Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ένα ερώτημα έκανα, που τελικά έπεσα μέσα. Γιατί μεταπτυχιακό στην Σουηδία και βιοπάλη απλά δεν ταιριάζουν. Μπορεί να δούλεψες δεν λέω, αλλά δούλεψες μάλλον για να πάρεις καινούργιο PC όχι για να πληρώσεις τα νοίκια...

Όποιος κάνει μεταπτυχιακό δεν έχει δικαίωμα γνώμης. Ειδικά αν το κάνει στη Σουηδία.

Μιλάμε για έναν από τους πιο επικούς συλλογισμούς που έχω επεξεργαστεί ποτέ.

epicfail2in8.jpg

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σαφέστατα βέβαια, επειδή εγώ πιστεύω πως εχθρός μου είναι το κράτος, μπορώ να κάψω δέκα αυτοκίνητα δυο τράπεζες και τέσσερα ανασφάλιστα καταστήματα.

(με το που τα σπάσω βέβαια, αρπάζω ό,τι βρώ από μέσα)

Μπορώ ακόμα να στείλω δεκαπέντε ηλικιωμένους και δέκα παιδιά στο νοσοκομείο με αναπνευστικά από το καμένο λάστιχο και τα δακρυγόνα.

Μπορώ να κάψω την είσοδο δέκα πολυκατοικιών χρεώνοντας δυο χιλιάρικα σε κάθε ένοικο.

Μπορώ να παίζω με τις ζωές των απλών πολιτών πετώντας molotov όπου λάχει.

Εμ αμα δεν ξυπνήσουν από το matrix θα τους ξυπνήσω εγώ!

Όχι, δεν το κάνω να ξεκαυλώσω. Επειδή το πιστεύω το κάνω.

Δημοσ.
ρε φιλε καταλαβαινεις τωρα με τι ατομα προσπαθω να μιλησω..??? μπορει και να τα πιστευει .. δε ξερω.. η ανθρωποτητα εχει δειξει και χειροτερα δειγματα βλακειας.. εγω λοιπον μαγκες αμα χασει ο θρυλος αποψε θα παω ν τα σπασω στο πλασιο να παρω κανα λαπτοπ.. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ.. αλλα επειδη ετσι πιστευω οτι κανω την επανασταση μου στο κρατος-εχθρος!! ΠΩΠΩ ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!

Άσε μωρέ, να έχουμε ποικιλία.

Δε βαριέσαι, από επαναστάτες του κώλου έχουμε μπουχτίσει. Τώρα έχουμε και επαναστάτες της πίστης.

θες τπτ απο το πλαισιο? σημερα η πιση μου στην επανασταση ειναι μεγαλη...! :lol::lol:

Δημοσ.

Το γεγονός πως το παιδί, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή της αστυνομίας ,σκοτώθηκε χωρίς να πέφτουν μολότωφ, χωρίς να λεηλατεί και χωρίς να απειλεί τη ζωή των αστυνομικών το συνυπολογίζουμε ή όχι;

Δημοσ.

χτες πεθανε ενα παιδι απο ναρκωτικα.. γιατι δε κανετε πορεια συμπαραστασης ρε αναρχοκουλτουριαρηδες της κακιας ωρας? Σας επιασε ο πονος τωρα? αρε υποκρισία

Δημοσ.

Είναι πραγματικά τρελό κλισέ, αλλά θέλω ειλικρινά να ξέρω τι θα γινόταν αν όλα αυτά που περιγράφει ο akpe γινόντουσαν σε εσας/εμας...

Δεν με έχω ικανό για βια, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι θα νευρίαζα απίστευτα πολύ, σε σημείο που μπορεί να έκανα μαλακία άσχημη...

Εξηγήστε μου βέβαια γιατι η αστυνομία δεν κάνει μαύρο στο ξύλο όλους αυτούς που τα έσπασαν χτες?

Γιατί δεν τους συλλαμβάνει ΟΛΟΥΣ και να τους χώσει μέσα για 1 χρόνο? Χωρις αναστολή, χωρίς εγγυήσεις και λοιπές μαλακίες.

Γιατί δεν ψηφίζεται η αντίστοιχη νομοθεσία?

Γιατί δεν πληρώνουν για όλες τις ζημιές που κάνουν?

Όμορφα ερωτήματα ε?

Δημοσ.

ΠΟΛΛΑ τα χημικά σημερα παιδιά δεν παλεύεται το πράγμα.

θες τπτ απο το πλαισιο?

πάει το πλαίσιο, δεν υπάρχει πιά.

tip: από ένα σημείο και μετά, υπάρχει και το ignore, δεν ειστε υποχρεωμένοι να συνεχίζετε να απαντάτε στον καθένα που εξακολουθεί να γράφει τα ίδια και τα ίδια στα 15 τελευταία post του.

Δημοσ.
Είμαι ασφαλίτης το βρήκες. Ετοιμάσου, βρήκα το IP σου και σου ετοιμάζουμε έφοδο σε μερικά δευτερόλεπτα. Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις.

Ένα ερώτημα έκανα, που τελικά έπεσα μέσα. Γιατί μεταπτυχιακό στην Σουηδία και βιοπάλη απλά δεν ταιριάζουν. Μπορεί να δούλεψες δεν λέω, αλλά δούλεψες μάλλον για να πάρεις καινούργιο PC όχι για να πληρώσεις τα νοίκια...

Χμ ενδιαφέρον...

Ταιριάζουν ρε ζώο, ταιριάζουν!

Ταιριάζουν αν έχεις ανοίξει τα στραβά σου και έχεις δει πόσα φράγκα κοστίζουν οι μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα.

Ταιριαζουν γιατί η Σουηδία είναι η μόνη χώρα που δεν έχει δίδακτρα στα μεταπτυχιακά.

Ταιριάζουν γιατί για ένα χρόνο δούλευα σε net cafe υπομένοντας τον κάθε 17που ήθελε να πηδήξει μέσω Msn και έπαιρνα 25 ευρώ για 8ωρή δουλειά. Και μαύρη φυσικά γιατί αν έλεγα όχι δεν θα με έπαιρναν στη δουλειά.

Ταιριάζουν γιατί έφυγα από την Ελλάδα γιατί δεν θέλω να εξαρτώμαι από γονείς, κόμματα και βλαμμένους.

Ταιριάζει γιατί η σκατοχώρα μου, η Ελλάδα προτιμάει να παίρνει Θελογούς να διδάξουν πληροφορική στα σχολεία αντί για Πληροφορικάριους.

Ταιριάζει γιατί η πουτάνα η χώρα μου, προτιμάει να δίνει τα Projects Πληροφορικής στον Κόκκαλη και τις εταιρίες του και σε κανέναν άλλον.

Ταιριάζει γιατί η κωλοχώρα μου μου εξασφαλίζει το τρελό ποσο των 700 ευρώ για την 8+2 ώρες εργασία μου.

Ταιριάζει γιατί και το PC μου μόνος μου το αγόρασα φτιάχνοντας site στην κάθε ξεφτιλισμένη εταιρεία που μου πλήρωσε τα 500 ευρώ για το site σε 2 δόσεις και μου είπε ότι ήμουν και ακριβός στην κοστολόγηση.

Κατάλαβες τώρα ;

Δημοσ.
ενταξει εκανες το show σου?

λεω : ξεφτιλες ολοι.. εχουν μετατρεψει τη χωρα σε ΧΑΒΟΥΖΑ .. το ολοι τι σου λεει..? ΟΛΟΙ για να στο αναλυσω.. πολιτικοι.. κοματοσκυλα , πολιτικοποιημενες παραταξεις στα πανεπιστημια, γιατροι , δημοσιοι υπαλλοιλοι , βουλευτες , δημοσιογραφοι.. ο καθενας με το δικο του μεριδιο στο ολο μπαχαλο..

μη μου βαζεις μεσα στην κουβεντα τους μεταναστατες.. εσενα μπορει να ειναι φιλοι σου .. τραβα να ζησεις στον αγιο παντελεημωνα λοιπον μιας και τους γουσταρεις .. εγω εκει διπλα εμνα και ετρωγα τη γλυκα καθε μερα... μετακομισα οπως κανανε εκατονταδες αλλοι.. στο τελος οι φιλοι μεταναστες σου , θα σου συμπεριφερονται το ιδιο καλα οπως και η ελληνικη αστυνομια.. ανοιξε τον ριζοσπαστη τωρα να μας πεις για την σκληροτητα της αστυνομιας ..

Τελικα ειναι αλήθεια οτι η πολυ... Επηρεάζει την οραση. Φανταζομαι την ηδονή και την υπερηφάνεια που γεμίζεις καθε φορα που πατας τα κουμπια για να γραφεις αυτες τις παπαντζες.

Εγω μενω ακομα στον αγιο παντελεημωνα, εχω να σου πω πως περισσότερα προβλήματα δημιουργούν κάποια καλόπαιδα των συνδέσμων που βρίσκονται εκει κοντα μαζι με το καθε αμόρφωτο φασίστα. Παρα οι Αφγανοι. (γενικα οι μεταναστες)

Δημοσ.

κλειστε τους συνδεσμους.. δεν εχουν λογο υπαρξης..οκ?

@sotirakis.net : Μπλα Μπλα Χαλαρή κουβέντα για ό,τι δεν έχει θέση στα άλλα forum. Συζήτηση σε ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο για όλα τα θέματα. Απαγορεύονται μόνο τα πολιτικά θέματα. Προσωπικές επιθέσεις και βρισιές θα οδηγούν στο κλείδωμα ή και στην διαγραφή του topic. τοπιασες? ( για να μην αναφερθω στη σκληρη ζωη που εζησες και μας την αναφερεις πιο πανω.. )

Δημοσ.
Το γεγονός πως το παιδί, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή της αστυνομίας ,σκοτώθηκε χωρίς να πέφτουν μολότωφ, χωρίς να λεηλατεί και χωρίς να απειλεί τη ζωή των αστυνομικών το συνυπολογίζουμε ή όχι;

Απλά για την ιστορία να ξεκαθαρίσω πως δεν αναφέρομαι καν στο χτεσινό γεγονός, το οποίο και καταδικάζω.

Καταδικάζω όμως και τις απόψεις στις οποίες αναφέρομαι στα quotes.

Άλλοι τρείς στο νοσοκομείο, ένας με μαχαιριά και δυο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Nice shit.

Δημοσ.

αν μπορει καποιος ας ποσταρει ενα ειδησεογραφικο site ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ που να ενημερωνεται συνεχως γιατι αν περιμενω απο ert.gr και google καηκα...

ευχαριστω

Δημοσ.
κλειστε τους συνδεσμους.. δεν εχουν λογο υπαρξης..οκ?

@sotirakis.net : Μπλα Μπλα Χαλαρή κουβέντα για ό,τι δεν έχει θέση στα άλλα forum. Συζήτηση σε ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο για όλα τα θέματα. Απαγορεύονται μόνο τα πολιτικά θέματα. Προσωπικές επιθέσεις και βρισιές θα οδηγούν στο κλείδωμα ή και στην διαγραφή του topic. τοπιασες? ( για να μην αναφερθω στη σκληρη ζωη που εζησες και μας την αναφερεις πιο πανω.. )

Δεν αναφέρω τη ζωή μου για να δείξω πόσο δύσκολα πέρασα. Αναφέρω χαρακτηριστικά της κοινωνίας στην οποία ζούμε και τα οποία καταπίνετε αμαχητί αλλά αντιδράτε στην καμμένη τράπεζα.

Και δεν είναι πολιτικά τα θέματα, είναι κοινωνικά. Αφορούν τους πολίτες, είτε είναι σκεπτόμενοι, είτε όχι.

Δημοσ.

Πως σχολιάζετε το γεγονός οτι ο εισαγγελέας άσκησε κατά του δράστη δίωξη για ανθρωποκτονία απο πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία;

Δημοσ.
αν μπορει καποιος ας ποσταρει ενα ειδησεογραφικο site ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ που να ενημερωνεται συνεχως γιατι αν περιμενω απο ert.gr και google καηκα...

ευχαριστω

δεν υπαρχουν τετοια πραγματα..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...