FarCry Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Λιοπυρ, το αφήνω στην δική σου κρίση αν ήταν ειρωνικό ή κυριολεκτικό . ξέρεις υπάρχουν και τα emoticons προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.... -----Προστέθηκε 17/12/2008 στις 05 : 23 : 16----- Φωτογραφίες από την Boston Globe.. http://www.boston.com/bigpicture/2008/12/2008_greek_riots.html http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2460630&postcount=2153 near dr. evil -----Προστέθηκε 17/12/2008 στις 05 : 25 : 12----- Freakster καταπληκτικές φωτογραφίες! να βλέπεις και τα δικά μου links καμια φορα... -----Προστέθηκε 17/12/2008 στις 05 : 54 : 36----- αυτό θεωρείτε πολιτικο post? -----Προστέθηκε 17/12/2008 στις 05 : 55 : 51----- επίσης η γριά τι ήθελε με τα MAT? -----Προστέθηκε 17/12/2008 στις 06 : 15 : 14----- Η ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Κούγια: "Οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μακρής και Αλέξιος Κούγιας ανακοινώνουν ότι σήμερα 16/12 στο δικηγορικό γραφείο των... αδελφών Σιούφα με την παρουσία του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ Χάρη Γρηγορίου και των νομικών συμβούλων των κ. Κωνσταντίνου Μακρή, Μιχάλη Ραψωμανίκη και Θεοφάνη Καταπόδη, ο πρώτος μεταβίβασε στον δεύτερο ποσοστό 50% των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Ο κ. Κωνσταντίνος Μακρής αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου και ο κ. Αλέξιος Κούγιας τη θέση του αναπληρωτή Προέδρου και του Γενικού Διευθυντού. Για τις λεπτομέρεις της συμφωνίας θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στην Πάτρα εντός 48 ωρών με κοινή παρουσία του κ. Κωνσταντίνου Μακρή και του κ. Αλέξιου Κούγια". Ο κ. Κούγιας αρκέστηκε να πει: "Ναι είναι αλήθεια, αύριο ερχόμαστε στην Πάτρα να παραθέσουμε συνέντευξη Τύπου".
liopyr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ξέρεις υπάρχουν και τα emoticons προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.... Και αν συνυπολογίσει κάποιος τα προηγούμενα γραφόμενα της paschalias, κάθε άλλο παρά ειρωνικό μπορεί να θεωρήσει το συγκεκριμένο post.
paschalia Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Για να σου λύσω την απορία,ήταν κυρίως μια δόση μαύρου χιούμορ,αλλά και κυριολεκτικό. Όταν έγραφαν στην ανακοίνωση Να μετατρέψουμε τους δημόσιους χώρους – τους δρόμους, τις πλατείες, τα πάρκα, τις σχολές -σε χώρους αδιαμεσολάβητης έκφρασης. και είδαμε επι τρεις μέρες αυτή την αδιαμεσολάβητη έκφραση, μ'έπιασε ένας μικρός-μικρούλης πανικός και είπα ότι τρέχω να κλειστώ στο σπίτι μου. Μετά βέβαια θυμήθηκα ότι είχαν βάλει φωτιά και σε μια πολυκατοικία και σε ένα φροντιστήριο και είδα το μάταιο του να θεωρώ ασφαλές και το σπίτι μου ..
cassidy Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Για να σου λύσω την απορία,ήταν κυρίως μια δόση μαύρου χιούμορ,αλλά και κυριολεκτικό. Όταν έγραφαν στην ανακοίνωση και είδαμε επι τρεις μέρες αυτή την αδιαμεσολάβητη έκφραση, μ'έπιασε ένας μικρός-μικρούλης πανικός και είπα ότι τρέχω να κλειστώ στο σπίτι μου. Μετά βέβαια θυμήθηκα ότι είχαν βάλει φωτιά και σε μια πολυκατοικία και σε ένα φροντιστήριο και είδα το μάταιο του να θεωρώ ασφαλές και το σπίτι μου .. Αν τους φοβάσαι τόσο πολύ, νομίζω το πιο ασφαλές μέρος είναι δίπλα τους. Δεν καίνε ο ένας τον άλλο απ'όσο ξέρω. Αν πάνε να κάψουνε το σπίτι σου μπορείτε να το συζητήσετε κιόλας και να το γλιτώσεις. Έτσι δεν κινδυνεύεις από τίποτα, μόνο από καμιά εξοστρακισμένη σφαίρα, καμιά γίδα βραστή ή αν έχεις αλλεργίες σε χημικά. Και προς αποφυγή παραξήγησης -><-
liopyr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Για να σου λύσω την απορία,ήταν κυρίως μια δόση μαύρου χιούμορ,αλλά και κυριολεκτικό. Όταν έγραφαν στην ανακοίνωση και είδαμε επι τρεις μέρες αυτή την αδιαμεσολάβητη έκφραση, μ'έπιασε ένας μικρός-μικρούλης πανικός και είπα ότι τρέχω να κλειστώ στο σπίτι μου. Μετά βέβαια θυμήθηκα ότι είχαν βάλει φωτιά και σε μια πολυκατοικία και σε ένα φροντιστήριο και είδα το μάταιο του να θεωρώ ασφαλές και το σπίτι μου .. Μάλλον έχω "bad sense of humor", αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός πως δεν μου φάνηκε καθόλου αστείο. Μου φάνηκε απλά μία τελείως επιφανειακή απάντηση άμεσα επηρεασμένη από την τρομολαγνεία που πουλάνε τα ΜΜΕ. Δεν σε παρεξηγώ αν φοβάσαι. Κι εγώ φοβάμαι. Και οι μπάχαλοι φοβούνται, και οι διαδηλωτές, ακόμα και οι χοντρόπετσοι επαγγελματίες-τραμπούκοι ΜΑΤάδες φοβούνται. Σε παρεξηγώ όμως όταν εθελοτυφλείς μεταφράζοντας τον φόβο σε πανικό. Ειδικά όταν το γράφεις αυτό δημόσια, και υπάρχει η πιθανότητα να το εκλάβουν και άλλοι έτσι. Μία χαρά την κάνουν την "δουλειά" τους τα ΜΜΕ. Φτάνει και περισσεύει. (non-emotion post)
random Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Eίναι πολύ εύκολη η δουλειά του δημοσιογράφου...Αντίθετα' date='θέλει πολύ μεγάλα αρχίδια ένας δικηγόρος ...[/quote'] Ναι αλλα ο σκοπος δεν αγιαζει τα μεσα ...αυτό το είχα διαβάσει πρωτη φορά σε ενα βιβλίο θρησκευτικών σε κάποια τάξη γυμνασίου. Ο συγγραφέας του, υποθέτω το χει ξεχάσει πιά, οπότε εσύ πρέπει να είσαι απο τους "τελευταίους μοϊκανούς" που ακόμα το πιστεύουν.
paschalia Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Λιοπυρ, μη τα παίρνεις όλα σοβαρά (Και στο λέει αυτό ή βασίλισσα του ''τοις μετρητοίς'') Δεν εθελοτυφλώ και δεν πανικοβάλλομαι . Αν πρόσεξες έγραψα ''ενα μικρό-μικρούλι'' (για να τονίσω την έννοια που του έδωσα), δεν έγραψα ότι θα τρέξω στα σουπερμαρκετς να κατεβάσω ακόμα και τις γατοτροφές . Όσο για τα χαμογελάκια , σπανίως τα χρησιμοποιώ . Δεν είμαι της ιδεολογίας ''Βάζω ένα χαμογελάκι και είμαι οκ σε ότι πω'' .
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Εννοείτε οτι θα είχαν άτομα μέσα στην πορεία να παρακολουθούν. Τι περιμένατε; Το θεωρείτε περίεργο; Το βιντεάκι ήταν μεγάλη καραγκιοζιά. Αν μας τον έδειχνε να σπάει βιτρίνες μάλιστα.
FarCry Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Στον ιερό βράχο της Ακρόπολης ανάρτησαν πανό οι μαθητές! Μέχρι εκεί έχουν φθάσει. Ρόμπα έχει γίνει όλο το Ελληνικό κράτος. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ To πανό έχει μήνυμα-κάλεσμα στην αυριανή Πανευρωπαϊκοί Ημέρα Αλληλεγγύης και Αντισταθείτε σε 4 γλώσσες από φοιτητές σε ειρηνική συνύπαρξη με τους φύλακες του ιερού βράχου. http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_9089.html
BANTAS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Ευτυχως που υπαρχουν οι μαθητες και οι φοιτητες δηλαδη! Κατα τα αλλα το δεντρο στολιστηκε μη χασουμε το χαρμοσυνο μηνυμα ερχομου του χριστουλη?
freedubus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Στον ιερό βράχο της Ακρόπολης ανάρτησαν πανό οι μαθητές! Μέχρι εκεί έχουν φθάσει. Ρόμπα έχει γίνει όλο το Ελληνικό κράτος. Πρώτη φορά βλέπεις να γίνεται αυτό; Γνωστό κόμμα είχε για μέρες κρεμασμένο το παπαροπανό του εκεί, και μάλιστα πριν τους ολυμπιακούς του 2004. Τουλάχιστον τώρα δεν εξυπηρετεί κομματικούς σκοπούς.
FarCry Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Κατα τα αλλα το δεντρο στολιστηκε μη χασουμε το χαρμοσυνο μηνυμα ερχομου του χριστουλη? δε πιστεύω να πάει κανένας κάφρος να το κάψει πάλι....θα τον σκίσω -----Προστέθηκε 17/12/2008 στις 11 : 48 : 42----- Πρώτη φορά βλέπεις να γίνεται αυτό; Γνωστό κόμμα είχε για μέρες κρεμασμένο το παπαροπανό του εκεί, και μάλιστα πριν τους ολυμπιακούς του 2004. Τουλάχιστον τώρα δεν εξυπηρετεί κομματικούς σκοπούς. δε θυμάμαι άλλη φορα πανο στην ακρόπολη....
BANTAS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 δε πιστεύω να πάει κανένας κάφρος να το κάψει πάλι....θα τον σκίσω Εγω παλι ελπιζω να καψουν και το δεντρο και το καρουζελ αυτη τη φορα. Καπως πρεπει να ζεσταινονται και οι αστεγοι.
freedubus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Και να καραμελώνει η ζάχαρη στα καζαντιμπί.
FarCry Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Και να καραμελώνει η ζάχαρη στα καζαντιμπί. αν δε κάνω λάθος είναι 2 λέξεις... http://www.greek-recipe.com/modules.php?name=News&file=article496
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.