firewalker Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Πληροφοριακά, είναι στο νοσοκομείο. Το ξέρω (10).
afentiko7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Συνεχίζω τώρα με κάποιες σκέψεις πάνω σε μαθητές, ΜΜε, Κούγηδες και ότι ήθελε προκύψει. Ο θανών ήταν ένα 15χρονο παιδί. Ολοι μας υπήρξαμε κάποιοι πιο ήσυχοι, κάποιοι πιο ανήσυχοι. Εγώ ας πούμε έκοβα τις κοπάνες από την άνοιξη λόγω αποβολών (για μαλακίες). Πάντως να με αποβάλλουν από σχολείο ούτε πέρασε από το μυαλό των καθηγητάδων. Βέβαια ήξερα άτομα που είχαν αλλάξει κανά δυο σχολεία δημόσια πάντα. Αλλά ρε πούστη μου να σε αποβάλλουν από 4 σχολεία και μάλιστα ιδιωτικά, ε δεν μπορεί να είσαι και το καλύτερο παιδί. Βέβαια ο καλός ο επιχειρηματίας δεν δίνει στυγνά τον πελάτη του, αυτό να λέγεται. Επιπλέον επειδή τυχαίνει ακόμα να μαθαίνω τι γίνεται στα οπαδικά στέκια (παρόλο που δεν πολυασχολούμαι, είναι αλήθεια) ενώ πιάσαν καμιά 50αριά άτομα στα επεισόδια στο πόλο, έπεσε λέει τηλεφώνημα και ενώ οι άλλοι κρατηθηκαν για καφεδάκι (αυτοί και οι χρυσαυγίτες χαίρουν τέτοιας μεταχείρισης) αυτός και ένας άλλος πήραν την άγουσα για τα σπίτια τους. Τώρα πως ενα παιδί που του άρεσε να μετράει τα άστρα και δεν του άρεσαν οι καβγάδες είχε τέτοια εξω και ενδοσχολική ζωή είναι κάπως περίεργο. Βέβαια εμένα στα τέτοια μου, δεν πα να ταν και ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης, σημασία δεν έχει το ποιόν του συμμαχητή σου, αλλά οι ιδέες του. Απλά γιατί όλοι αυτοί πήγαν να το βγάλουν προς τα έξω ως ένα άβουλο πλάσμα? Δε σας προβληματίζει Πέσαν λέει μετά να φάνε όλοι αυτοί τον Κούγια και τον ζητά που πυροβόλησε. Ε ναι γιατί οποιοσδήποτε κρατούσε όπλο και έβλεπε 50 άτομα με πέτρες να έρχονται κατά πάνω του δεν θα το χρησιμοποιούσε επ' ουδενί. Και ο δικηγορικός σύλλογος έστρεψε τα βέλη του ενάντια του Κούγια. Καθηστε ρε μάγκες εδώ βιαστές αιμομείκτες και λοιποί έχουν δικηγόρο, ο Κορκονέας γιατί να μην έχει? Αλλά το πιο περίεργο ήταν αυτό που μου παν 2 μαθητές μου. Μου λένε ρε συ ευτυχώς που ήταν οι καθηγητές μαζί μας. Ορισμένοι είχαν φέρει λέει γουώκυ τωκυ και μας λέγανε που να πάμε και τι να κάνουμε. Για τέτοια θλιβερά γεγονότα μιλάμε. Για καθηγητές που προτρεπουν τους μαθητες σε έκνομες πράξεις αλλά και θρασύδειλες εν συνεχεία. Αλλά τα ΜΜΕ κριτικάρουν τους μπάτσους που δεν παίρνουν λουλούδια. Ε ας ερχόταν κανάς Ματάς να μας προσφέρει λουλούδια... Αυτοί λοιπόν οι καθηγητές διαπαιδαγωγούν τα 14χρονα, και το χειρότερο τους μαθαίνουν να μην έχουν την ευθύνη των πράξεων τους. Πιάσανε λέει σήμερα 2 μαθητές και αμέσως εμφανίστηκαν από το πουθενά δικηγόροι. Ειναι τελείως διαφορετικό το να προσπαθείς να αποφύγεις τους εχθρους σου και άλλο να είσαι ευθυνόφοβος. Πάρτε παράδειγμα τη Μάινχοφ. Ποτέ δεν αρνήθηκε αυτά για τα οποία την κατηγορούσαν. Γι' αυτό και σήμερα αποτελεί σημείο αναφοράς. Τα σημερινά 14χρονα που τα χουν όλα όμως δε νομίζω να τα μνημονεύει κανείς αύριο.
Tsambo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Και συνεχιζεται η εμετικη επιθεση σε εναν νεκρο... (χωρις να σχολιασω τις χουντικες μ@λ@κιες για αλλαγη σχολειων κλπ κλπ...) http://www.moraitis-school.com/school/index.php?option=com_content&task=view&id=515
agpr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Όμνι, τελικά θα με κάνεις πιστό χριστιανό. Κάθε φορά που διαβάζω μηνύματά σου σταυροκοπιέμαι. Τέτοιο σταυροκόπημα ούτε σε εκκλησία.
gnsX Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Συνεχίζω τώρα με κάποιες σκέψεις πάνω σε μαθητές, ΜΜε, Κούγηδες και ότι ήθελε προκύψει............................................ Να ξες ότι ο κόσμος είναι μαζί σου
afentiko7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Και συνεχιζεται η εμετικη επιθεση σε εναν νεκρο... (χωρις να σχολιασω τις χουντικες μ@λ@κιες για αλλαγη σχολειων κλπ κλπ...) http://www.moraitis-school.com/school/index.php?option=com_content&task=view&id=515 Ρε φίλε αν εγώ σου σκαω για 5 χρόνια καμιά 50000 να δούμε εσύ αν θα λες μαλακίες για μένα ή θα με εξυψώνεις. Και ξαναλέω οι ΜΜεδες φταίνε που λέγανε για καλοκάγαθο παιδί κλπ. Ας λέγαν εξαρχής πως το παιδί ήταν ρέμπελος. Λες και όλοι οι συνειδητοποιημένοι αναρχικοί ήταν υποδείγματα πειθαρχίας. Και που κολλάει η χούντα εδώ πέρα. Ρε ξεπεράστε τις αριστερίστικες αντιλήψεις πλέον. Δεν υπάρχει αριστερά, δεξιά. Υπάρχει εκμεταλλευτής και εκμεταλλευόμενος. Πάντως αν όλοι εσεις ρίχνατε έστω και μια μολότοφ για πάρτη του ίσως ισοφαρίζαμε, αλλά ξέχασα καθόσασταν στην Κοραή 10 η ώρα πρωινιάτικα και εκ του ασφαλούς τα χώνατε στους μπάτσους. @gnsx εσύ είσαι ηλίθιος . Πάντως ακόμα δεν έχω δει κάποιον να κουοτάρει τα γραφόμενα μου και να τα αντιπαραθέσει.
gnsX Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 @gnsx εσύ είσαι ηλίθιος . +1 Πάντως ακόμα δεν έχω δει κάποιον να κουοτάρει τα γραφόμενα μου και να τα αντιπαραθέσει. Δεν υπάρχουν άτομα που να μπορούν,στο Δρομοκαΐτειο δεν έχουν internet
afentiko7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 +1 Δεν υπάρχουν άτομα που να μπορούν,στο Δρομοκαΐτειο δεν έχουν internet χα χα γελάσαμε. Καταρχήν είσαι και ρατσιστής και προς τους ψυχικά ασθενείς και κατά 2ον το να αποφεύγεις να απαντάς δηλώνει αδυναμία εύρεσης επιχειρημάτων
sodeli Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Συνεχίζω τώρα με κάποιες σκέψεις πάνω σε μαθητές, ΜΜε, Κούγηδες και ότι ήθελε προκύψει. Ο θανών ήταν ένα 15χρονο παιδί. Ολοι μας υπήρξαμε κάποιοι πιο ήσυχοι, κάποιοι πιο ανήσυχοι. Εγώ ας πούμε έκοβα τις κοπάνες από την άνοιξη λόγω αποβολών (για μαλακίες). Πάντως να με αποβάλλουν από σχολείο ούτε πέρασε από το μυαλό των καθηγητάδων. Βέβαια ήξερα άτομα που είχαν αλλάξει κανά δυο σχολεία δημόσια πάντα. Αλλά ρε πούστη μου να σε αποβάλλουν από 4 σχολεία και μάλιστα ιδιωτικά, ε δεν μπορεί να είσαι και το καλύτερο παιδί. Βέβαια ο καλός ο επιχειρηματίας δεν δίνει στυγνά τον πελάτη του, αυτό να λέγεται. Επιπλέον επειδή τυχαίνει ακόμα να μαθαίνω τι γίνεται στα οπαδικά στέκια (παρόλο που δεν πολυασχολούμαι, είναι αλήθεια) ενώ πιάσαν καμιά 50αριά άτομα στα επεισόδια στο πόλο, έπεσε λέει τηλεφώνημα και ενώ οι άλλοι κρατηθηκαν για καφεδάκι (αυτοί και οι χρυσαυγίτες χαίρουν τέτοιας μεταχείρισης) αυτός και ένας άλλος πήραν την άγουσα για τα σπίτια τους. Τώρα πως ενα παιδί που του άρεσε να μετράει τα άστρα και δεν του άρεσαν οι καβγάδες είχε τέτοια εξω και ενδοσχολική ζωή είναι κάπως περίεργο. Βέβαια εμένα στα τέτοια μου, δεν πα να ταν και ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης, σημασία δεν έχει το ποιόν του συμμαχητή σου, αλλά οι ιδέες του. Απλά γιατί όλοι αυτοί πήγαν να το βγάλουν προς τα έξω ως ένα άβουλο πλάσμα? Δε σας προβληματίζει Πέσαν λέει μετά να φάνε όλοι αυτοί τον Κούγια και τον ζητά που πυροβόλησε. Ε ναι γιατί οποιοσδήποτε κρατούσε όπλο και έβλεπε 50 άτομα με πέτρες να έρχονται κατά πάνω του δεν θα το χρησιμοποιούσε επ' ουδενί. Και ο δικηγορικός σύλλογος έστρεψε τα βέλη του ενάντια του Κούγια. Καθηστε ρε μάγκες εδώ βιαστές αιμομείκτες και λοιποί έχουν δικηγόρο, ο Κορκονέας γιατί να μην έχει? Αλλά το πιο περίεργο ήταν αυτό που μου παν 2 μαθητές μου. Μου λένε ρε συ ευτυχώς που ήταν οι καθηγητές μαζί μας. Ορισμένοι είχαν φέρει λέει γουώκυ τωκυ και μας λέγανε που να πάμε και τι να κάνουμε. Για τέτοια θλιβερά γεγονότα μιλάμε. Για καθηγητές που προτρεπουν τους μαθητες σε έκνομες πράξεις αλλά και θρασύδειλες εν συνεχεία. Αλλά τα ΜΜΕ κριτικάρουν τους μπάτσους που δεν παίρνουν λουλούδια. Ε ας ερχόταν κανάς Ματάς να μας προσφέρει λουλούδια... Αυτοί λοιπόν οι καθηγητές διαπαιδαγωγούν τα 14χρονα, και το χειρότερο τους μαθαίνουν να μην έχουν την ευθύνη των πράξεων τους. Πιάσανε λέει σήμερα 2 μαθητές και αμέσως εμφανίστηκαν από το πουθενά δικηγόροι. Ειναι τελείως διαφορετικό το να προσπαθείς να αποφύγεις τους εχθρους σου και άλλο να είσαι ευθυνόφοβος. Πάρτε παράδειγμα τη Μάινχοφ. Ποτέ δεν αρνήθηκε αυτά για τα οποία την κατηγορούσαν. Γι' αυτό και σήμερα αποτελεί σημείο αναφοράς. Τα σημερινά 14χρονα που τα χουν όλα όμως δε νομίζω να τα μνημονεύει κανείς αύριο. Έκανα το λάθος και το διάβασα όλο και τώρα έχασα την όρεξη για ζωή.
zinas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Οκ, λες ότι το σχολείο του δεν θέλει να τον κακολογήσει επειδή έδινε τόσα χρόνια λεφτά και απορρίπτεις την ανακοίνωσή του. Μπορείς εσύ να αντιπαραθέσεις κάποια πηγή που να λέει ότι έχει αποβληθεί από το σχολείο του? Και πράγματα του στυλ "άκουσα ότι αποβλήθηκε", "μου το είπε η κουμπάρα του ξαδέλφου μου" κλπ δεν είναι πηγές.
gnsX Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Καταρχήν είσαι και ρατσιστής και προς τους ψυχικά ασθενείς Δεν κατάλαβα γιατί,αφού σου μιλάω sorry Lucifer ///////////////////////////// Να απαντήσω τι; Σε 10 γραμμές,έχεις μπλέξει τις δικές σου ακριβέστατες πληροφορίες,την υπερασπιστική γραμμή του Κούγια,τα ΜΜΕ,τη Μάινχοφ,τους αιμομίκτες,τους καθηγητές και την αλήθεια και βγάζεις τελικό συμπέρασμα ότι τα 14χρονα τα έχουν όλα και κανένας δεν θα τα μνημονεύει άυριο. Έκαψα πολλά εγκεφαλικά κύτταρα αλλά όσο και να κατέβηκα το post σου πάλι ηλίθιο φαινόταν.
Tsambo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 ...Και που κολλάει η χούντα εδώ πέρα... Η χουντα κολλαει στο οτι υποστηριζεις οτι η εγκληματικη αντιμετωπιση ενος ανθρωπου δικαιολογειται εξαιτιας του (υποτιθεμενου) φακελωμενου παρελθοντος του...
afentiko7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Οκ, λες ότι το σχολείο του δεν θέλει να τον κακολογήσει επειδή έδινε τόσα χρόνια λεφτά και απορρίπτεις την ανακοίνωσή του. Μπορείς εσύ να αντιπαραθέσεις κάποια πηγή που να λέει ότι έχει αποβληθεί από το σχολείο του? Και πράγματα του στυλ "άκουσα ότι αποβλήθηκε", "μου το είπε η κουμπάρα του ξαδέλφου μου" κλπ δεν είναι πηγές. Κατά πρώτον είπα ότι δεν με νοιάζει ο πρότερος βίος του. Εμένα με ανησυχεί το γεγονός ότι όλα τα κανάλια είπαν πως είχαμε να κάνουμε με ένα αγγελούδι. Δηλαδή αν ήταν πρεζόνι, χωρίς μάνα και πατέρα δε θα μας ένοιαζε, όπως δεν μας νοιάζουν και τόσα άλλα παιδιά. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι ήταν ένα πλουσιοπαίδο, ένα παιδί των ΒΠ. Αυτό δεν αλλάζει. Προσπαθούν να βγάλουν τη ρετσινιά τους οι αριστεροί με τις δεξιές τσέπες. Εμένα με προβλημάτισε το γεγονός ότι δεν είδα κανέναν 30αρη στα επεισόδια. Δλδ κάποιον του 93. Οι μπάτσοι λένε πως πίασαν 2, μπορεί αλλά οι υπόλοιποι που είναι? Μήπως φτιάχτηκαν, μήπως μιλάμε για αναρχιλίκι και επαναστατιλίκι από μερικούς? Τώρα δεν βλέπω το λόγο ο Κούγιας να διαδώσει φήμες. Δεν ξέρω κανά νόμο που λέει αν χτυπήσεις κακό μαθητή τρως λιγότερα χρόνια, αλλά πιστεύω πως οπως η Σπυράκη ξέρει καλύτερα νεοδημοκράτες βουλευτές, ο Νικολακόπουλος ξέρει καλύτερα τον Πατσα παρά τον Ντιόγο έτσι και ο Κούγιας ξέρει καλά τι συζητείται μέσα στους κύκλους των μπάτσων. Εμένα πάνω από όλα με προβληματίζει η στάση των ψευτοειρηνιστών. Λένε να μην βαράει η αστυνομία. Δεκτόν, πράξη βίαιη αλλά εξισου βίαιη είναι και η ρίψη μολότωφ. Αρκετοί ματατζήδες βρίσκονται στο νοσοκομείο (όχι ότι με απασχολεί ιδαιτερα Τα χει αυτά το φύλαγμα των αφεντικών). Δεν είδα κανά κανάλι που είναι εναντίον της βίας να τους πάρει συνέντευξη. Που στην τελική εργαζόμενοι είναι και οι ματάδες, σκυλιά των αφεντικών τους, γουρούνια αλλά εργαζόμενοι. Στην τελική δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Αλέξη. Θα το θυμόμαστε χρόνια γιατί χάρη σε αυτόν ζήσαμε το προοιμιο του νέου κόσμου και της καταστροφής του παλιού. Οσοι ήταν στο δρόμο δευτέρα βράδυ δεν μπορεί να μην ένιωσαν μέσα τους μια αγαλλίαση έστω λίγων λεπτών. Γιατί ενώ Σαββάτο βράδυ ήμασταν οργισμένοι απλά (ίσως και λίγο σοκαρισμένοι), Δευτέρα βράδυ ήμασταν συνειδητοποιημενοι. Το θέμα είναι οι αβανταδόροι της αριστεράς που καπηλεύονται αγώνες άλλων. @gnsx. εσύ δλδ πιστεύεις πως τα 14χρονα της εκάλης, της Ν.Ερυθραίας και της Αγ. Παρασκευής δεν τα έχουν όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.