parasaser Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 δεν με απασχολει αυτο.ποια ειναι η επισημη αποφαση του δικαστηριου για το τι συνεβη πριν τον πυροβολισμο.αυτο θελω να μαθω. οκ θα ενημερώσω.
Ntinaras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ότι η πράξη του αστυνόμου ήταν εγκληματική.μπορεί να έριξε για εκφοβισμό. πραγματικά κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι έγινε. σφαιρα απο εξοστρακισμο δε σκοτωνει εκτος κι αν ειναι απο τουφεκι.
ksaplostra Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ο τύπος ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ και ΣΚΟΤΩΣΕ ένα παιδί και υπάρχουν άνθρωποι που όχι μόνο προσπαθούν να πείσουν πως δεν έγινε με άμεσο δόλο, αλλά δεν μπορούν να είναι σίγουροι αν είναι ΚΑΝ έγκλημα. Γελά ο κόσμος αδερφέ.. δεν αντιλέγω και ειπα και πιο πριν οτι δεν τη πάλευε,ξερεις ομως...Σ'ενα "τσακωμό" δεν φταιει μονο ο ενας.Επισης απο τη στιγμη που συνέβη κατι,πρεπει να δουμε πως αυτο συνέβη. Οποτε τα κεφαλαία να τα αφήσεις για κάναν αλλο αντιλαβου; Άιντε σας έπιασε η φιλανθρωπία ξαφνικά...αμα εισαι φιλάνθρωπος να πας να κάνεις μήνυση στο κεντρικό κράτος/δήμους/νομαρχίες για τα μαύρα τα χάλια των δρόμων που σκοτωνόμαστε σα τις μύγες αλλα σας κόβει μονο γιαυτό που σας ταΐζουν! ---------- Προσθήκη στις 20:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:19 ---------- σφαιρα απο εξοστρακισμο δε σκοτωνει εκτος κι αν ειναι απο τουφεκι. Έκανες και στο εγκληματολογικό; Θελεις να δοκιμάσουμε μια να δούμε αν θα ταβλιαστεις; Αν ταβλιαστεις ομως μη με τρέξεις,κανόνισε τον τόπο και το χρόνο αν θες.
Lucifer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 δεν αντιλέγω και ειπα και πιο πριν οτι δεν τη πάλευε,ξερεις ομως...Σ'ενα "τσακωμό" δεν φταιει μονο ο ενας.Επισης απο τη στιγμη που συνέβη κατι,πρεπει να δουμε πως αυτο συνέβη. Οποτε τα κεφαλαία να τα αφήσεις για κάναν αλλο αντιλαβου; Άιντε σας έπιασε η φιλανθρωπία ξαφνικά...αμα εισαι φιλάνθρωπος να πας να κάνεις μήνυση στο κεντρικό κράτος/δήμους/νομαρχίες για τα μαύρα τα χάλια των δρόμων που σκοτωνόμαστε σα τις μύγες αλλα σας κόβει μονο γιαυτό που σας ταΐζουν! ksaplostra, τι λες ρε αδερφέ. Έφταιγε και το άοπλο 16χρονο λίγο που το εκτέλεσε ο οπλισμένος υπάλληλος που πληρώνεται από εμάς για να προστατεύει εμάς και δεν κοιτάμε τους δρόμους; Αλήθεια τώρα; Εκεί κάτω;
ksaplostra Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ksaplostra, τι λες ρε αδερφέ. Έφταιγε και το άοπλο 16χρονο λίγο που το εκτέλεσε ο οπλισμένος υπάλληλος που πληρώνεται από εμάς για να προστατεύει εμάς και δεν κοιτάμε τους δρόμους; Αλήθεια τώρα; Εκεί κάτω; Αδερφός σου δεν ειμαι,ούτε καν εν χριστω(πως το λένε) Θα πω τα ιδια που ειχα ξαναπεί παλιότερα,αν εγω οπλοφορώ και μου έρθεις εσυ με καμια δεκαριά νοματαίους και μου κανετε τον πολλά βαρύ με μπουκάλια κλπ,τοτε λυπάμαι αλλα θα χαιρετίσετε ορισμένοι(αν δεν υπακουσετε στον πυροβολισμό στον αέρα και συνεχίσετε)και οχι με εξοστρακισμό,μια κι έξω στο κούτελο να κάνουμε κι οικονομία.Κατάλαβες πως πάει; όποιος εχει το μεγαλύτερο πουλι,αυτος πηδάει,ολοι οι μικροτσουτσουνοι που την είδανε κάπως να κάτσουν στ'αβγα τους μέχρι να μεγαλώσουν. Και ξαναλέω,πρεπει να δουμε πως συνέβη το πράγμα αλλα επειδη εχει βαρέσει οξεία αναρχιτιδα ορισμένους,αμέσως το κάθε πουτσακι μεγάλου και μικρου διαμετρήματος πετιέται και πετάει τη μλκια που το δέρνει. Δεν δινω δίκαιο ουτε στον: δεν στέκω καλά, μπάτσο,ούτε στο γαμάω και δέρνω κι ας μη ξέρω τι εχω ακόμα ανάμεσα στα ποδάρια μου,κωλόπαιδο(αχ το ξέρω σοκαριστήκατε).
freedubus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Θα πω τα ιδια που ειχα ξαναπεί παλιότερα,αν εγω οπλοφορώ και μου έρθεις εσυ με καμια δεκαριά νοματαίους και μου κανετε τον πολλά βαρύ με μπουκάλια κλπ,τοτε λυπάμαι αλλα θα χαιρετίσετε ορισμένοι(αν δεν υπακουσετε στον πυροβολισμό στον αέρα και συνεχίσετε)και οχι με εξοστρακισμό,μια κι έξω στο κούτελο να κάνουμε κι οικονομία.Κατάλαβες πως πάει; όποιος εχει το μεγαλύτερο πουλι,αυτος πηδάει,ολοι οι μικροτσουτσουνοι που την είδανε κάπως να κάτσουν στ'αβγα τους μέχρι να μεγαλώσουν.Και ξαναλέω,πρεπει να δουμε πως συνέβη το πράγμα αλλα επειδη εχει βαρέσει οξεία αναρχιτιδα ορισμένους,αμέσως το κάθε πουτσακι μεγάλου και μικρου διαμετρήματος πετιέται και πετάει τη μλκια που το δέρνει. Νώντα "Ράμπο" , εσύ; Έχουν και wi-fi τώρα στην Κορυδαλόμπη;
ksaplostra Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Νώντα "Ράμπο" , εσύ; Έχουν και wi-fi τώρα στην Κορυδαλόμπη; Κοίταξε να δεις φιλε,αν ξερεις οτι ο άλλος οπλοφορεί δε πας να του κουνηθείς εκτος κι αν η κάννη σου ειναι μεγαλύτερη. Αν έχεις οπλο και το βγάλεις,το επισημοποιείς,ειδάλλως σου το βάζουν εκει που δε μπαίνει το φως. Κάπως ετσι την έπαθε και η αγΕλλαδιτσα μας.
Lucifer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Αδερφός σου δεν ειμαι,ούτε καν εν χριστω(πως το λένε)Θα πω τα ιδια που ειχα ξαναπεί παλιότερα,αν εγω οπλοφορώ και μου έρθεις εσυ με καμια δεκαριά νοματαίους και μου κανετε τον πολλά βαρύ με μπουκάλια κλπ,τοτε λυπάμαι αλλα θα χαιρετίσετε ορισμένοι(αν δεν υπακουσετε στον πυροβολισμό στον αέρα και συνεχίσετε)και οχι με εξοστρακισμό,μια κι έξω στο κούτελο να κάνουμε κι οικονομία.Κατάλαβες πως πάει; όποιος εχει το μεγαλύτερο πουλι,αυτος πηδάει,ολοι οι μικροτσουτσουνοι που την είδανε κάπως να κάτσουν στ'αβγα τους μέχρι να μεγαλώσουν. Και ξαναλέω,πρεπει να δουμε πως συνέβη το πράγμα αλλα επειδη εχει βαρέσει οξεία αναρχιτιδα ορισμένους,αμέσως το κάθε πουτσακι μεγάλου και μικρου διαμετρήματος πετιέται και πετάει τη μλκια που το δέρνει. Δεν δινω δίκαιο ουτε στον: δεν στέκω καλά, μπάτσο,ούτε στο γαμάω και δέρνω κι ας μη ξέρω τι εχω ακόμα ανάμεσα στα ποδάρια μου,κωλόπαιδο(αχ το ξέρω σοκαριστήκατε). Αρχικά, θα πρότεινα να εκφράζεσαι λίγο πιο ωραία! Σε 2ο χρόνο, έστω πως εσύ αν είχες όπλο και σου ερχόταν ένα 16χρονο και σε έβριζε/πετούσε πυρηνικά μουλάρια και του έκανες ΧΕΝΤΣΟΤΙΔΙ επειδή είσαι ο πιο γαμάουα και αυτός "με το μεγαλύτερο πουλί", ε ρε φίλε, εκτός από πουλί έχε και τα υπόλοιπα δύο φιλαράκια εκεί πέρα ούτως ώστε να πεις μετά "ε, το δικαστήριο είχε ακόμα μεγαλύτερο πουλί". Όλα αυτά κάνοντας την παραδοχή πως μας ενδιαφέρει τι θα έκανε γενικά και (ακόμη χειρότερα) ειδικά ο ksaplostra αν είχε όπλο. Παρεμπιπτόντως, αυτό με το μεγάλο πουλί το κρατάω, όταν αηδιάσω, θα το εφαρμόσω πάνω σου.
slygeo87 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Παίδες. Ο μπάτσος γύρισε με σκόπο να ΣΚΟΤΩΣΕΙ.
barbamar Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δεν θυμάμαι να λέει ότι πρώτα έριξε στον αέρα.
Loonydude Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ο μπάτσος είναι σίγουρα μαλά...κας και εγκληματίας ... το θέμα είναι κατα πόσο και αν! το παιδακι ήταν κωλόπαιδο.
carlmikaze Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ε ναι, αλλά από πότε το να γυρνάς για να ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ένα δεκαπεντάχρονο είναι εγκληματική ενέργεια; καλά τα λέει ο αφιόν παρασαμάρ πως τον λένε πιο πίσω! ksaplostra είσαι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ;
slygeo87 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Αυτό είναι το θέμα σοβαρά; Ε διάβασε το ποστ του Lucifer.
ksaplostra Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Αρχικά, θα πρότεινα να εκφράζεσαι λίγο πιο ωραία! Σε 2ο χρόνο, έστω πως εσύ αν είχες όπλο και σου ερχόταν ένα 16χρονο και σε έβριζε/πετούσε πυρηνικά μουλάρια και του έκανες ΧΕΝΤΣΟΤΙΔΙ επειδή είσαι ο πιο γαμάουα και αυτός "με το μεγαλύτερο πουλί", ε ρε φίλε, εκτός από πουλί έχε και τα υπόλοιπα δύο φιλαράκια εκεί πέρα ούτως ώστε να πεις μετά "ε, το δικαστήριο είχε ακόμα μεγαλύτερο πουλί". Όλα αυτά κάνοντας την παραδοχή πως μας ενδιαφέρει τι θα έκανε γενικά και (ακόμη χειρότερα) ειδικά ο ksaplostra αν είχε όπλο. Παρεμπιπτόντως, αυτό με το μεγάλο πουλί το κρατάω, όταν αηδιάσω, θα το εφαρμόσω πάνω σου. Είναι πολυ απλο, ή πας στο δικαστήριο και λες και πολυ στα ουμπαλα μου και λες οτι μου την πεσαν άρα εφόσον εριξα προειδοποιητική και με έγραψαν τα καθαρισα(μην έχοντας αλλη επιλογή)αμυνόμενος για τη ζωή μου(οποτε θα βγεις σε κάποια χρόνια) ή πας και τους λες οτι καλα τα έκανα τα μαλακιστηρια και ηταν αναρχοκουμουνια,πράκτορες των "Ευρεων"(καθότι καθε πατριώτης που σέβεται τον εαυτό του δεν ξερει ορθογραφία),τους πράκτορες των νεφελιμ κλπ και σε πανε τρελάδικο οπότε βγαινεις σε λιγότερα χρόνια. Οσον αφορά το πουλί σου,εδω μεσα ναι παιξ'το πουτσαράς. Εκει όξω ομως προσοχή γιατι κυκλοφορανε άγρια που οχι απλα μπαίνουν αλλα δαγκώνουν κιόλας ταυτόχρονα. δυστυχώς/ευτυχώς ορισμένοι παρα εχετε προβάλει εαυτόν εδω μεσα ---------- Προσθήκη στις 20:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:45 ---------- ε ναι, αλλά από πότε το να γυρνάς για να ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ένα δεκαπεντάχρονο είναι εγκληματική ενέργεια; καλά τα λέει ο αφιόν παρασαμάρ πως τον λένε πιο πίσω! ksaplostra είσαι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ; Θες να σε βρίσω να φάω μπαν τώρα; Εγω ξέρω και λεω οτι η σφαίρα πρωτα βρήκε σε μια απο τις μπάλες και μετα του καρφώθηκε,οπότε ή ήταν άχρηστος στο σημάδι ή ήταν αλλήθωρος οπότε νόμιζε πως το παιδί ειναι νάνος ή θέλησε να πυροβολήσει για εκφοβισμό αλλα επειδή ηταν εντελώς άχρηστος/ανίκανος/ανάπηρος κοκ έριξε την προειδοποιητική προς τα κάτω με αποτέλεσμα ο αλλος να ταβλιαστει. Αν την ειδε γαμάω μαο,μαο τσε τουνγκ κλπ,τότε οκ αλλά να μας το πει και όχι να κρύβετε σα τρόμπας πισω απο παράθυρα,μπάλες,αρχιδομπαλες και μπάλες παγωτού.
carlmikaze Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ούτεμιαερώτησηδενμπορούμενακάνουμεδώμέσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.