Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κι εγω, την κρίση μας την ώρα που πατάμε "reply" στο παρόν Θέμα.

Σωστο. Δεν ειναι ευκολο να διακρινει και να κρινει κανεις το ποσοστο συμμετοχης του θεματος που αναλυω στην αλυσιδα που οδηγει τους ανθρωπους στο δρομο και την χωρα σε κριση μεσα απο το θανατο του 15χρονου που μελεταμε.

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επισης έχω μια απορία. Γιατι η τιμωρια του Πολιτικου για ενα σκανδαλο που εχει ζημιωσει τη χώρα κάμποσα εκατομυρια ευρω πλήτωντας ουσιαστικα ολους τους πολιτες ειναι η παραιτηση όταν ο Πολίτης για κάτι σχεδόν ασημαντο καταληγει για πλακα στη φυλακή?

Ποιά παραίτηση ρε φίλε, μας δουλεύεις? :P Αφού δεν υπήρχε ποτέ καμία ευθύνη. Ούτε έγιναν ποτέ μοιραία λάθη. Σε κανένα επίπεδο.

Είμαστε μια χώρα που σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις παγκοσμίως, έχουμε συνήγορο υπεράσπισης τον... Κούγια.

Δεν πρόκειται να μας λυπηθεί κανείς με λίγα λόγια. Εκειιιί! Στην μάπα! Εισαγγελάτο και Τριαρουφιανόπουλο με καλέσμένους τον Κούγια και τον Ψωμιάδη. Πάρε να χεις!

Δημοσ.
Τελικά ήταν αεροβόλο ή πυροβόλο των 0.22;

"Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η λεπτή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο 16χρονος προκειμένου να αφαιρεθεί από την παλάμη του η βολίδα. Οι πληροφορίες της zougla.gr ότι ο πυροβολισμός προήλθε από πιστόλι 22 χιλιοστών επιβεβαιώθηκαν, καθώς το τραύμα που έφερε το παιδί ήταν μήκους 22 χιλιοστών και διαμετρήματος 6,5 χιλιοστών.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας, στην περιοχή δεν υπήρχαν αστυνομικοί σε υπηρεσία και το πιθανότερο σενάριο, σύμφωνα πάντα με την ΕΛΑΣ, είναι κάποιος περίοικος να ενοχλήθηκε από την παρουσία των παιδιών και να πυροβόλησε προκειμένου να τους εκδιώξει."

Δημοσ.
αυτος που εγραψε το αρθρο δεν ξερει πολλα απο οπλα ε?

Τι να σου πω εγώ αντιγραφή έκανα :-)

Για να το λες μπορεί και να μην ξέρει.

Δημοσ.

22 χιλιοστών όπλο. Μάλιστα...

Κάτι τέτοιο δηλαδή. Χα χα χα.

384px-ZU-23-2-Unimog-batey-haosef-1.jpg

Αφού γραφουν που γράφουν γιατί δεν το ψάχνουν λίγο περισσότερο;

Δημοσ.

Αδειασα τα pm μου, όποιος νιώθει μοναξιές ή θέλει να ακούσει κάνα καντήλι μπορεί να επικοινωνήσει.

(σορρυ, στο offtopic ήθελα να το post-άρω αυτό).

Δημοσ.
Αδειασα τα pm μου, όποιος νιώθει μοναξιές ή θέλει να ακούσει κάνα καντήλι μπορεί να επικοινωνήσει.

(σορρυ, στο offtopic ήθελα να το post-άρω αυτό).

Μπα;;; Ευαισθητοποιήθηκες;

Δημοσ.
22 χιλιοστών όπλο. Μάλιστα...

Κάτι τέτοιο δηλαδή. Χα χα χα.

384px-ZU-23-2-Unimog-batey-haosef-1.jpg

Αφού γραφουν που γράφουν γιατί δεν το ψάχνουν λίγο περισσότερο;

Υπάρχουν τα 0.22, για συντομία 22άρια, που αναφέρονται σε χιλιοστά της ίντσας.

Δημοσ.

Ότι και αν ήταν, το συμβάν είναι πως άλλος ένας μαθητής βρέθηκε σε στόχο, και νομίζω τυχαία δεν είχαμε νέο θύμα.

(σε περίπτωση που ξεχάστηκε η ουσία της είδησης).

Δημοσ.
Υπάρχουν τα 0.22, για συντομία 22άρια, που αναφέρονται σε χιλιοστά της ίντσας.

Το 22 αναφέρετε σε 0.22 ίντσες ή 22 εκατοστά της ίντσας. Όχι σε 22 χιλιοστά της ίντσας. 22 χιλιοστά της ίντσας είναι 0.5 χιλιοστά του μέτρου περίπου όσο μία τρίχα χοντρή.

http://en.wikipedia.org/wiki/Caliber

Δημοσ.

Οι επιθέσεις στους μαθητές νομίζω δείχνει πως υπάρχει ολοκληρωτικός κορεσμός στην αγορά εργασίας.

Εντάξει, σοβαρεύομαι, συνεχίστε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...