Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσον αφορά τις καταθέσεις.

Πρόσφατα ήμουν παρόν σε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ ατόμων της Ο.Π.Κ.Ε. και εμπόρων ναρκωτικών (όπου ένας έμπορος έφαγε μία στο κεφάλι). Ήμασταν 4 φίλοι στο περιστατικό. Μπροστά όμως, ποιο μπροστά και θα ήμασταν με τρύπια μπουφάν... Όταν τέλειωσε το πανηγύρι μας πήραν κατάθεση. Ε, δεν πιστεύετε πόσο διαφορετικές ήταν! Μην σας φαίνεται παράξενο αν μία κατάθεση σας μοιάζει "περίεργη". Εκείνη την ώρα, γίνονται όλα τόσο γρήγορα...

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο Χριστός και η Παναγία :X.

Πότε κηρύχθηκε ο ταξικός πόλεμος;

Από ποιον;

Και πώς κατέληξες στο συμπέρασμα πως ο νεκρός ήταν συνειδητοποιημένος α/α;

Ελάχιστα διαφέρεις από τον ένστολο δολοφόνο. Γιατί αν έχουμε ταξικό πόλεμο, ο ένστολος δολοφόνος είναι στρατιώτης, και ο μακαρίτης αντάρτης, τότε δεν υπάρχει φόνος.

Όμνι, ασχολήσου καλύτερα με κάτι άλλο. Γουστάρεις να φαντάζεσαι τον εαυτό σου επαναστάτη και ήρωα πολέμου, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι γελοίο, είναι αποκρουστικό.

Δημοσ.
Και τι σε νοιάζουν τα λεφτά ρε όμνι, αυτά τα πράματα είναι αστικοί θεσμοί.

Υπάρχουν τόσες αυτόνομες κοινότητες ανά τον πλανήτη, πήγαινε εκεί και ψάρευε και τρώγε πορτοκάλια και ζήσε επιτέλους την έκσταση της κολλεκτιβοποίησης.

Αστο το θέμα των κολλεκτίβων. Πονεμένη ιστορία. Η θα καταλήξεις στη Χριστιανία να ζεις απλά και έξω να ζεις με 2 μερσέντες ή αν είσαι μορμόνος αναγκαστικά θα έχεις αιμομικτικές σχέσεις.

@agpr 15 χρονών δεν πας στα εξάρχεια αν δεν είσαι συνειδητοποιημένος. Φόνος υπάρχει, απλά είναι φόνος σε έναν πόλεμο και έτσι πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε. Ταξικός πόλεμος υπάρχει από τότε που οι ανθρωποι αποφάσισαν να "οργανωθούν". ναι οκ εσύ είσαι μικροαστός, μπήκες στο δημόσιο, έχεις tv, φαί βγάζεις δηλητήριο στους μαθητές περί ειρήνης και λοιπών μαλακιών αλλά επέτρεψε μου να χω διαφορετική γνώμη. Προσθεού δεν είμαι επαναστάτης. Επαναστάτες είναι οι ερυθρές ταξιαρχίες, η RAF, ο γιαπωνεζικος κόκκινος στρατός και σε μικρότερο βαθμο οι αναρχικοί που κλέβουν τράπεζες και απορρίπτυν τη μισθωτή σκλαβιά όπως οι μη συνειδητοποιημένοι ληστές του Ουέστ αλλά και οι συνειδητοποιημενοι όπως ο Μεσρίν, Ο Δημητράκης κλπ.Αυτοί ναι κάνουν πράξη το νόημα της αναρχίας.

Δημοσ.
Αστο το θέμα των κολλεκτίβων. Πονεμένη ιστορία. Η θα καταλήξεις στη Χριστιανία να ζεις απλά και έξω να ζεις με 2 μερσέντες ή αν είσαι μορμόνος αναγκαστικά θα έχεις αιμομικτικές σχέσεις.

@agpr 15 χρονών δεν πας στα εξάρχεια αν δεν είσαι συνειδητοποιημένος. Φόνος υπάρχει, απλά είναι φόνος σε έναν πόλεμο και έτσι πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε. Οχι με βολές εναντίον του Κορκονέα λες και αν καταδικαστεί όλα ωραία και όλα καλά. Δεν είναι αστυνομία vs α/α είναι κράτος vs α/α.

Ποιος το λέει αυτό; Εγώ που πήγαινα 18 έως 23 ήμουνα α/α ή αυτές οι ηλικίες δεν μετράνε; Το παληκαράκι πριν λίγες μέρες έλεγες πως μεγαλώνοντας θα εξελισσόταν σε ταξικό σου εχθρό και τώρα τον ανακήρυξες συνειδητοποιημένο α/α; Στη φαντασία σου υπάρχει ο ταξικός πόλεμος. Ξύπνα και μη δικαιολογείς το φονιά!

Δημοσ.

Δε με χάλασε μία η Christiania εμένα πάντως =ρ

Μα υπάρχουν ακόμα (!) και no-man's-lands στον κόσμο, ψάξου εσύ και σου βάζω τα αεροπορικά -ή την τρόικα αν θες να είσαι true.

Δημοσ.
Ποιος το λέει αυτό; Εγώ που πήγαινα 18 έως 23 ήμουνα α/α ή αυτές οι ηλικίες δεν μετράνε; Το παληκαράκι πριν λίγες μέρες έλεγες πως μεγαλώνοντας θα εξελισσόταν σε ταξικό σου εχθρό και τώρα τον ανακήρυξες συνειδητοποιημένο α/α; Στη φαντασία σου υπάρχει ο ταξικός πόλεμος. Ξύπνα και μη δικαιολογείς το φονιά!

Ε φασίστας δεν ήσουνα πάντως. Ναι βέβαια πάρε παράδειγμα όσους ήταν μέσα το 93. Οποιος είναι μέσα στο χώρο, ακούει συνέχεια ιστορίες από άτομα που ήταν μέσα στο χημείο που είχαν δράση το 75-79 (αν και οι περισσότεροι από αυτούς τώρα δε ζούνε) αλλά ρε πούστη μου έναν δεν ξέρω που να ταν μέσα στο 93. Που πήγαν όλοι αυτοί? Νεανική παρόρμηση λοιπόν. Ασε που δεν τιμάνε κανένα τα τότε παρακάλια στους μπάτσους πως δεν ήταν αυτοί μέσα.

Δημοσ.

τα σχολεια λεει θα τα κλεισουν μεχρι τα Χριστουγεννα,

μετα που εχει διακοπες θα πανε να γιορτασουν και μολις ανοιξουν θα ξαναθυμηθουν το αδικοχαμενο παιδι και θα τα ξανακλεισουν

Για κλαματα

• Super Moderators
Δημοσ.
Μα υπάρχουν ακόμα (!) και no-man's-lands στον κόσμο, ψάξου εσύ και σου βάζω τα αεροπορικά -ή την τρόικα αν θες να είσαι true.

το ξέρεις ότι υπάρχει ευκολότερος τρόπος για να τον διώξεις από το forum έτσι? :P

Δημοσ.
τα σχολεια λεει θα τα κλεισουν μεχρι τα Χριστουγεννα,

μετα που εχει διακοπες θα πανε να γιορτασουν και μολις ανοιξουν θα ξαναθυμηθουν το αδικοχαμενο παιδι και θα τα ξανακλεισουν

Για κλαματα

Οπως γίνεται πάντα στην Ελλάδα. Αγώνας ενάντια στο κατεστημένο σημαίνει να κλείνουν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες σε βολικές πάντα ημερομηνίες :devil:

Δημοσ.

Το μεγαλυτερο κακο ειναι οτι εδω και αρκετα χρονια βαζουμε και τα παιδακια στη νοοτροπια αυτη

Πως να βρουμε ευκαιρια να την κοπανησουμε απο τη δουλεια το σχολειο κτλ

Εφοσον ολοι αυτοι παλευουν για ενα καλυτερο αυριο γιατι να μην πουν μαθητες και δασκαλοι να κανουν αλλες 2 ωρες σχολειο μετα το μαθημα ωστε να συζητησουν κοινωνικα θεματα ?

Αλλα η προοδος μας αυτη ειναι κοπανα τεμπελια φραπεδια και εχει ο θεος

Σκατα σχολεια με σκατα καθηγητες και μετα τρεχτε στα φροντιστηρια και στα ιδιωτικα σχολεια οσοι θελετε να μαθετε γραμματα

Δημοσ.

Το να παραμείνουν τα σχολεία κλειστά μέχρι τα Χριστούγεννα είναι εύκολο,έτσι κι αλλιώς κατά τις 20κάτι (ίσως και νωρίτερα) κλείνουν.Λίγες μέρες ακόμα να κρατήσουν τη κατάληψη δηλαδή και πετύχαν μια χαρά το σκοπό τους.

Όπως και να 'χει,δε νομίζω ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων κάθε σχολείου να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα,όλο και κάτι θα γίνει.

Δημοσ.

1_17.jpg

O Αλέξης Κούγιας εκθέτει και ξεφτιλίζει τον πελάτη του. Ούτε να του το ζητούσε ο κόσμος δεν θα το έκανε. Σε συνέντευξη του στην Real News λέει ότι:

"Ο αστυνομικός καλά έκανε που έβγαλε το πιστόλι και δεν μετανιώνει γιατί έκανε το καθήκον του"

Λέει και άλλα πολλά αλλά αυτό πια ξεπερνάει κάθε όριο. Ρε ,αφήστε στην ψυχή του παδιού να αναπαυτεί εν ειρήνη. Δεν τους κόβει καθόλου;

Τι είναι αυτό που κάνουν; Έχουν σοβαρότητα;

http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_3297.html

Δημοσ.

Λες και δεν ξερεις τον Κουγια τι αληταρας ειναι!Ο Κουγιας λειτουργησε κατα το αναμενομενο.

Σοβαροτητα???

Για πειτε μου εκει πισω απο τον αγνωστο στρατιωτη,εχει δει κανεις σοβαροτητα τα τελευταια χρονια?

Εμενα μου δινεται η εντυπωση πως αυτοι παιζουν μονοπολη εκει μεσα και τα πιονια ειμαστε εμεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...