Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλά βαρέθηκαν τα ΕΚΑΜ να τρώνε σουβλάκια και να πίνουν καφέδες και βγήκαν μία βόλτα να ξεσκάσουν τα παιδιά. Μπορείς να το πείς και το περιπολία. Το ίδιο ειναι για αυτούς.

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και μόνο το γεγονός οτι διακυβεύεται η θέση του,είναι αρκετό για να χαρακτηριστεί κατάσταση υψηλού κινδύνου απο τον Αρχηγό.Πλέον τείνουν και αυτοί να γίνουν σάν τους προπονητές των 2 μεγάλων ομάδων.Με την πρώτη χοντρή βλακεία/κακοτοπιά,το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία κύριος...και όχι τίποτ'αλλο,μέσα στο 4ήμερο έχουν γίνει πάρα μα πάρα πολλές βλακείες.

Tenshi θα κατανοούσα αυτό που λες αν όμως όντως υπήρχε κάποια πολύ σημαντική απειλή που θα έχριζε ειδικής αντιμετώπισης που τα "απλά" ΜΑΤ δεν θα μπορούσαν να φέρουν εις πέρας. Τώρα, μια παρέα 20 παιδιών που παιτούσαν πετρούλες δεν νομίζω ότι ήταν ρίσκο για τη θέση του αρχηγού! Ένα δακρυγόνο στα μάτια και πίσω στη μαμάκα τους!

απλά βαρέθηκαν τα ΕΚΑΜ να τρώνε σουβλάκια και να πίνουν καφέδες και βγήκαν μία βόλτα να ξεσκάσουν τα παιδιά. Μπορείς να το πείς και το περιπολία. Το ίδιο ειναι για αυτούς.

Εντάξει, μην ισοπεδώνουμε και τα πάντα. Δεν αμφισβητείται η μαχητικότητα της μονάδας, άσχετα αν δεν έχει πολύ δουλειά. Ναι όντως πιο απλό και από περιπολία το έκαναν να μοιάζει!

Δημοσ.

Εννοείται. Αν κάποιος θεωρείται αστυνομικός και είναι άξιος στο επάγγελμα είναι αυτός των ΕΚΑΜ. Δεν το συζητάμε αυτό. Ειναι λίγο υπερβολικό να βγαίνουν όμως εξω τώρα με full face μασκες , Mp5 με custom διπλούς γεμιστήρες και αλεξισφαιρες ασπίδες. Δεν κουνιόταν φύλο στην πορεία Filos19 ?

Δημοσ.

Με τα μαύρα Jeep σκάσαν μύτη ? Τι ωραίες εικόνες στην Αθήνα. Ρε μπάς και είχαμε καμοιά ομηρία και τους φέραν ? Δεν δικαιολογείται η παρουσία τους σε πορεία και με λίγα ατομα ;)

Δημοσ.
Αλλά εξακολουθώ να μην βλέπω το λόγο γιατί να επέμβουν οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας.

Γιατί τα ΜΑΤ δεν είχαν άλλα χημικά να ριξουν (τέλειωσαν) οπότε πώς θα αποκαταστούσαν την τάξη;

Δημοσ.
Καλημέρα.

Μου έκανε εντύπωση ότι σήμερα στην πορεία διαδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας, και κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, έκανε την εμφάνιση της η Ε.Κ.Α.Μ.

Χωρίς υπερβολή, οι κουκουλοφόροι "χέστηκαν" και το τοπίο καθάρισε πολύ γρήγορα παρόλο που μιλάμε για 1 και μόνο διμοιρία.

Και πολυ αργησαν.

Δημοσ.
Παρατηρήσατε οτι, 4 μέρες μετά το συμβάν, κανένας εκπρόσωπος του πνευματικού κόσμου της χώρας δεν έχει βγεί να κάνει κάποια δήλωση; Εγώ ναι. Και με ενοχλεί.

«Είναι τραγικά τα γεγονότα. Οι καταστροφές είναι πάρα πολλές κι ένας θάνατος πάντοτε είναι ένα γεγονός συγκλονιστικό. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει τη ζωή ενός ανθρώπου. Εγώ, βλέποντας όλα αυτά τα πράγματα, τα βιώνω συναισθηματικά σαν τον πατέρα εκείνον που το ένα του παιδί σκότωσε το άλλο, τον αδελφό του. Πρόκειται πράγματι για μια τραγωδία, η οποία όμως πιστεύω ότι δεν θα λυθεί με το να καίμε και να καταστρέφουμε σπίτια ανθρώπων, που έχουν κι αυτοί τα προβλήματά τους», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος.

«Εάν νομίζει κάποιος ότι μπορεί από μόνος του να αντιμετωπίσει αυτήν την κρίση και τα μεγάλα προβλήματα που έρχονται -και θα είναι πολύ μεγαλύτερα αυτά που έρχονται- είναι γελασμένος», είπε ο Αρχιεπίσκοπος.

«Η διαπλοκή και η διαφθορά δεν αφορά αυτούς που έχουν, αλλά και αυτούς που δεν έχουν, διότι μέσα στην Ελλάδα το διαπιστώνει κανείς σε όλα τα κλιμάκια και όπου βρεθεί, όλοι οι άνθρωποι αρέσκονται να εκμεταλλεύονται και τη διαπλοκή και τη διαφθορά.

»Ποιος, π.χ., δεν θα προτιμούσε σήμερα στην Ελλάδα με έναν πλάγιο τρόπο να πάρει τη θέση κάποιου άλλου και να διοριστεί, ποιος στην Ελλάδα σήμερα δεν θα ήθελε να μην περάσει τα γρανάζια, που πρέπει να περάσουν όλοι για να μπορέσει να φέρει γύρω το θέμα του, αλλά ακολουθεί διαφόρους δρόμους ώστε πλαγίως να κερδίσει την υπόθεση. Επομένως το θέμα είναι γενικότερο. Και νομίζω ότι αν δεν αλλάξει αυτός ο προσανατολισμός η κρίση δεν θα περάσει», πρόσθεσε ο Αρχιεπίσκοπος.

http://www.madata.gr/http://www.madata.gr/index.php/24/26/28523.html

Άρθρο 47

Απλός συνεργός

1. Όποιος, εκτός από την περίπτωση της παρ.1 στοιχ. β’ του προηγούμενου άρθρου, παρέσχε με πρόθεση σε άλλον οποιαδήποτε συνδρομή πριν από την τέλεση ή κατά την τέλεση της άδικης πράξης που διέπραξε, τιμωρείται ως συνεργός με ποινή ελαττωμένη (άρθρο 83).

Αν δεις, το αρθρο αναφερει "οποιαδηποτε συνδρομη".Η συνδρομη αυτη μπορει να ειναι και ψυχολογικη.Το οτι παρκαραν μαζι το περιπολικο και γυρισαν μαζι πισω μπορει να θεωρηθει και ως ψυχολογικη στηριξη στον δραστη.Ολα ομως θα κριθουν στο δικαστηριο.

έστω ότι δεν ήξερε για τον πυροβολισμό και δεν πρόλαβε να τον σταματήσει. πολύ πιθανό. δε μπορείς να ξέρεις τι @@ θα κάνει ο άλλος. αληθεύει ότι πήραν εντολή από το κέντρο να φύγουν αλλα αυτοί σταμάτησαν το αμάξι παραπέρα και πήγαν γυρεύοντας? επίσης αφού έγινε το τραγικό γεγονός αντί να ειδοποιήσουν ασθενοφόρο να κάνουν κάτι απλά σηκώθηκαν και έφυγαν. αυτό είναι εγκατάλειψη θύματος η κάνω λάθος?

Δημοσ.
«ΣΕ ΜΙΑ τέτοια υπόθεση που προκάλεσε κοινωνική κατακραυγή δεν θα συμμετείχα αν πραγματικά δεν υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία ότι όλα είναι δυστυχώς μία παρεξήγηση!». Με αυτή τη δήλωση- πρόκληση, όπως από πολλούς χαρακτηρίστηκε, ο συνήγορος των αστυνομικών επιχείρησε να δώσει το στίγμα των υπερασπιστικών του προθέσεων.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

«Οι νέοι αυτοί, ενώ είναι γόνοι πλουσίων οικογενειών, συνηθίζουν να συχνάζουν στα Εξάρχεια, αλλά και διάφορα γήπεδα, όπου προκαλούν επεισόδια» «Ο θανών είχε αποβληθεί από τη Σχολή Μωραΐτη και άλλαζε συχνά σχολεία, γεγονός που αποτυπώνει μία αποκλίνουσα συμπεριφορά» «Έβγαλα το υπηρεσιακό μου όπλο από τη θήκη με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και έριξα δύο προειδοποιητικές βολές στον αέρα, μπορεί και τρίτη...»

«Είμαι ευσυνείδητος αστυνομικός...»

:devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4491616

Ο κ. Τσοβόλας, σχολιάζοντας το απολογητικό υπόμνημα του ειδικού φρουρού, είπε: «Εξακολουθούν να πυροβολούν τον Αλέξη και δυστυχώς όχι έντιμα, προκαλώντας την κοινωνία. Η οικογένεια και εμείς ζητούμε σεβασμό στη μνήμη του και να επιδειχθεί σοβαρότητα. Νομίζω ότι έπρεπε να ειπωθεί έστω και μια τυπική συγγνώμη. Δυστυχώς όμως ακολούθησαν άλλη πρακτική».

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4491758

Τσοβόλα "Δωσε τα ολα" :-D

-----Προστέθηκε 12/12/2008 στις 05 : 07 : 57-----

«Το ΔΣ του ΔΣΑ αποδοκιμάζει ομόφωνα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις πρόσφατες δηλώσεις του μέλους του, δικηγόρου Αλέξη Κούγια, στα πλαίσια της υπεράσπισης του κατηγορουμένου για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου» αναφέρει ο Σϋλλογος κα σημειώνει ότι «η υπερασπιστική λειτουργία αποτελεί απόλυτο δικαίωμα , υπόκειται όμως στους κανόνες δικηγορικής δεοντολογίας».

«Η περιύβριση του νεκρού 15χρονου, είτε ατομικά, είτε με αναπαραγωγή των απόψεων του εντολέα του στα ΜΜΕ, καθώς και η δυσφήμιση των δικηγόρων που δεν δέχθηκαν να αναλάβουν την υπεράσπιση, αντίκειται στους κανόνες δικηγορικής δεοντολογίας και την υποχρέωση ευθέως τρόπου υπεράσπισης. Συνιστά μια νέα -ηθική- δολοφονία, η οποία πυροδοτεί την ένταση τις ημέρες που όλη η ελληνική κοινωνία εξεγείρεται και διαδηλώνει τιμώντας τη μνήμη του και καταγγέλλει την αστυνομική αυθαιρεσία» προσθέτει ο ΔΣΑ.

Για το λόγο αυτό, όπως προσθέτεο ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη και έχουν επιληφθεί τα αρμόδια Πειθαρχικά Συμβούλια του ΔΣΑ.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=966846&lngDtrID=244

:devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:

Δημοσ.

Παντως εδω στην Καβαλα τελικα σημερα μερικοι κουκουλοφοροι σπασαν μερικες τραπεζες .

Τα πραγματα εχουν αγριεψει πολυ μου φαινεται σιγουρα δεν ειναι σωστο να σκοτωσουν οι "μαγκες" μπατσοι ενα αθωο παιδι αλλα δεν ειναι αυτος λογος να βγουν εξω ολα τα ανατρεπτικα στοιχεια και καθε λογης αλλοδαπος και να σπανε τα παντα και να καταληστευουν τις περιουσιες των ανθρωπων.Και ας μην γελιομαστε δεν τα κανουν αυτα για να τιμησουν τον αδικο χαμο του παιδιου αλλα απο μισος στην εξουσια και για ιδιοτελεις τελικα σκοπους (πηγαινετε στο Μοναστηρακι το Σαββατο να δειτε τι εννοω !).

Ετσι αν και δεν ειμαι με την μπατσαρια ,θελω να βγουνε επιτελους εξω και να συλλαβουν τα ταραχοποια αυτα στοιχεια που ισοπεδωσαν την Αθηνα!!!

Δημοσ.

http://www.zougla.gr/news.php?id=16465

<<Τώρα ακούστε στο 0.59.

"Βούλωσε το μωρή κ...." λέει ο Μπάτσος σε αυτη που φωνάζει μαζί με όλη την γειτονιά επειδή χτυπάει έναν νεαρό που ψάχνει τα κλειδιά του(όπως λέει).

Νωρίτερα τον βάρεσε και δείτε και την χειρονομία που κάνει....>>

σαπιλα...η κατρακυλα αυτη υπαρχει πολλα χρονια...

θα βρεθει ποτε καποιος να τους μαζεψει?

αυτη την βδομαδα εχει κυκλοφορησει οτι χειροτερο σε βιντεο(κουκουλοφορους μπατσους,βια χωρις λογο κ απαραδεκτες συμπεριφορες) για αυτους...καιρος ηταν να γινουν κ εικονα οσα περιεγραφονταν γραπτα ή προφορικα κ δεν γινοταν πιστευτα

----------------

για τους εκαμιτες δεν ξερω αν βγηκαν.αλλα αν εγινε μαλλονα υποβιβαστηκαν σε ματατζιδες...αν θελαν να κανουν κατι λιγο πιο σοβαρο ,ας μπαιναν σε κανα αει πολυτεχνειου+θεσ/κης

• Super Moderators
Δημοσ.

Η εξαγωγή προβοκάτσιας από το Ελληνικό παρακράτος συνεχίζεται και εις τας Δυτικάς Ευρώπας.

Ποια CIA και μπαρμπούτσαλα, εδώ είμαστε ικανοί να στήνουμε επεισόδια όπου θελήσουμε.

Σήμερα πληροφορήθηκα και το όνομα του δικηγόρου της οικογένειας. Έδεσε το γλυκό, πάμε για τρελή τηλεθέαση.

Δημοσ.
Η εξαγωγή προβοκάτσιας από το Ελληνικό παρακράτος συνεχίζεται και εις τας Δυτικάς Ευρώπας.Ποια CIA και μπαρμπούτσαλα, εδώ είμαστε ικανοί να στήνουμε επεισόδια όπου θελήσουμε.Σήμερα πληροφορήθηκα και το όνομα του δικηγόρου της οικογένειας. Έδεσε το γλυκό, πάμε για τρελή τηλεθέαση.
Ποιός Ποιός; Να πάρω pop corn δηλαδή; Γιατί ο Κούγιας μόνο νομίζω μπορεί να συναγωνιστεί τον Bob το σφουγγαράκη.

Πάει γίναμε ρεζίλι και στην ευρώπη. Άκουσα στις ειδήσεις, δεν ξέρω αν αληθεύει, ότι συζητάτε αν αξίζουμε να είμαστε στην ευρωπαϊκη ένωση. Μάλιστα...

Μιά ερώτηση διότι δεν είμαι ενημερωμένος καλά. Καταλήψεις σε σχολεία γίνονται και σε τι βαθμό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...