g1annis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 αναφερεις κατι ΠΟΥ ΔΕΝ μπορεις να επιβεβαιωσεις .. δλδ δεν ξερεις ουτε εσυ ..!!! και φυσικα το χαφιεδοσιτε το κοροιδευεις αλλα οπως βλεπω εκει μεσα χωμενος εισαι.. οτιναναι..Όχι ρε, το λέω για εσένα που από κάτι τέτοια παίρνεις γραμμή.
MiltoZ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Όποια κι αν είναι τα πραγματικά γεγονότα, ο συγκεκριμένος αστυνομικός είναι ανίκανος και επικύνδινος στην καλύτερη περίπτωση. Και δεν αμφιβάλω ότι υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι. Αναρωτιέμαι όμως που θα πάει αυτή κατάσταση με τους "αναρχικούς". Δηλαδή κάθε φορά που θα γίνεται κάτι παρόμοιο θα πρέπει να καίγεται η μισή Αθήνα? Όλοι αυτοί που βλέπουν να καίγονται τα αυτοκίνητά τους, τα σπίτια τους, τα μαγαζιά τους, τι φταίνε? Αντιεξουσιαστές σου λέει. Αντιεξουσιαστές του κώλου λέω εγώ.
cbr600RR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 μαλιστα.. εγω φιλε σε τετοια σιτε οχι απλα δε μπαινω αλλα δεν ασχολουμε καν μαζι τους.. εσενα ομως βλεπω σουχουν κανει το κεφαλι κομποστα και πας γερα προς ενα λαμπρο μελλον.. σε ξαναρωταω.. πως αναφερεις κατι τοσο κατηγορηματικα οταν στην συνεχεια εσυ ο ιδιος λες οτι ΔΕΝ μπορεις να επιβεβαιωσεις??? δλδ εισαι μια μαυρο μια ασπρο.. ακρη δε βγαινει.. στο βιντεο που εδωσες ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΠΤ.. μονο εγω το λεω αυτο? μου διαφευγει κατι? εισαι πια τοσο ιδιοφυια που δεν γινεται να ακολουθησω τον ειρμο των σκεψεων σου??? .. ασε μας ρε επαναστατη χωρις αιτια να πουμε..
sotirakis.net Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ ξέρω ότι με αυτά και αυτά έχουν γίνει μπούληδες οι μπάτσοι. Μην συλαμβάνοντας κάποιον του στραμπουλήξουν το χέρι. Μήν σηκώσουν το όπλο. Μετά θα λέτε (όπως τώρα στην αθήνα) τι κάνουν κάθονται και κοιτάνε. Κανείς δεν τολμάει να αναλάβει την ευθύνη να πάρει πρωτοβουλία, σου λέει και αν με κράξουν... και αν γίνει στραβή... άστους δεν βαριέσαι. Γιατί να σταματήσω τον κακοποιό που ληστεύει/καίει/σκοτώνει. Και αν γίνει καμιά στραβή και σκοτωθεί κανείς (εγώ, ο κακοποιός, ένας περαστικός). Άστο Γ22@μ@ το, να χάσω και την δουλειά μου, να μπλέκω με δικαστήρια. Και μετά λέμε που είναι η αστυνομία. Αστυνομία που δεν μπορεί να επιβληθεί δεν είναι αστυνομία. Όταν αυτή τη στιγμή ένας μπάτσος έχει σκοτώσει εν ψυχρώ ένα παιδί 16χρονών, είναι τουλάχιστον προκλητικό να λες ότι οι μπάτσοι δεν είναι αρκετά "άντρες" και έχουν γίνει μπούληδες... αμα δε σου αρεσει η γνωμη μου μπορεις να πας να καψεις και εσυ κανα σπιτι' date=' κανα αμαξι, κανα καταστημα.. μπας και σου περασει .. ελευθερια εχουμε ρε αδερφε.. κανε οτι γουσταρεις.. α και που'σαι.. στο κεντρο υπαρχουν και κατι κτιρια.. ορισμενοι τα λενε πανεπιστημια.. εκει μεσα που λες μπορεις να μπεις .. να εκτονωθεις.. να σπασεις.. να κλεψεις κανα κομπιουτερ.. πουλανε και οτι ναρκωτικα θες.. καλες τιμες.. ριξε μια ματια να σου περασει ο θυμος απο το post μου.. ποσο χαζοι μπορει να ειστε? ενα παιδακι εχασε τη ζωη του επειδη καποιοι του ειπαν οτι ειναι ΜΕΓΑΛΗ μαγκια να βριζει και να πεταει μπουκαλια σε περιπολικα ( το παιδακι δεν ειχε πληροφορηθει οτι αυτοι που ειναι μεσα στα περιπολικα οπλοφορουν.. και επισης οτι στη ζουγκλα που ζουμε ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ποιον εχεις απεναντι σου ) ..... μετα απο αυτο το περιστατικο λοιπον βγηκαν 1000 τελειωμενοι ψευτοαναρχικοι που επειδη τρωγανε ξυλο μικροι απο το μεθυστακα μπαμπα..ή επειδη τους παρατησε η γκομενα για τον σακη τον αληταμπουρα...ή επειδη βαρεθηκαν στο σπιτι στην εκαλη και κατεβηκαν κεντρο να το παιξουν μουρες......... και αρχισαν να καινε καταστηματα και τραπεζες.. χαχαχα πραγματικη γροθια στο συστημα ε.. οι τραπεζες πληρωνουν τις ζημιες απο τα λεφτα που οι ιδιοι αναρχικοι αλλα και οι απλοι πολιτες καταθετουν σε αυτες... το ιδιο και τα καταστηματα... και ταυτοχρονα ανεβαζουν τιμες και επιτοκια για να καλυψουν και καλα τη χασουρα.. μπραβο ψευτοαναρχακια μεγαλη ζημια τους κανατε.. ο λαος σας ευχαριστει...μπραβο χαχα! ..... με την ευκαιρια ας κανουμε και μερικες καταληψεις.. ε γιορτες πλησιαζουν κιολας.. ευκαιρια ειναι... οι δυο ειδικοι φρουροι εθεαθησαν στα γραφεια του ΠΑΣΟΚ πριν λιγες ωρες.. οποιος εχει λιγο κουουτσι μυαλο ας κατσει να σκεφτει.. πολλα παιζονται απο πισω μας.. και τα καημενα τα παιδακια που τα ταιζουν πρεζα και ψωμακι και τα σπρωχνουν καποιοι να κανουν οτι κανουν.. ειναι τα πιο κακομοιρα πιονακια στο ολο παιχνιδι.. ..οποιος ειναι μαγκας.. αν δει 20-25 ατομα να του την πεφτουν με κρανοι και μολοτωφ.. ας μην τρεξει.. ας κατσει σταυροποδι και να τους καλεσει σε ειρηνικη συζητηση.. προσοχη στα τσοφλια.. ξεφτιλες ολοι.. εχουν μετατρεψει τη χωρα σε ΧΑΒΟΥΖΑ [/quote'] Οκ, ας προσπαθήσω να διαβάσω λογικά αυτά που λες. Ισοπεδώνεις οποιαδήποτε κοινωνική και πολιτική άποψη θεωρόντας ότι αν κάποιος αντιδρά με οποιονδήποτε τρόπο είναι είτε τελειωμένος, είτε τζάνκι, είτε δεν ξέρω εγώ τι. Μπλέκεις το ΠΑΣΟΚ λες και όλα τα κακά πηγάζουν από αυτό και υπάρχει μεγάλο σχέδιο συνομωσίας από πίσω. Και στο τέλος, πετά και την ατάκα ότι η η χώρα έγινε ΧΑΒΟΥΖΑ. Από ποιους έγινε χαβούζα η χώρα ρε μεγάλε ; Από τα ανθρωποειδή φασιστάκια που βγάζουν μαχαίρι για την πλάκα ; Θυμάσαι την πορεία στην ΑΘήνα; Από ποιους κινδυνεύει η χώρα ρε φίλε; Από τα κόμματα και τους βουλευτές που κάνουν μπίζνες στην πλάτη του κόσμου; Θυμάσαι τα σκάνδαλα με την εκκλησία; Από τους μπάτσους και πρώτα χτυπανε και μετά ρωτάνε; Θυμάσαι τον Κύπριο; Θυμάσαι τους 2 μετανάστες που έφαγαν το ξύλο της ζωής τους "έτσι για πλάκα"; Ειλικρινά, δεν μπορώ να σε καταλάβω σε φίλε. Γουστάρεις να σε γαμάνε στη δουλειά δίνοντας λιγότερα από αυτά που αξίζεις να παίρνεις... Γουστάρεις, και χαίρεσαι, να πληρώσεις το φρεντουτσίνο σου 4 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα οι γονείς σου κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να αράζεις εσύ... Γουστάρεις να μην ξέρεις τι θα κάνεις στη ζωή σου γιατί οι σπουδές σου δεν έχουν αντίκρυσμα και το οποιοδήποτε ατομάκι που αγόρασε πτυχίο με λεφτά του μπαμπά, μπορεί να σου φάει τη θέση... Γουστάρεις να τη χώρα σου αλλά ξεχνάς ότι η χώρα σε έχει χεσμένο και σε βλέπει μόνο ως τον ιδανικό φορολογόυμενο-μέθοδο για να βγάλει φράγκα ο κάθε πολιτικάντης. Γουστάρεις να βλέπεις βία και θεωρείς ότι "όλο και κάτι θα έκανε το κωλόπαιδο". Καταλαβαίνεις ρε φίλε ότι ποινικοποιείς την αντίδραση; Καταλαβαίνεις ότι θέτεις εξ ορισμού στην παρανομία οποιονδήποτε αντιδρά σε κάτι που κατά κοινή ομολογία του μιζεριάζει τη ζωή και τον πατάει ακόμα περισσότερο στο σβέρκο; Καταλαβαίνεις ότι έτσι σε θέλουν; Να κλαις για τις καμμένες περιουσίες αλλά να κάνεις τουμπεκί για την καμμένη αξιοπρέπειά σου; Καταλαβαίνεις ότι σε εκμεταλεύεται η ίδια σου η ζωή; Αναγνωρίζεις ότι είσαι θύμα αυτών που πρεσβεύεις; Βλέπεις ότι φοβάσαι να αντιδράσεις σε οποιονδήποτε και σε οτιδήποτε σε γαμάει στη σχολή, στο σπίτι, στο φροντιστήριο, στην εκπαίδευση, στην οικογένεια, στην διασκέδαση, στο ίδιο σου το σπίτι; Γιατί ρε φίλε; Που πήρες λάθος στροφή; Κάτσε λίγο και σκέψου το. Και αν δεν το βρεις ρε φίλε, δεν πειράζει. Όταν θα φας εσύ τη σφαίρα τότε θα το καταλάβεις. Ας το διορθώσω όμως. Να μην φας εσύ τη σφαίρα, γιατί έτσι θα πάει τζάμπα. Να την φάει κάποιος που αγαπάς, κάποιος που νοιάζεσαι. Για να φρικάρεις ρε φίλε. Να νιώσεις όπως νιώθουν αυτά τα "κωλόπαιδα" όπως λες που τα σπάνε τώρα... Γιατί αυτοί δεν τα σπάνε γιατί θέλουν να κάνουν πλιάτσικο ή να ξεκαυλώσουν γιατί έχασε η ΠΑΟΚαρα. Τα σπάνε γιατί το πιστεύουν. Γιατί πιστεύουν ότι ο εχθρός τους είναι το κράτος. Τα σύμβολα, οι προστάτες του και οι τοκογλύφοι του, οι τράπεζες. Και τα πολυκαταστήματα που ταίζουν βλακεία και ηδονή τους καταναλωτές τους. Και καλά κάνουν ρε φίλε ! Πρέπει να μυρίσει καμμένο για να καταλάβει ο κόσμος τι γίνεται. Να βγει από τη μίζερη και νωχελική καθημερινότητά του. Την προηγούμενη φορά.ήταν ο Καλτετζάς. Τώρα ήταν αυτό το παιδί. Αύριο;
Deorum Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Καλά εδώ που τα λέμε το βίντεο έιναι αστείο εντελώς. Δεν δείχνει απολύτως τίποτα, και όλοι οι "εναντια_στην_εξουσία" το δείχνετε λες και είναι η αναμφισβήτητη απόδειξη ενοχής του μπάτσου. Δείχνει απλά ότι δεν σκέφτεστε με ανοιχτό μυαλό. Κανένας ορθολογισμός. Καμια επαγωγική σκέψη. Αν όντως φταίει ο αστυνόμος να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Αν όμως ήταν όντως σε στιγμή άμυνας, τότε έιναι αθώος. Θα το κρίνουν άλλοι αυτό. Να καίγεται όλη η Αθήνα και ένα σωρο μαγαζιά και πολυκατοικίες δεν βρίσκω σε τι οφελεί. Ας μου απαντήση κάποιος που θεωρεί ότι φταίει η αστυνομία. Ας με πείσει. Γιατί τα καίνε όλα τώρα? τι κερδίζει και ποιος? ΥΓ. Το θύμα είναι απο πολύ εύπορη οικογένεια. Προσωπική διαπίστωση είναι ότι όλοι οι αντιδραστικοί είναι τουλάχιστον όχι φτωχοί. Γιατί αν έπρεπε να δουλέψουν για να τα βγάλουν πέρα, δεν θα είχαν χρόνο για τέτοια. Έχω προσωπικό δείγμα απο 4-5 κοντινούς φίλους ΕΑΑΚ, ΚΝΕ, κτλ που είναι μια χαρά οικονομικά, μιλάνε για αδικία στην κοινωνία, και οι γονείς τους τους εξασφαλίζουν τα πάντα. Εγώ ο κακομοίρης που δουλεύω απο τα 18, που εγώ θα έπρεπε να παραπονιέμαι, βλέπω πως λειτουργεί η κοινωνία θεωρώ πως οι νόμοι είναι για το καλό όλων μας. Κακώς, έπρεπε να νιώσω αδικημένος, να πάρω ένα όπλο και να τους ληστέψω όλους. Τουλάχιστον να παραπονιούνται δίκαια. ΥΓ2. Σοτιράκης.νετ, πέσμου σε παρακαλώ τι δουλειά κάνεις, και τι δουλειά κάνουν οι δικοί σου. Επίσης δεν είπα καλά έκανε και σκοτώθηκε το πιτσιρίκι. Λέω όμως ότι με αυτά και με αυτά δεν κάνει δουλειά η αστυνομία.
teo64x Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 ΥΓ. Το θύμα είναι απο πολύ εύπορη οικογένεια. Προσωπική διαπίστωση είναι ότι όλοι οι αντιδραστικοί είναι τουλάχιστον όχι φτωχοί. Γιατί αν έπρεπε να δουλέψουν για να τα βγάλουν πέρα, δεν θα είχαν χρόνο για τέτοια. Έχω προσωπικό δείγμα απο 4-5 κοντινούς φίλους ΕΑΑΚ, ΚΝΕ, κτλ που είναι μια χαρά οικονομικά, μιλάνε για αδικία στην κοινωνία, και οι γονείς τους τους εξασφαλίζουν τα πάντα. Εγώ ο κακομοίρης που δουλεύω απο τα 18, που εγώ θα έπρεπε να παραπονιέμαι, βλέπω πως λειτουργεί η κοινωνία θεωρώ πως οι νόμοι είναι για το καλό όλων μας. Κακώς, έπρεπε να νιώσω αδικημένος, να πάρω ένα όπλο και να τους ληστέψω όλους. Τουλάχιστον να παραπονιούνται δίκαια. Ναι αλλά υπάρχουν και άτομα που και δουλεύουν, και δεν τα βγάζουν πέρα, και βρίσκουν χρόνο να αγωνίζονται και να διαμαρτύρονται. Ξέρω πολλά τέτοια. Κι αυτό ξέρεις τι σημαίνει; You got self-pwned. You may cry now.
cbr600RR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Από ποιους έγινε χαβούζα η χώρα ρε μεγάλε ; Από τα ανθρωποειδή φασιστάκια που βγάζουν μαχαίρι για την πλάκα ; Θυμάσαι την πορεία στην ΑΘήνα; Από ποιους κινδυνεύει η χώρα ρε φίλε; Από τα κόμματα και τους βουλευτές που κάνουν μπίζνες στην πλάτη του κόσμου; Θυμάσαι τα σκάνδαλα με την εκκλησία; Από τους μπάτσους και πρώτα χτυπανε και μετά ρωτάνε; Θυμάσαι τον Κύπριο; Θυμάσαι τους 2 μετανάστες που έφαγαν το ξύλο της ζωής τους "έτσι για πλάκα"; ενταξει εκανες το show σου? λεω : ξεφτιλες ολοι.. εχουν μετατρεψει τη χωρα σε ΧΑΒΟΥΖΑ .. το ολοι τι σου λεει..? ΟΛΟΙ για να στο αναλυσω.. πολιτικοι.. κοματοσκυλα , πολιτικοποιημενες παραταξεις στα πανεπιστημια, γιατροι , δημοσιοι υπαλλοιλοι , βουλευτες , δημοσιογραφοι.. ο καθενας με το δικο του μεριδιο στο ολο μπαχαλο.. μη μου βαζεις μεσα στην κουβεντα τους μεταναστατες.. εσενα μπορει να ειναι φιλοι σου .. τραβα να ζησεις στον αγιο παντελεημωνα λοιπον μιας και τους γουσταρεις .. εγω εκει διπλα εμνα και ετρωγα τη γλυκα καθε μερα... μετακομισα οπως κανανε εκατονταδες αλλοι.. στο τελος οι φιλοι μεταναστες σου , θα σου συμπεριφερονται το ιδιο καλα οπως και η ελληνικη αστυνομια.. ανοιξε τον ριζοσπαστη τωρα να μας πεις για την σκληροτητα της αστυνομιας .. οταν μαχαιρωνονταν τα αφρικανακια στην ομονοια που ηταν κρυμενα τα πλουσιοπεδα ψευτοαναρχακια? οταν λιωνουν στην πρεζα πισω απο το πανεπιστημιο τα παιδακια.. που ειναι τα αναρχακια που ειχαν πει οτι θα καθαριζαν τα εξαρχεια απο τα ναρκωτικα? σε λιγο θα πολιτικοποιηθει και η ψευτοαναρχια και θα εχουμε 6 περηφανα κομματα στο ελληνικο εθνος! ολε..
akpe Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Γιατί αυτοί δεν τα σπάνε γιατί θέλουν να κάνουν πλιάτσικο ή να ξεκαυλώσουν γιατί έχασε η ΠΑΟΚαρα. Τα σπάνε γιατί το πιστεύουν. Γιατί πιστεύουν ότι ο εχθρός τους είναι το κράτος. Τα σύμβολα, οι προστάτες του και οι τοκογλύφοι του, οι τράπεζες. Και τα πολυκαταστήματα που ταίζουν βλακεία και ηδονή τους καταναλωτές τους. Και καλά κάνουν ρε φίλε! Πρέπει να μυρίσει καμμένο για να καταλάβει ο κόσμος τι γίνεται. Να βγει από τη μίζερη και νωχελική καθημερινότητά του. Αυτές τις παπαριές θα τις λες στο μέλλον και στο γιό σου; Πόσο πιο χαμηλά πια, πόσο;
cbr600RR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Αυτές τις παπαριές θα τις λες στο μέλλον και στο γιό σου; Πόσο. Πιο. Χαμηλά. ρε φιλε καταλαβαινεις τωρα με τι ατομα προσπαθω να μιλησω..??? μπορει και να τα πιστευει .. δε ξερω.. η ανθρωποτητα εχει δειξει και χειροτερα δειγματα βλακειας.. εγω λοιπον μαγκες αμα χασει ο θρυλος αποψε θα παω ν τα σπασω στο πλασιο να παρω κανα λαπτοπ.. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ.. αλλα επειδη ετσι πιστευω οτι κανω την επανασταση μου στο κρατος-εχθρος!! ΠΩΠΩ ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!
akpe Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Άσε μωρέ, να έχουμε ποικιλία. Δε βαριέσαι, από επαναστάτες του κώλου έχουμε μπουχτίσει. Τώρα έχουμε και επαναστάτες της πίστης.
sotirakis.net Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Καλά εδώ που τα λέμε το βίντεο έιναι αστείο εντελώς. Δεν δείχνει απολύτως τίποτα, και όλοι οι "εναντια_στην_εξουσία" το δείχνετε λες και είναι η αναμφισβήτητη απόδειξη ενοχής του μπάτσου. Δείχνει απλά ότι δεν σκέφτεστε με ανοιχτό μυαλό. Κανένας ορθολογισμός. Καμια επαγωγική σκέψη. Αν όντως φταίει ο αστυνόμος να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Αν όμως ήταν όντως σε στιγμή άμυνας, τότε έιναι αθώος. Θα το κρίνουν άλλοι αυτό. Να καίγεται όλη η Αθήνα και ένα σωρο μαγαζιά και πολυκατοικίες δεν βρίσκω σε τι οφελεί. Ας μου απαντήση κάποιος που θεωρεί ότι φταίει η αστυνομία. Ας με πείσει. Γιατί τα καίνε όλα τώρα? τι κερδίζει και ποιος? ΥΓ. Το θύμα είναι απο πολύ εύπορη οικογένεια. Προσωπική διαπίστωση είναι ότι όλοι οι αντιδραστικοί είναι τουλάχιστον όχι φτωχοί. Γιατί αν έπρεπε να δουλέψουν για να τα βγάλουν πέρα, δεν θα είχαν χρόνο για τέτοια. Έχω προσωπικό δείγμα απο 4-5 κοντινούς φίλους ΕΑΑΚ, ΚΝΕ, κτλ που είναι μια χαρά οικονομικά, μιλάνε για αδικία στην κοινωνία, και οι γονείς τους τους εξασφαλίζουν τα πάντα. Εγώ ο κακομοίρης που δουλεύω απο τα 18, που εγώ θα έπρεπε να παραπονιέμαι, βλέπω πως λειτουργεί η κοινωνία θεωρώ πως οι νόμοι είναι για το καλό όλων μας. Κακώς, έπρεπε να νιώσω αδικημένος, να πάρω ένα όπλο και να τους ληστέψω όλους. Τουλάχιστον να παραπονιούνται δίκαια. ΥΓ2. Σοτιράκης.νετ, πέσμου σε παρακαλώ τι δουλειά κάνεις, και τι δουλειά κάνουν οι δικοί σου. Επίσης δεν είπα καλά έκανε και σκοτώθηκε το πιτσιρίκι. Λέω όμως ότι με αυτά και με αυτά δεν κάνει δουλειά η αστυνομία. Να σου δείξω και ταυτότητα ρε μεγάλε; Χέσε μας ρε φίλε που θες να σου πω και ποιος είμαι! Μεταπτυχιακός φοιτητής είμαι στη Σουηδία, απόφοιτος πανεπιστημίου Πληροφορικής, που μόνος μου πληρώνω τις σπουδές μου. Happy now? Σου φτάνει αυτό ; Γέμισαν ασφαλίτες και τα forum... Όσον αφορά την επαγωγική σου σκέψη : "το θύμα είναι από εύπορη οικογένεια" : Ατεκμηρίωτο και βλακώδες. Και μυρίζει γράμμη από άλλα "ελληνικά" forum... "έχω φίλους ΕΑΑΚίτες με φράγκα" : δεν είμαστε δημοτικό να μιλάμε για το τι άτομα ξέρει ο καθένας. Υπάρχουν και ναζιστές οι οποίοι είναι Εβραίοι. Α, αν ο μπάτσος ήταν σε στιγμή άμυνας δικαολογείται;;;;; Ωραία... Πολύ ωραία... Ξεχνάς όμως ότι είναι αστυνομικός και όχι ΜΠΡΑΒΟΣ. Και δεν έχουμε πόλεμο εκεί έξω για να βαράνε στο ψαχνό.
Deorum Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Και καλά κάνουν ρε φίλε ! Πρέπει να μυρίσει καμμένο για να καταλάβει ο κόσμος τι γίνεται. Να βγει από τη μίζερη και νωχελική καθημερινότητά του. Να μυρίσει καμένο το δικό σου σπίτι, η δικιά σου περιουσία, η περιουσία των δικών σου γονιών η επιχειρήση τους (είτε είναι δικιά τους, είτε απλά δουλεύουν έκει όπους και να έχει χωρίς δουλειά θα μείνουν) και μετά έλα πές μας πως νιώθεις.
teo64x Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Γέμισαν ασφαλίτες και τα forum... Φασίστες λέγονται. Ε δεν κρατήθηκα πια.
Deorum Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Είμαι ασφαλίτης το βρήκες. Ετοιμάσου, βρήκα το IP σου και σου ετοιμάζουμε έφοδο σε μερικά δευτερόλεπτα. Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις. Ένα ερώτημα έκανα, που τελικά έπεσα μέσα. Γιατί μεταπτυχιακό στην Σουηδία και βιοπάλη απλά δεν ταιριάζουν. Μπορεί να δούλεψες δεν λέω, αλλά δούλεψες μάλλον για να πάρεις καινούργιο PC όχι για να πληρώσεις τα νοίκια... Τέλος αν είμαι ασφαλίτης, ακροδεξιος, χρυσαυγήτης, ακροαριστερός, αναρχικός δεν το ξέρετε, και είστε πολύ μακριά απο την πραγματικότητα. Τίποτα δεν είμαι απο αυτά. Λέω να τιμωρηθεί ο μπάτσος αν έκανε μαλακία. Το έγραψα 10 φορές. Λέω επίσης πώς τα καμένα σπίτια και μαγαζιά έιναι λάθος και επίσης πρέπει να τιμωρηθούν όσοι κάνουν ζημιές.
cbr600RR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 αστον ο sotirakis ειναι στη σουηδια τωρα.. που και που για να ξεχαρμανιασει μπαινει εδω να εκφερει γνωμη για τα ελληνικα κεκτενομενα.. ο κοσμος λεει πρεπει να μυρισει καμμενο για να καταλαβει τι γινεται.. το παιδι καταφερε μεσα σε 1 ποστ να βαλει 800 μαργαριταρια μαζεμενα.. sotirakis να σου καψουν τα δικα σου οπως λεει ο φιλος απο πανω.. να χασεις την περιουσια σου και αυτα που πληρωνεις με τον ιδρωτα σου.. και μετα ελα ξανακανε κυρηγμα φιλελευθερων ιδεων..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.