Hamurabi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 οποιος πιστευει οτι το αποτελεσμα αυτου του δικαστηριου δεν επηρρεαστηκε απο την κοινη γνωμη πραγματικα πιστευω οτι ειναι εκτος τοπου και χρονου.
Garnele Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Και να επηρεάστηκε, ισχύει αυτό που λέει ο λούσιφερ. Κατά δεύτερον, απλά μου φάνηκε γελοίο να συγκρίνεις τον Κορκονέα με τον κοκαϊνέμπορα. Αντίστοιχα θα μπορούσαμε να τον συγκρίνουμε δηλαδή και με τον κύριο Ινγκαλς από το μικρό σπίτι στο λιβάδι, ε;
Critter Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Τι δημοκρατικά αντανακλαστικά εχει το insomnia.gr;;; Καλά όλα αυτά, αλλά ας δούμε τι θα γίνει και στην έφεση. Καλά, τετοιο λορδεμπού που είμαστε είναι ικανοι να του μειώσουν την ποινή σε 3 αγωνιστικές .
insomniaK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Εγώ είμαι σίγουρα εκτός τόπου, αλλά ποια είναι η κοινή γνώμη; Μήπως, αυτή που βγήκε από τις καφετέριες και τα μπαρ 20 λεπτά μετά τη δολοφονία και έμεινε 2 μήνες στους δρόμους ζητώντας το αίμα του δολοφόνου; Δεν ικανοποιήθηκε τότε. Και σημείωση, σε 4-5 χρόνια θα μπορούσε να ήταν το δικό του παιδί και κάποιος άλλος μπάτσος να είχε τραβήξει την κουμπούρα.
Hamurabi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Κατά δεύτερον, απλά μου φάνηκε γελοίο να συγκρίνεις τον Κορκονέα με τον κοκαϊνέμπορα. Αντίστοιχα θα μπορούσαμε να τον συγκρίνουμε δηλαδή και με τον κύριο Ινγκαλς από το μικρό σπίτι στο λιβάδι, ε; Eλεος ρε αδερφε μη παιζουμε με τις λεξεις. Ηταν ατυχες το "ο βαρωνος της κοκαινης". αλλαξε το με "εναν οποιονδηποτε δολοφονο". Εχω παρευρεθει πολλες φορες σε δικες και σε εφετεια και εχω ακουσει τα τερατα. Αστο. Τελοσπαντων,ο καθενας εχei ζησει και εχει δει αλλα οποτε ας κρατησουμε ο καθενας την αποψη του και ας μην τσακωνομαστε στο αγαπητο μας φορουμ. peace
fireflies Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Hamurabi, παρακολούθησα λίγο την συζήτηση και δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς προτείνεις. Σε τι έσφαλε η απόφαση του δικαστηρίου?
@@sos@@ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Τι δημοκρατικά αντανακλαστικά εχει το insomnia.gr;;; Σήριουσλι;;;
alexis333 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδια εξηγηστε λιγο μου για να μη μπερδευτω ... Τι παει να πει ισοβια καθειρξη και 15 μηνες φυλακιση .. ??? Οι 15 μηνες τι ρολο βαρανε αφου εφαγε ισοβια .. ? Σορυ αν ρωταω μπαρουφες απλα ειμαι ασχετος ...
Cue Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ισόβια αν δε κανω λάθος (που πιο πιθανό είναι να κάνω) σημαίνει 20 χρόνια.
Hamurabi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Hamurabi, παρακολούθησα λίγο την συζήτηση και δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς προτείνεις.Σε τι έσφαλε η απόφαση του δικαστηρίου? Kαλως καταδικασε τον δραστη.Εκανε ενα εγκλημα και επρεπε να τημωρηθει. Αλλα λενε οι νομικοι οτι αλλαξε η κατηγορια προς το χειροτερο πραγμα υπερβολικα σπανιο. Και εδω μου "τη σπαει" που αυτο εγινε εξαιτιας της τηλεθεασης που ειχε η ολη υποθεση και εξαιτιας της κοινης γνωμης. Γιατι ειναι προφανες οτι εγινε γιαυτο. Επισης δε μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ που εφαγε 10 χρονια φυλακη ο αλλος ο τυπος ο οποιος απλα δεν τον εμποδισε τη στιγμη πουβγαλε το οπλο. Που να ξερει δηλαδη αυτος οτι θα του στριψει του αλλουνου και θα σκοτωσει τον συχωρεμενο; Ηξερε οτι ειναι υπηρεσια με αλλον αστυνομικο και οχι με καποιον ψυχασθενη ή δολοφονο. Προσωπικη μου αποψη ειναι αυτη. Δε λεω οτι εγω ειμαι σωστος και αλλος λαθος. Απλα λεω την αποψη μου.
fireflies Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Τα ισόβια είναι για την ανθρωποκτονία και οι 15 μήνες για οπλοχρησία κλπ . Δύο διαφορετικές ποινές για διαφορετικές αξιόποινες πράξεις. Τα ισόβια δεν είναι 20 χρόνια, είναι ισόβια, απλώς υπάρχει η δυνατότητα της απόλυσης στα 20 χρόνια υπό προϋποθέσεις - αν δεν κάνω λάθος (ο paredwse τα ξέρει καλύτερα ) @ Ηamurabi, ανεξαρτήτως του αν είναι σπάνιο ή όχι να αλλάζουν οι δικαστές την κατηγορία (προς το βαρύτερο) η δική μου άποψη είναι πως δεν είναι καθόλου υπερβολική ούτε παράλογη αυτή η μετατροπή στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αν κατάλαβα καλά, από ενδεχόμενο δόλο πήγε σε άμεσο, και κατά την ταπεινή μου γνώμη (και χωρίς να με απασχολεί το αν ο δικαστής έβλεπε τηλεόραση) νομικά αυτή είναι σωστότερη θέση. Δεν καταλήγουμε όμως πουθενά με το τι πιστεύει ο ένας και ο άλλος εδώ μέσα. Είναι η ισόβια κάθειρξη υπερβολικά βαριά τιμωρία για κάποιον που χρησιμοποιεί το όπλο του εν ώρα υπηρεσίας για να καθαρίσει το πλησίον του ? Δεν το βλέπω. Κι ας μην ξεκινήσουμε την κουβέντα "καθίστε ρε παιδιά, ισόβια ο αστυνομικός, ισόβια και οι έμποροι ναρκωτικών ?" γιατί αυτό δεν είναι επιχείρημα.
Ather Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δεν υπάρχει ποινή πάνω από 20 χρόνια, καθώς το επόμενο level είναι ισόβια. Οι 15 μήνες προφανώς είναι για άλλο αδίκημα και απλά αθροίζονται. Υπήρχαν και άλλα κλασσικά του στυλ 5άκις εις θάνατον.
insomniaK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ο κορκονέας δε θα βγει ποτέ του από τη φυλακή περπατώντας όποια κι αν είναι η επιβληθείσα ποινή, εκτός κι αν ζήσει τα επόμενα 20 χρόνια στην απομόνωση, ώστε να μην τον αυτοκτονήσουν.
Hamurabi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ο κορκονέας δε θα βγει ποτέ του από τη φυλακή περπατώντας όποια κι αν είναι η επιβληθείσα ποινή, εκτός κι αν ζήσει τα επόμενα 20 χρόνια στην απομόνωση, ώστε να μην τον αυτοκτονήσουν. Υπαρχουν ακομα ποιο επικινδυνοι απτον κορκονεα που θα πρεπε να τους αυτοκτονησουν... που μας σκοτωνουν καθε μερα. Και το τραγικο ειναι οτι εμεις τους επιλεγουμε καθε 4 χρονια για να μας το κανουν αυτο.
hashashin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Επιτελους εφαγε ισοβια.ΟΥΣΤ απο δω καθικι να μην ξαναβγεις ΠΟΤΕ Του αξιζει και με το παραπανω.Σειρα εχουν και αλλοι τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.