Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ερώτηση, προς φίλταους (όψιμους) υποστηρικτές των...μπλε ανθρώπων (Από το πολύ βιάγκρα, ή είναι στρουμφάκια τελικά?) :)

Το σάββατο, κατέβηκα στη συγκέντρωση/διαμαρτυρία μπροστα στη βουλή.

από το πρωί ήταν εκεί τα παιδιά από το εκπαιδευτήριο που πήγαινε ο αλέξης.

το μεσημέρι, είχε περίπου 3-4.000 κόσμου, που είχε ΜΟΝΟ 4 πανό, και δεν φώναζε ούτε ένα σύνθημα...

(Σημείωση: Την ώρα που κατέβηκα εγώ, δεν είχε ούτε έναν αστυνόμο,σε ΦΑΝΕΡΟ σημείο).

ο κόσμος καθόταν ήρεμος, κάτω, στο δρόμο, και όσο περνούσε η ώρα, δεν αλλαζε κάτι!

(Σημείωση: Πολύς κόσμος μεγάλος σε ηλικία, στα 50-55, πολύς κόσμος να μιλάει πολιτικά, αλλά και πολλοί ξένοι δημοσιογράφοι, ανακατεμένοι με το πλήθος, να κάνουν ερωτήσεις, να προσπαθούν να μάθουν τι γίνεται,και ΓΙΑΤΙ...Εγώ μίλησα με μια κινέζα δημοσιογράφο, καθώς και με κάποιους σουηδούς)!

Μετά από περίπου 1.30 ώρα, όπου έγινε και η αλλαγή στους εύζωνες χωρίς κανένα πρόβλημα, σκάνε από το πουθενά, καμιά 30αριά κρανιοφόροι μπάτσοι από μπροστά, άλλοι τόσοι από πίσω (να κόψουν...την έξοδο προς τα σκαλιά του συντάγματος?), και άλλοι τόσοι από δεξιά.

Όπως γνωρίζει οποιοσδήποτε έχει παρεβρεθεί σε πορεία, η ξαφνική εμφάνιση των "υπαιτίων" για την τόση βία, πάντα προκαλεί! Ο κόσμος σηκώθηκε όρθιος, κινήθηκε προς τους μπάτσους, οι οποίοι ΦΥΣΙΚΑ άρχισαν αμέσως να μιλάνε στον κόσμο (Δεν καταλαβαινα τι έλεγαν από εκεί που ήμουν), και ΦΥΣΙΚΑ επίσης, έριξαν αμέσως την π@π@ρια-σπρέι, το οποίο και έπεσε στα μάτια ενός φωτογράφου που ήταν εκεί (εκτός από στόκοι, δεν έχουν και σημάδι)! Ευτυχώς, επειδή ακριβώς στην διαμαρτυρία υπήρχαν πολλοί μεγάλοι (Σε ηλικία) ανθρωποι, κατάφεραν να ηρεμήσουν τον κόσμο, ο οποίος πέταξε 4-5 μπουκάλια νερό κ κοκα κολα στους μπάτσους!

Επίσης, αρχίζουν να τρέχουν μπάτσοι πάνω στη βουλή, το οποίο πάντα πανικοβάλει τον κόσμο, ενώ και άλλοι άρχισαν να παρατάσονται μπροστά στους τσολιάδες! Το όλο σκηνικό που δημιουργησαν τεχνιέντως οι ίδιοι είχε νόημα, καθώς και εγώ, όπως και πολύς άλλος κόσμος, φοβούμενος κλιμάκωση των επεισοδίων, αρχίσαμε να φεύγουμε, αφήνοντας τελικά ούτε 3.000 κόσμου μέχρι το βράδυ. (ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έγινε τίποτα)!

Αν όμως ξεκινούσε μανούρα εκεί, σίγουρα θα έφταιγε....ο σύριζα, τα παιδιά, οι μαθητές , οι φοιτητές, οι υποκινητές, ο τσε γκεβαρα, οι πακιστανοί, οι τούρκοι πράκτορες, και φυσικά ο μαραντόνα! Και θα έβγαιναν ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ, αυτοί που είναι πάνω, με την παπαρήγα την καλή (την τσόντα ντε, που έλεγαν τότε στη σειρά "Απαραδεκτοι"), να γεμίσουν κατηγορίες και να ρίξουν βέλη....

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν όμως ξεκινούσε μανούρα εκεί, σίγουρα θα έφταιγε....ο σύριζα, τα παιδιά, οι μαθητές , οι φοιτητές, οι υποκινητές, ο τσε γκεβαρα, οι πακιστανοί, οι τούρκοι πράκτορες, και φυσικά ο μαραντόνα! Και θα έβγαιναν ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ, αυτοί που είναι πάνω, με την παπαρήγα την καλή (την τσόντα ντε, που έλεγαν τότε στη σειρά "Απαραδεκτοι"), να γεμίσουν κατηγορίες και να ρίξουν βέλη....

Οι οικολογοι φταινε!Σε αντιποινα που καιγονται τα δαση αυτοι καινε τις πολεις!

Δημοσ.

Το σάββατο, κατέβηκα στη συγκέντρωση/διαμαρτυρία μπροστα στη βουλή.

Δεν εχει σημασια αν συμφωνω ή οχι μαζι σου..Θελω να επισημανω οτι στην τηλεοραση λενε απιστευτες π@π@ριες και οτι κατα τη γνωμη μου δε πρεπει καν να εχει αποψη αν καποιος δεν εχει κατεβει να δει απο κοντα τι και πως γινεται (και δεν εννοω να περασει να δει απο τα 200 μετρα τα επεισοδια και να φυγει...)

Δημοσ.
Δεν εχει σημασια αν συμφωνω ή οχι μαζι σου..Θελω να επισημανω οτι στην τηλεοραση λενε απιστευτες π@π@ριες και οτι κατα τη γνωμη μου δε πρεπει καν να εχει αποψη αν καποιος δεν εχει κατεβει να δει απο κοντα τι και πως γινεται (και δεν εννοω να περασει να δει απο τα 200 μετρα τα επεισοδια και να φυγει...)

Συμφωνώ, πολύ δύσκολο να σχηματίσει κανείς γνώμη από τις μαλακίες που λέγονται στην tv.

Δημοσ.

Πάιδες κάποιος μου έκανε ή καταφερε να πείσει τον mod για ban για μία βδομάδα, χωρίς να βρίσω κανένα συγκεκριμένο χρήστη

Δεν με πειράζει που έγινε αυτό, ίσως να προκάλεσα κάποιον, αλλα θα μπορουσε να διαγραφεί απλα το μύνημα, την στιγμή που υπήρχαν πραγματικα hardcore μυνήματα κι όχι να μην μπορώ ΚΑΝ να έχω δνατότητα πρόσβασης στο forum.

Δεν έμαθα ποτε τον λόγο. :confused:

Μπορώ να μάθω το γιατί.

Sorry και για το off topic. :X

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς συνέβη και ευχαριστώ τον klainmaingr που κατάφερε εν τέλει να με πείσει να μπανάρω τον βαρβατίλα.

Πέραν αυτού, ο δημόσιος σχολιασμός ποινών απαγορεύεται από τους κανόνες, για όποια απορία από δω και χάμω, με πμ. Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Αυτό ακριβώς συνέβη και ευχαριστώ τον klainmaingr που κατάφερε εν τέλει να με πείσει να μπανάρω τον βαρβατίλα.

Πέραν αυτού, ο δημόσιος σχολιασμός ποινών απαγορεύεται από τους κανόνες, για όποια απορία από δω και χάμω, με πμ. Ευχαριστώ!

Didn't know it. Soz.

Κατα τα άλλα barbatilla μην με αρχίσεις στα πμ, lucifer is kidding.

Δημοσ.

Ενταξει παιδια , δεν ήξερα ούτε κανείς με προειδοποίησε έστω μια φορα.

Γραφω και σε άλλα φόρα με διαφορερικους κανόνες. Δεν είχα ποτε πρροβλήματα ούτε με χρήστες ούτε με μοντς. Εδώ είστε τεχνολογικό στεκι κι όχι γενικου ενδιαφέροντος.

Απλα μου κακοφάνηκε που με "καταραστήκατε" για τόσο πολύ ενώ εγώ δεν ήξερα τι και πως. ΑΚόμη χειρότερα δυσαρεστήθηκα που ΔΕΝ μπορουσα καν να δω το θέμα ούτε κα να μπω αλλου εκτός αποό την κεντρική σελίδα.

Τοπυλάχιστον αν είχα πρόσβαση θα είχα δυνατότητα να ξέρω τι λαμακία έκανα, διαβάζοντς τα σχόλια των επόμενων χργηστών. :X

Αντιλαμβάνομαι ότι θα σας είχαν γίνει τα νεύρα τσατάλια με 200 σελιδες "σκληρου ροκ" μόνο στο συγκεκριμένο θέμα, αλλα μια προειδοποίηση θα μου ήταν υπεραρκετη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και σόρυ για το off topic.

Δημοσ.

Γαμώ το κράτος μου μέσα!

Ρε παιδιά εσάς δεν σας κακοφάνηκε που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν απευθύνθηκε στον λαό για τα τελευταία συμβάντα; Τόσο μαριονέτα;

Off topic:

Barbattilas, υπήρξαν 4 τουλάχιστον προειδοποιήσεις. Από Luci και paredwse. Προσωπική προειδοποίηση ναι, ίσως να μην είχες.

Το λέει και πάνω πάνω:

Μπλα Μπλα Χαλαρή κουβέντα για ό,τι δεν έχει θέση στα άλλα forum. Συζήτηση σε ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο για όλα τα θέματα. Απαγορεύονται μόνο τα πολιτικά θέματα. Προσωπικές επιθέσεις και βρισιές θα οδηγούν στο κλείδωμα ή και στην διαγραφή του topic.

Δημοσ.
Γαμώ το κράτος μου μέσα!

Ρε παιδιά εσάς δεν σας κακοφάνηκε που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν απευθύνθηκε στον λαό για τα τελευταία συμβάντα; Τόσο μαριονέτα;

Πληροφοριακά, είναι στο νοσοκομείο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...