KilliK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 critter αυτο που λες για τον φιλο σου,δεν ειναι νοοτροπια μονο της αστυνομιας.ειναι γενικη νοοτροπια,ελληνικη. δωσε λιγη εξουσια,την παραμικρη,σε ενα ελληνα και θα στο παιζει αφεντης.
klainmaingr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Ρε γαβ γαβ, διαβαζεις Ελληνικα? Μάλιστα.. θίχτηκες εσύ με το τεμάχιο.. εγώ ας πούμε τι να κάνω τώρα; Καλά έκανες και έκοψες απο τον τύπο αυτόνα που λές. Είναι τραγικό πως ΚΑΠΟΙΟΙ άνθρωποι αλλάζουν όταν έχουν εξουσία. Όσο για το τεμάχιο για να τελειώνουμε. Μετά απο όλα αυτά τα τελευταία που έγιναν και μετά απο τις παναγίες που έχουν ακούσει όλοι τους. Και %$@^@$^# να λέγαν στον ασύρματο (άλλωστε μεταξύ τους μιλούσαν.. τι σε κόφτει εσένα) δεν θα μου έκανε εντύπωση. Όλοι αυτοί άνθρωποι είναι. Και συ τα ίδια θα έλεγες και εγώ ίσως.. Εδώ σε 1 πόστ που δεν σου αρέσει και μιλάς τον άλλον σα σκατά. Αν είχες και ένα κάποιο προηγούμενο δεν θέλω να φανταστώ τι θα έλεγες... Α ναι.. εσύ δεν είσαι ένστολος.. Μιας και η στολή δίνει +20 mental patience..
activex Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 ??? Δηλαδη τωρα θελεις να μου πεις οτι λεμε τους αστυνομικους μπατσους χαριν της σατυρας; Ενω αυτοι δεν μπορουν να σε πουν τεμαχιο γιατι εκεινη την ωρα εργαζονται; Μην τρελαθουμε τελειως. ε ναι ΚΑΙ αυτό! τα όρια της δημοκρατίας που λέγαμε έχουν παραθυράκια! άμα τα κάνουμε γκαραζόπορτες για να μπαινοβγαίνει μέχρι και το όργανο της τάξεις... , τότε ενδεχομένως να φτάσεις στο σήμερα με συνοπτικές διαδικασίες εκ των έσω... όπως είπε και ο τζιμακος : "μην προκαλείτε τα όργανα... διότι είναι ευέξαπτα, κακοπληρωμένα και οπλοφορούν!" ....
Critter Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 critter αυτο που λες για τον φιλο σου,δεν ειναι νοοτροπια μονο της αστυνομιας.ειναι γενικη νοοτροπια,ελληνικη.δωσε λιγη εξουσια,την παραμικρη,σε ενα ελληνα και θα στο παιζει αφεντης. Δεν ειναι ελληνικη νοοτροπια. Ειναι νοοτροπια της ανθρωπινης υπαρξης γενικοτερα. Η αστυνομια που εκ φυσεως εχει εξουσια πολυ περισσοτερη απο το μέσο ανθρωπο ειναι λογικο να εχει τετοια φαινομενα. Το οτι ομως ειναι λογικο δεν σημαινει οτι τους δικαιολογει κιολας. Και αυτο το λεω γιατι ολοι μας εχουμε καποιο φιλο-γνωστο αστυνομικο που ειναι γαμω τα παιδια. Πολυ καλος φιλος του αδερφου μου (στην τροχαια γλυφαδας δουλευει) μπαινει στα clubs και πληρωνει κανονικα, την ωρα που συναδελφοι του δειχνουν καρτα για να μπουν και θελουνε και κερασμα. Αυτο δηλωνει οτι ο ανθρωπος οταν ειναι εκτος δουλειας, ειναι ενας καθημερινος ανθρωπος και οχι ενας αστυνομικος με εξουσια. Η παιδεια και το πως εχει μεγαλωσει κανεις απο την οικογενεια του, παιζει πολυ μεγαλο ρολο.
Skia11 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μ' αρέσει που ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ οι άλλοι μπάτσοι πλήν των γνωστών μας είναι αλήτες/φονιάδες/προβοκάτορες...
Critter Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Καλά έκανες και έκοψες απο τον τύπο αυτόνα που λές. Είναι τραγικό πως ΚΑΠΟΙΟΙ άνθρωποι αλλάζουν όταν έχουν εξουσία. Όσο για το τεμάχιο για να τελειώνουμε. Μετά απο όλα αυτά τα τελευταία που έγιναν και μετά απο τις παναγίες που έχουν ακούσει όλοι τους. Και %$@^@$^# να λέγαν στον ασύρματο (άλλωστε μεταξύ τους μιλούσαν.. τι σε κόφτει εσένα) δεν θα μου έκανε εντύπωση. Όλοι αυτοί άνθρωποι είναι. Και συ τα ίδια θα έλεγες και εγώ ίσως.. Εδώ σε 1 πόστ που δεν σου αρέσει και μιλάς τον άλλον σα σκατά. Αν είχες και ένα κάποιο προηγούμενο δεν θέλω να φανταστώ τι θα έλεγες... Α ναι.. εσύ δεν είσαι ένστολος.. Μιας και η στολή δίνει +20 mental patience.. Αυτο το δεχομαι. Να μου πεις οτι επειδη με τρεχουν 6 μερες και ημουνα ενας αγανακτισμενος αστυνομικος, εβρισα, μπορω να πω οτι ειναι μια δικαιολογια (αν και κανονικα πρεπει να ειναι εκπαιδευμενοι να αντεχουν)...Το οτι όμως ειναι μια δικαιολογια, δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο. Βγηκατε αμεσως να με φατε επειδη απλα τονισα κατι το οποιο δεν ειναι σωστο. Μονο αυτη η βαση που θετεις το θεμα εχεδι λογικη. Τέλος να πω οτι στα ΜΑΤ δεν μπαινεις με το ζορι, το επιλεγεις (αυτο τουλαχιστον μου εχουν πει οι φιλοι μου αστυνομικοι). Αυτοματως δηλαδη αποδεχεσαι οτι θα σου δωθουν εντολες να δειρεις. Και το θεμα ειναι οτι ξερεις οτι δεν θα δειρεις μονο τους κακους κουκουλοφορους αλλα θα σου δωθουν εντολες να δειρεις και να ριξεις χημικα σε περιπτωσεις όπως οι συνταξιουχοι (οι οποιοι εχουν καρδιακα, αναπνευστικα και απειρα ιατρικα προβληματα) κτλ. Αρα με μια μεση λογικη προκυπτει οτι οι ανθρωποι αυτοι απο τη στιγμη που το κανουν με τη θεληση τους, σημαινει οτι εχουν λοξα να βαρανε και μαλιστα χωρις να τους νιαζει ποιος ειναι απεναντι. Πειτε μου δηλαδη ρε παιδια, εστω οτι σας υποχρεωνανε ή απο λαθος μπαίνατε στα ΜΑΤ και σας λεγανε να βαρεσετε και να ρηξετε χημικα στους συνταξιουχους, θα το εκανε κανεις απο σας? Εγω πραγματικα θα προτιμουσα να με διωξουνε απο το σωμα. Ειναι δυνατον να σηκωσω χερι (ποσο μαλλον γκλοπ) στον παππου μου? Για μενα δηλαδη την κατηγορια "μπατσος" την απαρτιζουν ως επι το πλειστον ματατζηδες...Οι καπελακηδες συνηθως ειναι οκ. -----Προστέθηκε 12/12/2008 στις 02 : 05 : 05----- Μ' αρέσει που ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ οι άλλοι μπάτσοι πλήν των γνωστών μας είναι αλήτες/φονιάδες/προβοκάτορες... Μου ααααααααααααρεσει που δεν διαβαζεις τι γραφουμε...
Wandex Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Activex ωραίο το post σου. Θα ήθελα και άλλοι συμπολίτες σου να ξυπνούσανε από αυτό το παραμύθι ή εφιάλτη που νομίζουν ότι βρίσκονται και να σκεφτούμε τι μπορούμε να κάνουμε απο δώ και πέρα. Αν αλλάξεις το όνομα Άλεξης με παιδί σκέτο με εκφράζει πάντως καλύτερα. Έχουν πεθάνει και άλλα παιδιά(και πιο μεγάλα παιδιά) για πιό μεγάλες "επαναστάσεις". Η μοναδική μου αντίρρηση.
Skia11 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Και αυτο το λεω γιατι ολοι μας εχουμε καποιο φιλο-γνωστο αστυνομικο που ειναι γαμω τα παιδια. Πολυ καλος φιλος του αδερφου μου (στην τροχαια γλυφαδας δουλευει) μπαινει στα clubs και πληρωνει κανονικα, την ωρα που συναδελφοι του δειχνουν καρτα για να μπουν και θελουνε και κερασμα. Αυτο δηλωνει οτι ο ανθρωπος οταν ειναι εκτος δουλειας, ειναι ενας καθημερινος ανθρωπος και οχι ενας αστυνομικος με εξουσια. Η παιδεια και το πως εχει μεγαλωσει κανεις απο την οικογενεια του, παιζει πολυ μεγαλο ρολο. Τι ακριβώς δε διάβασα καλά?
activex Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μ' αρέσει που ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ οι άλλοι μπάτσοι πλήν των γνωστών μας είναι αλήτες/φονιάδες/προβοκάτορες... μια παρατήρηση αν επιτρέπεις. πρέπει να αλλάξεις την υπογραφή σου ενδεχομένως... έχουμε εξελίξεις από τον Ισοκράτη! (μην παρεξηγηθείς δεν σε ειρωνεύομαι,δες το σαν χιούμορ...)και με κάθε επιφύλαξη ως προς το νόημα που δίνει ο κάθε ένας στο ρητό... http://www.sarantakos.com/isocrat.htm
Critter Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Τι ακριβώς δε διάβασα καλά? Τα προηγουμενα και τα επομενα που μιλανε για φιλο (πρωην) ΚΑΚΟ αστυνομικο και για το διαχωρισμο των αστυνομικων (που συμπεριλαμβανει προφανως και αυτους που δεν ξερουμε) σε μπατσους και αστυνομικους (δηλαδη σε καλους και κακους). Ελπιζω να σε καλυψα.
Skia11 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Την υπογραφή μου την έχω σχεδόν απο τότε που γράφτηκα στο insomnia. edit: My bad critter αν μου ξέφυγε κάτι τότε.
pournaras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Την υπογραφή μου την έχω σχεδόν απο τότε που γράφτηκα στο insomnia. Δυστυχως θέλει αναθεωρηση
Skia11 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δυστυχως θέλει αναθεωρηση Δυστυχώς μου αρέσει όπως είναι. Για μένα όλα αυτά τα γεγονότα απλά ξεβρακώνουν όλους εμάς που θέλουμε να λεγόμαστε "Ελληνική κοινωνία". Ο τρόπος που λειτουργούμε τα τελευταία 30 χρόνια είναι "ο σώζον εαυτό σωθήτω" χωρίς κανένα ενδιαφέρον πέρα απο τον εαυτό μας και το "μαγαζάκι" μας. Δε χρειάζετε να πάτε μακριά, δείτε πως φερόμαστε ο ένας στον άλλον σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας.
activex Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Activex ωραίο το post σου. Θα ήθελα και άλλοι συμπολίτες σου να ξυπνούσανε από αυτό το παραμύθι ή εφιάλτη που νομίζουν ότι βρίσκονται και να σκεφτούμε τι μπορούμε να κάνουμε απο δώ και πέρα. Αν αλλάξεις το όνομα Άλεξης με παιδί σκέτο με εκφράζει πάντως καλύτερα. Έχουν πεθάνει και άλλα παιδιά(και πιο μεγάλα παιδιά) για πιό μεγάλες "επαναστάσεις". Η μοναδική μου αντίρρηση. δες το ποστ #1850 που είναι βέβαια απάντηση σε άλλο φίλο... αλλά το αναφέρω παράλληλα επειδή πιστεύω ότι τελικά δεν έχουν "αδικηθεί" και ΤΟΣΟ παλιότερα "έργα και ημέρες" , όπως ίσως φαίνεται με την πρώτη ματιά και πάντα ανάλογα τον παρατηρητή φυσικά... τέλος πάντων έτσι μου βγήκε έτσι το αποτύπωσα, δεν ζητώ κάτι πέρα από ότι βλέπει ο κάθε ένας μέσα σε αυτό...και εαυτό! -----Προστέθηκε 12/12/2008 στις 02 : 43 : 39----- Δυστυχώς μου αρέσει όπως είναι. Για μένα όλα αυτά τα γεγονότα απλά ξεβρακώνουν όλους εμάς που θέλουμε να λεγόμαστε "Ελληνική κοινωνία". Ο τρόπος που λειτουργούμε τα τελευταία 30 χρόνια είναι "ο σώζον εαυτό σωθήτω" χωρίς κανένα ενδιαφέρον πέρα απο τον εαυτό μας και το "μαγαζάκι" μας. Δε χρειάζετε να πάτε μακριά, δείτε πως φερόμαστε ο ένας στον άλλον σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας. παράθεση από άλλο ποστ ,άλλα πιστεύω ταιριάζει... ναι φίλε μου αλλά έχει μεγάλη διαφορά και είναι παράφραση να υπονοείς πως ευθύνεται άμεσα ο πολίτης για την κατάντια (έμμεσα σίγουρα ευθύνεται) από το να λες ότι ευθύνεται το κράτος/πολίτευμα διότι έμαθε στους πολίτες... εν ολίγης άλλο να γεννηθείς γάιδαρος και άλλο να σε Μετατρέψουν με φιλότιμες κιόλα προσπάθειες! τουλάχιστο φραστικά είναι τελείως διαφορετική η ουσία της κεντρικής ευθύνης . για μένα και ουσιαστικά διότι το κακό έχει ρίζα και δεν είναι αυθαίρετο ούτε ωμά έμφυτο όπως θέλουν κάποιοι να μας περάσουν αλλά… καλά καλλιεργημένο! Όταν η ρίζες τις διαφθοράς είναι στις κοινωνικές αξίες που μας μεγάλωσαν εκεί δεν ξέρω κατά ποσό κατηγορείς τον ασθενεί που δεν πρόσεχε όταν τον πετούσαν… ιο ας πούμε από την γέννα του!… φυσικά το συζητάμε αν θες, καθώς είναι καθαρά προσωπική ματιά. σε ότι διαφωνείς...διορθώνεις
Filos19 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Α ναι.. εσύ δεν είσαι ένστολος.. Μιας και η στολή δίνει +20 mental patience.. Χεχε! :lol::lol:Ωραίος -----Προστέθηκε 12/12/2008 στις 02 : 56 : 25----- Τέλος να πω οτι στα ΜΑΤ δεν μπαινεις με το ζορι, το επιλεγεις (αυτο τουλαχιστον μου εχουν πει οι φιλοι μου αστυνομικοι). Αυτοματως δηλαδη αποδεχεσαι οτι θα σου δωθουν εντολες να δειρεις. Και το θεμα ειναι οτι ξερεις οτι δεν θα δειρεις μονο τους κακους κουκουλοφορους αλλα θα σου δωθουν εντολες να δειρεις και να ριξεις χημικα σε περιπτωσεις όπως οι συνταξιουχοι (οι οποιοι εχουν καρδιακα, αναπνευστικα και απειρα ιατρικα προβληματα) κτλ.Αρα με μια μεση λογικη προκυπτει οτι οι ανθρωποι αυτοι απο τη στιγμη που το κανουν με τη θεληση τους, σημαινει οτι εχουν λοξα να βαρανε και μαλιστα χωρις να τους νιαζει ποιος ειναι απεναντι. Πειτε μου δηλαδη ρε παιδια, εστω οτι σας υποχρεωνανε ή απο λαθος μπαίνατε στα ΜΑΤ και σας λεγανε να βαρεσετε και να ρηξετε χημικα στους συνταξιουχους, θα το εκανε κανεις απο σας? Εγω πραγματικα θα προτιμουσα να με διωξουνε απο το σωμα. Ειναι δυνατον να σηκωσω χερι (ποσο μαλλον γκλοπ) στον παππου μου? Για μενα δηλαδη την κατηγορια "μπατσος" την απαρτιζουν ως επι το πλειστον ματατζηδες...Οι καπελακηδες συνηθως ειναι οκ. Πραγματικά όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοτι να ναι!! Το ξέρεις ότι οι άνδρες της ΜΑΤ έχουν υψηλότερο μισθό γιατί παίρνουν ειδικό επίδομα? Άρα τα περί "γουστάρουν να δέρνουν και είναι επιλογή τους" είναι επιεικώς ανόητα. Ποιος σου λέει εσένα ότι δεν το κάνουν για να έχουν υψηλότερο μισθό? Δευτερον. Που έχεις δει εσύ να χτυπούν με γκλόπς τις πλάτες των παπούδων ή να τους ρίχνουν χημικά στο πρόσωπο? Αυτοί που προκαλούν την αστυνομία είναι νέοι και όταν λέω νέοι ενοώ κάτω των 30. Βλέπεις συχνά παπούδες 80 ετών με πίεση και αναπνευστικά προβλήματα να επιτίθενται σε αστυνομικούς? Αν βλέπεις εσύ τότε πάω πάσο, αλλά μη λες ότι να ναι για να δημιουργείς εντυπώσεις. Και μη γενικεύεις όπως επιτυχώς εδώ και ώρα κάνεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.