Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις συνναναστροφες μου με παρα πολλα ατομα (λογω εργασιας)

παρατηρω παρα πολλους ανθρωπους με πολλη χαμηλη νοημοσυνη ....

Μή που πείς!Μαζί με τα λαχεία δίνεις δώρο και τεστ της MENSA;:lol:

Μήν ξεχνάς πάντως απο ποιούς βγάζεις τα προς το ζήν...

το ερωτημα λοιπον ειναι ....

Πως μπορουν λοιπον μερικοι με πολυ χαμηλο δεικτη νοημοσυνης ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να αποφασιζουν - ψηφιζουν και για το συνολο των πολιτων (και για μενα) ???

Democracy is a bitch!Με την ίδια λογική γιατί μπορείς εσύ να ψηφίζεις και να αποφασίζεις με την ψήφο σου για εμένα ή πώς μπορώ και εγώ με την σειρά μου να αποφασίζω για κάποιον άλλο;Το Iq δέν είναι γνώμονας επιλογής.Σε τελευταία ανάλυση, η ψήφος είναι δικαίωμα.

Προσωπικα θεωρω (δεν ειμαι ρατσιστης και σε καμια περιπτωση δεν θελω να κριθω ως τετοιος ...

Φλερτάρεις όμως επικίνδυνα με την νοοτροπία του ρατσιστή

...γιατι εχω βιωσει τον ρατσισμο σε πολυ ασχημες καταστασεις στα παιδικα μου χρονια) απαραδεκτο το οτι επιτρεπεται τετοια ατομα να εχουν δικαιωμα ψηφου .... (ειναι παρα πολυ επικινδυνο)

Αν όντως ήταν οι καταστάσεις τόσο άσχημες όσο υποστηρίζεις,σάν παθών θα έπρεπε να κατακρίνεις αυτού του είδους τη συμπεριφορά/λογική και όχι να την υποστηρίζεις.

Απαράδεκτο μπορεί να θεωρηθεί επίσης και το γεγονός οτι τα ίδια άτομα χαμηλού IQ και περιορισμένης αντίληψης,χρεώνονται όπλο και live ammo κατα την στρατιωτική τους θητεία.

Όπως και να χεί,αν αισθάνεσαι απέχθεια προς το σύνταγμα και τα δικαιώματα που δίνει σε "χαζούς" ανθρώπους,μπορείς να παραδώσεις την ταυτότητά σου και να την κάνεις για Μαλδίβες...

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

axaxouxa, λεγεται οτι την περιοδο της χουντας βγαλανε αδειες ταξι, περιπτερων, λαικης και λαχείων (κυρίως αυτοι) πολυς συντεταγμένος κόσμος. Ελπιζω να μην ανηκεις σε αυτους. Ειδικα αυτοι οι ταξιζτηδες, 2-3 φορες το χρονο μπαινω σε ταξι και μου εχει τυχει 2 φορες να εξυμνουν τον Παπαδοπουλο.

Παρεπιπτοντος έχουμε μια στη δουλεια στην οποια επιασα μια μερα συζητηση και για να μην τα πολυλογο μου ελεγε οτι υποστηριζει τη χουντα και στο ερωτημα μου "Μα καλα, δηλαδη θες να αποφασιζει ένας για σενα χωρις να υπολογιζεται γενοκοτερα τη γνωμη σου?" μου απαντησε "φυσικα!!". Βεβαια οπως καταλαβαινει κανεις η συζυτηση μας εκει τελειωσε. Πιο πριν παντως αφου μου αποκαλυψε οτι η χουντα τους βοηθησε (ο πατερας της δεν ειχε στον ηλιο μοιρα και του δώσανε αδεια για ιχθυοπωλειο), με αποκαλεσε προτασταντη :P. Προφανως το συνδιασε με το διαμαρτυρομενος και υπεθεσε οτι εχει να κανει με την πολιτικη. Απολιτικος κόσμος που υποστηριζει καποιον με γνωμονα το προσωπικο του συμφερον και οχι το συλλογικο.

Αυτο λοιπον που πρεπει να γινει αγαπητε αχαχουχα ειναι πολυ μεγαλυτερο απο τη συνειδηση στις κάλπες. Και αυτο γιατι κανενα απο τα διαθεσιμα κόμματα δεν έχει τα φόντα να κανει κατι καλό. Χρειάζεται παιδεία και παιδεια δεν προκειται κανενα κομμα να σου προσφερει γιατι δεν τους συμφερει. Δυστυχως λοιπον την παιδεια πρεπει να την διεκδηκησουμε (που αυτο δεν σημαινει οτι θα σπασουμε τα καταστηματα του κοσμακη που σπανε οι μπατσοι)...Υπ οψιν οτι απο τη στιγμη που μπουν τα θεμελια για σωστη παιδεια, χρειαζεται τουλαχιστον μισος αιωνας για να φανουνε τα πρωτα αποτελεσματα κατα την εκτιμηση μου (και μαλλον λιγα λεω).

Δημοσ.
Υπ οψιν οτι απο τη στιγμη που μπουν τα θεμελια για σωστη παιδεια, χρειαζεται τουλαχιστον μισος αιωνας για να φανουνε τα πρωτα αποτελεσματα κατα την εκτιμηση μου (και μαλλον λιγα λεω).

δηλαδή δεν θα προλάβουμε τα αποτελέσματα?

α δεν έρχομαι! άμα δε το ζήσω δε με νοιάζει...

(η λογική του μέσου ανθρώπου που περιμένουμε να λυτρώσει

και να λυτρωθεί...)

:o

Δημοσ.

α δεν ερχομέ! άμα δε το ζήσω δε με νοιάζει...

(η λογική του μέσου ανθρώπου.)

Μου επιτρέπεις; :P

"α δεν ερχομέ! άμα δε με συμφέρει δε με νοιάζει..."

(η λογική του μέσου ανθρώπου.)

Τώρα για το περι δημοκρατίας και νοημοσύνης ας μην σχολιάσω καλύτερα.

Με κάλυψε ο τένσι.

Ξεκινήσαμε μια κουβέντα για ένα τραγικότατο γεγονός. Φτάσαμε να σχολιάζουμε τα παράπλευρα, αναμενόμενο. Αλλά το να βγαίνει ο καθένας να λέει το μακρύ του και το κοντό του, ε νισάφι πια.

Άλλωστε ξέρετε τι λένε για τις απόψεις.

Δημοσ.
Στις συνναναστροφες μου με παρα πολλα ατομα (λογω εργασιας)

παρατηρω παρα πολλους ανθρωπους με πολλη χαμηλη νοημοσυνη ....

το ερωτημα λοιπον ειναι ....

Πως μπορουν λοιπον μερικοι με πολυ χαμηλο δεικτη νοημοσυνης ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να αποφασιζουν - ψηφιζουν και για το συνολο των πολιτων (και για μενα) ???

Αρχίζω το Prozac.

Δημοσ.

ναι, το προζακ είναι ελαφρώς καλύτερο από την βότκα, και ελαφρώς χειρότερο από την αυτοκτονία :-)

εντιτ: το βρήκα επιτέλους...

post-53717-12906297894_thumb.jpg

Δημοσ.

"Διαβάζαμε τα τελευταία χρόνια συνέχεια' date=' για την ανύπαρκτη Ελληνική νεολαία, για τα παιδιά που μεγαλώνουν με τα game boy.....

Για την αντιγραφή της ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ"

ANAΓΝΩΣΤΗΣ τροκτικού

http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_3455.html

Μην χασομερατε ΚΑΘΟΛΟΥ τοτε ....

Καψτε ΟΛΗ την ΕΛΛΑΔΑ Χριστουγεννιατικα αρχιζοντας απο τα ΣΠΙΤΙΑ σας ....

ψάχνοντας για "Σύμπραξη Πολιτών / sibraxi.politon", πέφτω σε υπογραφές "Ανδρέαs Αντωνίου", και "Αναστάσιος Καζαντζίδης". Βλέπω και κειμενα της "σύμπραξής" να φιλοξενούνται απο την Lemonia Larisaia ( ; ) με τα πανέμορφα μάτια και τα ακόμη πιό όμορφα blogs

Μερικοί λένε "δείξε μου τους φίλους σου, να σου πώ ποιός είσαι", και άλλοι λένε οτι αυτό το γνωμικό ειναι μια μπαρούφα.

αλλα αν σε αυτή την περίπτωση ισχύει, (δε λέω οτι ισχύει, λέμε ΑΝ... ), τοτε axaxouxas, τα παρεξήγησες τα παιδιά.

;)

------------------------------------------------------------------------------

ασχετάρα κουίζ :lol: : πώς γίνεται ο Θεό-δωρος και ο max να ανήκουν στην ίδια παρέα; δεν τα γνωρίζω τα παιδιά, απλα απο τα avatars τους μου δημιουργήθηκε η απορία.

Θεό-δωρος -> images.jpg max -> assassins+creed.jpg

Δημοσ.

Όπως μπορούν και άτομα με περιορισμένη αντίληψη (θελημένα ή μη) να γράφουν στο παρών thread.

Δημοσ.

Τι γνώριζε η ΕΛ.ΑΣ. για τους κουκουλοφόρους απο "TO BHMA", 14/12/08, της Lambrakis Press S.A.

αποσπάσματα...

Τι γνώριζε η ΕΛ.ΑΣ. για τους κουκουλοφόρους

Η Αστυνομία άνοιξε ξανά τον ασκό του Αιόλου τη στιγμή που' date=' όπως η ίδια εκτιμούσε, οι «αντιεξουσιαστές» βρίσκονταν στα κάτω τους

[/i']Β. Γ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

«Oι ομάδες αντιεξουσιαστών είχαν τους τελευταίους μήνες περιορισμένη δραστηριότητα. Μετά τη δολοφονία όμως του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρόυ υπάρχουν φόβοι για μεγάλη ενίσχυσή τους και για πολλαπλασιασμό των επιθέσεών τους.Και γι΄ αυτό βέβαια φταίμε εμείς». Πρόκειται για το βασικό (και πλέον επικίνδυνο) συμπέρασμα αναφορών και εκθέσεων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

... ... ... ... ...

Ως το μοιραίο σαββατόβραδο. Οταν άνοιξε ξανά ο ασκός του Αιόλου. Και όπως παρατηρεί ανώτερος αξιωματικός, «η ΕΛ.ΑΣ. έβγαλε μόνη της τα μάτια της ανοίγοντας όχι δρόμο αλλά λεωφόρο για την ανάπτυξη της δράσης των κουκουλοφόρων».

... ... ... ... ...

το 2007 παρατηρήθηκε σημαντική μείωση των επιθέσεων και των κινητοποιήσεων των αντιεξουσιαστών, το ίδιο χρονικό διάστημα σημειώθηκαν 147 συλλήψεις σε σύνολο 450 προσαγωγών. Το 2006, οπότε οι ενέργειες των ατόμων από τον αναρχικό χώρο ήταν τριπλάσιες, είχαν γίνει μόλις 77 συλλήψεις σε 460 προσαγωγές. Οι «κουκουλοφόροι», σύμφωνα με τα στοιχεία που καταγράφονται στην έκθεση της Κρατικής Ασφάλειας, ήταν ως τουλάχιστον το περασμένο Σάββατο περί τα 800 άτομα, ... ... ... ... ...

Αλλα 2.200 άτομα του αναρχικού χώρου υπολογίζεται ότι δραστηριοποιούνται στην υπόλοιπη χώρα... ... ... ... ...«Είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδειχθεί η συμμετοχή τους σε επεισόδια ή εμπρηστικές επιθέσεις» παρατηρούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. «εκτός και αν συλληφθούν επ΄ αυτοφώρω»

... ... ... ... ...

Το προφίλ των «κουκουλοφόρων» ορισμένες φορές αποτελεί ένα ακόμη πρόβλημα για την Αστυνομία, όπως σημειώνεται στην έκθεση. Στις αντιεξουσιαστικές ομάδες αναφέρεται ότι «συμμετέχουν γόνοι πλουσίων οικογενειών αλλά και παιδιά δικαστών,κρατικών παραγόντων, πολιτικών προσώπων και άλλων». Σε πρόσφατη επίθεση αντιεξουσιαστών δύο από αυτούς έχασαν τα κινητά τους τηλέφωνα. Τα μάζεψαν από τον δρόμο οι αστυνομικοί. Η άρση του απορρήτου των κλήσεων έδειξε ότι ανήκαν σε γιους ανώτατων δικαστικών.

... ... ... ... ...

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει προσπαθήσει χωρίς επιτυχία να εντοπίσει τα ηλεκτρονικά ίχνη δημιουργών sites αντιεξουσιαστικών οργανώσεων στο Ιnternet

... ... ... ... ...

«οι περισσότερες εντολές για τις αιφνιδιαστικές συγκεντρώσεις και επιθέσεις των αντιεξουσιαστών δίνονται μέσω SΜS». ... ... ... ... ... μήνυμα έφθασε ως και στο κινητό τηλέφωνο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...