LL_NEO Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Αξία θα είχε αν έπερνε θέση υπέρ αυτών που γίνονται κάποιος που βλέπει το θέμα ουδέτερα, και υπήρχε και περίπτωση να έλεγε κάτι διαφορετικό. Αυτός ο κύριος έτσι και αλλιώς αυτά θα έλεγε. Αν θέλετε, το επόμενο πριν το παραθέσετε, πείτε μου να μαντέψω τι θα γράφει. Μετά κάντε το edit και βάλτε αυτά που ειπώθηκαν. Απο πρίν τα ξέρουμε. Αυτό ακριβώς. Είναι σαν να βγαίνει γαύρος και να παραθέτει δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη με τις οποίες να τάσσεται υπερ αμφισβητούμενου πέναλτυ του Ολυμπιακού. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι με λίγα λόγια. Και στην τελική αυτοί που έκαναν ότι έκαναν ας το περιφρουρούσαν καλύτερα και ας μην άφηναν τον κάθε τελειωμένο να τους το αμαυρώσει και να βγει η κοινή γνώμη εναντίον τους.
slipknot Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Oh shit συγκρίνουμε Σημίτη και Καραμανλή με subcomandante Marcos? Το επόμενο βήμα ποιο είναι?
LL_NEO Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Ναι, παίρνεις σαν δεδομένο ότι πρέπει ο εκάστοτε να θεωρεί τον κάθε πατατάκια αυθεντία και να παίρνει κάμψεις μπροστά του. Ε σόρρυ αλλά εγώ κ@υλες με τον κάθε Κατσαπλιά δεν έχω...
Deorum Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Τους 2 τύπους που δεν θες να τους συγκρίνεις τους έχει ψηφίσει το 40% του πληθυσμού τον ένα, και το 40% του πληθυσμού τον άλλο. Μιλάμε για κοντά στους 7.000.000 ανθρώπους. Ήξερα ότι θα γέλαγες, αλλά το ερώτημα είναι γιατί εγώ να μην γελάσω με αυτόν που είπες εσύ? Που είναι το παράλογο? Τι μου τον παραθέτεις? Είναι σαν να συζητάμε για γάμους ομοφύλοφίλων, και να μου πείς. -Και ο πρόεδρος των ομοφυλοφίλων Έλλάδος τάχθηκε υπέρ των γάμων-. HELLO? Χαιρώ πολύ!
Timour21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Τους 2 τύπους που δεν θες να τους συγκρίνεις τους έχει ψηφίσει το 40% του πληθυσμού τον ένα, και το 40% του πληθυσμού τον άλλο. Μιλάμε για κοντά στους 7.000.000 ανθρώπους. Ήξερα ότι θα γέλαγες, αλλά το ερώτημα είναι γιατί εγώ να μην γελάσω με αυτόν που είπες εσύ? Που είναι το παράλογο? Τι μου τον παραθέτεις? Είναι σαν να συζητάμε για γάμους ομοφύλοφίλων, και να μου πείς. -Και ο πρόεδρος των ομοφυλοφίλων Έλλάδος τάχθηκε υπέρ των γάμων-. HELLO? Χαιρώ πολύ! Τόσο πολύ σε χάλασε μια απλή αναφορά στον Marcos και το τι είπε? (άσχετα αν είναι σωστό ή λάθος). Δηλαδή αν το έλεγε ο George W. Bush θα είχε μεγαλύτερη βαρύτητα για σένα? Η΄απλά σε χάλασε το γεγονός οτι σχολίασες εσύ κάποιον (τα λεγόμενά του έστω...) χωρίς να γνωρίζεις ποιος είναι και τι έχει κάνει, και κάποιοι σου την "είπαν" γι'αυτό?
Deorum Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Αν εγώ πρόσκειμαι στο Πασοκ πχ, και σου παραθέσω quote του Παπανδρέου, βάζω στοίχημα ότι το μισό φόρουμ θα αρχίσει να λέει, και σιγά που το είπε αυτός, και χεστήκαμε και όλα τα σχετικά. Διαφωνείς? (που ξαναλέω έχει ένα άλφα κύρος, τον ψήφισαν μερικά εκατομύρια). Αν είναι έτσι ο καθένας να πετάει το δελτίο τύπου του κόμματος που υποστηρίζει. Εγώ γιατί να μην μπορώ να πώ το ίδιο για τον τύπο αυτό? Δεν μου απαντάς, και μου λές αν θίχτηκα. Τίποτα παραπάνω δεν έκανα. Τώρα ότι την αναφορά αυτή την έχουμε κουβεντιάσει πολύ παραπάνω απο ότι αξίζει και βγαίνουμε εκτός θέματος, συμφωνώ, αλλά τι να σας κάνω να πώ οκ whatever για να τελειώνουμε?
Timour21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 θεωρείς δηλαδή οτι η αναφορά στον Marcos έγινε προκειμένου να προβληθεί κάποιο κόμμα? Kαι ναι, σε ρωτάω, γιατί πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατι χαλάστηκες τόσο...
aLek0s Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Αν εγώ πρόσκειμαι στο Πασοκ πχ, και σου παραθέσω quote του Παπανδρέου, βάζω στοίχημα ότι το μισό φόρουμ θα αρχίσει να λέει, και σιγά που το είπε αυτός, και χεστήκαμε και όλα τα σχετικά. Διαφωνείς? (που ξαναλέω έχει ένα άλφα κύρος, τον ψήφισαν μερικά εκατομύρια). Αν είναι έτσι ο καθένας να πετάει το δελτίο τύπου του κόμματος που υποστηρίζει. Εγώ γιατί να μην μπορώ να πώ το ίδιο για τον τύπο αυτό? Δεν μου απαντάς, και μου λές αν θίχτηκα. Τίποτα παραπάνω δεν έκανα. Τώρα ότι την αναφορά αυτή την έχουμε κουβεντιάσει πολύ παραπάνω απο ότι αξίζει και βγαίνουμε εκτός θέματος, συμφωνώ, αλλά τι να σας κάνω να πώ οκ whatever για να τελειώνουμε? Συνήθως έτσι γλιτώνεις πολύ σούσουρο και άχρηστα βάσανα
Timour21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Καποια ιδεολογία. Ιδεολογία μπορεί να "βγάζει" κάποιος που δηλώνει vegetarian, θα χαλαστείς και με αυτόν?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Αυτην την εικονα θα ειδε λογικα ο Marcos και θα ειπε 2 καλα λογακια.
slipknot Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ναι, παίρνεις σαν δεδομένο ότι πρέπει ο εκάστοτε να θεωρεί τον κάθε πατατάκια αυθεντία και να παίρνει κάμψεις μπροστά του. Ε σόρρυ αλλά εγώ κ@υλες με τον κάθε Κατσαπλιά δεν έχω... Ο καθένας είναι ελεύθερος να σχολιάζει,ας μάθει όμως πρώτα για ποιον μιλάμε,τι έχει κάνει κλπ κι ας μη μιλάει για 40% που στην τελική ούτε πλειοψηφία είναι ούτε και αποδείξεις έχω πως δεν είναι πρόβατα.
akpe Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Καλά ρε παιδιά, τι και ποιούς συγκρίνουμε τώρα; BaLsAmoMenos, εγώ στη φωτό βλέπω μια τραγικότατη αντίθεση. Σαν τον Che. Ολόκληρη τη ζωή του πολεμούσε τον καπιταλισμό και πάλι η φωτογραφία του κατέληξε κάπου ανάμεσα στα trendy μπλουζάκια του κάθε βολεμένου επαναστάτη. Και αμφιβάλλω αν έστω το 10% όσων κυκλοφορούν με αντίστοιχα μπλουζάκια έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι ακριβώς πρεσβεύει το πρόσωπο ή το σύμβολο που έχουν στην στάμπα. btw πολύ σφίγγεται η κοπελιά και δεν κάνει.
LL_NEO Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ο καθένας είναι ελεύθερος να σχολιάζει,ας μάθει όμως πρώτα για ποιον μιλάμε,τι έχει κάνει κλπ κι ας μη μιλάει για 40% που στην τελική ούτε πλειοψηφία είναι ούτε και αποδείξεις έχω πως δεν είναι πρόβατα. Σιγά μωρε slipknot, ΟΚ ξέρω για ποιον μιλάμε, δε χρειάστηκα το wiki, και λοιπόν; Σιγά να μην πρέπει ο καθένας απο δω να ξέρει τον κάθε καριόλη προκειμένου να πει τη γνώμη του. Ειδικά αν ξέρεις για ποιον μιλάς θα έπρεπε να μη σου κάνει εντύπωση η συγκεκριμένη δήλωση. Λοιπόν είχα την ατυχία να είμαι Ελλάδα όταν ξέσπασαν τα επεισόδια, έφυγα και ξαναήρθα για τις γιορτές. Βλέπω μέσα σε 20 μέρες η βλακεία να έχει γίνει τόσο έντονη που να μπορείς πλέον να την πιάνεις στον αέρα. Αμφισβητούμε νόμους, δικαιολογούμε παράνομες πράξεις, τυρβάζουμε περί του ότι πρέπει η δικαιοσύνη να κάνει ελεύθερα τη δουλειά της αλλά, έχουμε δικάσει καταδικάσει κτλ κτλ έναν άνθρωπο. Έχει παραπεμφεί για ανθρωποκτονία απο πρόθεση (ενώ δεδομένου ότι μιλάμε για εξωστρακισμό το ερώτημα θα έπρεπε να είναι ανθρωποκτονία απο αμέλεια ή με ενδεχόμενο δόλο) και αν δεν βγει η απόφαση που γουστάρουμε η δικαιοσύνη είναι πουτάνα και οι δικαστικοί τον παίρνουν. Αν και Παναθηναικός στο πίσω μέρος του μυαλού μου θα ήθελα να έβγαζε το ΣτΕ αρνητική απόφαση για τον Παναθηναικό. Για να γίνει πορεία προς τα γραφεία της προστασίας των κορμοράνων και να δουν οι ινστρουκτορες τι εστι βερίκοκο χωρίς αστυνομική προστασία....
BaLsAmoMenos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Καλά ρε παιδιά, τι και ποιούς συγκρίνουμε τώρα; BaLsAmoMenos, εγώ στη φωτό βλέπω μια τραγικότατη αντίθεση. Σαν τον Che. Ολόκληρη τη ζωή του πολεμούσε τον καπιταλισμό και πάλι η φωτογραφία του κατέληξε κάπου ανάμεσα στα trendy μπλουζάκια του κάθε βολεμένου επαναστάτη. Και αμφιβάλλω αν έστω το 10% όσων κυκλοφορούν με αντίστοιχα μπλουζάκια έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι ακριβώς πρεσβεύει το πρόσωπο ή το σύμβολο που έχουν στην στάμπα. btw πολύ σφίγγεται η κοπελιά και δεν κάνει. Το παιδι με την EZLN μπλουζα το ξερεις και απο χτες να υποθεσω? Επισης, οποιος κατεβαινει στις πορειες για σενα ειναι "βολεμενος επαναστατης", η κανω λαθος? Εσυ που δεν κατεβαινεις καθολου, μπορουμε να πουμε οτι εισαι απλα "βολεμενος" ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.