Critter Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Ας τα καταργήσουμε τα Μ.Α.Τ. Ας βγαίνουν στρατιώτες που είναι ότι και εμείς. Που δεν είναι εκεί ούτε για τα λεφτά ούτε για ιδεολογία. Ποιος λέτε να δέρνει ποιο πολύ; Τι σχεση έχει ο στρατος με την αστυνομια? και απο ποτε ειναι υποκατάστατα?
antreaslam Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 τι ακούν τα αυτάκια μου ρε firewalker ...τι δουλειά ε΄χει ο στρατός?
freedubus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Ακουσα οτι ζήτησε συγγνώμη ο πρωθυπουργος για τη δολοφονία του παιδιού. Ισχύει;
firewalker Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Ρε σεις γιατί δεν διαβάζετε τι γράφω; Δεν αναφέρω στρατό. Για στρατιώτες λέω. Ας βάλουν εκεί που είναι τα ΜΑΤ Έλληνες στρατιώτες (φοιτητές, δικηγόρους, απλά οι στρατιώτες είναι ποιο πρόχειροι) που είναι δείγμα καθαρό. Που δεν είναι θα είναι εκεί ούτε λόγο χρημάτων ούτε λόγο πεποιθήσεων. Να πάνε σε ένα στρατόπεδο και να πούνε "Αυτό ο λόχος σήμερα θα κάνει τα ΜΑΤ" με ηγεσία αυτή που είναι σήμερα στα ΜΑΤ. Δεν θα πέσει ξύλο; Εγώ πιστεύω ότι το ίδιο θα είναι αν όχι χειρότερα.
Critter Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν,δεν ενοώ ότι δεν γίνονται ποτέ και αυτά! Φυσικά κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό, να φάει και ο συνταξιούχος ξύλο, είτε από λάθος είτε σκοπίμως. Αλλά εσύ το γενικεύεις λες και γίνεται καθημερινά αυτό! Αυτό όμως που θέλω να τονίσω (Critter) είναι ότι (κατά τη γνώμη μου) ο τρόπος ου σκέφτεσαι είναι τελείως λάθος! Μα δεν λεω οτι γινεται καθε μερα. Υπαρχει όμως το κινδυνος να παρεις τετοια εντολη μιας και το εχει δειξει η ιστορια. Εχει συμβει περισσοτερες απο μια φορα. Για τα υπολοιπα που λες, το εκνευριστικο ειναι οτι εγω σε καταλαβαινω αψογα και κανω τριτο ποστ για να με καταλαβεις εσυ. Ξεκολλα απο τους παπουδες. Αυτο ειναι ενα παραδειγμα. Για μενα και ο απεργος δημοσιος υπαλληλος που δεν εχει σχεση με κουκουλοφορους το ιδιο κανει. Βλεπεις κατι τελειωμενους καμενους δημοσιους υπαλληλους οι οποιοι λεει πανε και καλα να σπασουν τον κλοιο. Τι να κλασουν οι γυναικες και οι 40αρηδες-50αρηδες (ενταξει αν στην πεφτανε οι παλιοι οικοδομοι να ελεγα οτι επρεπε να πεσει και λιγο δακρυγονο για να τους αντιμετωπισεις)? Εχουνε 2 κλουβες απο πισω και 3 σειρες ΜΑΤ, δεν φτανουν με τις ασπιδες να τους αντιμετωπισουν (προσεξε, δεν μιλαω για τις περιπτωσεις που υπαρχουν ομαδες μπροστα με μαδερια που τους βαρανε...εκει καλα κανουν).... Σε σχεση λοιπον με αυτα που λες, λεω οτι το μισθολογικο για εναν υγιή εγκέφαλο, δεν θα ηταν κινητρο για να παει σε ενα σωμα που θα παιζει γενικα ξυλο. Ειτε αυτοι λεγονται κουκουλοφοροι, ειτε λεγονται συνταξιουχοι, ειτε μαθητες, ειτε δημοσιοι υπαλληλοι, ειτε μεταναστες, ειτε η ένωση συλλεκτων σπάνιων λουλουδιων Αττικής. Δεν ειναι ουτε τυχαιο οτι οι ανθρωποι αυτοι στα λινκς που παρεθεσα δεν ενοχλουνται απο τους Χρυσαυγιτες οι οποιοι και αυτοι επισοδεια προκαλουν ενταντιων των αναρχικων. Δηλαδη οτι κανουν οι αναρχικοι κανουν και οι Χρυσαυγιτες...κουκουλοφοροι ειναι και κρατανε δοκαρια, μαχαιρια και πετρες (το δειχνει και στο βιντεο). Προφανως λοιπον ο μεσος ματατζης ανοικει στους χωρους της ακροδεξιας και δεν ενοχλειτε απο τους ομοιδεατες του. Τουλαχιστον το βιντεο αυτο αποδυκνυει και ταυτοχρονα αποδεικνυεται και αυτο που λεω περι ανθρωπων που γουσταρουν να βαρανε. Μη μου πεις κιολας οτι κατα τη γνωμη σου οι Ματατζηδες ειναι και κομμουνιστες.
gf030 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 ΤΕΛΙΚΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ; ...φως φαινεται οτι ριχνουν στην υποθεση οι τελευταιες "διαρροες" απο βαλιστικη και εμπειρογνωμονες που λενε οτι.... Ο ειδικος φρουρος οντως πυροβολησε στον αερα, φταιει ομως το οπλο του το οποιο ειναι μοντελο τυπου Angelina Jolie στο Wanted.
Critter Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Ρε σεις γιατί δεν διαβάζετε τι γράφω; Δεν αναφέρω στρατό. Για στρατιώτες λέω. Ας βάλουν εκεί που είναι τα ΜΑΤ Έλληνες στρατιώτες (φοιτητές, δικηγόρους, απλά οι στρατιώτες είναι ποιο πρόχειροι) που είναι δείγμα καθαρό. Που δεν είναι θα είναι εκεί ούτε λόγο χρημάτων ούτε λόγο πεποιθήσεων. Να πάνε σε ένα στρατόπεδο και να πούνε "Αυτό ο λόχος σήμερα θα κάνει τα ΜΑΤ" με ηγεσία αυτή που είναι σήμερα στα ΜΑΤ. Δεν θα πέσει ξύλο; Εγώ πιστεύω ότι το ίδιο θα είναι αν όχι χειρότερα. Συνεχιζεις τις κοτσανες . Ειναι λες και σου λεω γιατι ο ολυμπιακος δεν κατεβασε την ομαδα ποδοσφαιρου στο μεταξυ μας παιχνιδι στο Μπασκετ? Η αστυνομια ειναι υποτιθεται εκπαιδευμενη για να αντιμετωπισει τετοια σκηνικα. Ο στρατος ειναι (ηταν βασικα) για τον πολεμο. Και εννοειται οτι αν κανουμε και την υποθεση οπως τη θες, οι στρατιωτες δεν προκειται να καναν τπτ. Θα τρεχανε να κρυφτουνε. Μη σου πω θα σπαγανε και αυτοι. Εχεις παει στρατο και θεωρεις οτι ο στρατος μπορει να δωσει λυση σε κρισεις?.
random Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Ας τα καταργήσουμε τα Μ.Α.Τ. Ας βγαίνουν στρατιώτες... καλύτερα να στέλνουμε "αρδάκια" έτσι γλυτώνουμε και απο τις περιπτώσεις "εξοστρακισμών"
Filos19 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Οκ, Critter κατανοώ τι λες. Απλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι η δουλειά τους να ρίχνουν ξύλο ενίοτε! Μπορεί το άτομο που είναι μέσα να μην του αρέσει καθόλου να παίξει ξύλο, και το πιστεύω αυτό, αφού οι περισσότεροι από αυτούς θέλουν να τελειώσει το πανηγύρι για να πάνε στο σπίτι τους να ξεκουραστούν. Τώρα, όντως τα χημικά δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται χωρίς μέτρο.
firewalker Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Λέτε ότι στα ΜΑΤ πάνε αυτοί που το έχουν μέσα τους το ξύλο κ.τ.λ. Και εγώ σου λέω: Πάρε όποιους θες (θεωρώ τους στρατιώτες "αγνό" δείγμα διότι πάνε όλοι ανεξαρτήτως σε τι πιστεύουν), εκπαίδευσε τους και κάνε τους Μ.Α.Τ. Θεωρώ ότι πάλι η ίδια συμπεριφορά θα υπάρχει από τα νέα Μ.Α.Τ. Επίσης πιστεύω ότι στις περσινές φωτιές το μηχανικό του στρατού μπορούσε να δώσει μεγάλη βοήθεια.
gf030 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Καμαρωστε τον λεβεντη... http://www.zougla.gr/news.php?id=16465
liopyr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Οκ, Critter κατανοώ τι λες. Απλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι η δουλειά τους να ρίχνουν ξύλο ενίοτε! Μπορεί το άτομο που είναι μέσα να μην του αρέσει καθόλου να παίξει ξύλο, και το πιστεύω αυτό, αφού οι περισσότεροι από αυτούς θέλουν να τελειώσει το πανηγύρι για να πάνε στο σπίτι τους να ξεκουραστούν. Τώρα, όντως τα χημικά δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται χωρίς μέτρο. Τα διαβάζεις αυτά που γράφεις? Επάγγελμα τραμπούκος? Και το χαρακτηρίζεις ως φυσιολογικό να μην είναι κάποιος υπέρ της βίας, αλλά να το κάνει για βιοποριστικούς λόγους? Λέτε ότι στα ΜΑΤ πάνε αυτοί που το έχουν μέσα τους το ξύλο κ.τ.λ. Και εγώ σου λέω: Πάρε όποιους θες (θεωρώ τους στρατιώτες "αγνό" δείγμα διότι πάνε όλοι ανεξαρτήτως σε τι πιστεύουν), εκπαίδευσε τους και κάνε τους Μ.Α.Τ. Θεωρώ ότι πάλι η ίδια συμπεριφορά θα υπάρχει από τα νέα Μ.Α.Τ. Δεν πάνε όλοι ανεξαρτήτως τι πιστεύουν. Και είμαι σίγουρος πως αν στους στρατιώτες δωθεί εντολή να κάνουν την δουλειά των ΜΑΤ, χωρίς κάποιον από πίσω να τους σημαδεύει σε περίπτωση που αρνηθούν να εκτελέσουν την εντολή αυτή, μόνο οι ακροδεξιοί θα αποδεχτουν να την κάνουν. Επίσης πιστεύω ότι στις περσινές φωτιές το μηχανικό του στρατού μπορούσε να δώσει μεγάλη βοήθεια. Ωραία, ανακάλυψαμε τελικά την χρησιμότητα του στρατού. Θα τους βάζει το κράτος να σβήνουν τις φωτιές. Οhhh Wait! Ποιος τις ανάβει τις φωτιές?
akpe Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Κούγιας: "Χρησιμοποίησα ατυχές εκφράσεις". Τι μας λες ρε μεγάλε; Σοβαρά;
liopyr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Κούγιας: "Χρησιμοποίησα ατυχές εκφράσεις". Το περίεργο θα ήταν το αντίθετο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.