Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμία κατάχρηση εξουσίας. Αν κάποιος κάνει ενα αδίκημα και αντιστέκεται κατά της αρχής τον συλλαμβάνεις με τη βία.

όσο για την τεκμηρίωση αυτά είναι βλακείες. Ακόμα και στο youtube βλέπεις τον αλήτη καθαρά να πετάει ότι είναι αυτό που πετάει και δεν μπορεί η αστυνομία να τους βρει? Και στην τελική τους μαζεύεις όλους όσους ήταν εκεί και τελείωσε. Για να πιούν τον καφέ τους πάντως δεν ήταν εκεί, ούτε για να κόψουν κίνηση.. Όποιος αισθάνεται μετά αδικημένος ας μην πήγαινε να τα σπάσει...

Όσο για τα υπόλοιπα έχεις δίκιο, αλλά είναι οι απαντήσεις που δυστυχώς ισχύουν..

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από τα χθεσινά επεισόδια συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα. Τα έξι για κλοπή εμπορευμάτων, ενώ ο έβδομος για παράνομη οπλοφορία. Στο σακίδιο του τελευταίου, που συμμετείχε στο πλιάτσικο, βρέθηκε μια κοντόκανη καραμπίνα. Οι συλληφθέντες, απολογήθηκαν νωρίτερα στον εισαγγελέα και θα παραπεμφθούν αύριο στο αυτόφωρο...εβγαλε την καραμπινα βολτα ο αλλος.. χαχαχαχα

Αναρχικοί του e-shop έκαψαν το πλαίσιο :P

WTF :P

Δημοσ.
15χρονος ήταν αλλα τί σημασία έχει αυτό;

Ωραία δηλαδή να βγει η αστυνομια στους δρόμους και οποιον βλέπει να σπάει αμάξια να του ρίχνει στο ψαχνό. Δεν είμαστε καλά.

1ον, αυτοι που ειναι στο δρομο και σπανε αμαξια τους αξιζει μια τεραστια τιμωρια!

Οχι ο θανατος βεβαια, αλλα ξερω γω να τους πυροβολησουν στο ποδι να μεινουν παραλυτοι για παντα ή να μπουνε φυλακη για 30 χρονια.

Και καθε προσπαθεια δικαιολογησης τους ειναι βλακωδης!

2ον αν ο αστυνομικος πυροβολησε στο εδαφος την ωρα που βρισκοταν σε σταση αυτοαμυνας διοτι πχ ξερω γω δεχοταν βροχη απο μολοτοφ, τοτε καλα εκανε και πυροβολησε και δεν πρεπει να τιμωρηθει.

Αν πυροβολησε χωρις να ειναι σε αυτοαμυνα και χωρις να απειλειται φανερα, τοτε πρεπει να τιμωρηθει.

3ον αν ο νεαρος ηταν ανεγκεφαλος και εκανε επεισοδια χωρις να ξερει γιατι τα κανει ή ακομα και να ξερει, και το εκανε για να το παιξει αντιδραστικος ή για να εκτονωθει, τοτε καλα να παθει που σκοτωθηκε. Ναι ετσι ειναι. Η ηλιθιοτητα πληρωνεται.

Αν θες να αλλαξεις τον κοσμο βρισκεις αλλους τροπους να το προσπαθησεις χωρις να ρημαζεις τα παντα και τις περιουσιες ανθρωπων που δεν φταινε σε τιποτα.

Αν βεβαια απλα ηταν περαστικος και πηγε απλα να δει τι γινεται, τοτε τι να πω? Κριμα.

Μίλησα το βράδυ με 2 φίλους που είδαν το περιστατικό με τα μάτια τους από διπλανή καφετέρια. Ο ένας μάλιστα έτρεξε και μαζί με άλλους έκανε τεχνητή αναπνοή στο παιδί.

Εν ψυχρώ δολοφονία. Εν ψυχρώ δολοφονία, μετά από φραστικό διαπληκτισμό. ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ. Κανένας αποκλεισμός, κανένα πέσιμο, κόσμος στα μπαλκόνια να βλέπει, ούτε μια γρατζουνιά στο περιπολικό τους και στους ίδιους.

Εγω μιλησα με 33 φιλους που ειδαν το περιστατικο απο διπλανη καφετερια επισης. Και μου ειπαν οτι αυτα που λες δεν ισχυουν.

Οπως καταλαβαινεις σε ειρωνευομαι γιατι πολυ απλα θελω κανω φανερο το γεγονος οτι ο καθενας μπορει να βγει και να πει το δικο του, την δικη του ιστορια δηλαδη του πως εγιναν τα γεγονοτα.

Και ολα αυτα που λετε για εν ψυχρω δολοφονια, για εριξε στο εδαφος με κλιση 60°, για εφαγε 50 μολοτοφ, οτι τον πυροβολησε στο στηθος επιτηδες, εγω και οι περισσοτεροι τα ακουμε βερεσε.

Δημοσ.
Από τα χθεσινά επεισόδια συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα. Τα έξι για κλοπή εμπορευμάτων, ενώ ο έβδομος για παράνομη οπλοφορία. Στο σακίδιο του τελευταίου, που συμμετείχε στο πλιάτσικο, βρέθηκε μια κοντόκανη καραμπίνα. Οι συλληφθέντες, απολογήθηκαν νωρίτερα στον εισαγγελέα και θα παραπεμφθούν αύριο στο αυτόφωρο...εβγαλε την καραμπινα βολτα ο αλλος.. χαχαχαχα

WTF :P

Και ο Κύπριος αντιστάθηκε στους ασφαλίτες και προσπάθησε να ξεφύγει...

Και η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα φέτος...

Λέμε και καμιά μαλακία να γουστάρουμε;

Δημοσ.

Θα γεμίσει ο σέρβερ με τις 500 σελίδες κι ακόμη άκρη δεν θα έχει βγει..

Γιατί όλα τα λένε οι εξής δύο φράσεις:

Η έκφραση "γυμνή αλήθεια" έχει εφευρεθεί για να μπορεί ο καθένας να την ντύνει όπως τον συμφέρει.

καθώς και αυτή:

Infinitus est numerus stultorum

Ειναι ατέλειωτος ο αριθμός των ηλιθίων...

Εγώ θα το παραλάψω το τελευταίο σε

"Ειναι ατέλειωτος ο αριθμός των οπαδών που μετατρέπονται σε ηλίθιους"

Πραγματικά δεν υπάρχει επικοινωνία.

Οι μισοί δικαιολογουν τα πάντα στους μπάχαλους και οι άλλοι μισοι επικροτουν τον πυροβολισμό.

:shock:

Παντου σε αυτη την χώρα, πρώτα η ομάδα μου, το κόμμα μου, ο πρόεδρος μας, η εταιρεία μου, η αγαπημένη μαρκα αυτοκινήτων μου, η εταιρεία VGA μου, ...:rolleyes:

Τέτοιο οπαδιλίκι!

Τέτοιο αγελαίο ένστικτο...

Η γνώμη μου για το θέμα, είναι ότι τόσο οι " " " αγωνιστες" " " όσο και οι επιτηρητες τους, είναι για τα πανυγύρια.

Οι " " " προοδευτικοί " " " σπάνε το αμάξι του γείτονα για να τον ξυπνήσουν(!) από τον κοινωνικοπολιτικό λήθαργο του και να τον εκδικηθουν για τον καταναλωτικό του χαρακτήρα. :rolleyes:

Οι αστυνομικοί, εχουν εκπάιδευση της πλάκας, ηττοπαθή ψυχολογία, τρώνε ξύλο χωρίς να αντιδρουν όπως θα έπρεπε (συλλήψεις + μπόλικα χρονάκια στους μπάχαλους) και τις λίγες φορες που το κάνουν είτε τους αφήνουν την επόμενη ή πίανουν λάθος άτομα ή ξαπλώνουν κι έναν κάτω...

ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...:mad:

Δημοσ.
Τι να σου απαντήσω ρε φίλε. Έχουμε χάσμα στα όσα πιστεύουμε και προσπαθούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλον.

Εσύ βλέπεις τους αναρχικούς και όσους αντιδρούν ως επικίνδυνους.

Επικίνδυνους βλέπω όσους ορμάνε σε ό,τι βρούν με σκοπό να το σπάσουν. Όσους βαράνε με πέτρες, καδρόνια και molotov α-δι-α-κρί-τως. Όσους βρίζουν, απειλούν και πετούν πέτρες στους πολίτες που βγαίνουν στα μπαλκόνια τους. Όσους νομίζουν πως μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν χωρίς συνέπειες.

Αλήθεια, πόσες φορές είδες να καίνε πολυκατοικίες πολιτών;

Δεκάδες φορές στο παρελθόν. Τρείς φορές σήμερα. Και ακόμα είναι 18:30.

Πόσες φορές είδες να καίνε περίπτερα

Ρώτα τον περιπτερά έξω από τα bnb στην Ακαδημίας. Και τις μισές καφετέριες της περιοχής.

να χτυπάνε άσχετο κόσμο και να ευθύνονται αυτοί για τα χημικά που ρίχνουν οι μπάτσοι;;;

Οχι βέβαια, πάντα οι μπάτσοι ρίχνουν πρώτοι. Και όταν οι αντιεξουσιαστές μπουκάρουν σε μια πορεία για να τα κάνουν πουτάνα, όοοοχι, δεν προπυλακίζουν κανέναν.

Αφού, μεταξύ μας, όλοι αντιεξουσιαστές είναι βρε.

Ο στόχος δεν είναι ο απλός κοσμάκης και τα μαγαζιά των μεροκαματιάρηδων.

Αυτό να το πείς στα μούτρα όλων των (ανασφάλιστων) καταστηματαρχών που καταστράφηκαν τα τελευταία δέκα χρόνια.

Στόχος είναι οι τράπεζες. Ναι είναι αυτές στις οποίες χρωστάνε οι γονείς σου τις πιστωτικές.

Οι γονείς μου δεν έχουν πιστωτικές. Keep them out of this πρίν κλιμακωθεί το ζήτημα.

Στόχος είναι τα πολυκαταστήματα που βαράνε αλύπητα τις τιμές.

Pathetic excuse.

Στόχος είναι τα κτήρια του κράτους και τα υπουργεία που συμβολίζουν αυτό το τότε όμορφο κράτος που μας προσέχει...

Η πολυκατοικίες στην Αλεξάνδρας και στα Εξάρχεια είναι του κράτους;

Στόχος είναι οι προστάτες του κράτους που βγαίνουν στον δρόμο με σκοπό να χτυπήσουν, να πνίξουν στα χημικά και να σπείρουν φόβο.

Ενώ το κάθε στραβογαμημένο κωλόπαιδο με κουκούλα και κράνος δεν σπέρνει φόβο; Αλλά είπαμε, όχι μόνο δεν είναι επικίνδυνοι, αλλά δεν προκαλούν κιόλας.

Give me a fucking break mate.

Σε ποια χώρα ζείτε ρε γαμώτο και δεν μπορείτε να δείτε ότι μας κοροϊδευουν;

Στην χώρα που εσύ επέλεξες να καντηλιάζεις και να επαναστατείς κατά της δια του λόγου και εκ του ασφαλούς.

Δικαίωμά σου να εκφράζεις την αγανάκτησή σου για το matrix, όχι όμως έτσι.

Δημοσ.
Πως σχολιάζετε το γεγονός οτι ο εισαγγελέας άσκησε κατά του δράστη δίωξη για ανθρωποκτονία απο πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία;

Εφαρμοσε το νόμο οπως θα επρεπε να κανει για καθε τετοιο περιστατικο.

Δημοσ.

Μεταπτυχιακός φοιτητής είμαι στη Σουηδία, απόφοιτος πανεπιστημίου Πληροφορικής, που μόνος μου πληρώνω τις σπουδές μου.

Σε ποια χώρα ζείτε ρε γαμώτο και δεν μπορείτε να δείτε ότι μας κοροϊδευουν;

1ον αυτό για να ξεκινήσω ήρεμα.

Τι να σου απαντήσω ρε φίλε. Έχουμε χάσμα στα όσα πιστεύουμε και προσπαθούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλον.

1) Εσύ βλέπεις τους αναρχικούς και όσους αντιδρούν ως επικίνδυνους. Αλήθεια, 2) πόσες φορές είδες να καίνε πολυκατοικίες πολιτών;

3) Πόσες φορές είδες να καίνε περίπτερα, να χτυπάνε άσχετο κόσμο και να ευθύνονται αυτοί για τα χημικά που ρίχνουν οι μπάτσοι;;;

1)Δεν είναι επικίνδυνοι οκ. Πόσο καιρό έχεις να περάσεις από Εξάρχεια για πες μου?

2+3)Για πέρνα μια βόλτα αυτή την στιγμή από Γκύζη και Αλεξάνδρας διασταύρωση να δεις τι είναι καμένο και τι άκαυτο ή σου πέφτει μακριά?

Ο στόχος δεν είναι ο απλός κοσμάκης και τα μαγαζιά των μεροκαματιάρηδων.

Στόχος είναι οι τράπεζες. Ναι είναι αυτές στις οποίες χρωστάνε οι γονείς σου τις πιστωτικές.

Στόχος είναι τα πολυκαταστήματα που βαράνε αλύπητα τις τιμές.

Στόχος είναι τα κτήρια του κράτους και τα υπουργεία που συμβολίζουν αυτό το τότε όμορφο κράτος που μας προσέχει...

Στόχος είναι οι προστάτες του κράτους που βγαίνουν στον δρόμο με σκοπό να χτυπήσουν, να πνίξουν στα χημικά και να σπείρουν φόβο.

Στόχος αυτή την φορά δεν υπήρξε. Χέστηκα τι ακούς και τι διαβάζεις αυτές τις μέρες στη ζούγκλα και στο κάθε κανάλι εγώ από μια βόλτα είδα καμένες περιουσίες πολιτών, μαγαζιά πολιτών και μαζί με αυτά και ένα μεγάλο σουπερμαρκετ που έτυχε να είναι στο δρόμο. Τώρα άκουσα και για το πλαίσιο, καλά πήγανε, χτύπησαν την εκμετάλλευση και το κράτος στη ρίζα του.

Μέχρι τώρα που διάβαζα αν και όχι σε όλα συμφωνούσα με τον τρόπο γραφής σου. Αλλά εσύ για να αποδείξεις αυτά που λες πήγες στο άλλο άκρο οπότε μου ήρθε η όρεξη να γράψω λίγα αφού 25 σελίδες τώρα όλοι κάτι είπαν. Δεν υποστηρίζω ούτε την αστυνομία, ούτε τους αναρχικούς ευτυχώς έχουν μπόλικους υπερασπιστές και οι δυο εδώ μέσα, απλά ότι δεν μου κολλάει μου αρέσει να το κάνω quote.

Δημοσ.

@Barbatilas --- Το πιο σωστο post που διαβασα σημερα εδω μεσα.

Τωρα το τοπικ μπορει να κλειδωθει.

Δημοσ.
Όσοι είπαν πως δεν λυπούνται το παιδί είναι αχαραχτίριστοι

Δεν ειναι καθολου αχαρακτηριστοι!

Γιατι να λυπηθω για καποιον που δεν ξερω? Και μαλιστα οταν μαλλον τα ζητουσε ο οργανισμος του? Οποιος μπλεκεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες!

Αν ηταν να λυπαμαι για καθε παιδι που πεθαινει, τοτε οταν ξερω οτι 18000 παιδια καθε μερα πεθαινουν απο την πεινα, θα επρεπε να μην κανω τιποτα αλλο απο το να κλαιω και να οδυρομαι ολη την ωρα.

Σκασιλα μου λοιπον. Αν πεθανε αδικα, κριμα, πολυ κριμα, αλλα ως εκει. Σιγα μην κλαιω κιολας.

Εσυ αραγε βγαινεις στα φορουμ καθε μερα και εκφραζεις την λυπη σου για τα 18000 παιδια που πεθαινουν απο την πεινα καθε μερα? Δεν σε εχω δει....

Πως? Δεν ακουσα?

Δημοσ.
Και στην τελική τους μαζεύεις όλους όσους ήταν εκεί και τελείωσε. Για να πιούν τον καφέ τους πάντως δεν ήταν εκεί, ούτε για να κόψουν κίνηση...

τι τελειωσε ακριβως;

μετα η ελλαδα θα ειναι μια καινουργια χωρα;

8α αναστηθει ο πιτσιρικας;

αλλα

ελα μωρε ενα κωλοπαιδο ητανε..

τι εκανε τετοια ωρα εξω;

ενταξει τον σκωτοσανε χωρις λογο αλλα..

ξερεις περπατουσε στα εξαρχεια

οποτε αναρχικος εγληματιας ητανε και αν δεν ητανε θα μπορουσε να γινει..

ασε που μπορει να ειχε και μακρυα μαλλια

για αυτο παιδια ολοι σπιτι μη βγαινετε εξω και σας την αναψει κανας καμποης

ευτυχως που εχουμε δημοκρατια και μπορουμε να διαμαρτυρηθουμε για τη περιουσια μας τουλαχιστον

Δημοσ.

Σας εχει τυχει πολλες φορες...για παραδειγμα, να σας βριζουν το μπιπ της μανουλας που σας γεννησε και να μην αντιδρασετε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ με παρομοιο τροπο?

Θα "πλακωνοσασταν στο ξυλο" ενδεχομενως με τον αγνωστο που σας το ειπε, ακομα και αν ηταν για ασημαντη αφορμη?

Αν ναι, και πανω στην παλη, "κατα λαθος"(το "επιτηδες" στην περιπτωση που συζηταμε μενει να αποδειχθει απ'τον ιατροδικαστη) τον σκοτωνατε, θα φταιγατε???

Θα μου πειτε προφανως, ας μην εμπλεκα εξαρχης κτλ, αλλαααα... δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για σας(ατυχημα, εν βρασμω και δεν ξερω γω τι αλλο)?

Απ'την αλλη, σας εχει τυχει πολλες φορες να ερθουν "ειδικοι φρουροι", εκει που πινετε το καφε σας, να σας ζητησουν το λογο(ποσο μαλον να στρεψουν οπλο προς εσας και την παρεα σας) στο "ασχετο"?

Αν σας συμβαινει αυτο 1-2 φορες την εβδομαδα, συγχαρητηρια, μπορειτε να το πειτε και να με βουλωσετε.

Θα μου πειτε οτι μιλαω υποθετικα και οντως ετσι ειναι, αλλα υπαρχει καποιος σ'αυτο το thread μεχρι τωρα που γνωριζει ΟΛΗ την αληθεια για το συμβαν και δεν μιλαει με υποθεσεις???

Αν τελος, παμε στο γνωστο "το αποτελεσμα μετραει", σιγουρα η αφαιρεση μιας ανθρωπινης ζωης(ποσο μαλον ενος παιδιου-οσο μ@λ@κισμενο και αν ητανε), δειχνει το πατο που εχουμε πιασει πλεον.

Δημοσ.

παρακαλω τους "σωτηρες μας απο το ματριξ" να πανε να καψουν και τα κοσμηματοπωλεια της μανας του παιδιου και να καψουν και την τραπεζα που ειναι διευθυντης ο πατερας.. αμα δε χτυπησουμε το κακο απο τη ριζα του , το ματριξ θα υπαρχει για παντα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...