνεται καθόλου η λήψη,τότε αρχίζει η διαφοροποίηση...

σε μένα προσωπικά συνέβη όταν ανάλυσα τα δομικά συστατικά αυτού του κουτόχορτου και είδα την αλήθεια μπροστά μου...;)

Δημοσ.

Ναι, βέβαια άνθρωπος που λέει έτσι άνετα "είδα την αλήθεια" είναι στο κέντρο του δικού του μαντριού, λέω 'γω.

Και αυτό μπορεί να είναι αλήθεια.

Δημοσ.
Ναι, βέβαια άνθρωπος που λέει έτσι άνετα "είδα την αλήθεια" είναι στο κέντρο του δικού του μαντριού, λέω 'γω.

Συμπληρωματικά: η διαφορά ανάμεσα στη γριά που πάει στην εκκλησία καθημερινά και τελικά αφήνει πεθαίνοντας όλα τα υπάρχοντα στην ενορία της και σε αντιλήψεις όπως οι παραπάνω ποια είναι; Και οι δυο είδαν την αλήθεια και φανατίστηκαν με αυτή.

Ξεχωριστός είναι αυτός που τους κρίνει όλους εξίσου, αποστειρωμένα από κοινωνικά σύνολα που για να χωθεί έκανε και δυο τζίβες ή έσπασε δυο αφρικανούς στο ξύλο. Και είναι ξεχωριστoί κυρίως επειδή ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους, και όχι μόνο σε θεωρητικό επίπεδο και ιδεολογίες. Δε θέλουν να έχουν καμία σχέση με τους υπόλοιπους, διαχωρίζονται και γι αυτό είναι -και κυριολεκτικά- ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ.

Δημοσ.

να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε, αν θέλουμε να ασκούμε εποικοδομητικό αφορισμό plz&thx...

Συμπληρωματικά: η διαφορά ανάμεσα στη γριά που πάει στην εκκλησία καθημερινά και τελικά αφήνει πεθαίνοντας όλα τα υπάρχοντα στην ενορία της και σε αντιλήψεις όπως οι παραπάνω ποια είναι; Και οι δυο είδαν την αλήθεια και φανατίστηκαν με αυτή.

Ξεχωριστός είναι αυτός που τους κρίνει όλους εξίσου, αποστειρωμένα από κοινωνικά σύνολα που για να χωθεί έκανε και δυο τζίβες ή έσπασε δυο αφρικανούς στο ξύλο. Και είναι ξεχωριστoί κυρίως επειδή ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους, και όχι μόνο σε θεωρητικό επίπεδο και ιδεολογίες. Δε θέλουν να έχουν καμία σχέση με τους υπόλοιπους, διαχωρίζονται και γι αυτό είναι -και κυριολεκτικά- ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ.

αν και διαφωνώ σε λέξεις και σε έννοιες όπως τις έχεις τοποθετήσει μέσα στον προβληματισμό σου θα προσπαθήσω να σου απαντήσω...

Δημοσ.

Συμπαθάτε με, αλλά μόνο σε εμένα φάνηκε παράλογο το επιχείρημα, "πρώτα τρως χόρτα και μετά γίνεσαι πρόβατο", δηλαδή τα πρόβατα είναι vegan λύκοι;

Δομικά χαρακτηριστικά κουτόχορτου; Καλύτερα να μιλάω γκρόιτς και να κάνω χειρονομίες μπας και με καταλάβουν, παρά να χάνομαι σε λεκτικά φληναφήματα.

Και κάτι ακόμα, η μόνιμη χρήση αποσιωπητικών είναι η απόδειξη μη ικανότητας άρθρωσης επιχειρημάτων.

Δημοσ.

Ότι τρως είσαι Ινσόμνιακ!!!!! Η σος πχ διάβασε το Spätkapitalismus και ξεπροβάτεψε. Βέβαια, από την άλλη παίζει και το τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια (για να συνεχίσουμε τις μπανάλ ατάκες): ένας σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες. Έτσι, σος, την επόμενη φορά που θα προσπαθήσεις να διαβάσεις κάτι, μην το παπαγαλίσεις, γελάει ο κόσμος με τη γραφικότητα.

Επίσης, σλάη, η σωστή απάντηση εδώ είναι η παράθεση ενός τραγουδιού από το γτ που όμως αντί για το βίντεο δείχνουν εικόνες από το δεκέμβριο του 2008 στην Αθήνα. Τίποτα δεν έχεις μάθει πια;

Δημοσ.
Έτσι, σος, την επόμενη φορά που θα προσπαθήσεις να διαβάσεις κάτι, μην προσπαθήσεις να το παπαγαλίσεις, γελάει ο κόσμος με τη γραφικότητα.

γραφικότητα η [γrafikótita] Ο28 : η ιδιότητα του γραφικού 2, η χάρη: H ~ του τοπίου. || (για πρόσ.) ιδιορρυθμία, ιδιαιτερότητα συμπαθητική και χαριτωμένη. || (μειωτ.) για ωραιοποίηση ή για διατήρηση και προβολή παρωχημένων μορφών: H ~ της φτώχειας. H γλώσσα χάνει σιγά σιγά τη ζωντάνια της και αντικατασταίνεται από μια ~, από ένα φολκλόρ.

νταξ,

αισθάνθηκες καλύτερα;

Δημοσ.
Αφού δεν απάντησε με βίντεο υπάρχει ελπίς να φύγει η μπιγκμπαμπολ από τον εγκέφαλο

Ask and you shall receive.:o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...