Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Nα μου εξηγησει καποιος τι θελει το οπλο ο ματατζης ???Ειναι παρανομο αν δεν κανω λαθος.

Καθόλου. Υπό ποιές συνθήκες όμως η χρήση του είναι νόμιμη ή παράνομη, είναι άλλο θέμα.

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εντάξει liopyr. No hard feeling. Δεκτές οι διαφορετικές βάσεις. Μια συμβολή όμως και αν θέλεις δέξου τη. Μην παίρνεις τίποτα σαν δεδομένο. Τίποτα.

Snoopy έχω μια αμφιβολία αν είναι ματατζής. Μπορεί απλώς να φοράει την εξάρτηση για προστασία. Αν είναι νόμιμο δεν ξέρω.

Εντωμεταξύ τα κέρατα του έχει πάνω του. Τύφλα να έχει ο ραμπο.

Δημοσ.

Οι τράπεζες μοιράζαν εδώ και χρόνια αλόγιστα καταναλωτικά δάνεια. Για να μπορεί ο καθένας να πουλάει μούρη στην γκόμενα και στους φίλους του.

Πολλές τράπεζες μοιράζαν ατοκα φοιτητικά δάνεια και υπήρχαν πολλοί που έτρεχαν να τα πάρουν ένα απο κάθε τράπεζα!

Αν εσύ και εγώ μοιράζουμε τον πλούτο αλόγιστα προς τις τράπεζες και τους μεγαλοβιομήχανους... κακό του κεφαλιού μας. Δεν στα κλέβουν γιατί τα δίνεις μόνος σου.

Τα χρήματα τα δίνουν στις τράπεζες γιατί αν κλείσουν θα μείνουν δεκάδες χιλιάδες άνεργοι. Υποτίθεται οτι είναι φιλολαϊκό το μέτρο αυτό.

Ενώ στις ΗΠΑ αντιδρούσαν οι συντηρητικοί σε κάτι τέτοιο, γιατί η επέμβαση του κράτους στην οικονομία θεωρείται ως κομουνιστικό και παρεμβατικό μέτρο.

Η συγχρονη μορφη δουλειας ειναι το χρεος.

Το τραπεζικο συστημα (η παγκοσμια κυβερνηση αυτη τη στιγμη μαζι με καμμια 100στη μεγαλες εταιρειες που ο κυκλος εργασιων τους ειναι μεγαλυτερος πο τις πιο πολλες χωρες) επιδιωκει να ειναι οι ανθρωποι χρεωμενοι.

Γιατι ετσι ειναι αναγκασμενοι να δουλευουν σα ζωα για να επιβιωσουν.

Και εκ κατασκευης του συστηματος το χρεος δεν αποφευγεται σε επιπεδο κοινωνιας.

Η ελληνικη κοινωνια δε διαφερει σε τιποτα απο τις υπολοιπες δυτικες.

Ο μεσος ελληνας και ελληνιδα ονειρευονται ενα γυαλιστερο αμαξι με μια ξανθια χαζογκομενα μεσα, και μια γκαρνταρομπα χιλιαδων ευρω οπως στα περιοδικα που διαβαζουν αντιστοιχα.Αυτα ειναι τα ζητουμενα τους απο τη ζωη,υπερκαταναλωση και ματαιοδοξια.

Αυτα ειναι και η καταδικη τους...συμφωνω οτι φταινε αλλα μη ξεχνας οτι οι ανθρωποι ειναι τα προιοντα της κοινωνιας που ζουνε.

Και οι κοινωνικοι τους προβληματισμοι κορυφωνονται σε πνευματικα αναπηρες εκπομπες το μεσημερι τυπου ρανια θρασκια με θεμα η θεια μου εκανε σχεση με το αντρα της αδερφης μου που με εχει αφησει εγκυο...

Αρα δεν ειναι αποκλειστικα προσωπικη ευθυνη αυτων που πηγαν και δανειστηκαν ως το λαιμο...ειναι και ευθυνη μιας μη δημοκρατικης κοινωνιας των λιγων που σπρωχνουν το κοσμο προς αυτη τη κατευθυνση...και οταν λεω κοινωνια των λιγων δεν περιοριζω στην ελληνικη κοινωνια...στην ελληνικη κοινωνια οι λιγοι ειναι απλα οι πουλημενοι προδοτες οι υπηρετες των μεγαλων του εξωτερικου...της λεγομενης και ως παγκοσμιας κυβερνησης των τραπεζιτων και των μεγαλοεταιρειων...

ο ...γαιδουροσκουφης απο νδ και η διαμαντω απο τους "σοσιαλιστες" πανε καθε χρονο σα σκυλακια στα συνεδρια της λεσχης bilderberg...εκει παιρνουν τις εντολες τους για το πως να πηδηξουν το κοσμο...

Και εχεις τωρα ιδιωτικοποιησεις στη παιδεια,στην υγεια ,στον ηλεκτρισμο,στο νερο ,στις παραλιες, στα λιμανια... ιδιωτικοποιηση σημαινει να πουλας τους πορους σου σαν χωρα σε ιδιωτη,δηλαδη αντι να τους εκμεταλευεται ο λαος να τους εκμεταλευεται ενας νταβας!

Δημοσ.
hahahaha. οχι δεν είναι παράνομο. Τα ΥΑΤ φέρουν οπλισμό κανονικά.

θα έπρεπε να ντρέπεσαι που είσαι συνάδελφος με τον κούγια :devil::P

Δημοσ.

Το λεω για αυτο γιατι γνωριζα οτι απαγορευεται ποσο μαλλον ματατζης που βγαινει σε πορει μαθητων

Εγω ηξερα οτι ζητημα ειναι αν φερει οπλο ο αρχηγος διμοιριας αν γνωριζει καποιος πραγματικα ας μου πει.

Δημοσ.

Farcry από το πρωί έχουμε αντιληφθεί ότι βαριέσαι του θανατά.

Δεν χρειάζεται να μας δείχνεις και το πόσο διασκεδάζεις, βάζοντας φωτογραφίες με ανθρώπους που δέχονται πάνω τους μολοτοφ ...

Δημοσ.
Ναι ναι,ειδικά χτές το μεσημέρι που είχαν μαζευτεί μυλιούνια ο κόσμος στην Ομόνοια, σας έκαναν τον βίο αβίωτο πάλι.7 στάντ όπως βγαίνεις απο τον ηλεκτρικό,κοντά στην έξοδο Αθηνάς και άλλα τόσα λίγο πιο μέσα.Δέν ίδρωσε τα αυτάκι κανενός.

btw και να θέλω να αγοράσω λαχείο εκεί μέσα,δέν μπορώ,αγχώνομαι απο τις επιλογές που έχω!

Μετα τις γιορτες να δεις ποσοι ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ που περασες

αυτοι οι περισσοτεροι ερχονται ΜΟΝΟ την περιοδο των γιορτων να ''ΚΛΕΨΟΥΝ''

το μεροκαματο αυτων που ειναι ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΚΕΙ ....

Ακριβως για τον λογο του οτι δεν υπαρχουν ουτε απαιτουνται αδειες

ενω και οι λαχειοπωλες δεν ειναι ενωμενοι να κανουν ενα ΣΩΜΑΤΕΙΟ που θα σταματησει τις οποιες ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ (απο πρακτορες και υπηρεσια κρατικων λαχειων)

οι περισσοτεροι λαχειοπωλες ειναι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ - ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ - ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ και οι λιγοστοι ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στο επαγγελμα ειναι πολυ παραγκωνισμενοι και αδικημενοι (αυτα ολα καποια στιγμη θα τα αναλυσω σε αλλο θρεντ και ειναι πολλα)

Αυτοι που ειδες με τα πολλα ΣΤΑΝΤ φιλε μου .........

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΠΡΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ........

εναν αδυνατο ''σαν κακομοιρη''

και μια γρια (βριζει παρα πολυ ασχημα)

ΑΥΤΟΙ δεν ξερουν τι εχουν :lol:

(θεωρουνται ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ της Ομονοιας)

δεν θα πω περισσοτερα γιατι θα παθετε πλακα (πραγματικα)

(το μονο που θα σας πω ειναι οτι ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ)

Ο ΕΝΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ .....

(αλλα δεν θα του περασει ΟΣΟ ΚΡΑΤΑΩ)

Αυτοι που καθονται κατω καλα την εχουν ........

ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΝ ΛΑΧΕΙΩΝ

τοτε που ενα μεροκαματο λαχειοπωλη ισοδυναμουσε με 8 και βαλε μεροκαματα οικοδομου

(Δεν υποφερουν ΟΥΤΕ κρυο ουτε ζεστη και ΟΛΟΣ ο κοσμος περναει απο κατω λογω ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ)

Εγω που καθομαι εξω και αλλοι συναδελφοι (στο πολεμικο κλιμα)

ΔΥΣΤΥΧΩΣ υποφερουμε ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ !!!!!

το γιατι δεν παμε κατω ειναι μια αλλη ιστορια που εχει πολυ μακρος............

Δημοσ.

Το δράμα του αχαχουχα συνεχίζεται...........,πλέον τον ΚΛΕΒΟΥΝ στις γιορτές επειδή πουλάνε λαχεία στο απέναντι πεζοδρόμιο ενώ όλο τον υπόλοιπο χρόνο πουλάνε στο πίσω στενό.

ΗΡΩΑΣ ΗΡΩΑΣ !!!

Αν το nick ήταν paschalis και όχι pascahalia,τι θα είχε γίνει;

α)Θα άκουγε καντήλια;

β)Θα άκουγε καντήλια;

ή

γ)θα άκουγε καντήλια;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...