Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση: Αν ο συγκεκριμένος που πέταξε τη μολότωφ δεχόταν μια ξεγυρισμένη πλαστική σφαίρα που τον ακινητοποιούσε, και συλλαμβανόταν, τι θα λέγαμε τώρα;

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ερώτηση: Αν ο συγκεκριμένος που πέταξε τη μολότωφ δεχόταν μια ξεγυρισμένη πλαστική σφαίρα που τον ακινητοποιούσε, και συλλαμβανόταν, τι θα λέγαμε τώρα;

"Ου, φασιστομουτρα γουρουνια" κλπ κλπ. Δυστυχως. Εκει εχουμε καταντησει.

Δημοσ.

Μάλλον θα ανακυκλώναμε ό,τι έχουμε πει ως τώρα.

Εξαίρεση είναι οι αριστεριστές που θα κάναν συγκέντρωση στο δικαστήριο ή στο Α.Τ,απαιτώντας να...δικαιωθεί ο αγωνιστής.

Δημοσ.
Νομίζω απαγορεύεται η χρήση τους πλέον,δεν είμαι σίγουρος

Όντως πρίν καιρό νομίζω είχαν προμηθευτεί non-lethal (paintball-pepperballs και λαστιχένιες) και less-lethal (taser?) οπλισμό.

Το γιατί απαγορεύτηκε όμως, είναι το γελοιότερο όλων. Όχι, δεν είναι θέμα επικινδυνότητας, αν και στάνταρ κάποιος μαλάκας θα έριχνε σε κεφάλι/πρόσωπο με ορατό τον κίνδυνο τραυματισμού.

Άλλο θέμα "καίει" την ΕΛ.ΑΣ. μας...

είναι καθαρά θέμα "εικόνας"... όποιος έχει παίξει paintball καταλαβαίνει...

paintball0d2c065010503361b0dc04c7cf4564f6.jpg

Δημοσ.
Το δράμα του αχαχουχα συνεχίζεται...........,πλέον τον ΚΛΕΒΟΥΝ στις γιορτές επειδή πουλάνε λαχεία στο απέναντι πεζοδρόμιο ενώ όλο τον υπόλοιπο χρόνο πουλάνε στο πίσω στενό.

ΗΡΩΑΣ ΗΡΩΑΣ !!!

Aνθρωπε μου πας καλα ?

Ποσο χρονων εισαι αν μου επιτρεπεις ?

Δεν περιμενα να καταλαβεις ΕΣΥ............

Υπαλληλος θα εισαι καπου ....

μονο οταν κανεις ΔΙΚΗ ΣΟΥ δουλεια θα καταλαβεις

Εγω απο την αλλη ειμαι ηλιθιος που απανταω σε εσενα .....ΜΑΛΛΟΝ

ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ........

Δημοσ.

αχαχουχα έχεις πάρει χαμπάρι σε τι θέμα γράφεις;;;

Έχουμε 1 νεκρό,κατστηματάρχες που καταστράφηκαν οικονομικά,μία βομβαρδισμένη πόλη,επεισόδια,τραυματίες,καμένες επιχειρήσεις,καμένα αυτοκίνητα,μία διαμαρτυρία μαζική κατά του συστήματος,απο ότι λένε μερικοί μία κοινωνική επανάσταση κτλ κτλ που ξεπερνούν κατά πολύ τον μικρόκοσμο σου και το ότι πούλησες 10 λαχεία λιγότερα.

Δημοσ.

Άλλο θέμα "καίει" την ΕΛ.ΑΣ. μας...

είναι καθαρά θέμα "εικόνας"... όποιος έχει παίξει paintball καταλαβαίνει...

paintball0d2c065010503361b0dc04c7cf4564f6.jpg

καμια σχεση, οι πλαστικες σφαιρες δεν ειναι σαν το paintball, τρυπανε το σωμα και χρειαζεται εισαγωγη σε νοσοκομειο, στο προσωπο μπορει να ειναι θανατηφορες. Υπαρχει και σχετικη οδηγια απο την ΕΕ που τις απαγορευει...

Δημοσ.

Eντυνεται η αποψη μου οτι μονο ο αρχηγος της διμυριας μπορει να εχει οπλο και αν αυτος ηταν αρχηγος διμοιριας ζητω που καηκαμε...

Δημοσ.
Τι νοημα εχουν ολα αυτα?

Δηλαδη αμα κανουμε διαμαρτυριες για 10 χρονια καψουμε και ολη την Ελλαδα τι προκειται να γινει?

Θα γυρισει πισω στη ζωη το παιδι ?

Θα αλλαξουν οι μπατσοι ?

Θα αλλαξει ολη η κοινωνια ?

Σε (ανα)δουλεια να βρισκομαστε

Τι να σου πω τώρα?:X

Δημοσ.

Το είπα και αρκετά posts ποιο πριν. Όσες φορές έχω πάει σε πορείες και έχω δει ΜΑΤ δεν θυμάμαι να έφεραν πιστόλι. Ασφαλίτες έχω εντοπίσει αρκετές φορές με πιστόλι. Ακόμη και για ψώνια που πηγαίνω στην στην Στουρνάρη και σχεδόν πάντα είναι κάτω από το υπουργείο και απέναντι από το ξενοδοχείο δεν έχω δει να έχουν. Ίσως να περιλαμβάνετε στον εξοπλισμό τους αλλά να μην τα παίρνουν μαζί τους.

Οι αλλοδαποί που συλλαμβάνονται στις λεηλασίες τι παθαίνουν; Πάνε πακετάκι πίσω στην χώρα τους;

Δημοσ.

Πριν από λίγο έδειξε στον αντ1 αστυνομικό ο οποίος μοίραζε τριαντάφυλλα σε κόσμο.Για να μη λέμε μόνο τα κακά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...