eNiRuL Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Ήσουν στο νοσοκομείο μήπως? Αν ναι, πέθανε καλά? Γύρισε σπίτι του? Για πες για πες.Και ππσς, μην κρυφοροτήσεις το τροκτικο πάλι θα σε μαλώσω Αρκετά με την παραπληροφόρηση και το κουκούλωμα! Θες να πεις μήπως ότι διαψεύστηκε από το troktiko? Γιατί στα λινκ σου παραθέτουν στο troktiko.blogspot.com το οποίο αν ξέρεις να διαβάζεις δεν είναι η ΓΑΔΑ. Εγώ πάντως εκείνες τις ημέρες είδα στις ειδήσεις, σε σοβαρό δελτίο (όχι STAR) ότι όντως ο αστυνομικός πέθανε κτλ κτλ. Και κάθομαι κουβαρασμένος σε μια γωνία και σκέφτομαι συνεχώς: Γιατί δεν το δημοσιοποιούν, γιατί δεν το δημοσιοποιούν??? Γιατί το πέρασαν τα κανάλια στα ψιλά γράμματα του 1' λεπτού και δεν κάνανε αναλύσεις επι αναλύσεων για αίτια θανάτου κλπ... Αυτός δεν ήταν άνθρωπος? Δεν ήταν έλληνας? Μήπως ήταν εγκληματίας? που αντί να πυροβολησει τους επιτιθέμενους έκατσε και τις έφαγε? Θυμόσαστε την περίπτωση, να μην τα ξαναλέμε! *Δεν υποστηρίζω κανέναν έναντι άλλου. Θα πρέπει όμως να θυμόμαστε, και να κατακρίνουμε οποιονδήποτε χρησιμοποιεί τη βία από μίσος/τσαμπουκά ως μέσο επιβολής. ** Ήρεμα με afentik7 κτλ. Όποιος έχει αντίθετη άποψη δεν έχει λέπρα, ή την αντικρούουμε με επιχειρήματα, ή το βουλώνουμε, δεν έχουν νόημα προσωπικοί χαρακτηρισμοί και επιθέσεις. Εγώ πάλι είδα να το διαψεύδει ο πατέρας του σε εφημερίδα αλλά και πάλι μερικοί μπορεί να πούνε οτι λέει ψέματα κ αυτός.... http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8777&pubid=2036740
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ok eNiRuL that was pure pwnage...thank u
liopyr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ πάλι είδα να το διαψεύδει ο πατέρας του σε εφημερίδα αλλά και πάλι μερικοί μπορεί να πούνε οτι λέει ψέματα κ αυτός.... http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8777&pubid=2036740 ________
Filos19 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 σορρυ ε. :lol::lol::lol::lol::lol: σε καλό σου..., μου' φτιαξες την μέρα πάλι. Τόσο μαζεμένο failure σε ένα post θέλει τέχνη, σε ευχαριστούμε. Ευχαριστώ ευχαριστώ, αν και δεν είπα τίποτα για αστείο... μπορεί να έχεις όντως bad sense of humor τι να πω. Όποιος θέλει να πει κάτι, να μιλάει σαν άνθρωπος. Μα το τρωκτικό ήταν η πηγή. Και κατόπιν, διέψευσε τον εαυτό του.Άσε που επίσημο ανακοινωθέν από τη ΓΑΔΑ δεν είδα. Το troktiko σίγουρα το έκανε γνωστό, και μετά το διέψευσε. Το είδα όμως και στις ειδήσεις που "λογικά" θα έκαναν και έρευνα πριν το ανακοινώσουν, σε αντίθεση με το troktiko που αναρτά οτι του στέλνουν τυχαίοι αναγνώστες. Εγώ τουλάχιστον διάβασα από το τροκτικό την "είδηση" του θανάτου, κατόπιν την διάψευση αυτής και μετά από αυτό είδα στις ειδήσεις ότι πέθανε αστυνομικος αλλά...στα ψιλά γράμματα. Τώρα τι αληθεύει, δεν ξέρω, το τι είδα λέω. (καλύτερα έτσι)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 πιστεύω ότι μπορείς να διαβάσεις το άρθρο στο site του Έθνους για να δεις τι αληθεύει... (btw δεν είπες καν σε ποιου καναλιού τις ειδήσεις το είδες )
Skia11 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 http://www.skai.gr/master_story.php?id=103438 Αρκετά ενδιαφέρουσες ματιές στα γεγονότα.
Filos19 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 πιστεύω ότι μπορείς να διαβάσεις το άρθρο στο site του Έθνους για να δεις τι αληθεύει... (btw δεν είπες καν σε ποιου καναλιού τις ειδήσεις το είδες ) Όντως, σ'αυτό έχεις δίκιο, αλλά δεν θυμάμαι. :-D Πάντως ήταν κάποιο από τα μεγάλα σίγουρα. Μικρή σημασία έχει πλέον, άλωστε προβλέπω ότι σε λίγο καιρό θα έχουν ξεχαστεί όλα, αστυνομικοί, Αλέξης, Αλέξης ...σφαίρες, εξοστρακισμοί κτλ
ANHLIKOS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Τίποτα δε θα ξεχαστεί. Θα ξεχαστεί φιλε!! Η μεγαλύτερη αδυναμία μας και το καλύτερό τους οπλο. Ειναι η εξαιρετικά βραχεία μνημη μας.
anterovgaltis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 http://www.skai.gr/master_story.php?id=103438 Αρκετά ενδιαφέρουσες ματιές στα γεγονότα. Πραγματι ενδιαφερουσες αποψεις. Ομως: Το να κρινεις σημερινες καταστασεις, προβληματα, αναγκες με βαση τα αιτηματα, τον τροπο διεκδικισης με βαση τον Μαη του 68 και παλαιοτερα γεγονοτα (η και λιγο νεοτερα) ειναι τουλαχιστον αφελες. Οι καιροι εχουν αλλαξει, τα προβληματα εχουν αλλαξει οι αναγκες επισης αλλα και ο τροπος με τον οποιο υπερασπιζονται τα κεκτημενα αυτοι τους οποιους "μαχεσαι". Οταν νοσταλγεις και μενεις προσκολημενος στην δικια σου εποχη τοτε καταντας απλα δεινοσαυρος. Δεν αναλυεις τα γεγονοτα, δεν βλεπεις τι εχει αλλαξει γενικα δεν βλεπεις περα απο τη μυτη σου. Μπορει τοτε τα θελω να ηταν ελευθερια λογου και η μαχη κυριως ιδεολογικη. Δεν σημαινει οτι σημερα τα αιτηματα μιας μεριδας της κοινωνιας (μικρη μεγαλη ... αλλη συζητηση) εξακολουθουν να ειναι τα ιδια. Ο σημερινος "πολεμος" (πολλα εισαγωγικα) (θα) ειναι για ανθρωπινες συνθηκες διαβιωσης μπορει και επιβιωσης.
FilipposMD Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Μπράβο μπράβο! Και το 2004 το έκαναν κάποιοι στους Ολυμπιακούς για τον Μπους, το έκαναν και κάποιοι άλλοι σήμερα. Αύριο λέω να πάω κι εγώ να απλώσω ένα πανό στην Ακρόπολη "Κούλα σ'αγαπάο, μοι μαφύνεις!". Πραγματικά είναι αδύνατο να νικήσεις τη βλακεία!
vaso7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Τώρα αν πω οτι άρχισε ο "ψηλός" τις φουστιές για να βγάλει τον μπάτσο τρελό θα είμαι πολύ καχύποπτη???
sno0py Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Μπράβο μπράβο! Και το 2004 το έκαναν κάποιοι στους Ολυμπιακούς για τον Μπους, το έκαναν και κάποιοι άλλοι σήμερα. Αύριο λέω να πάω κι εγώ να απλώσω ένα πανό στην Ακρόπολη "Κούλα σ'αγαπάο, μοι μαφύνεις!". Πραγματικά είναι αδύνατο να νικήσεις τη βλακεία! Πω πω ρεσιταλ δινεις...
gf030 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Τώρα αν πω οτι άρχισε ο "ψηλός" τις φουστιές για να βγάλει τον μπάτσο τρελό θα είμαι πολύ καχύποπτη??? Καθολου, θα ελεγα Το ειχα πει αρκετες σελιδες παραπισω για πλακα, αλλα απο οτι φαινεται... Μην ξεχνας οτι τις πρωτες μερες που ανελαβε ο... μπασκετμπολιστας την υπερασπιση του μπατσου, τονισε οτι " εχει τρια παιδια και δυο αδελφια με νοητικα προβληματα" Σημερα τον εβαλε να παιξει ξυλο με τον αλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.