Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Νομίζω αναφέρθηκε και νωρίτερα: συνήγορος της οικογένειας είναι ο κύριος Δημήτρης Τσοβόλας.

Καταλήψεις σε σχολεία δεν ξέρω αν γίνονται, σε σχολές έχουν ξεκινήσει, από ό,τι μαθαίνω από συγγενείς (ΑΣΚΤ, ας πούμε). Πιθανολογώ ότι τα σχολεία δε θα αποτελέσουν εξαίρεση.

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οι Μπατσοι ειναι "θεοι". Με πηρε πριν λιγο η δικια μου που ειχε παει σε ενα πελατη στη Στουρναρη (προφανως δουλευει σε κατασκευαστικη :P) και μου ειπε οτι καθε 5 μετρα εχει και Ματατζη στους δρομους γυρω απο το πολυτεχνειο (λογικο). Η πλακα ειναι οτι τα walkie talkie τα εχουνε τερμα και ακουγονται οι διαλογοι (ολοι το εχουμε συναντησει αυτο). Και ακουγεται η "κορυφαια" ατάκα "Ένα ΤΕΜΑΧΙΟ ανεβαινει προς την κλούβα...τσακωσε τον"....εννοωντας προφανως οτι καποιος με υποπτη φάτσα διασχιζει την Στουρναρη, οποτε κάντε του ελεγχο.

Με λιγα λόγια αγαπητοι φιλοι ειστε ΤΕΜΑΧΙΑ. Ο Ελληνας πολιτης που τους πληρωνει ειναι ενα ΤΕΜΑΧΙΟ και βεβαιως αυτο δειχνει το πως βλεπουν οι μπατσοι τους πολιτες (εξου και η συμπεριφορα τους).

Βεβαια θα μου πει κανεις "ρε φίλε εδω ειδες γουρουνι που μιλαει, αυτο σου εκανε εντυπωση?"

Δημοσ.
Οι Μπατσοι ειναι "θεοι". Με πηρε πριν λιγο η δικια μου που ειχε παει σε ενα πελατη στη Στουρναρη (προφανως δουλευει σε κατασκευαστικη :P) και μου ειπε οτι καθε 5 μετρα εχει και Ματατζη στους δρομους γυρω απο το πολυτεχνειο (λογικο). Η πλακα ειναι οτι τα walkie talkie τα εχουνε τερμα και ακουγονται οι διαλογοι (ολοι το εχουμε συναντησει αυτο). Και ακουγεται η "κορυφαια" ατάκα "Ένα ΤΕΜΑΧΙΟ ανεβαινει προς την κλούβα...τσακωσε τον"....εννοωντας προφανως οτι καποιος με υποπτη φάτσα διασχιζει την Στουρναρη, οποτε κάντε του ελεγχο.

Με λιγα λόγια αγαπητοι φιλοι ειστε ΤΕΜΑΧΙΑ. Ο Ελληνας πολιτης που τους πληρωνει ειναι ενα ΤΕΜΑΧΙΟ και βεβαιως αυτο δειχνει το πως βλεπουν οι μπατσοι τους πολιτες (εξου και η συμπεριφορα τους).

Βεβαια θα μου πει κανεις "ρε φίλε εδω ειδες γουρουνι που μιλαει, αυτο σου εκανε εντυπωση?"

Δηλαδή εσύ ως πολίτης έχεις δικαίωμα να γενικεύεις και να αναφέρεσαι σε όλους τους αστυνομικούς ως μπάτσους-γουρούνια... αλλά σε πείραξε ο όρος «τεμάχιο»??

Δημοσ.

Φίλε μου Critter δυστυχώς πολλοί μας βλέπουν σαν "τεμάχιο". Βλέπε πολιτικούς-τράπεζες-μαγαζάτορες-γιατρούς-ψευτοεπαναστάτες και τα λοιπά. Η γενίκευση δεν κάνει καλό. Σιγά την λέξη. Άσε που το iq ορισμένων δεν είναι και πολύ μεγάλο για να βρούν άλλες λέξεις.

Καλά οι ατάκές από ασύρματους είναι όλα τα λεφτά. Έτσι για πλάκα μήπως το λέγανε για την κοπέλα σουκαι της την πεφτανε;;;Χε χε...

• Super Moderators
Δημοσ.

Μα, να τον πει "τεμάχιο". Πολύ βαριά κουβέντα, προσβόλα από τις λίγες...

Εντωμεταξύ, οι μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι κάνουνε τα ίδια και στην Αυστραλία. Η προβοκάτσια επεκτείνεται brothers-vagabonds-birds, λάβετε τα μέτρα σας.

Δημοσ.

χαχαχα τον προσβαλε το "τεμαχιο" ...μαλιστα.. μηπως σου θιξανε και την προσωπικοτητα..? μυνησε τους .. παρτους τα σωβρακα.. ρε ελα στα ισια σου εχετε γινει ολοι "θιγμενοι" στην τρυπια δημοκρατια σας

Δημοσ.
"Αν τελικώς έπρεπε να χαθεί το παιδί θα το κρίνει η δικαιοσύνη"!

:devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:

4518normalhf4.jpg

Τον Κούγια έπρεπε να κυνηγάνε αυτοί, όχι την αστυνομία :P

... ή ακόμη καλύτερα όλους τους δικηγόρους, εφόσον επικρατεί αυτή την περίοδο η παράνοια της γενίκευσης και της μαζοποίησης.

Δημοσ.
Και ακουγεται η "κορυφαια" ατάκα .....εννοωντας προφανως οτι καποιος με υποπτη φάτσα....

Με λιγα λόγια αγαπητοι φιλοι ειστε ΤΕΜΑΧΙΑ. Ο Ελληνας πολιτης που τους πληρωνει ειναι ενα ΤΕΜΑΧΙΟ

οι "υποπτες φάτσες", οι "αγαπητοί φίλοι", και ο "πολίτης που πληρώνει" δεν ειναι απαραίτητα το ίδιο πρόσωπο. Τα περισσότερα "τεμάχια" δεν πληρώνουν τίποτα. Μάλλον εισπράττουν.

Ο χαρακτηρισμός "τεμάχιο" παραείναι κολακευτικός. Δείχνει οικειότητα εως παραξηγήσεως. κολητηλίκια... :-)

Άλλοι μπορεί να επέλεγαν κάτι πιό σικ, σε απόχρωσεις του "τσόγλανος", καθίκι, ύποπτος, ζώον, σαύρα, κότα λιράτη, βλάξ, ζόμπι, τσιπούρα, αλάνι, "ινδιάνος", χαμένος, κλπ..

πάλι καλά. τα πιστόλια δεν ξέρουν να τα χρησιμοποιούν, αλλα απο πολιτική ορθότητα στο λόγο, τους παραδέχομαι.

Δημοσ.
Μα, να τον πει "τεμάχιο". Πολύ βαριά κουβέντα, προσβόλα από τις λίγες...

Εντωμεταξύ, οι μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι κάνουνε τα ίδια και στην Αυστραλία. Η προβοκάτσια επεκτείνεται brothers-vagabonds-birds, λάβετε τα μέτρα σας.

ενταξει καμια σχεση αυτο που εγινε στην Αυστραλια με αυτο που εγινε Εξαρχεια!

παραθετω απο το in.gr

"Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός (του οποίου η ταυτότητα δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα) φέρεται να έκλεψε δυο μαχαίρια από το κατάστημα Kmart και να απείλησε μέλη του προσωπικού.

Νωρίτερα φέρεται να είχε αποπειραθεί να πάρει μαχαίρια από την κουζίνα του σπιτιού του αλλά η οικογένειά του τον αποθάρρυνε."

οσο για τους δικηγορους που ανελαβαν την υποθεση, Κουγια οι μεν Τσοβολα οι δε!???

Δημοσ.

Πσσσσσσσσσσσσσσσσ

Τι του ειπέέέέέέέέέέ.....

Τον βούλωσε... προσβόλα.. γειωσήήήήήήή

Μήνυση τώρα!! Ακους εκει τεμάχιο... ο χαζούλης....

:rolleyes::-(

Δημοσ.

Critter, oταν εσυ τον λες "μπατσο" και αυτος σε λεει "τεμαχιο" ακουγεται πολυ εγωιστικο απο πλευρας σου το να παραπονιεσαι.

Δημοσ.

Παρακαλώ την προσοχή σας στην παρακάτω οπτική ματιά...

-Ο Αλέξης στην χώρα των θαυμάτων-

Ε λοιπόν ναι ! από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια !

Μόνο που δεν υπολόγισες κάπου εδώ φανταστικέ μου άνθρωπε

ότι οι αλήθειες τους ταυτίζονται τόσο που δεν ξεχωρίζεις την λεπτή κόκκινη γραμμή των ορίων.

Αυτό που σου συμβαίνει αυτή την στιγμή δεν ήταν καθόλου απίθανο να συμβεί!

καταλαβαίνεις τι προκάλεσες και έπαθες, έλληνα μου με την συνεχώς μεγάλη… Απορία;

τόλμησες αμέριμνος να φέρεις τα μικρά παιδία στον δικό σου κόσμο κάπως απότομα…

αγνόησες Πως αυτά έχουν έναν δικό τους, τελείως συναισθηματικό και ονειρικό,

όπου λέξεις όπως δολοφόνος… είναι ακατανόητο να υπάρχουν στο δικό τους παραμύθι…

Πόσο μάλλον να προσπαθήσεις να τους εξηγήσεις ότι έχουμε και βαλλιστική εξέταση λέει ΕΜΕΙΣ!

Διότι συμβαίνουν λέει καμία φορά και εξοστρακισμοί στην προσπάθεια…!

Παίζεις επικίνδυνα παιχνίδια ανυποψίαστε συν πατριώτη μου και καθ όλα λογικέ πολίτη…

Διότι τώρα που τόλμησες να βάλεις τα μικρά παιδία στον κόσμο σου έτσι αβίαστα ,

αγνοώντας όχι μόνο την αίσθηση του κινδύνου αλλά ακόμα και την υπάρξει τους τόσο καιρό,

θα το πληρώσεις ακριβά! Και δε σου κάνω πλάκα ! θα πάθεις πλάκα!

Μη κατανοώντας αυτά τον κόσμο σου, πλέον θα υποστείς και εσύ τον δικό τους.

Όχι δεν θα ζητήσουν μόνο την δική τους δικαίωση…

Η λεπτή κλωστή έχει σπάσει και από τον τρελό μόνο τώρα θα μάθεις την αλήθεια,

Τη δική του πλέον αλήθεια, που επιμελώς αγνοείς από μια φορά και ένα καιρό τώρα...

Στην παιδική χαρά του ονειρικού κόσμου όλα θα είναι παραμυθένια πια!

Θα σου το κάνουν το μαγαζί παιδική χαρά όπως καλά ξέρουν!

Είναι αναπόφευκτο τώρα πια να γίνουν και τα δικά σου παιχνίδια σταχτί!

Μπουλντόζες, αυτοκινητάκια και στρατιωτάκια! Θα μπεις και εσύ στον κόσμο τους αβίαστος και να σε δω πως θα βγεις μετά…

Το ήθελες; Όχι; Ναι; Δεν έχει καμία σημασία. Δεν υπάρχει σημείο επικοινωνίας έτσι όπως πας να το εντοπίσεις.

ούτε καν θυμάσαι που βρίσκεσαι! δεν υπάρχει καμία εξέταση να κανείς στον ασθενή σου εδώ.

Καμία δικαίωση για κανέναν, μόνο παιχνίδια τώρα πια!

Στην παιδική χαρά του ονειρικού κόσμου, στο μικρό παραμύθι….

Ο Αλέξης μπήκε στην χώρα των θαυμάτων! δεν αστειεύεται μικρέ, μεγάλε έλληνα ,

θα έχει παρέα φίλους καλούς, φίλους παιδικά φανταστικούς που επίσης αγνοούσες!

Τώρα θα βουλιάξουμε όλοι μαζί και θα σου βγούνε όλα σου τα προβλήματα.

στην χώρα αυτή, στην φανταστική τούτη χώρα… κλέφτες, ζητιάνοι, παρακρατικοί, άναρχοι και χίλια μύρια…

εσύ ακόμα θα ψάχνεις σύνταγμα να κρυφτείς μάταια σε ένα παραμύθι!

Οι πύλες άνοιξαν επειδή τόλμησες να αγνοείς, ξεχνάς να ζεις ξεχνάς να δεις! όλοι θα παίξουμε στο παραμύθι αυτό διότι..

«ποτέ δεν είδε τρελός η μεθυσμένος τον πιτσιρικά… χωρείς να τον φοβηθεί και να υπολογίσει!»

Αυτό το κατάφερες μόνο εσύ…

Περαστικά μικρέ μεγάλε μου γείτονα, μέσα στα μικρά η μεγάλα παραμύθια…

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...