Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ενταξει, μονο που δεν μπορει ο δικαστης να διορθωσει ολη την αδικια και τα στραβα της κοινωνιας. Ουτε ειναι η δουλεια του να το κανει.

Η αποφαση η συγκεκριμενη ηταν σωστη - την κρινω ως αποφαση, οχι ως κατι που δεν θα μπορουσε να ειναι.

Απο κει και περα, συμφωνοι, στην ελλαδα (και αλλου) πολλα δεν λειτουργουν σωστα, αλλα αυτο ειναι αλλο - και ευρυτερο θεμα.

Ασε που δεν το μαθαμε τωρα.

είπα και πριν δεν είμαι σε θέση ούτε και με ενδιαφέρει να κρίνω την απόφαση. Και δεν είναι εκεί το θέμα μου. όπως λες, ότι δεν λειτουργούν πολλά. Αν λειτουργεί κάτι είναι από τύχη και είναι επίσης από τύχη που δεν γίνονται συχνότερα παρόμοια περιστατικά. Μπορεί να την θεωρείς μεμονωμένη περίπτωση. Εγώ δεν είμαι σίγουρη.

θα έλεγα και άλλα που έχω στο μυαλό μου αλλά είναι και οι κανονισμοί στη μέση

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καμιά καμήλα δεν μπορεί να δει την καμπούρα της, αν και κάτι μου λέει ότι την ξέρεις.

Για το θέμα πολύ συνοπτικά νομίζω ότι:

1) ο Κορκονέας καλώς έφαγε τόσα

2) ο άλλος αστυνομικός κακώς έφαγε 10 γιατί θεωρώ ότι όταν έχεις ένα ψυχοπαθή δίπλα σου κι εφόσον το ποιος θα είναι συνάλεδφος σου δεν έγκειται στη διακριτική σου ευχέρεια, δεν φέρεις ευθύνη

3) είναι πανηλίθιο επιχείρημα το "αφού ο Κορκονέας έτσι, γιατί αυτός αλλιώς"

5) θα έπρεπε το ίδιο αυστηρά να τιμωρηθούν και οι υπεύθυνοι της Marfin

4) μπορώ από τώρα να προβλέψω ποιοι χρήστες θα πούν τι :P

1. ναι

2. από τη στιγμή που ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΕΠΙΤΟΠΟΥ αλλά σηκώθηκαν και έφυγαν παρέκι, είναι συνεργός, άρα καλώς έφαγε 10 χρόνια.

3. δεν υπήρξε αυτό το επιχείρημα, προσωπικά ποτέ δεν επικαλέστηκα διαφορετική δικαιοσύνη. Μονάχα διαφορετικές καταστάσεις.

5. καταρχάς μετά το τρία, πάει το τέσσερα. Το ίδιο αυστηρά όχι, μπορώ να επεκταθώ αν θες, ελπίζω να μην θες.

4. αυτό δεν με αφορά

Δημοσ.
1. ναι

2. από τη στιγμή που ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΕΠΙΤΟΠΟΥ αλλά σηκώθηκαν και έφυγαν παρέκι, είναι συνεργός, άρα καλώς έφαγε 10 χρόνια.

3. δεν υπήρξε αυτό το επιχείρημα, προσωπικά ποτέ δεν επικαλέστηκα διαφορετική δικαιοσύνη. Μονάχα διαφορετικές καταστάσεις.

5. καταρχάς μετά το τρία, πάει το τέσσερα. Το ίδιο αυστηρά όχι, μπορώ να επεκταθώ αν θες, ελπίζω να μην θες.

4. αυτό δεν με αφορά

2) μη μου πεις τώρα οτι ο ένας αστυνόμος εχει διαταγή να συλλάβει τον άλλο.

5) σύμφωνα με τον νόμο είναι έγκλημα, αλλά όπως ξέρεις οι νόμοι είναι μόνο για τους φτωχούς.

Δημοσ.

Βλακεία είπες. Οι νόμοι είναι ακριβώς για τους φτωχούς, ακριβώς επειδή ο Σαραλιώτης δεν συνέλαβε τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ Κορκονέα, μην κάνοντας επίσης το καθήκαν του να συλλαμβάνει ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. Και αυτό είναι ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ σε ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.

Δημοσ.

4. αυτό δεν με αφορά

Δέχομαι την ένσταση για το 2 γιατί νόμιζα ότι κατευθύνθηκαν προς το αστυνομικό τμήμα και όχι ότι συνέχισαν τη βόλτα.

Όσο για τα υπόλοιπα, δεν τα έγραψα για σένα, δεν διαφώνησα κάπου μαζί σου, γενικά πήγαιναν επειδή είπες να τοποθετηθώ.

Δημοσ.
Βλακεία είπες. Οι νόμοι είναι ακριβώς για τους φτωχούς, ακριβώς επειδή ο Σαραλιώτης δεν συνέλαβε τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ Κορκονέα, μην κάνοντας επίσης το καθήκαν του να συλλαμβάνει ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. Και αυτό είναι ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ σε ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.

εδώ ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να πει ότι ήταν εγκληματική ενέργεια, εσύ πως θα μας πείσεις?

Δημοσ.
τι δεν μπορεί να πει ο ιατροδικαστής ακριβώς;

ότι η πράξη του αστυνόμου ήταν εγκληματική.

μπορεί να έριξε για εκφοβισμό. πραγματικά κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι έγινε.

Δημοσ.

εγω αλλο δεν καταλαβα.γιατι τον πυροβολησε; ετσι τον ειδε και τον πυροβολησε επειδη ξεκινησε στραβα η μερα του; δηλαδη τι αποφασισε επισημα το δικαστηριο οτι συνεβη πριν τον πυροβολισμο;

Δημοσ.
εγω αλλο δεν καταλαβα.γιατι τον πυροβολησε; ετσι τον ειδε και τον πυροβολησε επειδη ξεκινησε στραβα η μερα του; δηλαδη τι αποφασισε επισημα το δικαστηριο οτι συνεβη πριν τον πυροβολισμο;

Δεν υποτίθεται οτι η σφαίρα πρώτα βρήκε αλλού και μετα την άρπαξε;

ή ντε και καλά την έφαγε απο ελεύθερο σκοπευτή ξερω'γω;

Δημοσ.

καλά περιμένεις έγκυρες αποφάσεις από τέτοιο δικαστήριο, που μέσα σε ένα έτος έβγαλαν και την απόφαση?. θα το ψάξω να σου πω.

Δημοσ.

δεν με απασχολει το αν ειναι εγκυρη η οχι η αποφαση.οπως ειπα και αθωος να ηταν παλι ισοβια θα ετρωγε.

απλως θελω να δω ποια ειναι η επισημη θεση του δικαστηριου στο τι συνεβη πριν τον πυροβολισμο. ποιος ειναι ο λογος που εβγαλε ο μπατσος το οπλο απο την θηκη του και πυροβολησε καποιον; διοτι για να εφαγε ισοβια,προφανως δεν δεκτηκαν τον ισχυρισμο του της αυτο-προστασιας. αρα δεκτηκανε οτι κατι αλλο συνεβη. τι;

Δημοσ.
ότι η πράξη του αστυνόμου ήταν εγκληματική.

μπορεί να έριξε για εκφοβισμό. πραγματικά κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι έγινε.

Ο τύπος ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ και ΣΚΟΤΩΣΕ ένα παιδί και υπάρχουν άνθρωποι που όχι μόνο προσπαθούν να πείσουν πως δεν έγινε με άμεσο δόλο, αλλά δεν μπορούν να είναι σίγουροι αν είναι ΚΑΝ έγκλημα. Γελά ο κόσμος αδερφέ..

Δημοσ.
δεν με απασχολει το αν ειναι εγκυρη η οχι η αποφαση.οπως ειπα και αθωος να ηταν παλι ισοβια θα ετρωγε.

απλως θελω να δω ποια ειναι η επισημη θεση του δικαστηριου στο τι συνεβη πριν τον πυροβολισμο. ποιος ειναι ο λογος που εβγαλε ο μπατσος το οπλο απο την θηκη του και πυροβολησε καποιον; διοτι για να εφαγε ισοβια,προφανως δεν δεκτηκαν τον ισχυρισμο του της αυτο-προστασιας. αρα δεκτηκανε οτι κατι αλλο συνεβη. τι;

φίλε μπορεί αυτός να είχε δίκαιο μπορεί και όχι.

η απόφαση εχει παρθεί με βάση την κοινοί γνώμη.

αν δεν έμπαινε ισόβια ή αργούσε να γίνει το δικαστήριο (όπως συνήθως γίνεται)

όλα τα σχολεία θα είχαν κλείσει, διαδηλώσεις πορείες τα γνωστά...

Δημοσ.

δεν με απασχολει αυτο.ποια ειναι η επισημη αποφαση του δικαστηριου για το τι συνεβη πριν τον πυροβολισμο;.αυτο θελω να μαθω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...