slipknot Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν είχα την ατυχία να είμαι Ελλάδα όταν ξέσπασαν τα επεισόδια, έφυγα και ξαναήρθα για τις γιορτές. Βλέπω μέσα σε 20 μέρες η βλακεία να έχει γίνει τόσο έντονη που να μπορείς πλέον να την πιάνεις στον αέρα. Αμφισβητούμε νόμους, δικαιολογούμε παράνομες πράξεις, τυρβάζουμε περί του ότι πρέπει η δικαιοσύνη να κάνει ελεύθερα τη δουλειά της αλλά, έχουμε δικάσει καταδικάσει κτλ κτλ έναν άνθρωπο. Έχει παραπεμφεί για ανθρωποκτονία απο πρόθεση (ενώ δεδομένου ότι μιλάμε για εξωστρακισμό το ερώτημα θα έπρεπε να είναι ανθρωποκτονία απο αμέλεια ή με ενδεχόμενο δόλο) και αν δεν βγει η απόφαση που γουστάρουμε η δικαιοσύνη είναι πουτάνα και οι δικαστικοί τον παίρνουν. Από τη στιγμή που αρχίσανε τα επεισόδια και έβλεπα αντιδράσεις γνωστών κλπ ξενέρωνα όλο και πιο πολύ.Μέσα στο χάος που επικρατούσε βρήκαν πολλοί την ευκαιρία να κάνουν τις μαλακίες τους και να το παίξουν κάποιοι έτσι γιατί "έπρεπε".Στο κάτω κάτω υπό άλλες συνθήκες μπορεί να μη νοιαζόντουσαν καν (όπως για παράδειγμα αν σκοτώνανε αστυνομικό ή αν ακούγανε πως πέθανε παιδάκι στην αφρική - συνηθισμένα πράματα.) Το θέμα είναι ότι γρήγορα ξεχνάμε,ήδη βλέπω πως το θέμα έχει ψιλοξεχαστεί,λογικό θα μου πεις αφού ήρθαν φρέσκα νέα,η σφαγή στη γάζα - για την οποία btw δε βλέπω κανέναν Δεκεμβριανό επαναστάτη/θαμώνα των starbucks που γνωρίζω να νοιάζεται ιδιαίτερα. Εγώ δεν είμαι υπέρ των επεισοδίων μπορώ μάλιστα με σιγουριά να πω πως η κοπέλα στην φωτογραφία πιο πάνω είναι λιγάκι παραπάνω μακιγιαρισμένη απ' ότι συνηθίζεται σε πορείες,αλλά αφού κάθεται και μιλάει ο συμπκομαντάντε μάρκος για όλα αυτά δε μπορώ να μην το αναγνωρίζω. Τέλος,δε μπορώ παρά να δηλώσω πως όλα αυτά που άρχισαν να γίνονται από αρχές Δεκέμβρη και μετά δεν είναι παρά ένα εμπορικό σχέδιο που αποσκοπεί στην πώληση παλαιστινιακών μαντιλιών.Κάνουν τρελές πωλήσεις έχω μάθει,απαραίτητο αξεσουάρ για τις πορείες για όποιον σέβεται τον εαυτό του και φροντίζει την εμφάνιση του.
teliparas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 πολυ σιγη επεσε απο εχθες και μετα στο λινκ (χθες εκτελεσαν τον αστυφυλακα) που ειστε ρε υπερμαχοι των αθρωπινων δικαιωματων ? 4 χρονια μεγαλυτερος απο τον 16 χρονο ειναι ο αστυφυλακας υπαρχουν ομως και καποιες αλλες διαφορες ο αστυφυλακας δουλευει (α ειναι και γουρουνι μη ξεχνιομαστε) ο αλεξης τα περνε απο το μπαμπα και τη μαμα (α τα σπαγε και για πλακα στα εξαρχια γιατι ετσι του αρεσε κατι σαν την αμστελ.. ) υποκριτικες οι φωνες σας και ακουγονται τοσο ιδιες με αυτους που κατηγορουν
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 ο αλεξης τα περνε απο το μπαμπα και τη μαμα (α τα σπαγε και για πλακα στα εξαρχια γιατι ετσι του αρεσε κατι σαν την αμστελ.. ) nice work pal...
teliparas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 nice work pal... οκ εχεις δικαιο ωραιο μερος το matrix?? ps ρωταω γιατι ετσι γραφει στο σχολιο κατω απο το avatar
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μπραβο, βλεπω συνεχιζεις με τα εξυπνα επιχειρηματα σου.
teliparas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μπραβο, βλεπω συνεχιζεις με τα εξυπνα επιχειρηματα σου. δυστυχως το τελαιταιο μου ποστ επιρεαστικε απο τον πλουραρισμο ολων των προηγουμενων δικων σου ποστ
akpe Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Το παιδι με την EZLN μπλουζα το ξερεις και απο χτες να υποθεσω? Επισης, οποιος κατεβαινει στις πορειες για σενα ειναι "βολεμενος επαναστατης", η κανω λαθος? Εσυ που δεν κατεβαινεις καθολου, μπορουμε να πουμε οτι εισαι απλα "βολεμενος" ? Δεν ξέρω από χτές τον συγκεκριμένο τύπο αλλά ξέρω από προχτές άλλους τόσους με τα χαρακτηριστικά που ανέφερα στο προηγούμενο post. Οπότε ξέρω πως κάποια πράγματα από σύμβολα που ήταν κάποτε, τώρα για κάποιους έχουν γίνει μόδα. Το "βολεμένος επαναστάτης", αν δεν το κατάλαβες, πηγαίνει σε αυτούς. Και μιας και το έφερε η κουβέντα, δεν θα το κρίνω εγώ αν είμαι βολεμένος ή όχι. Τουλάχιστον δεν κατεβαίνω να επαναστατήσω προβάλλοντας ταυτόχρονα τόσο με τις πράξεις μου όσο και ως εικόνα αυτό ακριβώς στο οποίο αντιτίθεμαι. Είτε αυτό λέγεται βία, είτε λέγεται καταναλωτισμός, είτε λέγεται μαλακία στον εγκέφαλο. Σε κάλυψα;
anterovgaltis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 ο αστυφυλακας δουλευει (α ειναι και γουρουνι μη ξεχνιομαστε) ο αλεξης τα περνε απο το μπαμπα και τη μαμα (α τα σπαγε και για πλακα στα εξαρχια γιατι ετσι του αρεσε κατι σαν την αμστελ.. ) Μολις απεκτησες το υπερτατο δικαιωμα να κοστολογεις μια ζωη... αναλογως εισοδηματος, επαγγελματος και τοπου διασκεδασης
akpe Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Σκέφτηκε κανείς την πιθανότητα ο teliparas (από τον τρόπο που τα έγραψε αυτά) να ειρωνεύεται όσους χρησιμοποιούν παρόμοια επιχειρήματα; Απλά λέω εγώ.
insomniaK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 πολυ σιγη επεσε απο εχθες και μετα στο λινκ (χθες εκτελεσαν τον αστυφυλακα)που ειστε ρε υπερμαχοι των αθρωπινων δικαιωματων ? 4 χρονια μεγαλυτερος απο τον 16 χρονο ειναι ο αστυφυλακας υπαρχουν ομως και καποιες αλλες διαφορες ο αστυφυλακας δουλευει (α ειναι και γουρουνι μη ξεχνιομαστε) ο αλεξης τα περνε απο το μπαμπα και τη μαμα (α τα σπαγε και για πλακα στα εξαρχια γιατι ετσι του αρεσε κατι σαν την αμστελ.. ) υποκριτικες οι φωνες σας και ακουγονται τοσο ιδιες με αυτους που κατηγορουν Η εργασία του πληρώνεται αδρά ( να κάθεται ακίνητος έξω από κάπου). Δεν έχει πάει φαντάρος (υποχρέωση όλων μας). Στα 45-50 μπορεί να βγει στη σύνταξη. Γνώριζε από πριν τους κινδύνους της επιλογής του. Δουλεύει στο συνεπέστερο εργοδότη της Ελλάδας. Και αν γίνω ακραίος: Θα μπορούσε να είχε βρει μία αξιοπρεπή εργασία. Αυτά δείχνουν ότι το συγκεκριμένο επάγγελμα πρέπει να έχει και κάποιο μειονέκτημα...
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Η εργασία του πληρώνεται αδρά ( να κάθεται ακίνητος έξω από κάπου).Δεν έχει πάει φαντάρος (υποχρέωση όλων μας). Στα 45-50 μπορεί να βγει στη σύνταξη. Γνώριζε από πριν τους κινδύνους της επιλογής του. Δουλεύει στο συνεπέστερο εργοδότη της Ελλάδας. Και αν γίνω ακραίος: Θα μπορούσε να είχε βρει μία αξιοπρεπή εργασία. Αυτά δείχνουν ότι το συγκεκριμένο επάγγελμα πρέπει να έχει και κάποιο μειονέκτημα... Μιλάμε για την ισοπέδωση και τον ρατσισμό σε όλο του το μεγαλείο. Να το πούμε άλλη μια φορά: Το οτι "γνώριζε τους κινδύνους της επιλογής του" πόσο σάπια καραμέλα μπορεί να γίνει; Και ο 16άχρονος γνώριζε οτι στα εξάρχεια μπορεί να πυροβοληθεί οπότε οκ, όλα καλώς.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Αδυνατεις Physics_Rulez να καταλαβεις την διαφορα ετσι? Και αυτα για τις καραμελες αστα για αλλου. Α, apke που ξερεις οτι και εμεις δεν ειρωνευομαστε "με τους δικους μας τροπους" παρομοια επιχειρηματα? Απλα λεω και εγω.
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Για πες μου BaLsAmoMenos τι χάνω; Και οι δυο περιπτώσεις αφορούν πυροβολισμό. Μόνο που στην περίπτωση του 16άχρονου ήταν η υπέρτατη στιγμή μαλακίας ενός καμμένου, ενώ στην άλλη περίπτωση ήταν οργανωμένη επίθεση δολοφονίας. Για καντο μου λιανό να βγώ απ το σκοτάδι.
teliparas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μολις απεκτησες το υπερτατο δικαιωμα να κοστολογεις μια ζωη... αναλογως εισοδηματος, επαγγελματος και τοπου διασκεδασης η αξια της υπαρξης δεν κοστολογιται απο το εισοδημα αλλα απο τα πεπραγμενα και αν αντεχεις το παω ενα βημα παραπερα υπαρχουν ατομα που δραστηριοποιουνται μεσα σε ενα κοινωνικο συνολο και αλλα .. που παρασιτοζωουν βεβαια τα ελληνικα ειναι σα γλωσσα πολυ ευελικτη οποτε αν σε βολευει μπορεις να θεωρησεις οτι δρααστηριοποιουταν και ο 16χρονος στα εξαρχεια οπως και οι ταρξιες με τις μολοτοφ και ακομα παραπερα για την απωλεια του 16χρονου εφτεγαν 2 και μονο ατομα Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ μακρια απο το παιδι τους αφοσιωμενοι στις καριερες τους καλυπτωντας τα κενα τις απουσιας τους πιθανων με ενα χαρτζιλικι μεγαλυτερο η ζωη κυριοι ειναι πολυ δικαιη αποδιδει σε ολους μας αυτα που μας αναλογουν
frenzy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 η αξια της υπαρξης δεν κοστολογιται απο το εισοδημα αλλα απο τα πεπραγμενακαι αν αντεχεις το παω ενα βημα παραπερα υπαρχουν ατομα που δραστηριοποιουνται μεσα σε ενα κοινωνικο συνολο και αλλα .. που παρασιτοζωουν βεβαια τα ελληνικα ειναι σα γλωσσα πολυ ευελικτη οποτε αν σε βολευει μπορεις να θεωρησεις οτι δρααστηριοποιουταν και ο 16χρονος στα εξαρχεια οπως και οι ταρξιες με τις μολοτοφ και ακομα παραπερα για την απωλεια του 16χρονου εφτεγαν 2 και μονο ατομα Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ μακρια απο το παιδι τους αφοσιωμενοι στις καριερες τους καλυπτωντας τα κενα τις απουσιας τους πιθανων με ενα χαρτζιλικι μεγαλυτερο η ζωη κυριοι ειναι πολυ δικαιη αποδιδει σε ολους μας αυτα που μας αναλογουν κόψτη γιατί θα κουφαθείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.